Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy

IP: 195.187.35.* 19.06.01, 13:31
    Rozmawiając z wieloma, powtarzam wieloma kibicami Legii i Pogoni stwierdzam że
    przytłaczająca większość (oczywiście "nienawidzi" Lecha), ale bardzo by chciała
    zeby pierwsza liga była znowu w Poznaniu - może ktoś powie o co tu chodzi?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Josher Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy IP: *.icpnet.pl 19.06.01, 13:38
        Mam jedno pytanko do Ciebie- dlaczego tak usilnie zmieniasz nicki?? Gdzie
        indziej piszesz legiafan a tutaj ryjek??? Nie lubie kretactwa. A adres masz
        ciagle ten sam.........
        • Gość: legiafan Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy IP: 195.187.35.* 19.06.01, 13:51
          Josher, a nie przyszło Ci do głowy, że jest jeden adres z którego korzysta
          kilka osób?
          • Gość: Josher Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy IP: *.icpnet.pl 19.06.01, 14:02
            Nie wydaje mi sie...
            Pzdr.
          • Gość: Josher Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy- DO LEGIAFAN!! IP: *.icpnet.pl 19.06.01, 14:09
            A skad takie moje przypuszczenia?? Przyjzyj sie postowi z dnia 13.06.2001
            pt.:"Relaks Chelm- mistrz II ligi TKKF w sezonie 2001/2002.". Mozesz tam ujrzec
            jak jakis szalony gosciu sam zaklada temat i sam ze soba dyskutuje. I to jest
            chore!!!I spojrz na jego adres- myslisz ze tyle osob pisaloby spod tego samego
            adresu?? Ale jesli urazilem- przepraszam. Pzdr.
      • Gość: Luxc Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy IP: *.waw.cdp.pl 19.06.01, 13:50
        Ja też chcę Lecha w pierwszej lidze (szczególnie po godzinach:)))
        Chcą Lecha bo to drużyna z tradycjami, w ekstraklasie powinna wpłynąć choć w
        niewielkim stopniu na podwyższenie ogólnego poziomu ligi.
        A może po prostu kibole Legii mają ochotę spalić stadion w Poznaniu, sam już
        nie wiem, mam nadzieję, że to pierwsze.
        Pozdrawiam
        ps. Lech Premium Sport
      • Gość: lechfan Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy IP: 195.216.121.* 19.06.01, 14:49
        Zgadzam się, że LECH powinien być w pierwszej lidze ponieważ nie ma w Polsce
        klubu który miałby lepszych kiboli!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: pele Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy IP: 212.160.165.* 19.06.01, 15:20
        Pyrow mniej chlopie, pyrow !!! bo ci na mozg padly.
        • Gość: misza Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy IP: *.elite.com.pl 19.06.01, 15:56
          Po prostu atmosfera meczów Lecha np z Legią, Widzewem czy Pogonią jest nie
          porównywalna , z całym szacunkiem, z meczami np. Amica- Odra czy Radzionków-
          Górnik. Czegoś mimo wszystko w tej lidze brakuje, chociaż przecież są ciągle
          zespoły, których mecze elektryzują tłumy, ale jednak czegoś brak, trochę więcej
          kolorytu. Wiele się w Poznaniu zmienia na korzyść Lecha i mam nadzieję, że
          niedługo wrócimy tam gdzie jest miejsce takich klubów jak Lech, ale na pewno
          również Legia, Pogoń, Widzew czy Wisła.
          • Gość: oli Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy IP: 217.11.134.* 19.06.01, 18:11
            Lech powinien wrócić
      • p86 Re: Czy Polacy chcą powrotu Lecha Poznań do ekstraklasy - odp. NIE !!! 19.06.01, 18:36
      • p86 Re: Czy Polacy chcą powrotu Motoru Lublin do ekstraklasy - odp. TAK !! 19.06.01, 18:37
        • Gość: Balzer Re: Czy Polacy chcą powrotu Motoru Lublin do ekstraklasy - odp. TAK !! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 19:18
          Lech powinien wrocic do ekstraklasy, by znow moc go zrzucic do II ligi.
          • Gość: Janek Re: Czy Polacy chcą powrotu Motoru Lublin do ekstraklasy - odp. TAK !! IP: 217.99.0.* 19.06.01, 23:55
            przeciez wszyscy juz wiedza ze w przyszlym sezonie
            bezwarunkowo Lech ma awansowac. Nie oszukujmy sie.
            Wszyscy wiemy co stoi za ich zwyciestwami.
            • Gość: asko Re: Czy Polacy chcą powrotu Motoru Lublin do ekstraklasy - odp. TAK !! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 20:54
              ...jasne,jasne Lech już wszystko kupił z mistrzostwem i i Ligą mistrzów
              włącznie..

a tak poważnie mam nadzieję że wrócimy bo dość już dolcanów,tłoków itd a teraz
              jeszcze szczkowianka brrrr
              • Gość: misza Re: Lech w I lidze IP: *.elite.com.pl 21.06.01, 15:00
                Nie najlepiej I liga samych uczciwych i fantastycznych zespołów. Moja
                propozycja: Ruch Radzionków, Górnik Łęczna,Górnik Polkowice, Amica Wronki,
                Groclin Grodzisk, Odra Wodzisław, RKS Radomsko, Warta Poznań, Polonia Warszawa,
                Górnik Zabrze, Hutnik Kraków, Stomil Olsztyn, Zagłębie Lubin, Ceramika Opoczno,
                GKS Bełchatów i Włokniarz Kietrz. Ale wypas. Średnia frekwencja na meczach
                1 669 kibiców, wspaniałe spotkania, uczciwe, bez kantów. Po co Legia, Lech czy
                Pogoń albo Wisła. Nigdzie na świecie nie ma tak, że w I lidze grają zespoły
                których mecze gromadzą max 3000 ludzi i to najwyżej dwa razy w sezonie. Każdy,
                kto twierdzi, że w I lidze piłkarskiej nie powinno być Lecha, Legii,Pogoni,
                Wisły, Śląska i jeszcze paru innych zespołów ma zdrowo najeb.... w główce.
                • Gość: kibic Re: Lech w I lidze IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 16:33
                  Gość portalu: misza napisał(a):

> Nie najlepiej I liga samych uczciwych i fantastycznych zespołów. Moja
                  > propozycja: Ruch Radzionków, Górnik Łęczna,Górnik Polkowice, Amica Wronki,
                  > Groclin Grodzisk, Odra Wodzisław, RKS Radomsko, Warta Poznań, Polonia Warszawa,
                  >
                  > Górnik Zabrze, Hutnik Kraków, Stomil Olsztyn, Zagłębie Lubin, Ceramika Opoczno,
                  >
                  > GKS Bełchatów i Włokniarz Kietrz. Ale wypas. Średnia frekwencja na meczach
                  >
                  > 1 669 kibiców, wspaniałe spotkania, uczciwe, bez kantów. Po co Legia, Lech czy
                  > Pogoń albo Wisła. Nigdzie na świecie nie ma tak, że w I lidze grają zespoły
                  > których mecze gromadzą max 3000 ludzi i to najwyżej dwa razy w sezonie. Każdy,
                  > kto twierdzi, że w I lidze piłkarskiej nie powinno być Lecha, Legii,Pogoni,
                  > Wisły, Śląska i jeszcze paru innych zespołów ma zdrowo najeb.... w główce.

po 1: na Slask, (noge) chodzi ok. 2-3 tys. kibicow. Na meczu-festynie z Benfica
                  bylo 1 tys...
                  po 2: Polonia,Gornik,Zaglebie. Moze pasowalo ci, bo chodzi na ich mecze malo
                  osob, ale nazwac ich uczciwymi!?
                  • Gość: tomeq Re: Lech w I lidze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.01, 18:12
                    Osobiście chciałbym widzieć Lecha w I lidze za rok.
                    Klub z takimi tradycjami i kibicami musi grać w I
                    lidze. Pozdrowienia dla kibiców Lecha od kibica Śląska
                    Wrocław (to nie żart).
                    Kupujcie tyle meczów ile się da!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka