Gość: morpheus Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 16:52 Nawet o tym nie marzyłem. Mam 17 lat i jeszcze nigdy nie widziałem polskich piłkarzy na Mistrzostwach Świata. Dziękuję panie Engel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.09.01, 16:55 Byłem w Chorzowie, gdzie nasza reprezentacja pokonała Norwegię, nie był to mój pierwszy mecz i mogę streścić jednym słowem ZAJEBIŚCIE. Takiej atmosfery nie przeżyłem jeszcze nigdy w życiu-mam dopiero 25 lat. Życzę naszej reprezentacji wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlipek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 212.160.183.* 02.09.01, 18:32 OLE OLEOLEOLE!!!OLI & DUDEK to podstawowe filary naszego zwycięstwa. 2 asysty i jedna bramka Olego , natomiast Dudeczek-co on wyprawiał opisywać nie trzeba to trzebabyło zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Airduck Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.jasna.tarnow.pl 02.09.01, 22:42 POLSKA najlepsza jeeeeeeeeeeest! <a href="www.airduck.prv.pl">Strona...</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemmy Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 213.195.132.* 02.09.01, 23:58 Norwegowie po rogach. A gdzie są wszyscy ci, którzy mówili, że Engel i ekipa to patałachy? Niech teraz dyskutują. Pozdrawiam wszystkich którzy wierzyli w sukces Polski w drodze do MŚ w Korei i w Japonii. A wszystkim niedowiarkom i pesymistom mówię: POCAŁUJCIE MNIE W DUPĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 195.117.242.* 03.09.01, 09:09 Gość portalu: Lemmy napisał(a): > Norwegowie po rogach. A gdzie są wszyscy ci, którzy mówili, że Engel i ekipa to > > patałachy? Niech teraz dyskutują. Pozdrawiam wszystkich którzy wierzyli w > sukces Polski w drodze do MŚ w Korei i w Japonii. A wszystkim niedowiarkom i > pesymistom mówię: POCAŁUJCIE MNIE W DUPĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorack Polska piłka i TV IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:34 MAm nadzieję, że telewizja dostroi się do poziomu piłkarzy... Widzieliście dzisiaj sportową niedzielę? Fajnie, ze zaprosili chłopaków, trenera itp. ALe nie było nikogo, kto miałby ochotę porozmiawiać z Olim (zresztą on i tak jest mało rozmowny). Czy to taki problem zadać mu parę pytań po angielsku? Przecież Polacy to nie tłumoki, trochę angielski kumają... Poza tym te pytania telefoniczne... żenada "Czy Polska będzie walczyćo mistrzoswo świata?" A co ma nie walczyć??? Engel miał odpowiedzieć, że pojedziemy tam na wycieczkę? Alebo że będzie zadowolony, jak strzelimy jednego gola??? A i jeszcze coś- denerwuje mnie, jak słyszę marudzenie w stylu "No, zakwalifikowali się, dostaną kasę, ale w Japonii zleją naszym tyłki" Ludzie!!! Cieszmy siętym, co jest- jako pierwsi w Europie jesteśmy w MŚ (poza Francją), pierwszy raz od 16 lat!!! Pozdrawiam Lorack- Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemmy Sędzia do bani IP: 213.195.132.* 03.09.01, 00:04 Ciekaw jestem kto wystawił tę czeską kurwę z gwizdkiem na boisko. Albo jebany pepiczek był głupi albo ślepy. Co najmniej trzy kartki po stronie Norwegii powinien pokazać. Pepików za to spotkała kara bo dostali w dupę od słabszej Islandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis66 Liba do bani IP: *.tele2.pl 03.09.01, 11:54 pepik chyba nie chcial być posądzony o "sąsiedzką" stronniczość i w pierszej połowie przeginał. dwie kartki i faul na Olim przed polem karnym - ewidentne. a swoją drogą, to też mam wielką satysfakcję, że czesi dostali w dupe od islandii. no i oczywiście niemcy, frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.waw1.bptnet.pl 02.09.01, 23:50 Gość portalu: Michał napisał(a): > Zgadzam sie z Tobą w zupełności. Co prawda nie oglądałem transmisji w TVP bo > miałem tę przyjemnośc oglądania meczu na żywo. Nie mniej jednak jest czego > żałować. Atmosfera super. Piłkarze biegali do okoła boiska i dziękowali kibicom > . > Zabawa przednia. Czekałem na taką chwilę. Jeden z piękniejszych dni w moim > życiu. Pozdrawiam I tego właśnie mnie TVP pozbawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fang Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 213.77.49.* 03.09.01, 09:14 redakcja napisał(a): po prostu jestesmy boscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plasti Gra była słaba ale liczy się wynik i efekt!!! Wreszcie!!! IP: 213.192.71.* 03.09.01, 09:14 Pierwsze mistrzostwa jakie oglądałem i się nimi interesowałem to MŚ 90''. I tak rok po roku, eliminacje po eliminacjach, ciagle ta sam glupia nadzieja, ze wreszcie moze bedzie komu kibicowac. I zawsze ta sama p....ony zawod. I liczenie to konca eliminacji - ze jesli ci przegraja 8:0 a my zwyciezymy 24:14 to w ostatnim meczu, jesli obie druzyny przegraja to awansujemy... Zgadzam sie, ze jesli ktos zaraz po meczu naszych z Norwegia obejrzal mecz Anglia - Niemcy to zobaczyl ile jeszcze naszym brakuje do I ligi futbolu. Ale gdzie mamy sie uczyc wielkiej pilki jak nie w pojedynkach na MŚ i ME z najlepszymi drużynami??!!!! I wreszcie z wiara, ze kazdego mozna ograc a nie obrona Czestochowy jak Wisla z Barcelona... Liczy sie efekt i awans a o jakosci gry za rok nikt juz nie bedzie pamietal. Nawet juz teraz paru ekspertow od futbolu okreslilo ten mecz jako ''swietny w wykonaniu Polskiej reprezentacji'' zapominajac chyba o prawie calej pierwszej polowie i kilku swietnych akcjach Norwegow. Gdyby nie Dudek... to i tak wygralibysmy ale moze nie 3:0 tylko np. 3:2... :) Czekam z niecierpliwoscia na nastepne mecze, moze wreszcie jakis towarzyski z kims z czolowki? Moze Anglia, moze Hiszpania? Zeby tak ostudzic zapaly i pokazac gdzie naprawde na razie stoimy? I zeby na MŚ nie jechal zadufany w sobie zespol przekonany o wlasnej swietnosci po zwyciezeniu nie najsilniejszej grupy tylko silny team, swiadomy, ze wiele jeszcze trzeba sie nauczyc i nie mozna lekcewazyc zadnego przeciwnika (patrz: mecz z Islandia). Powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dennis A CO TU KOMENTOWAĆ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 11:20 Wynik mówi sam za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petroz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: *.acn.waw.pl 03.09.01, 11:40 NA POCZATKU NAPISZE ZE POLSKA BYLA DRUZYNA LEPSZA I BARDZIEJ ZDETERMINOWANA , WALECZNIEJSZA NIZ DRUŻYNA NORWEGII ALE DWIE BRAMKI ZDOBYLIŚMY ZE SPALONYCH.PRZY BRAMCE NA 2:0 OLISADEBE BYL NA EWIDENTNYM SPALONYM (W CHWILI PODANIA SWIERCZEWSKIEGO DO KOZMINSKIEGO)BYL BLIZEJ BRAMKI NIZ OBRONCY NORWESCY, ABSORBOWAL UWAGE BRAMKARZA I POTEM WYKORZYSTAL SWOJA POZYCJE PO PODANIU OD KOZMINSKIEGO PRZY STRZALE NA BRAMKE. PRZY BRAMCE NA 3:0 OLISADEBE BYL NA EWIDENTNEJ POZYCJI SPALONEJ PRZYNAJMNIEJ TAK WIDAC W REALCJI TV I W CHWILI GDY STRZELIL W BRMKARZA MYHRE TA AKCJA POWINNA BYC PRZERWANA.POTEM OCZYWISCIE NIE MA MOWY O NIEPRZEPISOWEJ SYTUACJI GDY KARWAN WYWALCZYL PILKE ,OLI PODAL DO ZEWLAKOWA I BYLO 3:0. KTO SIE ZE MNA NIE ZGADZA PROSZE O KOMENTARZ I UZASADNIENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIS66 A TO CIEKAWE, CO PISZESZ IP: *.tele2.pl 03.09.01, 12:09 TAK, TO CIEKAWE CO PISZESZ, SZKODA TYLKO, ZE NIE ZA BARDZO MA ODZWIERCIEDLENIE W FAKTACH. - PRZY DRUGIEJ BRAMCE KOZMINSKI PODAL DO TYLU - I TAM TEZ NABIEGAL OLI, CZYLI MOWY O SPALONY BYĆ NIE MOŻE. - TRZECIA BRAMKA, NO, TUTAJ COS "MOŻE BYĆ NA RZECZY", ALE WIDOK Z KAMERY NIE BYL NA LINII, TYLKO Z GORY Z 20 METRA PRZED BRAMKĄ. A TYLKO WIDOK Z LINII MÓGŁBY COŚ POWIEDZIEĆ. A POZA TYM, TO NIE WIDAĆ BYŁO PROTESTUJĄCYCH NORWEGÓW (A WIADOMO, ZE PIŁKARZE NAJLEPIEJ WIEDZĄ, CZY BYŁ SPALONY, CZY TEŻ NIE) NO I PO MECZU RÓWNIEŻ NIE NARZEKALI NA SĘDZIEGO I SPALONE. FAKT, ŻE PO TYLU PORAŻKACH BYŁOBY TO CO NAJMNIEJ ŚMIESZNE, ALE MAŁO KTO SOBIE ODMÓWI ZRZUCENIA CHOCIAŻ CZĘSCI WINY NA OKOLICZNOŚCI. A NASI, RZECZYWIŚCIE NIE ROZEGRALI MECZU PORYWAJĄCEGO, PRZYNAJMNIEJ W 1 POŁOWIE (TE BEZSENSOWNE WYKOPY DUDKA...), ALE JUŻ W DRUGIEJ GRALI MĄDRZE. A TO JUŻ COS, NIE ZAGOTOWAĆ SIE W TAKIM MECZU. NO I CO TEŻ WAŻNE, PO RAZ PIERWSZY OD DAWNA NIE BYŁO PRZEPYCHANEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: 213.77.14.* 03.09.01, 12:19 to właśnie chciałem napisać. Ja i mój brzuch lepiej czujemy się jak nie oglądamy relacji z meczów tzw. reprezentacji Polski - powtórki w zupełności wystarczają. Koledzy więcej obiektywizmu - mniej fanatyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIS66 Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: *.tele2.pl 03.09.01, 12:39 STARY, URODZILES SIE CHYBA Z ZATWARDZENIEM I CO GORSZA, RZUCILO CI SIE NA GLOWE. POSTEKAJ SOBIE W KLOZECIE I DOPIERO ZABIERAJ GLOS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: 213.241.11.* 03.09.01, 13:20 Gościu jeśli wychwytujesz spalone z telewizora gdzie kamera nie jest ustawiona na lini to znaczy że jesteś głąbem. Widzialeś gdzie skierował Koźma piłkę by nie spalić Tak jak powiedział tam ktoś mądrzejszy od ciebie chyba oglądałeś nie ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loso Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 03.09.01, 15:35 Piękne akcje, piękne bramki. Nie ma mowy o spalonym. Podanie świerszcza do Koźmińskiego idealne. Obrońca, który podnosił rękę był przedostatnim obrońcą (ostatnim był bramkarz a koźmiński z Olisadebe byli za nim (Oli może na równi). Przy trzeciej bramce nawet przez moment nie może być mowy o spalonym. Piękna brama. POLSKA BIAŁO - CZERWONI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETROZ Re: POLSKA-NORWEGIA--DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.09.01, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kammil Re: POLSKA-NORWEGIA--DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH!!!!!!!!!!! IP: 213.158.197.* 03.09.01, 11:58 chyba jestes chory na mozg jesli byly jakies spalone .. albo moze ogladales nie ten mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kammil Re: POLSKA-NORWEGIA--DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH!!!!!!!!!!! IP: 213.158.197.* 03.09.01, 12:00 a moze po prostu nie wiesz co to znaczy spalony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steq Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.satkabel.com.pl 03.09.01, 12:39 gratulacje dla całej drużyny i całego sztabu szkoleniowego reprezentacji :)) Awans wywalczony we wspaniałym stylu. Mam nadzieję że w przyszłym roku drużyna będzie jeszce lepsza niż teraz czego sobie i wam życzę :)) Byłbym zapomniał..najlepsi moim zdaniem: Koźmiński,Świerczewski,Hajto, Wałdoch,Kryszałowicz ,Olisadebe i Dudek oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.09.01, 13:27 Mam pytanie? Gdzie grali Wałdoch, KŁos i Hajto, zanim przeszli do niemieckich klubów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabkarz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 15:01 No cóz ! co tu dużo komentować! Wyszli, pokazali co ptrafią, wygrali i zaczęli się cieszyć z awansu! A apropos meczu to już nowego się nie da powiedzieć ( tu napisać ) bo wszystko już zostalo powiedziane! A tak w ogóle to cieszę się jak nienormalny!!! AWANS LUDZIE, AWANS!!!!!!!!!NNIAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slon Wielki sukces! Chleb stanieje!!! Hurrraaa!!! IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 04.09.01, 07:02 Odpowiedz Link Zgłoś