Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA?

• Gość: mysz Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 04.06.02, 11:16
        przede wszystkim włochom!!!
        poza tym argentynie, bo jest naprawdę dobra!
      • nebeska Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 04.06.02, 12:02
        Na poczatku zawsze kibicuje slabszym drużynom (lubie niespodzianki, jak np.
        pierwszy mecz tych Mistrzostw) a potem juz tylko krajom europejskim... w finale
        chcialabym zobaczyc Europe kontra Ameryka Pld. Najlepiej życzę Wlochom i
        Francuzom :)
      • Gość: Valencia Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 15:49
        Z aktualnych finalistów kibicuję Argentynie i Włochom.
      • Gość: mario Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 206.135.4.* 04.06.02, 16:35
        nikomu
      • Gość: Spurs C'mon England!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 17:42
        Naprzód dumni synowie Albionu. Naprzód wojownicy spod Celtic'kiego krzyża.
        Naprzód Teddy Sheringham, Christian Ziege, Kasey Keller, Milenko Acimovic i
        Samuel Eto'o
      • zenek2 Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 04.06.02, 19:57
        MOIM CZARNYM KONIEM JEST ZAWSZE DANIA,KTOREJ ZAWSZE KIBICUJE,W OBWODZIE JEST
        TEZ UKRAINA I SZWECJA.
        • Gość: Budziu Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.02, 22:02
          Rosji, Slowenii, Chorwacji, bo to w kon'cu Slowianie, a komplekso'w
          historycznych nie mam.

A jak odpadna,to Wlochom...
      • secretguy Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 04.06.02, 21:42
        WŁOCHY - Mistrzem Świata !!! !!! !!!

Wspaniała obrona :oD
        Dobra pomoc ;o)
        Napsatnicy też niczego sobie :0)

BArdzo mocny zespół, który swoją defensywą potrafi rozbić ataki nawet takich
        drużyn jak Brazylia, Argentyna, Francja czy Niemcy. Bardzo mądrze grają i są
        zdyscyplinowani. Należy im się sukces, ponieważ to najważniejsze trofeum wymyka
        się im spod rąk cały czas. 1994 - karna z Brazylią, 1998 - nie ma co wspominać,
        Euro 2000 - pechowa konfrontacja z Francją ( za to jaki mecz z Holandią), no i
        2002 - MISTRZ ŚWIATA !!! !!! !!!
      • szymeks Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 04.06.02, 22:02
        PARAGWAJOWI, SENEGALOWI I TOMASZOWI ZIMOCHOWI.
        Z nimi te mistrzostwa bardziej kolorowe :)
      • Gość: Mozart Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 141.52.124.* 05.06.02, 11:03
        DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND ÜBER ALLES
      • Gość: Zoran Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.radio88.com.pl 05.06.02, 17:21
        Zdecydowanie poza Polską popieram reprezentację Afganistanu - gracze ci
        charakteryzują się zwłaszcza świetnymi unikami i kontrami z ukrycia ;-))))))
        Pozdrawiam
      • Gość: Rivala Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 212.106.6.* 06.06.02, 15:06
        MEXICO,MEXICO!!!
      • Gość: JA! KOREA !!!!!! IP: *.localdomain / 192.168.3.* 06.06.02, 20:22
        • Gość: FASBI Re: KOREA !!!!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 06.06.02, 22:47
          USA BO GRAJA DLA ZABAWY
      • Gość: andrew Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 00:18
        IRLANDIA - za historię równie piękną co historia Polski
        i mam nadzieje, że zadufani angole pojadą do domu, a Irlanczycy będą grać dalej!!!!
        • Gość: amster Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 62.29.137.* 07.06.02, 11:36
          Holandia.
          Oranje! Hup Holland Hup!
      • Gość: e Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 07.06.02, 15:53
        ANGLIA
      • Gość: Hania Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 212.116.75.* 07.06.02, 17:02
        Ja kibicuje Szwecji bo jestem pol-Szwedka i mieszkam w Szwecji (dlatego nie moge
        robic haczykow itp) :D Kibicuje Szwecji o wiele wiecej od Polski!! :D
        • Gość: Hania SZWECJA IP: 212.116.75.* 07.06.02, 17:04
          Ja kibicuje Szwecji bo jestem pol-Szwedka i mieszkam w Szwecji (dlatego nie moge
          robic haczykow itp) :D Kibicuje Szwecji o wiele wiecej od Polski!! :D
      • marcini Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 07.06.02, 17:12
        Francja, Argentyna, Dania.
      • Gość: Lukasz Anglia, Anglia, Anglia! IP: *.tcd.ie / *.gen.tcd.ie 07.06.02, 19:52
        Anglia, Anglia, Anglia!!!

To byl piekny mecz. English lads have done well!
        Michael Owen biegal z predkoscia swiatla a irokez na glowie Beckhama
        wyraznie dekoncentrowal ponurych Argentynczykow. Swietny mecz i zasluzona zemsta
        za tragiczna przegrana w rzutach karnych we Francji 4 lata temu!!!

Lukasz
        • Gość: spiral Re: Anglia, Anglia, Anglia! IP: *.pl 08.06.02, 10:05
          Gość portalu: Lukasz napisał(a):

> Anglia, Anglia, Anglia!!!
          >
          > To byl piekny mecz. English lads have done well!
          > Michael Owen biegal z predkoscia swiatla a irokez na glowie Beckhama
          > wyraznie dekoncentrowal ponurych Argentynczykow. Swietny mecz i zasluzona zemst
          > a
          > za tragiczna przegrana w rzutach karnych we Francji 4 lata temu!!!
          >
          > Lukasz

I bardzo dobrze sie stalo, Anglicy zagrali doskonaly mecz. Watpie czy wygralby z
          nimi tego dnia ktokolwiek. Ale paradoksalnie dzieki temu moja ukochana Argentyna
          bedzie mistrzem swiata !!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Lukasz Re: Anglia, Anglia, Anglia! IP: *.esatclear.ie / 194.165.173.* 09.06.02, 10:35
            Zobaczymy, zobaczymy :))

Ale nie ulega watpliwosci, ze to dobry mundial. Dobrych meczow
            i emocji nie brakuje!
      • Gość: Kasia Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:08
      • Gość: Kasia Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:09
        A ja Argentynie i włochom ze względu na urode piłkarzy i inteligentny sposób
        gry ( niestety jak słysze wypowiedzi naszych w stylu.. będziemy grali tak jak
        trener ustali to mi się troch smutno robi ..... )
      • marmlu Kostaryka!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 20:12
        Kostaryka to jest team!!!!!!! Zakochałem się w ich grze podczas ostatniego Copa
        America a oprócz nich Argentyna, Brazylia, Irlandia, Dania.
      • Gość: mark_kra Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 07.06.02, 20:49
        Oczywiscie,ze naszym. Moim drugim "naszym" jest USA. Mieszkam tu 23 lata.
        • Gość: morsa Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 07.06.02, 23:10
          A ja mieszkam w Szwecji 22 lata i kibicuje Szwedom.
          Podobala mi sie wola walki Amerykanow, dlatego chcialabym aby wyszli z
          grupy.
          Dunczycy zasluguja tez na awans.
          Kibicuje Anglikom z "powodu" Ericssona.
          Nie kibicuje natomiast druzynom Francji, Argentyny, Brazylii i Portugalii.
          A to z powodu przereklamowanych "gwiazd" i nieczystej gry...... niestety....
          • Gość: ania Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.inetia.pl 08.06.02, 00:01
            kibicuję Irlandii i Kostaryce
            z faworytów do tytułu jestem za Anglią i Włochami
      • Gość: mania Belgia!!! Irlandia!!! IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 08.06.02, 12:07
        Kibicuje Belgii!! oraz wspanialej Irlandii. Mam nadzieje, ze Niemcy gdzies po
        drodze odpadna... ha ha ha. (mania, Belgia)
      • Gość: wysho Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:40
        BRAZYLIA; SENEGAL; HISZPANIA; PORTUGALIA
        • Gość: seba Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.06.02, 07:54
          APATOROWI TORUŃ !!!
      • parka Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 09.06.02, 20:51
        Holandii tylko oni zdaje sie nie graja w Mundialu....;)
      • Gość: kapen Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.chello.pl 10.06.02, 16:24

Po popisie odmienionej kadry w meczu z Portugalią wątek powinien nam być
        szczególnie bliski.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka