Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA

• Gość: morpheus Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 16:52
        Nawet o tym nie marzyłem. Mam 17 lat i jeszcze nigdy nie widziałem polskich
        piłkarzy na Mistrzostwach Świata. Dziękuję panie Engel
      • Gość: Eryk Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.09.01, 16:55
        Byłem w Chorzowie, gdzie nasza reprezentacja pokonała Norwegię, nie był to mój
        pierwszy mecz i mogę streścić jednym słowem ZAJEBIŚCIE. Takiej atmosfery nie
        przeżyłem jeszcze nigdy w życiu-mam dopiero 25 lat. Życzę naszej reprezentacji
        wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: chlipek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 212.160.183.* 02.09.01, 18:32
        OLE OLEOLEOLE!!!OLI & DUDEK to podstawowe filary naszego zwycięstwa. 2 asysty i
        jedna bramka Olego , natomiast Dudeczek-co on wyprawiał opisywać nie trzeba to
        trzebabyło zobaczyć
      • Gość: Airduck Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.jasna.tarnow.pl 02.09.01, 22:42
        POLSKA najlepsza jeeeeeeeeeeest!

<a href="www.airduck.prv.pl">Strona...</a>
        • Gość: Lemmy Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 213.195.132.* 02.09.01, 23:58
          Norwegowie po rogach. A gdzie są wszyscy ci, którzy mówili, że Engel i ekipa to
          patałachy? Niech teraz dyskutują. Pozdrawiam wszystkich którzy wierzyli w
          sukces Polski w drodze do MŚ w Korei i w Japonii. A wszystkim niedowiarkom i
          pesymistom mówię: POCAŁUJCIE MNIE W DUPĘ.
          • Gość: win Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 195.117.242.* 03.09.01, 09:09
            Gość portalu: Lemmy napisał(a):

> Norwegowie po rogach. A gdzie są wszyscy ci, którzy mówili, że Engel i ekipa to
            >
            > patałachy? Niech teraz dyskutują. Pozdrawiam wszystkich którzy wierzyli w
            > sukces Polski w drodze do MŚ w Korei i w Japonii. A wszystkim niedowiarkom i
            > pesymistom mówię: POCAŁUJCIE MNIE W DUPĘ.

• Gość: Lorack Polska piłka i TV IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:34
        MAm nadzieję, że telewizja dostroi się do poziomu piłkarzy...
        Widzieliście dzisiaj sportową niedzielę?
        Fajnie, ze zaprosili chłopaków, trenera itp. ALe nie było nikogo, kto miałby
        ochotę porozmiawiać z Olim (zresztą on i tak jest mało rozmowny). Czy to taki
        problem zadać mu parę pytań po angielsku? Przecież Polacy to nie tłumoki,
        trochę angielski kumają...
        Poza tym te pytania telefoniczne... żenada
        "Czy Polska będzie walczyćo mistrzoswo świata?" A co ma nie walczyć??? Engel
        miał odpowiedzieć, że pojedziemy tam na wycieczkę? Alebo że będzie zadowolony,
        jak strzelimy jednego gola???

A i jeszcze coś- denerwuje mnie, jak słyszę marudzenie w stylu "No,
        zakwalifikowali się, dostaną kasę, ale w Japonii zleją naszym tyłki"
        Ludzie!!! Cieszmy siętym, co jest- jako pierwsi w Europie jesteśmy w MŚ (poza
        Francją), pierwszy raz od 16 lat!!!

Pozdrawiam

Lorack- Gdynia
        • Gość: Lemmy Sędzia do bani IP: 213.195.132.* 03.09.01, 00:04
          Ciekaw jestem kto wystawił tę czeską kurwę z gwizdkiem na boisko. Albo jebany
          pepiczek był głupi albo ślepy. Co najmniej trzy kartki po stronie Norwegii
          powinien pokazać.
          Pepików za to spotkała kara bo dostali w dupę od słabszej Islandii.
          • Gość: elvis66 Liba do bani IP: *.tele2.pl 03.09.01, 11:54
            pepik chyba nie chcial być posądzony o "sąsiedzką" stronniczość i w pierszej
            połowie przeginał. dwie kartki i faul na Olim przed polem karnym - ewidentne. a
            swoją drogą, to też mam wielką satysfakcję, że czesi dostali w dupe od
            islandii. no i oczywiście niemcy, frajerzy.
      • Gość: Pawel Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.waw1.bptnet.pl 02.09.01, 23:50
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Zgadzam sie z Tobą w zupełności. Co prawda nie oglądałem transmisji w TVP bo
        > miałem tę przyjemnośc oglądania meczu na żywo. Nie mniej jednak jest czego
        > żałować. Atmosfera super. Piłkarze biegali do okoła boiska i dziękowali kibicom
        > .
        > Zabawa przednia. Czekałem na taką chwilę. Jeden z piękniejszych dni w moim
        > życiu. Pozdrawiam

I tego właśnie mnie TVP pozbawiła.

• Gość: fang Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 213.77.49.* 03.09.01, 09:14
        redakcja napisał(a): po prostu jestesmy boscy!!!

• Gość: Plasti Gra była słaba ale liczy się wynik i efekt!!! Wreszcie!!! IP: 213.192.71.* 03.09.01, 09:14
        Pierwsze mistrzostwa jakie oglądałem i się nimi interesowałem to MŚ 90''. I tak
        rok po roku, eliminacje po eliminacjach, ciagle ta sam glupia nadzieja, ze
        wreszcie moze bedzie komu kibicowac. I zawsze ta sama p....ony zawod. I
        liczenie to konca eliminacji - ze jesli ci przegraja 8:0 a my zwyciezymy 24:14
        to w ostatnim meczu, jesli obie druzyny przegraja to awansujemy...

Zgadzam sie, ze jesli ktos zaraz po meczu naszych z Norwegia obejrzal mecz
        Anglia - Niemcy to zobaczyl ile jeszcze naszym brakuje do I ligi futbolu. Ale
        gdzie mamy sie uczyc wielkiej pilki jak nie w pojedynkach na MŚ i ME z
        najlepszymi drużynami??!!!! I wreszcie z wiara, ze kazdego mozna ograc a nie
        obrona Czestochowy jak Wisla z Barcelona...

Liczy sie efekt i awans a o jakosci gry za rok nikt juz nie bedzie pamietal.
        Nawet juz teraz paru ekspertow od futbolu okreslilo ten mecz jako ''swietny w
        wykonaniu Polskiej reprezentacji'' zapominajac chyba o prawie calej pierwszej
        polowie i kilku swietnych akcjach Norwegow. Gdyby nie Dudek... to i tak
        wygralibysmy ale moze nie 3:0 tylko np. 3:2... :)

Czekam z niecierpliwoscia na nastepne mecze, moze wreszcie jakis towarzyski z
        kims z czolowki? Moze Anglia, moze Hiszpania? Zeby tak ostudzic zapaly i
        pokazac gdzie naprawde na razie stoimy? I zeby na MŚ nie jechal zadufany w
        sobie zespol przekonany o wlasnej swietnosci po zwyciezeniu nie najsilniejszej
        grupy tylko silny team, swiadomy, ze wiele jeszcze trzeba sie nauczyc i nie
        mozna lekcewazyc zadnego przeciwnika (patrz: mecz z Islandia).

Powodzenia!!!!
      • Gość: dennis A CO TU KOMENTOWAĆ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 11:20
        Wynik mówi sam za siebie.
      • Gość: petroz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: *.acn.waw.pl 03.09.01, 11:40
        NA POCZATKU NAPISZE ZE POLSKA BYLA DRUZYNA LEPSZA I BARDZIEJ ZDETERMINOWANA ,
        WALECZNIEJSZA NIZ DRUŻYNA NORWEGII ALE DWIE BRAMKI ZDOBYLIŚMY ZE SPALONYCH.PRZY
        BRAMCE NA 2:0 OLISADEBE BYL NA EWIDENTNYM SPALONYM (W CHWILI PODANIA
        SWIERCZEWSKIEGO DO KOZMINSKIEGO)BYL BLIZEJ BRAMKI NIZ OBRONCY NORWESCY,
        ABSORBOWAL UWAGE BRAMKARZA I POTEM WYKORZYSTAL SWOJA POZYCJE PO PODANIU OD
        KOZMINSKIEGO PRZY STRZALE NA BRAMKE.
        PRZY BRAMCE NA 3:0 OLISADEBE BYL NA EWIDENTNEJ POZYCJI SPALONEJ PRZYNAJMNIEJ
        TAK WIDAC W REALCJI TV I W CHWILI GDY STRZELIL W BRMKARZA MYHRE TA AKCJA
        POWINNA BYC PRZERWANA.POTEM OCZYWISCIE NIE MA MOWY O NIEPRZEPISOWEJ SYTUACJI
        GDY KARWAN WYWALCZYL PILKE ,OLI PODAL DO ZEWLAKOWA I BYLO 3:0.
        KTO SIE ZE MNA NIE ZGADZA PROSZE O KOMENTARZ I UZASADNIENIE
        • Gość: ELVIS66 A TO CIEKAWE, CO PISZESZ IP: *.tele2.pl 03.09.01, 12:09
          TAK, TO CIEKAWE CO PISZESZ, SZKODA TYLKO, ZE NIE ZA BARDZO MA ODZWIERCIEDLENIE
          W FAKTACH.
          - PRZY DRUGIEJ BRAMCE KOZMINSKI PODAL DO TYLU - I TAM TEZ NABIEGAL OLI, CZYLI
          MOWY O SPALONY BYĆ NIE MOŻE.
          - TRZECIA BRAMKA, NO, TUTAJ COS "MOŻE BYĆ NA RZECZY", ALE WIDOK Z KAMERY NIE
          BYL NA LINII, TYLKO Z GORY Z 20 METRA PRZED BRAMKĄ. A TYLKO WIDOK Z LINII
          MÓGŁBY COŚ POWIEDZIEĆ.
          A POZA TYM, TO NIE WIDAĆ BYŁO PROTESTUJĄCYCH NORWEGÓW (A WIADOMO, ZE PIŁKARZE
          NAJLEPIEJ WIEDZĄ, CZY BYŁ SPALONY, CZY TEŻ NIE) NO I PO MECZU RÓWNIEŻ NIE
          NARZEKALI NA SĘDZIEGO I SPALONE. FAKT, ŻE PO TYLU PORAŻKACH BYŁOBY TO CO
          NAJMNIEJ ŚMIESZNE, ALE MAŁO KTO SOBIE ODMÓWI ZRZUCENIA CHOCIAŻ CZĘSCI WINY NA
          OKOLICZNOŚCI.

A NASI, RZECZYWIŚCIE NIE ROZEGRALI MECZU PORYWAJĄCEGO, PRZYNAJMNIEJ W 1 POŁOWIE
          (TE BEZSENSOWNE WYKOPY DUDKA...), ALE JUŻ W DRUGIEJ GRALI MĄDRZE. A TO JUŻ COS,
          NIE ZAGOTOWAĆ SIE W TAKIM MECZU. NO I CO TEŻ WAŻNE, PO RAZ PIERWSZY OD DAWNA
          NIE BYŁO PRZEPYCHANEK.
        • Gość: Tom Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: 213.77.14.* 03.09.01, 12:19
          to właśnie chciałem napisać.
          Ja i mój brzuch lepiej czujemy się jak nie oglądamy relacji z meczów tzw.
          reprezentacji Polski - powtórki w zupełności wystarczają.
          Koledzy więcej obiektywizmu - mniej fanatyzmu.
          • Gość: ELVIS66 Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: *.tele2.pl 03.09.01, 12:39
            STARY, URODZILES SIE CHYBA Z ZATWARDZENIEM I CO GORSZA, RZUCILO CI SIE NA
            GLOWE. POSTEKAJ SOBIE W KLOZECIE I DOPIERO ZABIERAJ GLOS.
        • Gość: Van Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: 213.241.11.* 03.09.01, 13:20
          Gościu jeśli wychwytujesz spalone z telewizora gdzie kamera nie jest ustawiona
          na lini to znaczy że jesteś głąbem.
          Widzialeś gdzie skierował Koźma piłkę by nie spalić
          Tak jak powiedział tam ktoś mądrzejszy od ciebie chyba oglądałeś nie ten mecz.
        • Gość: Loso Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA-DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 03.09.01, 15:35
          Piękne akcje, piękne bramki. Nie ma mowy o spalonym. Podanie świerszcza do
          Koźmińskiego idealne. Obrońca, który podnosił rękę był przedostatnim obrońcą
          (ostatnim był bramkarz a koźmiński z Olisadebe byli za nim (Oli może na równi).
          Przy trzeciej bramce nawet przez moment nie może być mowy o spalonym. Piękna
          brama. POLSKA BIAŁO - CZERWONI !!!!!
      • Gość: PETROZ Re: POLSKA-NORWEGIA--DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.09.01, 11:43
        • Gość: kammil Re: POLSKA-NORWEGIA--DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH!!!!!!!!!!! IP: 213.158.197.* 03.09.01, 11:58
          chyba jestes chory na mozg jesli byly jakies spalone .. albo moze ogladales nie
          ten mecz
        • Gość: kammil Re: POLSKA-NORWEGIA--DWIE BRAMKI ZE SPALONYCH!!!!!!!!!!! IP: 213.158.197.* 03.09.01, 12:00
          a moze po prostu nie wiesz co to znaczy spalony ?
      • Gość: steq Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.satkabel.com.pl 03.09.01, 12:39
        gratulacje dla całej drużyny i całego sztabu szkoleniowego
        reprezentacji :)) Awans wywalczony we wspaniałym stylu.
        Mam nadzieję że w przyszłym roku drużyna będzie jeszce lepsza
        niż teraz czego sobie i wam życzę :))
        Byłbym zapomniał..najlepsi moim zdaniem: Koźmiński,Świerczewski,Hajto,
        Wałdoch,Kryszałowicz ,Olisadebe i Dudek oczywiście.
        • Gość: mario Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.09.01, 13:27
          Mam pytanie? Gdzie grali Wałdoch, KŁos i Hajto, zanim przeszli do niemieckich
          klubów?
      • Gość: Grabkarz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 15:01
        No cóz ! co tu dużo komentować! Wyszli, pokazali co ptrafią, wygrali i zaczęli
        się cieszyć z awansu! A apropos meczu to już nowego się nie da powiedzieć ( tu
        napisać ) bo wszystko już zostalo powiedziane! A tak w ogóle to cieszę się jak
        nienormalny!!! AWANS LUDZIE, AWANS!!!!!!!!!NNIAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
      • Gość: Slon Wielki sukces! Chleb stanieje!!! Hurrraaa!!! IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 04.09.01, 07:02
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka