Gość: nika Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:37 brzydal wygrał i znowu pare tysięcy pijanych dresiarzy ma okazje do chlania ... żenada... pozdrawiam Pabla i Schuje - prawdziwi faceci nie jarają sie gościem postury wątłej laski z głupawym wąsem . Oszczędźcie sobie wyzwisk wyłączam kompa i idę do kina poparzeć na jakieś inteligentne twarze , bo przecież wszyscy debile są teraz w Zakopcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogut Kambi Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:00 Nikt Cie dziecino wyzywal nie bedzie- sama dalas sobie swiadectwo prymitywizmu, wulgaryzmu, stronniczosci innych psakudnych przywar. Kochaj sobie tego Ahonena ile chcesz, ale reszcie dziecino daj spokoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \'/ Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:34 ja juz nie kumam o co im chodzi :| tyle czasu marnuja a tyle ludzi sie na nich wkurza chba juz sami zapomnieli o co im chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogut Kambi Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:38 no wlasnie- chyba jednak o to, zeby obrazac. Ta dziunia powyzej to jakis juz gorszy przypadek i ignorowac trza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Dzisiaj 2. konkurs w Zakopanem, a nik(ł)a w kinie IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.05, 16:17 Gość portalu: nika napisał(a): > brzydal wygrał i znowu pare tysięcy pijanych dresiarzy ma okazje do chlania ... > > żenada... pozdrawiam Pabla i Schuje - prawdziwi faceci nie jarają sie gościem > postury wątłej laski z głupawym wąsem . Oszczędźcie sobie wyzwisk wyłączam > kompa i idę do kina poparzeć na jakieś inteligentne twarze , bo przecież > wszyscy debile są teraz w Zakopcu... Biednej dziecinie skoki narciarskie pomyliły się z wyborem Mistera Roku. No cóż, zdarza się nawet w najlepszej rodzinie. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że kino bezalkoholowe i światła gasną w odpowiednim momencie. Po kinie proponują wziąć taksówkę, dresiarzy nie brakuje, mogą jeszcze zrobić krzywdę. A najlepiej zadzwonić do Schuji z prośbą o dostawę do domu, on nie jara się małymi dziewczynkami. PS Nie mówcie jej, że wszystkie kina przygotowały dzisiaj niespodziankę: "Adam Małysz - Replay" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:42 Słuchaj no panno mądralińska. Radzę przeczytać artykuł w GW, na temat zachowania najlepszych na świecie kibiców i najlepszej organizacji zawodów w Zakopanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Słuchaj no panno mądralińska... IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.05, 18:21 Gość portalu: Pablo napisał(a): > Słuchaj no panno mądralińska. Radzę przeczytać artykuł w GW, na temat > zachowania najlepszych na świecie kibiców i najlepszej organizacji zawodów w > Zakopanem. Wypraszam sobie pannę, mój mąż zmarł kilka miesięcy temu. Mądralińska może zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:25 w takim razie najmocniej przepraszam i współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: do Pablo IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.05, 19:16 Gość portalu: Pablo napisał(a): > w takim razie najmocniej przepraszam i współczuję. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallop do Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:53 Witaj Doktorku... Pamietasz mnie???? hehehe do roboty , masz wspanialy temat pracy doktorskiej...:zachowanie najlepszych na świecie kibiców i najlepszej organizacji zawodów ps... Bylem w Zakopcu i widzialem to co zrobil Adam czekam na MS.... mam nadzieje ze Adam zloi tylek Janne. juz niedlugo bedzie wiadomo pozdrawiam (jednak) :) mimo wszystko zastanawiam sie gdzie TY ten przewod otworzyles.... hehehe wallop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Wallopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:20 Witaj. No z pewnością nie otwierałem go w Zakopanem. Ale tak wogóle to co do mojej działalności naukowej mają moje sądy o Małyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:21 hejka:-) wrocilam, zmarznieta ale szczesliwa. I nadrabiam zaleglosci na forum. I co czytam Pablo- Ty jeszcze nie jestes doktorem?? hymmmm, to rozumiem skad Twe bledy w rozumowaniu. Moze jeszcze zdaza Cie przecwiczyc recenzenci a moze i promotora masz dobrego co? Co do konkursu- bylo tak jak sobie wymarzylam. oczywiscie, zebys Pablo nie rzucal sie do mnie- szacunek dla Jane, to wysmienity skoczek. Coz jednak, gdy Adam nam krolem:-) Ze stoimy na mrozie tyle godzin, za chwile uciechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:33 Każdy kto nie kibicuje Małyszowi ma błędny tok rozumowania. A co do mego statusu to pisałem już Wallopowi kiedyś na forum, że doktorat broniłem 3 lata temu. Ale co to ma do rzeczy? Nie mogę być dobrym naukowcem, bo nie kibicuję Małyszowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:40 Pablo no cos Ty znow wydedukowal??? Gdzie ja to napisalam? Ty poprostu czasem nie kierujesz sie logika, np. w wypadku jak zarzucasz nam malyszomanstwo, sam bedac kibicem Ahonena i majac jako kibic podobne odruchy. I tolerujesz chamstwo, czego Tobie jako naukowcowi trudno mi wybaczyc. Ostatnie zdanie zupelnie nielogiczne Pablo. Wallopowi zupelnie nie o to chodzilo- kolejny raz nie czytasz ze zrozumieniem. Pewnie, ze doktorat nic nie ma do kibicowania. Co o tym wiem:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_79 Re: do Pablo 30.01.05, 20:33 nie mow do niego doktorku bo sie na ciebie obrazi i nie bedzie z Toba gadal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallop Re: Dzisiaj 2. konkurs w Zakopanem, a nik(ł)a w k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:46 brawo Matylda :))) pozdrawiam wallop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \'/ Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:37 a na co idziesz na garfielda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do Niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:18 Miło Ciebie znowu widzieć na tym forum, bo jak widzisz toczę boje w osamotnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Do Pabla :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:49 30:28 !!! Heeh...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Bravooooo nika! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:47 "bo przecież > wszyscy debile są teraz w Zakopcu..." A gdzież to podziewał się cały Boży weekend dzielny nasz Schuja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:52 Masz rację 30:28. Ale do końca sezonu jeszcze 7 konkursów. Stawiam, że będzie 32-28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Eeeee tam...pesymista... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:51 ...spójrzmy prawdzie w oczy i pójdźmy na całość - 30:35 !!! W tym dwa złote ;) Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Eeeee tam...pesymista... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:16 Nic z tego. Janne będzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Bravooooo nik(ł)a! IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.05, 18:18 Gość portalu: @ napisał(a): > "bo przecież > > wszyscy debile są teraz w Zakopcu..." > > A gdzież to podziewał się cały Boży weekend dzielny nasz Schuja??? Schuja stał z malutkim biało-niebieskim balonikiem w sektorze D. Sama widziałam. Ale mu dresiarze ten pikniusi balonik przekłuli szpilką, po czym się niemiłosiernie rozpłakał i opuścił skocznię. A jak już wrócił z nowym - jeszcze mniejszym - to "debilna" publiczność z "wiejskimi" piszczałkami śpiewała godnie Mazurka Dąbrowskiego... A ja się też pytam: Gdzież to podziewał się cały Boży weekend dzielny Janne Ahonen i pozostali Finowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Bravooooo nik(ł)a! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:15 Poczekaj, poczekaj...jutro w glorii i chwale, niby Feniks z popiołów, objawi się ciemnocie na forum...z cudownie ocalałym z zakopiańskiego pogromu Megabalonem w jedynie słusznych barwach narodowych ;) I uraczy nas psychologiczno-filozoficzno-spo łecznym esejem na temat przyczyn migracji hord pijanego Polactwa w aspekcie 20% bezrobocia i recesji na rynku... I nie omieszka porachować postów poświęconych jego wyjątkowo SKROMNEJ osobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:23 Co do nieskazitelnego zachowania polskich kibiców to miałbym wątpliwości. Donoszą bowiem o kilku przypadkach przedawkowania alkoholowego, o bójkach, kradzieżach itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: do @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:33 W tego typu imprezach masowych zawsze zdarzają się takie wypadki, na szczęście występują incydentalnie... Bo chyba nie twierdzisz, że to nasza narodowa specjalność... Sodoma i Gomora to nie jest wynalazek Lachów z Wiślańskiego Kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: do @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:37 Niestety nie były to przypadki incydentalne. A co do naszej narodowej specjalności to różnie z tym bywa. W związku z wejściem Polski do UE, pojawiły się nawet kawały. Jeden np. był taki: Kto przekonał się najszybciej, że Polska jest w UE? Niemcy, ponieważ kiedy obudzili się 2 maja, nie mogli znaleźć na parkingach swoich samochodów. I tak jest niestety smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: do @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:56 W związku z nieoczekiwanym wejściem oddziałów Wermachtu na teren Polski, powstało także wiele różnych dowcipów... Niektóre naprawdę dobre i świetnie oddające ówczesne realia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:25 No nie- czytam dalej i oczom nie wierze! Czlowiek przed obrona pracy doktorskiej i posluguje sie takimi stereotypami???? O matko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:36 To są fakty poczytaj sobie opinie ludzi, którzy byli w Zakopcu. Ale ty jesteś oczywiście wyjątkiem i dla Ciebie wszystko było cudowne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:47 No coz- znowu pokazales, ze na metodach i technikach badań spales Pablo:-) Nie byles w Zakopanem a wypowiadasz, sie! Empirycznie trzeba sprawdzac, zeby sie wypowiadac. I nize zakladac z gory co ja mysle!. Ja wiem, ze historyk ma klopoty z empiria, ale... Pisalam powyzej, ze bylo super, bo Malysz wygral. Ja nie odczuwalam wielu niedogodnosci, poniewaz z pewnych powodow bylam w najlpeszym sektorze. Organizacji zawodow wiele mozna zarzucic, wcale nie przecze i nigdy nie przeczylam. I niewiele sie dla kibicow z roku na rok poprawia. Moja wypowiedz odnosi sie do stereotypowego myslenia o Polakach jako zlodziejach samochodow. To skandal, ze czlowiek z doktoratem mysli w taki sposob: Polacy=zlodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:01 Z całym szacunkiem, ale chyba nieco się Twoja mózgownica w mroźnym Zakopanem, przeziębiła. To akurat była anegdota. A co do tego jak jesteśmy postrzegani w Europie, to chyba każdy wie. A moją opinię na temat organizacji i kibiców w Zakopanem, czerpię z relacji naocznych świadków (jak na historyka przystało), tych "wspaniałych" zawodów. A zatem poczytaj komentarze do artykułu("Kibice z biletami nie weszli pod skocznię") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:04 Nic mi sie Pablo nie przeziebilo, bez obawy:-) A co do tego jak jesteśmy postrzegani w > Europie, to chyba każdy wie- kto kazdy wie? skad taki wniosek? w jakich krajach? w calej Europie? I naukowic mowi slowa kazdy wie??? Pablo litosci... Przeciez nie pisze, ze wszystko bylo cudownie!!!! Bylo jak zwykle w Zakopanem dosc srednio organizacyjnie. Ale ja tego osobiscie nie doswiadczylam, moi przyjaciele w sobote tak. CZYTAJ UWAZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Nie bądź naiwna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:12 Moja droga Ewuniu, zapewniam Cię, że odwiedziłem już kilka europejskich krajów (Niemcy, Włochy, Anglia itp.) i nie jesteśmy tam najlepiej postrzegani. To się oczywiście zmienia na lepsze, ale jako naród sytuujemy się nieco ponad Turkami i Rosjanami. Przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Nie bądź zbyt pewien... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:22 Pablo moj drogi! Jasne- w tych krajach, ktore wymieniles, opinia publiczna ma srednie zdanie na temat Polakow. Ale w Hiszpanii, w Grecji, w Skandynawii, Beneluxie jest o wiele lepiej. Pisze z rozwaga opinia publiczna. Wspolpracuje z Niemcami w jednym projekcie badawczym, rozmawiamy wiele o stereotypach i ich przyczynach. I sa one bardzo zlozone- nie do konca my jako Polacy, jestesmy winni temu obrazowi jaki ma opinia publiczna w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus PO PROSTU ZIGNOROWAC IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.05, 10:30 polskojezycznemu bezpanstwowcowi Pablo poswiecacie niepotrzebnie wasz czas. Jedyne na co zasluguje to z i g n o r o w a n i e Pozdrawiam wszystkich kibicow skokow i sportu Fiukus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda > Poczekaj, poczekaj...jutro w glorii i chwale IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.05, 19:29 Gość portalu: @ napisał(a): I nie omieszka porachować postów poświęconych jego wyjątkowo > SKROMNEJ osobie ;) Porachować, oooooo taaaaak, to robi najchętniej i zawsze wychodzi mu ZERO albo też tysiąc ZER, albo trzdzieści i osiem ZER... SKROMNA osoba: "ja, ja, ja, mnie, mnie, mnie, dla mnie, dla mnie, dla mnie, ja, ja, ja, o mnie, o mnie, o mnie, ze mną, ze mną, ze mną..." Cosik mi się wydaje, że Mikołaj Kopernik zrobił jakiś kardynalny błąd w swoich skrupulatnych obliczeniach: Nasza poczciwa ziemia kręci się wokół Schuji!!! Nie wiem dlaczego, ale jak czytam jego posty, to mam przed oczami ewangelickiego pastora, bogobojnego i skruszonego przed ołtarzem, za to w domu bijącego żonę i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: > Poczekaj, poczekaj...jutro w glorii i c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:43 A ja mam w uszach tekst piosenki: "To ja, Narcyz się nazywam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallop Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem (do niki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:45 polecam jakis superinteligentny ,hamerykanski film ...najlepiej z ichniejszym supergwiazdorem (cudownym i bez wasow) kolejny raz ratujacym ludzkosc przed zaglada... Wez sobie paczke chipsow lub kukurydzy i nie zapomnij o coli. aha...daruj nam...nie mamy ochoty na czytanie recenzji z tego arcydziela. pozdrawiam wallop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Coś nika dziś sfrustrowana nie wiedziec czemu... IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 30.01.05, 20:15 Wynik weekendu był piękny, szkoda tylko że jednak organizatorzy zawodow troche przeginali (te czirliderki obskakujące skoczków jak głupie, idiota spikier, ochrona), ale ogólnie myślę że było fajnie. Ciekawe co o tym powie Schuja jak wróci z Polski? A co do Schuji to proponuję zrobić zrzutkę na niego, żeby mógł pojechać na MŚ do Oberstdorfu. Tam gdzie jest przynosi pecha Janne :), Adamowi odpadł by jeden z konkurentów do medali. Pozdrawiam prawdziwych kibiców Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_79 Re: Coś nika dziś sfrustrowana nie wiedziec czemu 30.01.05, 20:37 dzieki za pozdrowienia a jesli by tak mialo byc ze schuja to moze wlaczymy go do sztabu Jasia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Coś nika dziś sfrustrowana nie wiedziec czemu IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.01.05, 20:43 Tzn sam mówił że był w Bischofshofen, i że sie wybiera do Zakopca, jakaś reguła tu jest, prawda? :), Troche szkoda zawodow w Japonii, ktoś dobry kto tam pojedzie ma szanse sie niezle odkuć punktami, stawiam na Jussilajnena, życze mu tam wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
konradzuk Bóg zstapil na ziemie...nazywa sie Małysz!!!!!!!!! 30.01.05, 15:39 adam adam adam adam adam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: 85.89.207.* 30.01.05, 15:41 MALYSZ NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski ciekawe beda MS, na ktorych okaze sie, czy ... IP: *.range217-42.btcentralplus.com 30.01.05, 15:57 ..... Ahonen rzeczywiscie tak zdominowal ten sezon. Jest nadal bardzo mocny, ale zaczyna przegrywac. Lepiej tez, wg. mnie, zaczyna skakac cala grupa skoczkow i robi sie na gorze coraz "tloczniej". Do tej grupy z pewnoscia zalicza sie i Malysz, ktory ma spore szanse na utrzymanie II lokaty w PS (choc z pewnoscia nie ma szansy na przescigniecie Ahonena, tylko kontuzja tego drugiego moglaby tu "pomoc" Adasiowi). Gratulacje dzisiaj dla Malysza, zobaczymy co bedzie na "neutralnym" gruncie podczas MS...... Pozdro dla obiektywnych kibicow, wspolczucie dla mnostwa fanatykow, ktorzy wypowiadaja sie na tym forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Ciongnij Adam, ciongnij IP: *.chello.pl 30.01.05, 15:46 ciongnij ciongnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Kurzajewski, ty ryża małpo IP: *.chello.pl 30.01.05, 15:46 znikaj pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oscypek Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.fonet.pl / 80.51.194.* 30.01.05, 16:16 Dobrze że TVP1 pokazała skoki. Bo już myślałem, że będą tylko cały czas nawijać makaron na uszy! Tyle ciekawych rzeczy się działo, że nawet uczestnicy oscypkowego stołu się rozglądali! A oni analizy, prognozy i życzenia! I ja mam za to płacić. Reżyser tego badziewia musi odejść! Ja to załatwię z Jędrkiem L.z Samoobrony który także nie lubi lania wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.bchsia.telus.net 30.01.05, 16:21 Mala-Mysz znow wygrala w tym wyscigu szczurow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki1 Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.tvgawex.pl 30.01.05, 17:04 Brawo Adaś!!! A ty Pablo nie wchodź na to forum, bo tu Cię nie lubią!!! Wynocha do Finlandii, narty za Ahonenem nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek z Prabut to jest to......i żeby zawze tak było Małysz i ame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:10 ale pamitajmy to niebedzie wieczny potrzenby jest nastepca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Tako rzecze Eurosport ! Przeczytać koniecznie ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:16 The man with the ironic facial hair may look like one of the "Village People" but when he slaps down his skis after high-altitude probing he sure does know how to whip up a party to rival the YMCA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Z PABUT z szaranowiczem krzywym ryjem to macie racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:25 juz lepszy byłby miklas on chciarz nie cieszy sie jak wygrywają inni i duzo widzi i dokladnie np.innych polaków a ten pijak jednym dodaje innym odejmuje psychologie towrzy i nie wiadomo co jeszcze palant jednym slowem.a ahonen nie chorwal kurzaj tylo trenowal na ms ale adam i tak go obleci.a trąbki rzeczywiscie na noge nie pasuja nie spiewow to przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SURIW Heinz Kuttin do domu IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:55 Sukcesy Adama to wyłącznie jego zasługa i byłej ekipy Apoloniusza Tajnera. Zaplecza nadal jak nie było tak niema, co potwierdził dzisiejszy konkurs. Heinz Kuttin nic nie wproweadził nowego do tego Team-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.trentn01.nj.comcast.net 30.01.05, 18:00 Brawo Adas!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem 30.01.05, 18:13 To wielka przyjemnosc ogladac Pana na szczyie pudla, Panie Adamie :-) Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Atmosfera w Zakopanem jest naprawdę szalona! IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.01.05, 18:46 Wspaniali ludzie, śpiwające i tańczące tłumy - tego nie ma nigdzie indziej. Naprawdę! Byłem w zeszłym roku na kilku konkirsach - i w Zakopanem i za granicą - i muszę przyznać, że Polacy pod tym względem są naprawdę wyjątkowi. Ta atmosfera uskrzydla wszystkich zawodników, całe ekipy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin NOT AT OUR HOME!!!! Tutaj Adam jest nie do IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.01.05, 18:47 pokonania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.Zabrze.Net.pl 30.01.05, 18:47 to jest chory zdziczaly kraj dzis znow przypadkiem wlaczylem telewizor i usluszale ze wszyscy kochaja malsza i przed nim klekaja obsrywaja portki i o malo co sie nie porzygalem jest to bardzo przykre ze mieszkam w takim debilnym kraju gdzie ludzie sie tak zachowuja mnie malysz gowno obchodzi i nie zycze spobie byc molestowany takimi newsami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 30.01.05, 18:58 Marna prowokacja. Zresztą, mało która się uda. Skutecznie zagłusza wszelakie prowokacje proza panów Steca i Wołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Małysz wraca, tylko czy nie zbyt późno... IP: *.devs.futuro.pl 30.01.05, 18:56 Małysz wyraźnie wraca do swej doskonałej formy. Tylko wydawać się może, że na zdobycie pucharu już jest za późno. A może? Wszyscy widzimy, jak męczy się ostatnio Janne Ahonen, żeby cokolwiek dobrego wywalczyć. Małysz po niedzielnym konkursie jest drugi w klasyfikacji ogólnej pucharu. Jego dystans do Ahonena jest moim zdaniem do nadrobienia, o ile ten nie zacznie znów wygrywać. Pozostaje tylko pytanie, czy Małysz wytrzyma ciążącą nad nim presję. Już przecież miał kłopoty. Jest też tego inna przyczyna. Ciekaw jestem, czy ktoś w ogóle zauważył, że nie ma Svena Hannawalda, który przechodzi psychoterapię. Tamten facet po prostu nie wytrzymał presji, jaka na nim spoczywała. Małysz natomiast jest od tych paru ładnych lat wyraźnie podbudowany psychicznie. Pozostaje tylko nadzieja, że będzie tak jeszcze długo. Z drugiej strony nie wymagajmy od niego cudów. Przecież Małysz to też człowiek, taki jak inni i kiedyś musi się skończyć jego forma fizyczna(myślę, że silny psychicznie będzie on już zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do Dextera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:37 A na jakiej podstawie sądzisz, że Ahonen się męczy? Dzisiaj pomimo gorączki był drugi i skoczył w II serii tyle co będący w znakomitej formie Małysz. A o PŚ zapomnij (zostało 7 konkursów). Nawet gdyby Małysz je wygrał (co nie wydaje mi się możliwe), a Janne był w każdym na 9 miejscu to i tak go nie dogoni. Mam również wrażenie, że Ahonen uzyska do MŚ, optymalną formę, a Małysz ją straci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Dextera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:23 Czemu ma stracic Adam a Jane odzyskac? To jest Ty Pablo chcialbys aby tak bylo. Przeciez Jane juz byl w swej optymalnej fazie, Adas dopiero w nia wchodzi. Ale zobaczymy co bedzie w Obersdorfie. Jak ostatnie kilka lat pokazalo, Malysz nie zawodzi na MS, za Ahonen niestety tak... Ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:33 Widzę, że walczysz jak lwica w obronie swego idola. Moje wnioski bazują na tym, że Małysz już ma optymalną formę i myślę, że do MŚ jej nie utrzyma. Mam natomiast wrażenie, że Ahonen cały czas kontroluje sytuację. Po prostu wie jak skakać, żeby nie stracić przewagi w PŚ i koncentruje się na MŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:36 Pablo nie badz Tajnerem! Moje wnioski, zgodnie z Twa logika powinny byc takie- Jane juz mial sowje optiumum, ktore trwalo 2 miesiace, Adas zaczyna w nie wchodzic. Ale to moze byc bledne, tak jak Twoje wrazenia nieprawdaz? Dlaczego uwazasz, ze Adsas formy nie utrzyma, a Jane kontroluje sytuacje? Zupelnie nielogiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:44 W PŚ niewątpliwie kontroluje sytuację. Wyrażając się precyzyjniej mam nadzieję , że formy nie utrzyma, bo chcę cieszyć się sukcesem Janne i "zobaczyć" smutek na Twoim "sympatycznym" obliczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:49 Trudno nie kontrolowac w przypadku Jane:-) Przeciez zrobil w tym sezonie cos niesamowitego. A co do nadziei ja mam odwrotna hihi- normalne dla kibicow:-) Czybys watpil w moje sympatyczne oblicze Pablo? Echhh, niestety mam sympatyczne, co czasem przysparza mi klopotow. Coz jednak nie "obaczym" swych wrazen po MS:-) Niestety to co chcemy nie zawsze sie staje i mam nadzieje, ze tak bedzie w Twoim wypdku:-) hih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:59 A dlaczego Twoje sympatyczne oblicze jest źródłem kłopotów. Czyżbyś musiała oganiać się od Ewuniamaniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:02 Niestety kiedys tak bywało:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:36 a teraz już przekwitasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:38 hehehe nie Pablo, nie- jestem w szczytowej formie jak mysle:-) Inne przyczyny o tym decyduja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:44 W szczytowej formie powiadasz, no brzmi ciekawie. Ja też jestem aktualnie w szczytowej formie. Ostatnio zapuściłem sobie wąsa, co niewątpliwie dodaje jeszcze większego uroku mojej przesympatycznej twarzy (apropos chyba nieco odbiegamy od tematu na tym forum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:52 Alez Pablo czemu kontrowersyjny wąs? Moze trzeba bylo sobie zrobic balejage na wlosach;-) Nie wiem skad ta ironia, co do twarzy sympatycznych. Czyzbys spotykal w swym zyciu kobiety li i jedynie brzydkie i niesymatyczne? tak apropos temat do dyskusji kazdy dobry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:57 Wręcz przeciwnie otaczam się tylko pięknymi kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:03 Uff dzieki Bogu:-) mam nadzieje tylko, ze dobrze je traktujesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:11 Traktuję je w sposób szczególny, kiedy Adam Małysz triumfuje, wtedy one działają na mą stroskaną tym faktem duszę jak ambrozja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:16 Oj biedaczku! Az takie spustoszenie sieje w twej psychice triumf Malysza? Czy poprzednie oszalamiajce wrecz sukcesy Ahonena nie byly miodem na serce Twe? Jesli jednak w potrzebie swej tylko traktujesz w sposob szczegolny kobiety, to nie jest dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: do Ewunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:18 Zawsze je dobrze traktuję, za co one mnie uwielbiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:23 Uspokoiles mnie nieco:-) Mam nadzieje, ze obsypujesz je takze prezentami, zabierasz w egzotyczne podroze i kupujesz markowe perfumy:-) Tak spokojna wiec udam sie na spoczynek, gdyz padam z nog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:26 Jak najbardziej, moim ulubionym miejscem wyjazdów wakacyjnych jest Toskania, gdzie raczymy się zazwyczaj znakomitym Chianti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:29 Ciesze sie bardzo-wrecz zastanawia mnie, jak naukowiec, historyk, moze pozwolic sobie na Toskanie:-) Ale przepraszam-to nie moja sprawa. Z jednm zastrzezeniem- Toskania to nie egzotyczna podroz:-) Dobranoc Pablo, spadam, bo robie sie ciekawska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:28 Czy zradziłabyś miejsce, gdzie zamieszkują kobiety z tak sympatyczną fizjonomią jak Ewunia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:33 Jasne Pablo- postulowalam juz, abys przeniosl sie do tego pieknego miasta. Bylbys tam dopieszczany ponad miare... w pewnym wieku:-). To miasto, z wiezy zamku ktorego, Wanda, rzucila sie w otchlan wielkiej rzeki, bo nie chciala Niemca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach @Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 01:50 Mileńki, a na jaki temat Ty tą pracę doktorską pisałeś, chwalipięto i co ten Twój doktorat ma wspólnego ze skokami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: @Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 10:59 Temat mojej pracy: Życie codzienne w Małopolsce w czasach panowania A. Małysza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek SONDAŻ IP: *.77.classcom.pl 30.01.05, 18:57 kliknijcie zakładkę "skoki narciarskie" i zobaczcie wyniki sondażu GW, są dośc interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: SONDAŻ IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 30.01.05, 19:11 Coś nie jest do końca "koszerne" zabezpieczenie do przeprowadzania sondaży w koszernej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory malysz tu malysz tam a ja na to wszytko sram IP: *.Zabrze.Net.pl 30.01.05, 19:19 mam juz dosc tego debilostwa jakie sie uprawia w szczegolnie w tvp jezeli to sie nie zmieni to przestane placic abonament nie mam zamiaru utrzymyweac takich debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam GC Re: malysz tu malysz tam a ja na to wszytko sram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:05 Debil to Cię zrobił!!! I to chyba po pijaku piepszony pedale. Brzydze się takimi zboczeńcami jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Panie Szaranowicz, a może za przykładem Adasia IP: *.net.autocom.pl 30.01.05, 19:11 i Pan coś poprawi, np. poziom swoich wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z obczyzny Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.bas1.prp.dublin.eircom.net 30.01.05, 19:26 boze, czy Wam juz calkiem odbilo z tymi skokami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiu Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.Zabrze.Net.pl 30.01.05, 19:40 ludzia rozum odjelo mam goscia z zagranicy i bylo mi wstyd jak po obejrzeniu tego cyrku zapytal czy sa jacys w polsce jacys inni sportowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Nie masz pilota??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:16 Mogłeś przełączyć na inny kanał i pokazać mu te spektakularne sukcesy innych polskich sportowców. Mniej byś się wstydził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiu Re: Nie masz pilota??? IP: *.Zabrze.Net.pl 30.01.05, 20:25 niestety nie poga pilot bo gdziekolwiek sie posci to dalej ten sam cyrk i komentarze typy "wszyscy polacy sikaja w majty ze szczescia" w normalnym kraju takie zachowania sa anormalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Nie masz pilota??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:46 Więc trzeba było powiedzieć uczciwie "W sezonie zimowym nie ma w Polsce innego, odnoszącego takie sukcesy sportowca"... telewizor po prostu wyłączyć a gościa za łeb i do teatru, na Mickiewicza. Najlepiej na "Dziady"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Nie masz pilota??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:07 I jeszcze jedno. Powinieneś się wstydzić własnego niechlujstwa a nie sukcesów sportowych Twojego rodaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:55 Rok temu pisałem o Sidorku najlepszym komentatorze TV i już go nie ma, teraz czepiam się Szaranowicza i Tajnera dwóch kolesiów którzy mamroczą coś pod nosem właściwie do siebie, tutaj tysiące kibiców rozpalonych do czerwoności a Ci dwaj spokojni jakby nic się nie działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magol Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:32 a kto słyszał genialnego pana redaktore Szaranowicza, który powiedział, że któryś z trenerów "mimo -20 stopni mrozu dumnie prezentował swoją męskośc". Hahaha - pan redaktor Szaraanowicz jest niezastąpiony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bańka Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: 5.2.* / *.sap-ag.de 30.01.05, 21:20 Wspaniale!!!!!! Adam jest w formie i teraz tylko mu zdobywac tytuly mistrzowskie!!!! Brawa dla innych zawodnikow, tez byli znakomicie!!! I dla publicznowci, oby tak zawsze dopisywala i wierzyla w Adama, takze kiedy nie idzie mu tak mdobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: 195.116.22.* 31.01.05, 12:50 melduje sie z opoznieniem.Mam problemy z tastatura , tak ze sorry za bledy.w zakopanem bylem, skoki ogladalem ,brawo malysz. sprezyl sie w kraju. ahonen skakal jak mogl w danym momencie. puchar swiata ma juz murowany i dlatego wiekszosc goniacych finskiego niedzwiedzia pieskow zrezygnowalo z japonii.zaszokowalo mnie ilosc i glosnosc kibicow polskich. dla mnie to oczywista oznaka. ze ludzie w polsce potryebuja jakiegos symbolu sukcesu i wzorca na to , ze polak potrafi.szkoda tylko ze maja tak minimalnie tych wzorcow.a co bedzie jak malysz sie skonczy albo bedzie mial kontuzje. nic , pustka. na razie jest jeden mistrz prawdziwy , JANNE AHONEN - KING PRAWDZIWY. Nie bede mial okazji za czesto sie tutaj pokazywac nastepne 3 tygodnie , tak ze niech sobie ZERA oszczedza plucia za mna , nie bede tego , niestety mogl przeczytac, a co najwazniejsze sie odgryzc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dzisiaj drugi konkurs w Zakopanem IP: 195.116.22.* 31.01.05, 13:05 a mistrzem swiata weWSZYSTKICH kategoriach i tak zostanie JANNE AHONEN - KING jedyny i prawdziwy.widac to ewidentnie , ze sie do tych mistrzowstw intensywnie przygotowuje. te wszystkie ostatnie skoki na pol gwizdka, jak tylko byl pewny , ze nikt mu juz pucharu swiata nie odbierze.to tak jak w wyscigu kolarskim.kogo to interesuje kto wygral ten czy inny etap , czy kto jest drugi , tryeci czy czwarty w klasyfikacji koncowej. to tylko lichutkie nagrody POCIESZENIA.LICZY SIE TYLKO JEDNO . Z W Y C I E Z C A . a tym jest janne ahonen.owocnych przemyslen zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Phii... cieniutko Schuja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:47 Straszna nędza... Liczyłam, że świeże zakopiańskie powietrze przyda Twemu umysłowi, tego, czego nie mają nogi Morgensterna czyli świeżości, spodziewałam się jak zwykle jednostajnie nudnej ale przynajmniej ciętej i zjadliwej riposty. A tu ??? bryndza z nędzą... Testosteron Ci spadł, czy co? ps. Kogo obchodzą jednostkowe zwycięstwa? Pabla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Phii... cieniutko Schuja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:19 nie protestuje, bo rzeczywiscie zle mi sie skoncentrowac w jednej z wielu brudnych i smierdzacych potem polskich tzw kafejek internetowzchi nadal mam problemy z polska tastatura. niestety swierzego powietrza w ten weekend nie bylo w zakopanem za duzo.ale jak wroce na moje pole walki to sie poprawie.jestes chyba dziewczyna, dlatego poinformuje cie ,byc moze testosteron w swym poziomie mi troche opadl ale za to podnioslo sie znacznie cos innego , i stoi caly czas. mozesz to sprawdzic jak chcesz.ja pisze i odpowiadam tylko za siebie.pablo ma byc moze inne zapatrywania , wolno mu. widzialem za to te tlumy tych biednych malyszomanow , jak wracali po zawodach w poniedzialek z ledwo co podleczonym kacem do domu.u tych nie bylo widac juz zadnego oddzialywania we krwi tego srodka. wrocil kac codziennosci zycia w polsce. a po mnie tego nie bylo widac. nadal mam jasna perspektywe zwyciestw JANNE AHONENA -KINGA.ale dla mnie to tylko jedna z wielu rzeczy , ktorymi sie zajmuje.teraz pojde pograc troche w brydza i mam nadzieje opedzlowac z pieniedzy pare znanych w polsce graczy, notabene tez fanatykow malysza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Phii... cieniutko Schuja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:33 Schuja! To Ty bidusiu notebooka nie masz z laczem radiowym??? Siedzisz bidusiu z brudnych kafejkach?? Dziwne- i ty chcesz kogos ograc z kasy- brzmi to niewiarygodnie. Codziennosc w Polsce z pieniedzmi jest taka sama Schuja jak w innych krajach. Ale musze ci powiedziec, ze bardzo podoba mi sie Twoja mantra AHONEN-KING, hymm, co prawda pasuje mi bardziej do KROLA ADAMA, wielokrotnego mistrza swiata, ale coz wymagac od Ciebie, skoros ignorant. A ze fanatyk Malysza spotka sie z Toba fanatykiem Ahonena to nic dziwnego- w Polsce na tych pierwszych nie trudno sie nie natknac. KROL JEST JEDEN od 5 SEZONOW I NAZYWA SIE ADAM MALYSZ hehehhee. Dzieki Schuja- nauczyles mnie jak byc wiernym kibcem hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Phii... cieniutko Schuja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:55 a ogralem , w euro sie placilo.cos kolo 1500.byloby i na ten notebook ale wole juz wdychac ten smrod w polskich internetcaffee ale przy okazji obserwowac ten smieszny i zakompleksiony ludek.a najlepszy obecnie jest tyko janne ahonen.king jedyny i prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekxyz8 POLSKA MYŚL TRENERSKA 31.01.05, 03:10 Pamiętacie te gadki o polskiej myśli trenerskiej? O tym, że japończycy chcą konsultacji u trenera Tajnera? Patrząc na obecne ich wyniki myślę, że obserwowali jego treningi z satelity. Byli pojętnymi uczniami i w wyniku korków japońskie kasaje skaczą jak skaczą... Polska myśl trenerska? No cóż komentarzem są wyniki Tonia Tajnera. Przecież ojciec, kogo, jak kogo ale synka chyba najlepiej jak umiał trenował. Dobrze, że mamy teraz austriacką myśl trenerską. Poczekamy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: POLSKA MYŚL TRENERSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:49 Marna pociecha, że nie tylko my mamy problemy z myślą trenerską. Odkąd Niemcy wyrzucili starego Hoessa, nie mogą się doczekać godnych następców Schmitta i Hannawalda. U Słoweńców jeszcze gorzej - tam co roku pojawia się jakiś utalentowany junior, a potem szybko wypada z czołówki (Kranjec, Medved, Benkovic). W tym roku mają Damjana, ale też czarno widzę. Odpowiedz Link Zgłoś