Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zagadka flexxa:)

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 19:47
    Zibi Boniek zdobył 3 Bramki w Meczu Z Belgią na MŚ82- wszyscy wiedzą. A jak sie
    nazywał reprezentant polski , który dokonał po Bońku tego , w jakim meczu to
    było i jaki wynik był.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skalar Re: Zagadka flexxa:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.05.02, 19:59
        Po Bońku do 89 roku po dwie bramki zdobywało wielu zawodnikow - m.in.
        Kupcewicz, Dziekanowski, Pałasz, Baran, znowu Dziekanowski, Leśniak, Cisek,
        Kosecki, Furtok, Warzycha i jeszcze raz Furtok. Tak więc kolejny hat-trick
        musiał paść po okrągłym stole. Niestety, moja encyklopedia piłkarska jest dosyć
        stara, tak więc nie znam odpowiedzi, ale może ktoś inny?
        • Gość: flexx Re: Zagadka flexxa:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 20:06
          Gość portalu: Skalar napisał(a):

> Po Bońku do 89 roku po dwie bramki zdobywało wielu zawodnikow - m.in.
          > Kupcewicz, Dziekanowski, Pałasz, Baran, znowu Dziekanowski, Leśniak, Cisek,
          > Kosecki, Furtok, Warzycha i jeszcze raz Furtok. Tak więc kolejny hat-trick
          > musiał paść po okrągłym stole. Niestety, moja encyklopedia piłkarska jest dosyć
          >
          > stara, tak więc nie znam odpowiedzi, ale może ktoś inny?

Hmmmm.... zadałem tę zagadke bo gdy ten zawodnik strzelił 3bramki, pisało że
          zrobił to jako pierwszy po Bońku, ale to juz bylo troche lat temu.. wiec wydawalo
          mi sie... ale troche to czassu temu bylo wiec moge sie mylic....

• Gość: ??? czyżby żuskowiak z mołdawią? IP: *.he.net 26.05.02, 20:24
            hehe
          • Gość: Porter Re: Zagadka flexxa:) IP: *.ppp.polbox.pl 27.05.02, 00:36
            Gość portalu: flexx napisał(a):

> Gość portalu: Skalar napisał(a):
            >
            > > Po Bońku do 89 roku po dwie bramki zdobywało wielu zawodnikow - m.in.
            > > Kupcewicz, Dziekanowski, Pałasz, Baran, znowu Dziekanowski, Leśniak, Cisek
            > ,
            > > Kosecki, Furtok, Warzycha i jeszcze raz Furtok. Tak więc kolejny hat-trick
            >
            > > musiał paść po okrągłym stole. Niestety, moja encyklopedia piłkarska jest
            > dosyć
            > >
            > > stara, tak więc nie znam odpowiedzi, ale może ktoś inny?
            >
            > Hmmmm.... zadałem tę zagadke bo gdy ten zawodnik strzelił 3bramki, pisało że
            > zrobił to jako pierwszy po Bońku, ale to juz bylo troche lat temu.. wiec wydawa
            > lo
            > mi sie... ale troche to czassu temu bylo wiec moge sie mylic....
            >
            >
            > Czereszewski w meczu z Bulgaria?

• Gość: mmicz Re: Zagadka flexxa:) IP: 212.244.108.* 26.05.02, 21:49
          A Jusko z Mołdawią?
      • kezlok Re: Zagadka flexxa:) 26.05.02, 23:16
        napewno Jusko z Mołdawią :)))
        • Gość: flexx Re: Zagadka flexxa:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:39
          kezlok napisał(a):

> napewno Jusko z Mołdawią :)))

Tak chodzi mi o Jusko.... ale mam wątpliwośći po poscie skalara...
          • Gość: Luxc Re: Zagadka flexxa:) IP: 213.17.164.* 27.05.02, 16:40
            To uznajmy, że Kałużny z Białorusią ;))
          • Gość: Skalar Re: Zagadka flexxa:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.05.02, 17:22
            Gość portalu: flexx napisał(a):

> kezlok napisał(a):
            >
            > > napewno Jusko z Mołdawią :)))
            >
            > Tak chodzi mi o Jusko.... ale mam wątpliwośći po poscie skalara...

Dlaczego? Napisalem tylko, że następny hat-trick miał miejsce po 89 roku... Może
            chodzi o Jusko, ale mógł być to też Kowalczyk w meczu ze Słowacją

• Gość: sławekp Re: Zagadka flexxa:) IP: *.eds.com 27.05.02, 16:51
        Co mi się wydaje, że to W. Kowalczyk w meczu ze Słowacją 5:0 za kadencji
        Apostela w Zabrzu. Ale nie jestem do końca pewien. Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka