_expert_ 28.05.02, 15:59 Uważam że trener górski powinien powołać do kadry Zbyszka Bońka. Młody wprawdzie już nie jest, ale uważam że jest dużo lepszy od naszych napastników- Kłosa czy pożal się Boże Chałaśkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flexx Re: Zbigniew Boniek IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:25 Wg mnie brakuje także w Kadrze Leśniaka i Piechniczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fahowiec Re: Zbigniew Boniek IP: *.bialan.pl 28.05.02, 21:27 coś ci się pomyliło Expercie pożal się Boże Chałaśkiewicz jest bramkarzem a nie napastnikiem Zaś Boniek ostatnio grał zbyt indywidualnie co nie jest dobrym pomysłem na zorganizowany futbol Koreańczyków. Trener Górski nie posłucha na pewno twoich bredni, ponieważ dowiedział się od trenera Liczki, że silna, grająca kombinacyjny futbol drużyna USA będzie niedysponowana w dniu walki z naszymi orłami. Więc znowu uda nam się wygrać mecz bez zbytnich wzmocnień w składzie. Co do Kłosa, pozostawiam to w domyśle zakrywając woalką niepewności. Myślę że moje rozumowanie nie podlega wątpliwościom i wyjaśnia wszystkie nieporozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś