Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

(Trochę OT) - Problem z FIFĄ 2002 WC

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.05.02, 00:30
    Może ktoś mi pomoże. Otóż mam tą gierkę, mam też Windows XP oraz kartę graf.
    RIVA 2 TNT PRO. Coś mi nie chce za bardzo działać. Wydaje mi się, że to dośc
    często błąd, ale ktoś wie co zrobić, żeby to wyeliminować (oprócz zmiany
    systemu)? Najnowsze sterowniki nic nie pomagają!
    Za wszelkie wskazówki będe ogromnie wdzięczny. Z gory Wam dziękuje i pozdrawiam
    Zenek
    Obserwuj wątek
      • Gość: mafiu99 Re: (Trochę OT) - Problem z FIFĄ 2002 WC IP: *.ee.Princeton.EDU 24.05.02, 01:06
        Ja mam karte 2 MB i mi pieknie chodzi, wiec nie wiem
        • Gość: Hollow Re: (Trochę OT) - Problem z FIFĄ 2002 WC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 09:02
          Ja też mam Windows XP i chodzi bardzo dobrze.
          A jaki błąd konkretnie ci wyskakuje ?
          • Gość: m04 Re: (Trochę OT) - Problem z FIFĄ 2002 WC IP: *.lublin.mm.pl 24.05.02, 13:15
            XP, GeForce400, wszystko dziala
            • Gość: hejira Re: (Trochę OT) - Problem z FIFĄ 2002 WC IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 16:22
              z fifa bywaja problemy - mam juz lepsza karte niz ty i nic sie nie dzieje -
              przy Xp ale pamietam ze kiedys przy rivie zdarzaly sie krzaczki - sciagnalem
              sterowniki ale wcale nie najnowsze - najnowsze czasem sa do dupy - sprobuj z
              roznymi starszymi - pozdrawiam
      • Gość: dexter A może zagra ktoś kiedyś po sieci? (nt) IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 24.05.02, 16:24
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka