Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Precz z oszołomstwem.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 10:55
    Oj odwiedzam to forum, ale nie warto podejmować rozmowy z oszołomami z obu
    miast. Ale może nie trzeba czekać, aż oszołomstwo samo odejdzie. Moje
    propozycje są dwie:
    1. Możemy wszyscy ignorować post oszołomów. tutaj warunkiem jest ABSOLUTNA
    dyscyplina.
    2. Możemy zacząć klikać na "skasujcie ten post" - nie wiem czy to zadziała.

Jeszcze jednym rozwiązaniem, nie zależnym od samych forumowiczów, jest
    wprowadzenie moderatora tego forum.
    Co o tym sądzicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skacowany Chris Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.01.05, 17:28
        Jestem jak najbardziej za precz z bzdurami, precz z podstawówkami i zawodówkami
        (nie chciałbym nikogo w tym miejscu urazić),precz z pieniaczami i menelami tymi
        z Londynka w Bydgoszczy i z Przedmieścia Bydgoskiego w Toruniu. Zreformujmy
        forum, postarajmy się o moderatora, skończmy z chamstwem! Ja też narazie
        stopuje bo durne posty mnie przerażają! Jazonie wnioskuje że Twoje wejście na
        forum w Nowy Rok nie było przypadkowe czyżby wódeczka się szybciej
        skończyła??:):):)Podpisuje się pod tym,popieram,popieram skończcie z głupotami
        klikajcie na koszyk, bo co niektórym się w "dupach" poprzewracało. Fajnie
        byłoby gdyby forum jednoczesnie moderował jakiś znawca żużla, a nie jakis
        informatyk czy ekonomista:):):)Pozdrawiam Szczesliwego Nowego Roku 2005
        • Gość: Jazon Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:08
          Hehe- akurat u mnie Sylwester bardzo w tym roku spokojny :-) Przypadkiem
          rzucilem okiem na forum.
          Nie da się jednak ukryc że tego typu dyskusje na temat "jak unormalnic to
          forum" juz jakis czas trwa, i w zasadzie nie widac ani wielkich postepów ani
          szczegolnie odkrywczych pomysłów jak to zrobic. Faktycznie moze warto sprobowac
          zgłaszać watki do usuniecia. Ignorowanie debilnych postów to tylko półśrodek,
          poniewaz ich autorzy nas niestety nie zignoruja w innych wątkach:-/ Na obecność
          moderatora raczej nie mamy wpływu. Niemniej pozdrawiam- mam nadzieje ze w
          sezonie zuzlowym to forum bedzie znowu arena rzeczowej dyskusji, a nie tylko
          ringiem dla sfrustrowanych burakow.
          • m0nk Re: Precz z oszołomstwem. 02.01.05, 10:37
            moze ktos z nas bylby moderatorem? tylko kto ma tyle czasu? trzeba wejsc na "forum o forum" i tam przedstawic sprawe. pozdr.
            • Gość: Jazon Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:57
              W sumie moderator nie jest chyba potrzebny 24 h na dobe- po prostu ktos kto
              wszedłby raz na dobe i posprzatał. Troche konsekwencji i spora część buractwa
              straciłaby motywacje.
              • m0nk Jazon na moderatora 02.01.05, 20:59
                w takim razie zglaszam Twoja kandydature. zobaczymy jaki bedzie odzew
      • Gość: wróżka precz z rycerzykami IP: *.tvk.torun.pl 02.01.05, 21:59
        proste pytanie- skoro jest wam tu tak zle, takie chamstwo, tak się zle
        czujecie, to nie wasza bajka, nie wasze miejsce, zagladanie tu wiaze sie z
        samymi negatywnymi odczuciami- TO PO CH==JA tu wlazicie????????
        by miec pretekst by pojeczec jak stare baby?
        jak mi sie gdzies nie podoba i nie akceptuje miejsca to nie bywam tam a nie
        laze i dookoła narzekam jak tam zle
        zupelny brak konsekwencji
        lepiej jak w przypadku poniektórych od roku jeczec i sie uzalac a jednak wlazic
        tu z regularnoscia zegarowej kukułki
        naczelna zasada ustroju demokratycznego jest to ze KAZDY mowi co chce.
        a kim jestescie by oceniac czy cos jest wlasciwe lub nie?
        zgraja sedziów dredów?
        proporcje wskazuje ze wszystko jest na odwrot niz sobie wymysliliscie- to wy
        jestescie tu niepotrzebni ze swoja mantrą
        egzotyczna mniejszosc
        pomyslcie o tym
        • Gość: Jazon Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:17
          Zgadza sie wróżka- jęczymy, jesteśmy w mniejszości, wystepujemy przeciwko
          wolności słowa. Nasza tragedia jak sądzę jest to że jesteśmy kulturalni i
          zamiast jeździc sobie po rodzinie mamy ochote kulturalnie porozmawiac. Po to
          zostalo mysle stworzone to forum- miejsce krzykaczy, burakow i zakompleksionych
          dzieci jest na Onecie czy Wirtualnej Polsce. Od jakiegos czasu to forum jest
          zaśmiecane- zaczął ten idiota gracjan, a kolejni kontynuuja to wytrwale. Ja, i
          mysle że nie tylko ja, wolalbym zeby to sie skończyło, i w dupie mam wolnośc
          słowa, jezeli korzystaja z niej debile. Bylismy na tym forum długo przed toba,
          i to jest po części pewnie odpowiedz na pytanie dlaczego tu wchodzimy-
          sentyment, oraz zamilowanie do forum i do dyscypliny ktorej jest poświecone.
          • Gość: wróżka Re: Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.tvk.torun.pl 02.01.05, 22:56
            >Zgadza sie wróżka- jęczymy, jesteśmy w mniejszości, wystepujemy przeciwko
            wolności słowa. Nasza tragedia jak sądzę jest to że jesteśmy kulturalni

nie histeryzuj,tak to po prostu wyglada,sami ten wizerunek wykreowaliscie,tak
            was widze-tak was pisze

>Po to zostalo mysle stworzone to forum- miejsce krzykaczy, burakow i
            zakompleksionych dzieci jest na Onecie czy Wirtualnej Polsce

miejsca sa lepsze i miejsca sa gorsze-ale to zle załozenie bo nieaktualne
            czas ci sie zatrzymal 2 lata temu i ty nie mozesz sie z tym pogodzic
            knedle mawiaja: to sem ne vrati
            heraklit mawiał panta rhei
            a ty jestes sentymentalny
            czy nie latwiej bedzie poszukac miejsca gdzie ty i koledzy znajdziecie
            akceptacje i podatny grunt?
            • czawez Jazon na moderatora ! ! ! 03.01.05, 00:14
              Propozycja super. Koniec z burakami i pieniaczami. Ciekawe dlaczego Wróżka
              poczuł(ła) się wywołany do tablicy :-). Argument jak z przedszkola:"to już nie
              jest to forum co dawniej" - Bzdura. To forum jakie jest i jakie będzie zależy
              głównie od nas forumowiczów. A demokracja opiera się na woli większości a
              dopiero póżniej możemy mówić o wolności słowa. Z resztą wolność słowa nie może
              godzić w inne nadrzędne prawa, jak prawo do ochrony dóbr osobistych. I jak
              jeden z drugim godzą w te dobra to won z forum.
              Przy braku elementarnej kultury kilku uczestników, nie widzę innego wyjścia.
              Możemy obrać kadencyjność moderatora lub nawet wybrać kliku na raz. Nie zawsze
              jedna osoba ma czas na to, by przegladać wszystkie wątki. Swego czasu udało się
              wywalczyć link do naszego forum i niejako jest to forum ogólnopolskie, to i
              teraz uda się z moderatorem.
              pozdrowienia dla wszystkich normalnych.
              • Gość: wróżka precz z moderatorami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:54
                >A demokracja opiera się na woli większości

a jak jest wola więkoszść? bo panowie kulturalni to enklawa mniejszosciowa...

zreszta o co wam chodzi? o kulturalne słownictwo czy odpowiadajaca wam
                merytorycznie tresc, bo jesli bluzgi, to ok, admin moze je plenic, ale za
                tresc, wygodne, nieprowokujace i sofciarskie poglady to mozecie sie cmoknac-
                regulamin forum jest jasny, A za usuwanie niewygodnych tresciowo postow admin
                traci glowe-FORUM oznacza ze kazdy klepie co mu sie podoba, byle bylo w temacie
                forum, i bez wulgaryzmow-o wartosci intelektualnej tresci admin nie bedzie
                decydowal wedle swego uznania
                to co proponujecie to jakis popie..ny pozytywiz, utopia
                nie dosc sedzia dred to jeszcze doktor piotr:)
                i jesli uda sie wprowadzic prewencje a ktos z rycerzy gołdy bedzie
                administrowal to uporczywie bede torpedowal te dzialania by wykazac luki i
                niekonsekwencje

• Gość: Jazon Re: precz z moderatorami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 22:12
                  He he. Chcialbym miec w zyciu tylko takich wrogów.
                  Jezeli nie widzisz ze nie chodzi o poglady tylko o forme, to jestes jeszcze
                  głupszy niz brzmisz na forum. Wielu juz tu bylo ludzi z kontrowersyjnymi
                  pogladami, ale wszystko było ok dopoki chcieli podyskutowac, a nie podsumowac
                  argumenty przeciwnika tekstami typu "ujadaj dalej torunski/bydgoski kundlu". A
                  posty takich ludzi jak ty przyciagaja ich tu jeszcze wiecej- ciebie to
                  widocznie jara. Mnie niekoniecznie. Nie mam nic do twojej ostatnio wspomnianej
                  zasady 'zero kompromisu', ale jezeli łaczy sie przy okazji z 'zero szacunku' to
                  sorry- nie na to forum.
            • Gość: Jazon Re: Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 14:33
              Nawet mozesz miec racje- byc moze rzeczywiście nie da sie juz naprawic tego
              forum. Ale akurat uważam że w życiu nie ma co od razu ustepowac przed
              buractwem. Jezeli jednak uznam że nic sie juz nie da zrobic to pewnie po prostu
              przestane sie tu wypowiadac, tak jak to zrobilo wielu forumowiczów. Moze
              przestane- choc akurat takie obietnice składane tobie nie sa specjalnie
              wiążące. O ile pamietam też kiedys założyles sie że jak Pepe przejdzie do
              Bydgoszczy to odejdziesz- i co tu jeszcze robisz?
              A czy warto szukać sobie innego miejsca? Przede wszystkim dlaczego to my
              mielibysmy to robic, a nie tacy 'forumowicze' jak ty? Ma sie liczyc ilość czy
              jakość?
              • Gość: Miszczu Re: Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:04
                >>>O ile pamietam też kiedys założyles sie że jak Pepe przejdzie do
                Bydgoszczy to odejdziesz- i co tu jeszcze robisz? <<<<

Bzdura kompleta, Wrózka sie z zadnym tyfolem nie zakladal, bo jak stwiedzil nie
                zrobi tego bo nie ufa tyfusom, ot cala prawda w temacie
                • Gość: wróżka Re: Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:37
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=302&w=16666765&v=2&s=0
                  Miszczu ma racje
                  nie zakładam sie z byle kim
                  • Gość: Jazon Re: Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:52
                    A co wlasciwie udowodniles tym linkiem? Bo akurat twoja odpowiedz w której o
                    ile pamietam byl taka obietnica zostala wycieta. No niewazne- jeden z nas ma
                    słaba pamiec i nie widze sensu dyskutowac o tego typu drobiazgach. Swoje
                    zreszta juz powiedziałem.
                    • Gość: wróżka Re: Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:01
                      no szkoda ze masz slaba pamięć:)
                      pamietam co odpowiedzialem
                      nie zacytuje bo znów bedzie skasowana:)
              • Gość: wróżka Re: Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:06
                >Przede wszystkim dlaczego to my mielibysmy to robic, a nie tacy 'forumowicze'
                jak ty? Ma sie liczyc ilość czy jakość?

dlatego ze ciagle jeczysz ze tobie i twoim lolegom tu zle, forum jest beee i
                brak sensu tu przebywac
                dlatego ze wraz z kolegami stanowisz mniejszosc

a liczy sie i ilosc i jakosc

• Gość: Bodzio Re: Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:36
                  Cóż, "ilości" wejść Wróżki na formum zakwestionować się nie da. Co się zaś
                  tyczy "jakości" tych wejść... Jak do tej pory nie wystąpiła żadna.
                  • Gość: precz z moderacją Re: Wolność slowa nie jest dla kretynow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:08
                    no to chociaz mam coś bo u ciebie ani jedno ani dugie
                  • Gość: wróżka precz z moderacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:10
                    no to chociaz mam coś bo u ciebie ani jedno ani dugie
                    • m0nk ZDECYDOWANIE ZA MODEROWANYM FORUM 03.01.05, 17:18
                      dzieci pobawily sie juz ponad rok - tyle wystarczy. nie zapominajmy, ze sami tworzylismy to forum - nie ma znaczenia ile lat temu to bylo; to jest nasze miejsce, ktore "wrozkopodobni" skutecznie zniszczyli (wiec nie chrzan teraz, ze jak nam sie tu nie podoba to mamy sobie szukac odpowiedniego lokum - my to miejsce juz dawno znalezlismy).
                      mysle, ze nie ma co bic piany - trzeba wybrac moderatora/moderatorow, wejsc na "forum o forum" i zalozyc watek na ten temat. w tydzien bedzie po wszystkim. pozdr.
                      • Gość: wróżka precz z moderacja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:04
                        o, kolejny ojciec wirgiliusz w wieku chrystusowym.
                        to zdecydowanie wasze miejsce- goscmi tu mniejszosciowymi jestescie hehe
                        i nastepny zyje wspomnieniami o raju utraconym...
                        z tydzien jest 10 stycznia- czekam niecierpliwie...
                        jakie to mile widziec całe zło tego forum spersonifikowane we wróżce
                        szatanska przyjemność hehe
                        • Gość: byzydura wróżka IP: *.tvgawex.pl 03.01.05, 19:02
                          niech cie szlag psie.
                          • czawez Do wróżki 03.01.05, 23:29
                            Doskonale wiesz, że nie chodzi tu o treść tylko formę wypowiadania się.
                            Zdecydowana większość nie akceptuje wyzwisk i szczeniackiego zachowania.
                            przeciw moderowaniu występujesz tylko ty i jeszcze jeden intelektualny
                            autorytet: Miszczu. Dla mnie liczba twoich postów nie ma żadnego znaczenia. To,
                            że przez większość dnia nie masz co robić i bawi cię prowokowanie innych
                            jeszcze nie znaczy, że masz rację !
                            Pożywiom uwidiom.
                          • Gość: wróżka poszedł precz matole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 17:58
                            załosny koniunkturalisto przyleciałeś zwabiony poszczekać do mnie czy podlizać
                            sie innym
                            i tak jestes numero uno to zbanowania matole
                            • czawez Re: poszedł precz matole 04.01.05, 21:37
                              :-)
                              Wiesz Franz Mauer miał rację. Ty nie jesteś zły(zła) tylko . . . . . . ..
                              • Gość: wróżka Re: poszedł precz matole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:54
                                oglądam tylko ambitne kino:)
                                psy znam z opowieści starszych kobiet
                                • czawez Re: poszedł precz matole 06.01.05, 19:25
                                  > psy znam z opowieści starszych kobiet
                                  no to poznaliśmy żródło Twojej nieskończonej wiedzy:-)
                        • kid_cassidy ZDECYDOWANIE PRECZ Z DZIADAMI 04.01.05, 08:09
                          Wróżka, z kim i o czym Ty dyskutujesz?
                          Szkoda mielić jęzorem z dziadygami-lepiej pomyśl, co tu fajnego zapodać:)))))
                          • Gość: Chris Wróżka, Miszczu i kid_cassidy to jedna osoba:):):) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 04.01.05, 13:26
                            Wróżka powiem szczerze że zawsze uważałem Ciebie za "inteligentnego pieniacza"
                            i nadal uważam,ze wprowadzasz duzo sensownych wątków i masz dużo do powiedzenia
                            chociazby w polemice ze światkiem żużlowym zza miedzy, ale nie podoba mi się
                            akurat ze kwestionujesz nasze wypowiedzi w tym watku! Myslałem szczerze mówiac
                            ze zostaniesz moderatorem, ponieważ rozumiesz i pojmujesz tematyke zuzlową jak
                            Jazon, m0nk czy inni ty tymczasem bijesz piane większą nawet od tej która
                            powstaje przy produkcji Kujawiaka:):):)Troche to zle odbierasz to nie ma być
                            forum dla weteranów i starej gwardii, to ma byc forum w miare logiczne i
                            sensowne pozbawione prostckich wypowiedzi, bez kurew i niepotrzebnych
                            przekleństw, poczucie humoru o piance z piwem jest jak najbardziej możliwe ale
                            nie watki typu: NIE CHCEMY SZMATY I GEJA PROTASIEWICZA W BYDGOSZCZY!!!czy
                            teksty mówiace o TORUNIU JAKO WSI:)zobacz jak wyglada portal www.sportsboard.pl
                            i inne wątki w Gazecie Wyborczej czy nie można tego przenieść na zużel w
                            portalu?Gdzie się podział iks?:):)
                            • Gość: iks Re: Wróżka, Miszczu i kid_cassidy to jedna osoba: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:37
                              Jestem na forum każdego dnia po kilka razy. Szukam czegos wartosciowego, gdy
                              tymczasem znajduje tylko "literature brukowa". Nie dziw sie wiec, ze wole sie
                              nie odzywac. Popieram to co piszesz: forum nie musi byc towarzystwem wzajemnej
                              adoracji. Powinno byc miejscem wolnej wymiany opinii, a nie miejscem na ktorym
                              mozna bezkarnie opluwac ludzi tylko za to, ze maja inne poglady.
                              Pozdrawiam
                              • Gość: Jazon Re: Wróżka, Miszczu i kid_cassidy to jedna osoba: IP: *.torun.pl 04.01.05, 15:12
                                Tego ze forum kulturalne nie musi byc towarzystwem wzajemnej adoracji nie
                                rozumie tylko wróżka, dla którego istnieja tylko ekstremy. Miekkie faje z nas
                                bo się pozdrawiamy widocznie:) Juz nieraz przecież trwały tu dyskusje w których
                                różnice pogladów bywały duze. A największym problemem tego forum nie jest moim
                                zdaniem, bezposrednio wróżka, tylko matołki i bluzgacze których przyciagaja
                                miedzy innymi jego posty. I własnie na takie bluzgi przydałby sie moderator, bo
                                nie kazdy tutaj sie opanuje i je zignoruje. Potem takie wątki straszą na forum
                                przez nastepny miesiąc bo ciagle jakis sfrustrowany dzieciak dorzuci swoje.
                            • Gość: wróżka i jestem jeszcze gracjanem i sportowcem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 17:55
                              :), hm, luz Chris, jesteś zrównoważony
                              podoba mi się, że operujesz biczem, choć nazbyt subtelnie jak na potrzeby
                              mojego ekstremum, no ale wróżka może być tylko jeden:)

a zdajesz sobie sprawę,że za takie wobec mnie poglady narażasz sie?:)
                              moga Ci nie wybaczyć... zaprzeczyłeś właśnie wszystkim opiniom swoich kolegów..

a co do pinay...pisałem że na wszsytko pomaga szklanka wody hehe
                              widać wędki, które zarzucam są zbyt dla niektórych skomplikowane- jadą zajadle
                              jak dzieci na swych rowerkach z doczepionymi kółkami a ja prowadzę ten rowerek
                              na kiju
                              czasem kij ląduje między szprychami i wtedy jest bardzo zabawnie

tytuł tematu zdruzgotał mnie
                              o tak małą przenikliwośc nigdy Cie nie podejrzewałem

• czawez Re: i jestem jeszcze gracjanem i sportowcem... 04.01.05, 21:51
                                > (...) no ale wróżka może być tylko jeden:)

Dlaczego u Ciebie wystepuje takie rozdwojenie percepcji? Raz piszez w rodzaju
                                męskiem ( jak wyżej ), a raz w żeńskim ( vide podpis). To ma jakieś gębsze
                                podłoże czy tylko to jest zwykła nieznajomość zasad języka polskiego?
                                • Gość: wróżka Re: i jestem jeszcze gracjanem i sportowcem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:16
                                  nick w rodzaju żenskim, jak go nazywasz, nie oznacza pisania w nim- pisze
                                  tylko w męskim.
                                  męskoosobowa forma "wrózbita" nie odpowiada mi fonetycznie.
                                  jezyk polski i jego perfekcyjna znajomość nie stanowi dla mnie zagadki
                                  interpunkcja jest swiadomie pomijana, jako sreodek szybszej ekspresji
                                  percepcja oznacza przyjmowanie bodzców zewnętrznych, pomyślałeś prawdopodobnie
                                  o rozdwojeniu jaźni, ale to juz zupelnie inne zjawisko.
                                  • czawez Re: i jestem jeszcze gracjanem i sportowcem... 05.01.05, 17:49
                                    Wróżko co się stało? Albo coś się znaczacego wydarzyło, albo ktoś się pod
                                    ciebie podszywa. W twojej ostatniej wypowiedzi nie ma ani wyzwisk, ani nie
                                    próbowałeś ( teraz juz wiem w jak to pisać) mnie obrazić.
                                    Świadomie nie pisałem o rozdwojeniu jaźni czy tez osobowości ponieważ twoim
                                    wypowiedziom można wiele zarzucić, ale nie to, że nie są spójne. Pisząc o
                                    rozdwojeniu percepcji myślałem, że raz myślisz o sobie tak a raz innaczej. To
                                    taka mała złośliwość. Twoja spójność i konsekwencja jest wręcz przewidywalna.
                                    Wystarczy rzucić jakiś temat zupełnie oczywisty dla 99% ogółu, a ty i tak
                                    bedziesz miał zupełnie odwrotne zdanie. I nie mówię czy to dobrze czy źle.
                                    Poprostu tak jest.
                                    Ale to tak na marginesie.
                                    Myślę, że autorowi tego wątku nie chodziło o banowanie konkretnych osób.
                                    Głównie chodzi o pewne elementarne zasady rozmowy. Więc take it easy. Skaczesz
                                    i walczysz, bo czujesz się zagrożony. To jest naturalne zachowanie. Nie dziwi
                                    mnie to. Moim zdaniem jeśli powstrzymasz się od permanentnego ubliżania
                                    wszystkim, którzy nie grają w twojej orkiestrze to może byc tylko ciekawiej.
                                    Żeby było interesująco to muszą się spotykać przeciwne opinie. Jednak pewne
                                    formy wyrażania swoich opini są nie do przyjęcia i przekreślają całą wartość
                                    merytoryczną.
                                    Trochę się rozpisałem. Weźmiesz z tego tyle ile chcesz.
                                    • Gość: wróżka Re: i jestem jeszcze gracjanem i sportowcem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:09
                                      >Albo coś się znaczacego wydarzyło, albo ktoś się pod ciebie podszywa

no no, pewnie Miszczu albo kid_cassidy sie pode mnie podszywają

>Twoja spójność i konsekwencja jest wręcz przewidywalna

to tak jak twoje.wada?zaleta?albo prezentujesz jakąs opcje albo jesteś kogutek
                                      wskazujący aktualny kierunek wiatru/mainstreamu (hehe Miszcz,wlasnie mi MS puka
                                      w słuchawkach)

>Wystarczy rzucić jakiś temat zupełnie oczywisty dla 99% ogółu, a ty i tak
                                      bedziesz miał zupełnie odwrotne zdanie.

skojarz opowiesc o roweryku i szprychach

>Skaczesz i walczysz, bo czujesz się zagrożony.

poczytajcie regulamin forum- dowiecie sie ze jesli zrezygnuje z bluzgow, które
                                      wyzwala tylko ten spod adresu tvgavex to jestem nieruszalny- nie bedziecie
                                      musieli ze mna gadac ale ja bede mogl sie wszedzie wtracac i pisac do woli
                                      zakladam oczywiscie ze pisana tresc nie bedzie off-topic bo za to na upartego
                                      mozna usunac watek ale nie zbanowac piszacego
                                      w ogole na bana trzeba sie tak postarac ze nawet chyba gracjan sobie jeszcze
                                      nie naskrobal tyle
                                      a nawet teraz,gdy kropkuja bluzgi to mozna sobie pozwalac bez konsekwencji
                                      nie ma zbrodni- nie ma kary
                                      a jak ktos bedzie naginal w moderowaniu i wypieprzal posty to sam poleci z
                                      wilczym biletem
                                      wiec gdzie zagrozenie????
                                      nie ma.po prostu czuje sie pewniak

ale polecam RAZ JESZCZZE opowiesc o roweryku- tam jest sedno
                                      bicz musi powirować!!!
                                      • Gość: Jazon do wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:08
                                        Czegos jednak nie kumasz- nie chodzi chyba nikomu o to żeby prewencyjnie
                                        wywalić z forum kazego kto nie podoba sie ogółowi (bądź w tym wypadku pewnej
                                        grupie). Kazdy wie ze to praktycznie niewykonalne. Moderowanie z kolei nie
                                        oznacza że ktos sobie siedzi na forum i usuwa wątki które mu sie nie podobaja.
                                        Masz rację- dopóki nie rzucasz miechem i nie obrażasz to nie ma pretekstu do
                                        tego (czyli masz prawo wtedy "czuc się pewniakiem"). Ale nie zmienia to faktu
                                        że jeżeli nie ma moderacji to twoj "bicz" bedzie "wirowal" w szambie które sie
                                        tu szybko stworzy. Do tego nie trzeba wiele, pozbyc się takich watkow jest
                                        trudno- jak napisałem wczesniej zawsze jakies dziecko podbije.

Mam dwa pytania, jezeli masz ochote mi cos wyjaśnic:
                                        - czy obecnośc takich gnojkow jak gracjan, czy sportowiec to tez wedlug ciebie
                                        urozmaicenie forum?
                                        - dlaczego własnie ty najbardziej się rzucasz w tym wątku? Uważasz sie za
                                        najwiekszego szkodnika tutaj? Paradoksalnie własnie fakt że podjąłes tu
                                        dyskusje (na swoj sposób) może swiadczyc że nie do ciebie mozna tu miec
                                        największe pretensje (sam akurat nie bluzgasz aż tyle- po prostu prowokujesz
                                        innych, świadomie lub nie)

Odpowiesz albo wysmiejesz. Ja i tak uwazam ze powinnismy miec tu sprzatacza.
                                        • czawez do wrózki - 2 05.01.05, 23:27
                                          Ja nie mogę. Ty naprawdę potrafisz pisać i nie bluzgać. Zaskakujesz mnie.
                                          I w końcu powtarzasz to co wszyscy starają się Tobie powiedzieć. Tak naprawdę
                                          nie chodzi o osoby tylko ( w dużym skrócie) o język.
                                          Co do mojej zmiany pogladów wraz ze zmianą wiatru to może jakiś przykład? Może
                                          sam czegoś nie widzę?
                                          Jak tak z Tobą dyskutuję to przypomina mi się komisja Rywina i takie tam
                                          zarzuty lewicy, że Rokita czy Ziobro z góry stawiali tezę a póżniej
                                          dopasowywali dowody i interpretowali pod to fakty. O ile tam tak jednak nie
                                          było, to z Tobą chyba tak jest? Nie miałeś nigdy takiego wrażenia?
                                          • Gość: wróżka re czawez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:41
                                            nie wpadaj w zachwyt, przymiotow mam bez liku
                                            ty tez nie zadales sobie trudy i nie poczytales o rowerze...
                                            czy wy naprawde sadzicie ze pewne rzeczy sa tak skomplikowane?
                                            no nie, litosci!!!!
                                            kogut wiatrowy nie tyczyl sie ciebie- ogolna dygresja zyciowa
                                            z komisji to ciekawsza jest orlenowa-liga rzadzi,liga radzi,liga nigdy cie nie
                                            zdradzi a fajnie odgrywa scenki rodzajowe:)
                                            skojarz ze wszystko ma swoj cel
                                            sztuka w tym by go nie bylo widac!
                                            • czawez Re: re czawez 06.01.05, 19:26
                                              > ty tez nie zadales sobie trudy i nie poczytales o rowerze...
                                              Każda przypowieść niesie jakąś naukę, ale Twoje rekomendacje jakoś mnie nie
                                              przekonują. Niestety nie mam czasu na wszystko.

> kogut wiatrowy nie tyczyl sie ciebie- ogolna dygresja zyciowa

czyżby?
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=302&w=19033800&a=19113633
                                              jednak się pomyliłem, nie jesteś konsekwentny! Zmiesiasz się pod wpływem tego
                                              wątku!
                                              • Gość: wróżka Re: re czawez IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.01.05, 20:12
                                                ????
                                                do bzdury to było
                                        • Gość: wróżka . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:33
                                          oki,lecimy

AD1
                                          sportowiec byl ok (no przeciez to ja do cholery hehe)
                                          bez złych słow prowokowal do ciekawej w gruncie rozmowy
                                          robil to skutecznie,kasliwie,w przemyslany sposob,bawil sie,wystawial marchewke
                                          za ktora wszyscy szli,jego kij w mrowisku siegal gleboko
                                          gracjan (to tez ja na saksach w hamburgu no nie? :))
                                          hm, odpowiem dyplomatycznie- rozumiem jego punkt widzenia
                                          operowal biczem malo wyrafinowanie no ale na to trzeba umiejetnosci

AD2
                                          sie udzialem bo mnie interesuje ksztal tego forum
                                          moze inaczej pytanie powinno byc zadane- czemu inni nagle od kilku dni zamilki-
                                          obsrani?nie maja nic do powiedzenia?wstyd?maja to po prostu w dupie? nie wiem,
                                          innym na to odpowiadac
                                          co to w ogole za okreslenie "rzucasz sie"?
                                          szkodnik? nieee hehe
                                          nie przeczytales opowiesci o roweryku
                                          by bicz sie brecil ktos musi nim operowac
                                          • zinekk Do Czaweza oczywiscie :)) 06.01.05, 21:53
                                            Czawez, wrozka klepie jakies totalnie pretensjonalne bzdury o rowerku, silac
                                            sie na filozofa, myslalem ze zginie, bo zezarlem go na obiad z kapusta, a tu
                                            prosze... Pogadujac z ta miernota spowodowales, ze urósł do miana jakiegos
                                            wizjonera. Z

Zreszta wyboru nie mial, bo gdyby spieprzyl z tego forum, wstyd ze sie zlamal,
                                            nie pozwalalby mu na dalsze pisanie. A tak klepie i klepie i z wypiekami czeka
                                            przy monitorze co mu odpisze ten lub ów. Klepie myslac, ze im bardziej jego
                                            polski bedzie zawiły, tym bardziej inteligentny. A tu klops !! Czytac tego nie
                                            sposób, takie kolokwiallizmy itd..

Hehe, wrózka jakas niby wojne prowadzi, a w rzeczywistosci broni sie rekami i
                                            nogami, by moc tu pozostac i nie wtsydzic sie, ze jeszcze stad nie poszedł...
                                            • czawez do zinkk'a 06.01.05, 23:15
                                              Jednak nie żałuje. Kolo się trochę zmienił. A to, że się sili na nieskończony
                                              autorytet to chyba wszyscy widzą i traktują z przymróżeniem oka.

> Hehe, wrózka jakas niby wojne prowadzi, a w rzeczywistosci broni sie rekami i
                                              > nogami, by moc tu pozostac (...)
                                              Z tym się zgadzam.
                                              • zinekk Do Czaweza post drugi 06.01.05, 23:44
                                                Tak, zmienil. Ja nie lubie az tak napietnowac ludzi. Ale zbieralo sie, zbieralo
                                                i wkoncu nie wytrzymalem. Ogolnie przepraszam studentow. Tylko tego mi zal. Tej
                                                wypowiedzi. Wszyscy tutaj w wiekszosci jestesmy mlodzi. Na studiach, krotko po..

Reszta pozostaje. Ile mozna pisac jak duren i ile trzeba samozaparcia, by tego
                                                nie skomentowac...

To tyle. Pozdrawiam.
                                                • zinekk P.S. do moich powyzszych postow. 07.01.05, 02:39
                                                  A wrozka to miernota, tak czy owak.
                                                  • Gość: wróżka KŁĘKU WRACAJ DO MATKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:50
                                                    mozna cie krecie tolerowac przez jakis czas ale na dluzej jestes zwyklym
                                                    namolnym przyglupem
                                                    powaznie i z ulga potraktowalem twoje zapewnienia ze nie bedziesz sie odzywal
                                                    do mnie robiac mi przyjemnosc poczytania czegos w ciszy nieskalanej czytaniem
                                                    bredni wielbiciela kobiecych pism

>bo zezarlem go na obiad z kapusta, a tu prosze..

gdzie?kiedy?nie schlebiaj sobie, no chyba ze od tego ci adrenaliny GURU przybywa
                                                    na razie olewam cie ciepłym

>> bo gdyby spieprzyl z tego forum, wstyd ze sie zlamal, nie pozwalalby mu na
                                                    dalsze pisanie

tylko ty nie rozumiesz ze nie mam przed czym a zwlaszcza KIM uciekac wiec
                                                    cmoknij mnie-tam gdzie lokuje takich jak ty

>A tak klepie i klepie i z wypiekami czeka przy monitorze co mu odpisze ten lub
                                                    ów.

czelam na wszystkie odpowiedzi poza twoimi-nimi gardze

>>Klepie myslac, ze im bardziej jego polski bedzie zawiły, tym bardziej
                                                    inteligentny. A tu klops !! Czytac tego nie
                                                    sposób, takie kolokwiallizmy itd..

jesli nie rozumiesz zdan podrzednie złożonych z wieksza niz jeden liczba
                                                    podmiotów i dopełnien to skup sie na ulubionej kobiecej prasie
                                                    NIE CZYTAJ I NIE PISZ MI NIC
                                                    znaczenia słowa kolokwializm nie rozumiesz najwidoczniej,wcale mnie to nie
                                                    dziwi bo twoje ulubione gazety nie uzywaja powszechnie tego rzeczownika

>a w rzeczywistosci broni sie rekami i nogami, by moc tu pozostac

skoczyc mi mozesz i wszyscy wokół,jedyne przed cczym sie bronie to twoj bełkot

>Ile mozna pisac jak duren

twoj przyklad dowodzi ze baaaaardzo

jesli rozumiesz znaczenie słow to odpie..sie!
                                                    mam w dupie to co o mnie sadzisz,jestes dla mnie najmniej istotnym
                                                    zawodnikiem,twoje zdanie i poglady lataja mi luzno
                                                    nie zycze sobie bys cokolwiek wiecej do mnie pisac,komentowal,omawial
                                                    z przyjemnoscia odwdziecze sie tym samym
                                                    wszyscy jakoś pojmuja rzeczy po odpowiednim ich podaniu tylko ty jak totalny
                                                    baran wcinasz te marchewe która masz podsuwana

• zinekk Do wielbicieli wrózki 08.01.05, 11:55
                                                      Widzicie sami, coz to za zakompleksione stworzenie. Tyle zdan i peroracji, w
                                                      odpowiedzi dla kłęka i przygłupa. Dlaczego tak wiele? Ano dlatego ze miałem
                                                      racje i miec nadal bede. Szamotanina miernoty potwierdza, ze mam racje.
                                                      Pozdrawiam wszystkich.
                                          • Gość: Jazon Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:57
                                            Czekaj, czekaj, sportowiec 'bez złych słow prowokowal do ciekawej rozmowy'? Nie
                                            wiem nawet od czego zacząc... Chyba faktycznie pamiec mi szwankuje- a wcale
                                            masla nie jem :-/ Co do gracjana to dziwi mnie ze akurat w jego przypadku
                                            postanowiles byc dyplomatą... Ja akurat zwykle staram sie wzglednie tonowac
                                            swoje wypowiedzi ale na tego gościa nie znajduje słów dostatecznie obelżywych.

Nie jest w mojej gestii komentowac nieobecnośc innych- mnie najbardziej cieszy
                                            ze w ten watek nie właczyli sie praktycznie zadni okresowi krzykacze, przez co
                                            jednak toczy sie tu jakas dyskusja. No dobra- interesuje cie ksztalt tego
                                            forum. Uwazasz że byłoby gorsze gdyby usuwano watki typu "Nie chcemy geja i
                                            szmaty Protasiewicza w Polonii", albo gdyby paru idiotów łopatologicznie
                                            nauczylo sie ze mozna napisac Apator a nie "amator" albo 'wibrator"? Czy to tez
                                            element tego 'biczowania'? (sory- za cholere nie rozumiem przesłania tutaj. aha-
                                            i 'historia o roweryku' tez nic mi nie mowi)
                                            • Gość: byzydura Re: . IP: *.tvgawex.pl 06.01.05, 23:18
                                              to moze w koncu zacznijmy dyskusje kto ewentualnie podjalby sie zadania bycie
                                              moderatorem? jest demokracje a wiekszosc uwaza ze taki ktos przydalby sie.
                                              macie jakies sensowne kandydatury?
                                              • Gość: Bodzio Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:49
                                                Byzydura ma rację. Czas na konkrety. Więc moim zdaniem na moderatora nie nadaje
                                                się Wróżka. Post z 18... dowodzi że czasami bywa "na chaju" a wtedy lepiej
                                                pasuje do roli "wibratora" niż "moderatora". Proponuję Andy Smitha. Jego
                                                znajomość polskiego gwarantuje 100% obiektywizmu.
                                                • zinekk A ja proponuje m0nka 06.01.05, 23:54
                                                  Jesli sie zgodzi. Nadaje sie, jest zrownowazony, wie duzo o na temat zuzla i
                                                  jest osoba uczciwa. Ma dobra dusze.
                                                  • m0nk Re: A ja proponuje m0nka 07.01.05, 10:53
                                                    jeszcze rok temu nie byloby problemu ale teraz nie mam tyle czasu - to musi byc kto pisze czesciej niz ja. moze sdb, zinek, iks (jezeli rzeczywiscie jest tu tak czesto jak mowi)?
                                                    zamiast wycinania w pien sportowcow i tym podobnych lepiej chyba wycinac poszczegolne wypowiedzi. ale to rzecz drugorzedna.
                                                    pozdr. dzieki za poparcie:)
                                                    • zinekk Re: A ja proponuje m0nka 07.01.05, 11:46
                                                      Ja sie nie nadaje. Nie wiem tyle o zuzlu co pozostali, a czasu tez wiele nie
                                                      mam, choc pisuje w roznych godzinach. Moja praca mi na to pozwala. No to Sdb,
                                                      albo Cs.
                                                    • zinekk Pozostali 07.01.05, 11:52
                                                      Pozostali ktorzy mi na mysl przychodza, chyba czasu rowniez nie maja. Ja czytam
                                                      uwaznie posty i mysle ze Iks nie ma w ogole duzo czasu, Jazon moze nieco
                                                      wiecej. Pozostali forumowicze jakos nie przychodza mi do glowy. Niech ktos sie
                                                      zdeklaruje, a forum poprze go lub nie.
                                                    • Gość: Jazon Re: Pozostali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:56
                                                      Miałbym czas zeby bywac tu ze dwa razy dziennie- nie liczac wypadków losowych
                                                      (lub imprez:). Gdyby ogół forum wyraził zgode móglbym sie tego podjąc. Ale nie
                                                      jestem pewien czy fakt ze nie logowałem sie nigdy nie jest przeszkodą.
                                                  • Gość: Chris Re: A ja proponuje m0nka IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.01.05, 11:59
                                                    Ja też proponowałbym kandydature Iks-a pisze fachowo i ma wiedze, ostatnio ze
                                                    zrozumiałych powodów natomiast milczy, mysle że na forum tak naprawde nie
                                                    trzeba moderować wystarczy kilka minut dziennie do wyrzucenia szmatławego
                                                    języka prostaków.
                                                    • m0nk Re: A ja proponuje m0nka 07.01.05, 12:13
                                                      tutaj nawet nie chodzi o wiedz o zuzlu.
                                                      przeciez nie bedziemy eliminowac osob, ktore sie nie znaja na tym sporcie tylko buractwo i prostactwo - a to moze robic kazda kulturalna osoba.
                                                      u mnie problemem jest dostep do komputera. W domu bywam rzadko a z pracy nie moge moderowac.
                                                    • m0nk Re: A ja proponuje m0nka 07.01.05, 12:17
                                                      jest jeszcze:
                                                      chris, jb, maverick, sasiad, toma torun, magda z krakowa, byzydura
                                                      moze ktos z nich?
                                                    • Gość: byzydura Maverick IP: *.tvgawex.pl 07.01.05, 13:42
                                                      mysle ze on poradzilby sobie, jesli ma mozliwość wchodzenia tutaj codziennie.
                                                      m0nk podał moją kandydaturę, ale mnie czasem zbyt ponosi. ach, te nerwy :)
                                                    • zinekk Iks 07.01.05, 12:19
                                                      Jesli sie zgodzi to fajnie. Jak najbardziej, Isk sie do tego nadaje. Warto by
                                                      sam odpowiedzial na pojawienie sie swej kandydatury. Co o niej mysli i czy
                                                      mialby czas sie tym zajmowac. Pozdrawiam.
                                                    • Gość: Jazon Re: Iks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:53
                                                      Popieram- Iks mógłby moim zdaniem byc moderatorem.
      • Gość: Chris Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.01.05, 14:03
        Może ty Jazonie sie zgodzisz i wezmiesz na kilka minut dziennie przez jakis
        okres czasu np. miesiac z iksem przemiennie Torun - Bydgoszcz forum pod
        opieke? Potem ktoś was zmieni kandydatów jest co najmniej kilku? Mozemy się z
        czasem pozamieniać. Jest nas tylu to chyba nie problem z naprzemiennym
        moderowaniem. Myśle swoja droga że kulturalne bicze na poziomie, łacznie z
        wkrecaniem kija w szprychy beda mile widziane,w czasie sezonu również. Iksie
        zgadzasz sie na tymczasowa moderacje? Jazonie? Moze głosowanie:)?
        • m0nk zdecydowanie jazon i iks 07.01.05, 14:09
          jezeli iks nie moze to tylko jazon. zobaczymy jak to bedzie dzialalo a potem mozna kogos dac do pomocy, ewentualnie ktos go zmieni. pozdr.
        • Gość: Jazon Czemu nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 16:41
          Tak jak napisalem- moge to robic, rowniez naprzemiennie z kimś. Praktycznie
          kazdego dnia zagladam tu dwa razy, czasami częsciej. Nie wiem ile roboty to
          może byc, ale spróbowac nie zaszkodzi.
          • Gość: byzydura Re: Czemu nie? IP: *.tvgawex.pl 07.01.05, 22:53
            hehe, no to moderatora juz mamy. Gratulacja Jazon!
            teraz trzeba pomyslec jak to zorganizowac, tzn. na jakiej zasadzie w ogole
            przejmie on swoj nowy urząd i czy "góra" sie zgodzi.
            • m0nk Re: Czemu nie? 08.01.05, 00:09
              jazon wie co robic - skrobnij maila do gw i zobacz co Ci odpowiedza
              • Gość: Jazon Dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 09:41
                Na dniach sie tym zajme- tak jak juz pisalem, nie wiem czy przypadkiem nie
                bedzie problemem ze nigdy sie nie logowalem. No ale zobaczymy co odpowiedza.
                Pozdrawiam.
            • Gość: iks Re: Czemu nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:13
              Dzieki za zaufanie. W takim gronie jak Zinekk, Monk, Jazon, Chris naprawde milo
              sie znalesc. Mysle, ze jesli kazdy z nas - nie ogladajac sie na to czyja kolej -
              sprobowalby wykopac z forum oszolomow zrobiloby sie naprawde super. I zgadzam
              sie z 1 z przedmowcow: nie problem w tym czy ktos zna sie na sprawie, czy ma
              racje lub w danej chwili sie myli; problem w tym w jaki sposob redaguje swoje
              wypowiedzi. Coz: pozyjemy, zobaczymy jak to na naszym forum bedzie.
      • Gość: anka s Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.tvgawex.pl 08.01.05, 14:06
        wieie co?jestem jask najbardziej za wolnoscia slowa?lecz to co wyprawia wrozka
        przechodzi ludzkie pojecie!nie wiem w ogole co on robi na naszym
        • Gość: ANKA S Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.tvgawex.pl 08.01.05, 19:59
          CHODZILO MI O TO,ZE FILIA WYBORCZEJ JEST W BYDG A NIE W TORUNIU.PONIOSLO MNIE.I
          CHODZILO MI O TO,ZEBY TEN PROSTY WROZKA TAM SIE MADROWAL...
          A ZRESZTA I NOWOSCI SA BYDGOSKIE,BO TO PODLEGA POD NASZ EXPRESS(STAJSZCZAKA)
          • Gość: Jazon Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:07
            Ale jakie to ma w sumie znaczenie?
            Akurat wypowiedzi w stylu "wszyscy wiedza ze kibice z Torunia sa najbardziej
            chamscy" nie nastrajaja mnie pozytywnie. Jak chcesz byc lepsza niz wrózka to
            nie rób tego za co go krytykujesz.
      • Gość: ANKA S Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.tvgawex.pl 08.01.05, 14:10
        WIECIE CO?JETEM JAK NAJBARDZIEJ ZA WOLNOSCIA SLOWA,ALE TO CO WYPRAWAIA WROZKA
        PRZECHODZI LIDZKIE POJECIA I TRZEBA COS Z TYM ZROBIC....BO NORMALNIE NIE CHCE
        SIE TEGO CZYTAC... I WCHODZIC NA FORUM!W OGOLE CO ON ROBI NA NASZYM-BYDGOSKIM
        (GAZETA WYBORCZA Z BYDGOSZCZY)FORUM?NIECH SIE PROSTAKL MADRUJE W SWOICH
        NOWOSCIACH...TO TYPOWY PRZYKLAD KIBICA Z TORUNIA(NIE OBRAZAJAC PRAWDZIWYCH
        KIBICOW.MOWA TUTAJ O TYCH SZALIKOWCACH,O KTORYCH CALA POLSKA MOWILA,ZE SA
        NAJBARDZIEJ CHAMSKIMI KIBICAMI W POLSCE).KONIECZNIE TRZEBA ZROBIC PORZADEK NA
        TYM FORUM.I JESZCZE OSZOŁOM BEZCZELNIE POWIE,ZE JAK KOMUS SIE COS NIE PODOBA TO
        NIECH TU NIE WCHODZI...CHCIALABYM NAPRAWDE GO ZOBACZYC...I CIEKAWE JAK
        PRZEBIEGLABY TA ROZMOWA...BO NA KLAWIATURZE KLEPAC TO KAZDY POTRAFII
        • m0nk Re: Precz z oszołomstwem. 08.01.05, 15:15
          forum jest dla kazdego, bez wzgledu na miejsce zamieszkania - chodzi o styl wypowiedzi.
          po drugie to nie jest juz forum wylacznie bydgoskie tylko ogolnopolskie. mozna na nie wejsc z bydgoszczy, z torunia oraz z forum "sport"/bydgoski pozostal tylko serwer, ktory umozliwia nam pisanie/
          • Gość: byzydura Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.tvgawex.pl 08.01.05, 16:54
            forum jest chyba bydgosko-toruńskie, bo mozna sie tu dostac z forum
            ogolnobydgoskiego i ogolnotorunskiego (jesli mnie pamiec nie myli).
            • m0nk Re: Precz z oszołomstwem. 08.01.05, 20:18
              forum jest ogolnopolskie bo dodatkowo mozna wejsc na nie z forum sportowego (tak samo jak na koszykowke, pilke nozna itp.)
              • Gość: byzydura Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.tvgawex.pl 08.01.05, 20:53
                hehe, nie wiedzialem ;) dzieki za info :) pzdr.
                • Gość: byzydura Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.tvgawex.pl 09.01.05, 12:49
                  na forum zaczął sie palęntac niejaki Jerzy. Jazonie, spiesz sie z tymi
                  uprawnieniami moderatora, bo jestes coraz bardziej potrzebny jak widac!
                  • Gość: Jazon Re: Precz z oszołomstwem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:55
                    Sprawa jest w toku jak sądze. W niedziele nikt mi raczej nie odpisze...
                    A ten Jerzy to faktycznie kolejny palant- ale moze tylko na chwile wpadł i nie
                    bedzie długo smrodzic.
                    • Gość: Skacowany Chris Co wybrać wywar z ogorków czy żółtko z jajka?.. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.01.05, 17:51
                      co jest lepsze na kaca?:):)
                      Jazonie mam nadzieje,że pogonisz tych CIECI MAJONEZOWYCH i w pierwszej
                      kolejności wywalisz wątek o Protasiewiczu usuwając zbedne bydgosko - torunskie
                      wrzody i pryszcze. Czas najwyższy żeby szambo i ścierwo małomiasteczkowe
                      pływało tam gdzie powinno czyli razem z gównem, a nie wśród ludzi którzy maja
                      coś sensownego do powiedzenia. Narzuca mi się przy okazji jedna konkluzja. Post
                      ANKI to marna prowokacja, bo jedno trzeba oddać Wróżce,ze jezyk chociaż jego
                      jest cierpki i bicza używa robi to jednak w sposób inteligentny. Teraz już wiem
                      że Jazon bedzie dobrym moderatorem bo jest bezstronny i obiektywny. Koncze
                      Panowie ta debate, bo zaczyna mi przypominac gorzkie zale i kółko wzajemnej
                      adoracji, nie posądzajcie mnie tylko że komuś wchodze w d... bez wazeliny!
                      Wstałem niedawno bo czasem człowiek musi się odstresować i postanowiłem tu
                      zajrzec. Chyba sie jednak połoze. Pozdrawiam wszystkich za miedzą. I niech
                      przypadek z Czestochowy bedzie przestrogą dla pieniaczy. Swoja droga musze
                      uważać na swoje wypowiedzi bo sam narazony jestem na proces. Mam nadzieje że
                      Bajerski naszego forum nie czyta:):):)Dla mnie jest i bedzie CIECIEM
                      MAJONEZOWYM:):):)
                      • Gość: byzydura no nie, IP: *.tvgawex.pl 09.01.05, 18:09
                        chyba musze zacząc czytac gazety :)
                        co sie stalo w cz-wie?
                      • Gość: Jazon Re: Co wybrać wywar z ogorków czy żółtko z jajka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:36
                        Mnie zwykle pomagaja witaminy- sok z marchwii lub cytryny w sporych ilosciach:)
                        Najlepiej jednak dziala prewencyjnie, czyli przed piciem- w tym wypadku moze
                        juz byc za późno:)

W każdym razie zycze miłego wieczoru:P Co do kwestii moderacji to czekam na
                        odpowiedz- wyslałem wczoraj maila z zapytaniem. Fakt, mam nadzieje ze szybko
                        sie to rozstrzygnie bo na ten watek rece mnie swieżbia- przede wszystkim na
                        matoła ktory go podbił.
                        • m0nk Re: Co wybrać wywar z ogorków czy żółtko z jajka? 09.01.05, 21:50
                          jazon, a tak wogole to skad jestes? z torunia czy bydzi?
                          • Gość: Jazon Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 00:47
                            Hmm nie było widać:)?
                            • jabbur Re: Toruń 10.01.05, 13:52
                              Witam,

Nie ma problemu. Może być moderator
                              Nie ma problemu, może byc dwóch ;)

Natomiast mam uwagę do Waszej dyskusji. Od moderatora
                              forum nie wymagamy tego aby znał się na dziedzinie poruszanej
                              w obrębie forum. Wymagagamy aby przestrzegał zasad spisanych tutaj:
                              Regulamin
                              oraz tutaj
                              Netykieta
                              Jeżeli macie osobę, która akceptuje nasz forumowe "przykazania" oraz
                              uważacie, że będzie kierować sie obiektywnymi kryteriami, a nie subiektywnymi
                              uprzedzeniami - wtedy nie ma problemu.

Pozdrawiam,
                              j/a
                              • Gość: Jazon Re: Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 07:31
                                No dobrze-przeczytałem i akceptuje. Czy jest wymagane jakies slubowanie?:)
                                • Gość: byzydura Re: Toruń IP: *.tvgawex.pl 11.01.05, 21:38
                                  bez slubowania ani rusz :) chyba nie chcesz byc gorszy od lekarzy czy
                                  policjantow :)
                                  • Gość: Bodzio Re: Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:06
                                    O, Jazon bedzie tak jak lekarz lub policjant? Czy to znaczy ze za łapówkę
                                    będzie można przemycić na forum jakieś świństewko? A już traciłem nadzieję.
                                    JAZON, JAZON, JAZON!
                                    • m0nk Re: Toruń 12.01.05, 09:24
                                      a na jakim etapie to wszystko stoi?
                                      • Gość: Jazon Re: Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:47
                                        Wydaje mi sie że ingerencja redakcji w ten watek byla odpowiedzią na mojego
                                        maila- innej nie otrzymalem, co uważam za dość dziwne. Musze sie chyba
                                        przypomniec...
                                        • jabbur Re: Toruń 12.01.05, 16:24
                                          Spokojnie ;)
                                          Czekałem na głosy kontrkandydatów, tudzież na jakiś
                                          sprzeciw wobec Ciebie. Nie zauważyłem żadnego ;]
                                          Podaj mi zatem swojego logina w portalu gazeta.pl
                                          j/a
                                          • Gość: Jazon Re: Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:28
                                            Na portalu gazeta.pl mam login 'jaz0n'- na forum nigdy go nie uzywałem a po
                                            prostu 'jazon' był juz zajety:)
                                            Dziekuje za odpowiedź.
                                          • Gość: Chris Re: Toruń IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.01.05, 18:21
                                            Panie moderatorze Jaz0nie gratulacje:D:D:D.Teraz musimy walic na Pan,zycze
                                            znikomej ilości interwencji i czekam na czerwony kolorek w odpowiedzi. Ciekawe
                                            jak ten power wyglada, w rzeczywistości,czyżbym ostatni raz ogladał post pt:
                                            Nie chcemy geja....;););)
                                            • m0nk Re: Toruń 12.01.05, 18:32
                                              no to grat. czekamy na mocny poczatek - jest sporo sprzatania ale potem bedzie rewelacja. mam nadzieje, ze gw szybko sie z tym wszystkim uwinie.
                                              • Gość: byzydura Re: Toruń IP: *.tvgawex.pl 12.01.05, 18:37
                                                panowie, bez podlizywania sie :PPP
                                                Jazonku, ty wiesz ze ja cie baaaaaaaardzo lubie :))) <lol>
                                                Pzdr :)
                                              • jaz0n Test 12.01.05, 18:46
                                                No dobra- jakos inaczej to forum wyglada w tej chwili:) Ale chyba szybko
                                                wszysyko rozpracuje. Zgodnie z obietnica bede staral sie na bieżąco przegladac
                                                forum. Żeby mi tylko ta władza do głowy nie uderzyla;)
                                                • Gość: snoop Re: Test IP: *.wsb / *.wsb-nlu.edu.pl 12.01.05, 20:18
                                                  Jazon czyzbys az tak wysoko awansowal ?? :)
                                                  pozdrawiam z Nowego Sacza ;)
                                                • Gość: iks Re: Test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:33
                                                  Gratuluje, pozdrawiam i zycze malo roboty na forum
                                                • Gość: iv Re: Test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:11
                                                  no no patrzcie patrzcie gratki

PS: maly test d.u.p.a

:PPPP
                                                  • m0nk Re: Test 13.01.05, 00:16
                                                    i tekst o protasie zniknal. jeszcze ten zostal - podobny w tresci: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=302&w=11434814
                                                    pozdr.
                                                    • Gość: aUthor Dziękuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 01:58
                                                      Jako aUthor i autor tego wątku chcę wszystkim podziękować za owocną dysputę.
                                                      A jednocześnie chciałem sobie pogratulować :-) dwóch rzeczy:
                                                      1. Wątek przeze mnie zainicjowany zmienił to forum.( jakie to było proste )
                                                      2. Jest to wątek z największą ilością wpisów na tym forum w ciągu ostatnich 6
                                                      miesięcy. Widać, że sprawa oszołomstwa leżała na wątrobie nie jednemu
                                                      forumowiczowi.

Życzę Szanownemu Gronu Forumowiczów, by wszystko w 2005 roku tak łatwo się
                                                      spełniało.
                                                      Pozdrawiam
                                                    • Gość: byzydura hehe IP: *.tvgawex.pl 13.01.05, 15:59
                                                      wszystko dobre, co się dobrze kończy :)
                                                    • zinekk Re: hehe 18.01.05, 12:27
                                                      No pewnie. I zniknal Kid costam.. Jaka cisza..

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka