kataryna9 19.05.02, 15:06 Czy mogę moim piłkarzom obciąć włosy (lub wybrać inne twarze) bo mnie rozśmieszają w tych fryzurach na czeskiego hokeistę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zandrex Re: Hattrick - pytanie 19.05.02, 16:27 nie mam supportera, ale wydaje mi sie ze nie. Ale za to mozna je calkowicie wylaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Hattrick - pytanie IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 19.05.02, 16:48 Ja w pocjach ustawiłem że chce mieć twarze( tak mi sie wydaje) i nic.Co musze dokładnie zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
zandrex Re: Hattrick - pytanie 19.05.02, 16:51 Gość portalu: max napisał(a): > Ja w pocjach ustawiłem że chce mieć twarze( tak mi sie wydaje) i nic.Co musze > dokładnie zrobić?? musisz wykupic supportera, placi sie karta kredytowa kosztuje okolo 60 zl rocznie, w zamian dostajesz rozne bajery dodatkowe, nie wiem dokladnie co bo nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: Hattrick - pytanie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.05.02, 19:25 ja je wyłaczyłem, Odpowiedz Link Zgłoś