Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bluzgi na przeciwników

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 22:34
    Uważam że bluzgi w "kotle" powinny być. Co to za młyn z kulturą...? One
    przeciwnika na pewno deprymują!!! A przestańcie martwić się o kobiety i
    dziadków... prawdziwi kibice będą na stadionie zawsze!!! Oczywiście doping nie
    może składać się z bluzgów ale takiemu Widzewowi czy Legii należy się solidna
    porcja.
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Re: Bluzgi na przeciwników IP: 213.76.59.* 29.05.02, 00:00
        Solidna porcja to nalezy sie kurwie Cracovii
      • Gość: Alchem Re: Bluzgi na przeciwników IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 08:42
        Gość portalu: K_K_S napisał(a):

> Uważam że bluzgi w "kotle" powinny być. Co to za młyn z kulturą...? One
        > przeciwnika na pewno deprymują!!!
        przeciwnie - wzbudzaja sportowa zlosc

> A przestańcie martwić się o kobiety i dziadków... prawdziwi kibice będą na
        > stadionie zawsze!!!
        prawdziwych kibicow jest max 4 tys, a na mecze jak pewnie zauwazyles przychodzi
        nawet 20 tys

> Oczywiście doping nie może składać się z bluzgów ale takiemu Widzewowi czy
        > Legii należy się solidna porcja.
        przemilcze co sie Tobie nalezy

pozdro

• Gość: Camara Re: Bluzgi na przeciwników IP: 217.96.35.* 29.05.02, 10:05
          Wyjątkowo waść z pierwszego postu tego wątku pierdolisz. I tyle.
          P.S. Z szacunku do 3 liter nie odnoszę sie bezpośrednio do autora.
          • Gość: K_K_S Re: Bluzgi na przeciwników IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:08
            Camara, niepotrzebnie mnie zwalczasz.piszę to co myślę a za kibiców uważam
            tylko tych co są za drużyną zawsze... A jak już mówiłem bluzgi są wszędzię i
            nie ma sensu z tym walczyć. A jak legia na nas jedzie to ja nie potrafię im nie
            odpowiedzieć
            • Gość: twardy Re: Bluzgi na przeciwników IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 16:33
              Gość portalu: K_K_S napisał(a):

> Camara, niepotrzebnie mnie zwalczasz.piszę to co myślę a za kibiców uważam
              > tylko tych co są za drużyną zawsze... A jak już mówiłem bluzgi są wszędzię i
              > nie ma sensu z tym walczyć. A jak legia na nas jedzie to ja nie potrafię im nie
              >
              > odpowiedzieć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka