Gość: flexx IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 19:47 Zibi Boniek zdobył 3 Bramki w Meczu Z Belgią na MŚ82- wszyscy wiedzą. A jak sie nazywał reprezentant polski , który dokonał po Bońku tego , w jakim meczu to było i jaki wynik był. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skalar Re: Zagadka flexxa:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.05.02, 19:59 Po Bońku do 89 roku po dwie bramki zdobywało wielu zawodnikow - m.in. Kupcewicz, Dziekanowski, Pałasz, Baran, znowu Dziekanowski, Leśniak, Cisek, Kosecki, Furtok, Warzycha i jeszcze raz Furtok. Tak więc kolejny hat-trick musiał paść po okrągłym stole. Niestety, moja encyklopedia piłkarska jest dosyć stara, tak więc nie znam odpowiedzi, ale może ktoś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexx Re: Zagadka flexxa:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 20:06 Gość portalu: Skalar napisał(a): > Po Bońku do 89 roku po dwie bramki zdobywało wielu zawodnikow - m.in. > Kupcewicz, Dziekanowski, Pałasz, Baran, znowu Dziekanowski, Leśniak, Cisek, > Kosecki, Furtok, Warzycha i jeszcze raz Furtok. Tak więc kolejny hat-trick > musiał paść po okrągłym stole. Niestety, moja encyklopedia piłkarska jest dosyć > > stara, tak więc nie znam odpowiedzi, ale może ktoś inny? Hmmmm.... zadałem tę zagadke bo gdy ten zawodnik strzelił 3bramki, pisało że zrobił to jako pierwszy po Bońku, ale to juz bylo troche lat temu.. wiec wydawalo mi sie... ale troche to czassu temu bylo wiec moge sie mylic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Zagadka flexxa:) IP: *.ppp.polbox.pl 27.05.02, 00:36 Gość portalu: flexx napisał(a): > Gość portalu: Skalar napisał(a): > > > Po Bońku do 89 roku po dwie bramki zdobywało wielu zawodnikow - m.in. > > Kupcewicz, Dziekanowski, Pałasz, Baran, znowu Dziekanowski, Leśniak, Cisek > , > > Kosecki, Furtok, Warzycha i jeszcze raz Furtok. Tak więc kolejny hat-trick > > > musiał paść po okrągłym stole. Niestety, moja encyklopedia piłkarska jest > dosyć > > > > stara, tak więc nie znam odpowiedzi, ale może ktoś inny? > > Hmmmm.... zadałem tę zagadke bo gdy ten zawodnik strzelił 3bramki, pisało że > zrobił to jako pierwszy po Bońku, ale to juz bylo troche lat temu.. wiec wydawa > lo > mi sie... ale troche to czassu temu bylo wiec moge sie mylic.... > > > Czereszewski w meczu z Bulgaria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmicz Re: Zagadka flexxa:) IP: 212.244.108.* 26.05.02, 21:49 A Jusko z Mołdawią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexx Re: Zagadka flexxa:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 16:39 kezlok napisał(a): > napewno Jusko z Mołdawią :))) Tak chodzi mi o Jusko.... ale mam wątpliwośći po poscie skalara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Zagadka flexxa:) IP: 213.17.164.* 27.05.02, 16:40 To uznajmy, że Kałużny z Białorusią ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: Zagadka flexxa:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.05.02, 17:22 Gość portalu: flexx napisał(a): > kezlok napisał(a): > > > napewno Jusko z Mołdawią :))) > > Tak chodzi mi o Jusko.... ale mam wątpliwośći po poscie skalara... Dlaczego? Napisalem tylko, że następny hat-trick miał miejsce po 89 roku... Może chodzi o Jusko, ale mógł być to też Kowalczyk w meczu ze Słowacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławekp Re: Zagadka flexxa:) IP: *.eds.com 27.05.02, 16:51 Co mi się wydaje, że to W. Kowalczyk w meczu ze Słowacją 5:0 za kadencji Apostela w Zabrzu. Ale nie jestem do końca pewien. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś