Gość: mysz Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 04.06.02, 11:16 przede wszystkim włochom!!! poza tym argentynie, bo jest naprawdę dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
nebeska Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 04.06.02, 12:02 Na poczatku zawsze kibicuje slabszym drużynom (lubie niespodzianki, jak np. pierwszy mecz tych Mistrzostw) a potem juz tylko krajom europejskim... w finale chcialabym zobaczyc Europe kontra Ameryka Pld. Najlepiej życzę Wlochom i Francuzom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valencia Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 15:49 Z aktualnych finalistów kibicuję Argentynie i Włochom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 206.135.4.* 04.06.02, 16:35 nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spurs C'mon England!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 17:42 Naprzód dumni synowie Albionu. Naprzód wojownicy spod Celtic'kiego krzyża. Naprzód Teddy Sheringham, Christian Ziege, Kasey Keller, Milenko Acimovic i Samuel Eto'o Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2 Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 04.06.02, 19:57 MOIM CZARNYM KONIEM JEST ZAWSZE DANIA,KTOREJ ZAWSZE KIBICUJE,W OBWODZIE JEST TEZ UKRAINA I SZWECJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budziu Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.02, 22:02 Rosji, Slowenii, Chorwacji, bo to w kon'cu Slowianie, a komplekso'w historycznych nie mam. A jak odpadna,to Wlochom... Odpowiedz Link Zgłoś
secretguy Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 04.06.02, 21:42 WŁOCHY - Mistrzem Świata !!! !!! !!! Wspaniała obrona :oD Dobra pomoc ;o) Napsatnicy też niczego sobie :0) BArdzo mocny zespół, który swoją defensywą potrafi rozbić ataki nawet takich drużyn jak Brazylia, Argentyna, Francja czy Niemcy. Bardzo mądrze grają i są zdyscyplinowani. Należy im się sukces, ponieważ to najważniejsze trofeum wymyka się im spod rąk cały czas. 1994 - karna z Brazylią, 1998 - nie ma co wspominać, Euro 2000 - pechowa konfrontacja z Francją ( za to jaki mecz z Holandią), no i 2002 - MISTRZ ŚWIATA !!! !!! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szymeks Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 04.06.02, 22:02 PARAGWAJOWI, SENEGALOWI I TOMASZOWI ZIMOCHOWI. Z nimi te mistrzostwa bardziej kolorowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozart Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 141.52.124.* 05.06.02, 11:03 DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND ÜBER ALLES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoran Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.radio88.com.pl 05.06.02, 17:21 Zdecydowanie poza Polską popieram reprezentację Afganistanu - gracze ci charakteryzują się zwłaszcza świetnymi unikami i kontrami z ukrycia ;-)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rivala Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 212.106.6.* 06.06.02, 15:06 MEXICO,MEXICO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FASBI Re: KOREA !!!!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.06.02, 22:47 USA BO GRAJA DLA ZABAWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 00:18 IRLANDIA - za historię równie piękną co historia Polski i mam nadzieje, że zadufani angole pojadą do domu, a Irlanczycy będą grać dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amster Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 62.29.137.* 07.06.02, 11:36 Holandia. Oranje! Hup Holland Hup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 07.06.02, 15:53 ANGLIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 212.116.75.* 07.06.02, 17:02 Ja kibicuje Szwecji bo jestem pol-Szwedka i mieszkam w Szwecji (dlatego nie moge robic haczykow itp) :D Kibicuje Szwecji o wiele wiecej od Polski!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania SZWECJA IP: 212.116.75.* 07.06.02, 17:04 Ja kibicuje Szwecji bo jestem pol-Szwedka i mieszkam w Szwecji (dlatego nie moge robic haczykow itp) :D Kibicuje Szwecji o wiele wiecej od Polski!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 07.06.02, 17:12 Francja, Argentyna, Dania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Anglia, Anglia, Anglia! IP: *.tcd.ie / *.gen.tcd.ie 07.06.02, 19:52 Anglia, Anglia, Anglia!!! To byl piekny mecz. English lads have done well! Michael Owen biegal z predkoscia swiatla a irokez na glowie Beckhama wyraznie dekoncentrowal ponurych Argentynczykow. Swietny mecz i zasluzona zemsta za tragiczna przegrana w rzutach karnych we Francji 4 lata temu!!! Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiral Re: Anglia, Anglia, Anglia! IP: *.pl 08.06.02, 10:05 Gość portalu: Lukasz napisał(a): > Anglia, Anglia, Anglia!!! > > To byl piekny mecz. English lads have done well! > Michael Owen biegal z predkoscia swiatla a irokez na glowie Beckhama > wyraznie dekoncentrowal ponurych Argentynczykow. Swietny mecz i zasluzona zemst > a > za tragiczna przegrana w rzutach karnych we Francji 4 lata temu!!! > > Lukasz I bardzo dobrze sie stalo, Anglicy zagrali doskonaly mecz. Watpie czy wygralby z nimi tego dnia ktokolwiek. Ale paradoksalnie dzieki temu moja ukochana Argentyna bedzie mistrzem swiata !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Anglia, Anglia, Anglia! IP: *.esatclear.ie / 194.165.173.* 09.06.02, 10:35 Zobaczymy, zobaczymy :)) Ale nie ulega watpliwosci, ze to dobry mundial. Dobrych meczow i emocji nie brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:09 A ja Argentynie i włochom ze względu na urode piłkarzy i inteligentny sposób gry ( niestety jak słysze wypowiedzi naszych w stylu.. będziemy grali tak jak trener ustali to mi się troch smutno robi ..... ) Odpowiedz Link Zgłoś
marmlu Kostaryka!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 20:12 Kostaryka to jest team!!!!!!! Zakochałem się w ich grze podczas ostatniego Copa America a oprócz nich Argentyna, Brazylia, Irlandia, Dania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark_kra Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 07.06.02, 20:49 Oczywiscie,ze naszym. Moim drugim "naszym" jest USA. Mieszkam tu 23 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morsa Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 07.06.02, 23:10 A ja mieszkam w Szwecji 22 lata i kibicuje Szwedom. Podobala mi sie wola walki Amerykanow, dlatego chcialabym aby wyszli z grupy. Dunczycy zasluguja tez na awans. Kibicuje Anglikom z "powodu" Ericssona. Nie kibicuje natomiast druzynom Francji, Argentyny, Brazylii i Portugalii. A to z powodu przereklamowanych "gwiazd" i nieczystej gry...... niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.inetia.pl 08.06.02, 00:01 kibicuję Irlandii i Kostaryce z faworytów do tytułu jestem za Anglią i Włochami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Belgia!!! Irlandia!!! IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 08.06.02, 12:07 Kibicuje Belgii!! oraz wspanialej Irlandii. Mam nadzieje, ze Niemcy gdzies po drodze odpadna... ha ha ha. (mania, Belgia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysho Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:40 BRAZYLIA; SENEGAL; HISZPANIA; PORTUGALIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.06.02, 07:54 APATOROWI TORUŃ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
parka Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 09.06.02, 20:51 Holandii tylko oni zdaje sie nie graja w Mundialu....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.chello.pl 10.06.02, 16:24 Po popisie odmienionej kadry w meczu z Portugalią wątek powinien nam być szczególnie bliski. Odpowiedz Link Zgłoś