Gość: kakao IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.05.02, 18:26 Mam inną strefę czasową i u mnie był już mecz. Bramkę strzelił "Oli" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: celi Re: Polska - Estonia 1-0 IP: 2.3.STABLE* / 10.2.2.* 18.05.02, 18:29 Gość portalu: kakao napisał(a): > Mam inną strefę czasową i u mnie był już mecz. Bramkę strzelił "Oli" Mam nadzieje, ze dzieki innej strefie czasowej jestes juz calkowicie zdrowy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NowY Re: Polska - Estonia 1-0 IP: *.pm.mielec.ptc.pl 18.05.02, 18:34 cos slabo ogladales... padlo 5 bramek dla nas... oli 2, kryszal, kozminski, marcin zewlakow, dudek, majdan i matysek bez straty bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakao Re: Polska - Estonia 1-0 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.05.02, 22:03 I co jednak moja strefa czasowa nie kłamała, tylko Oli mi się pomylił z Żurawskim (jeden zmienił w końcu drugiego). Wyśmiewaliście się, a teraz pewnie będziecie mnie pytać o wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: Polska - Estonia 1-0 IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 18.05.02, 23:18 LOL! Dobra robota, kakao :-))) Odpowiedz Link Zgłoś