Gość: Erykk IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 13:36 Stadion w Sapporo to jakies nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jezzo Re: Sapporo IP: *.internet.radom.pl 01.06.02, 13:43 Ty sam jesteś nieporozumienie .Gdybyś my mieli ta hale(!!!) w Polsce to by dopiero było(pojemnosc Sapporo Dome to przecie 42 tysiaki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erykk Re: Sapporo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 13:47 Po pierwsze to nie tą halę, tylko te halę. Po drugie w hali te sobie można zapasy ogladać, a nie w piłkę grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezzo Re: Sapporo IP: *.internet.radom.pl 01.06.02, 14:00 Gość portalu: Erykk napisał(a): > Po pierwsze to nie tą halę, tylko te halę. Po drugie w hali te sobie można > zapasy ogladać, a nie w piłkę grać. "... w hali te sobie..." ==>weś się człowieku nie ośmieszaj . Nie chcę mi się z tobą gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvbnb Re: Sapporo IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.06.02, 15:00 > "... w hali te sobie..." ==>WEŚ się człowieku nie ośmieszaj . Nie chcę mi si > ę z > tobą gadać ROTFL :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erykk Re: Sapporo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 22:06 Jezeli ktoś się tutaj ośmiesza to Ty. Jak nie chcesz to po co się odzywasz? Pewnie zeby zaznaczyć, ze ostatnie słowo należy do Ciebie. Pomyśleć, ze w tym Sapporo jeszcze takie mecze jak Argentyna:Anglia i Włochy:Ekwador będą. Szkoda, że nie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezzo Re: Sapporo IP: *.internet.radom.pl 01.06.02, 23:06 Dziwne że stadion może byc nieporozumieniem? Gdybyśy mieli chociaż jeden taki obiekt w Polsce hoho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Sapporo IP: *.proxy.aol.com 01.06.02, 23:57 Osobiscie wole object Szczakowianki (Zart) Powaznie, sadze ze object jest brzydki, ale jestem pewien ze jest zajebiscie wyposazony i gdyby Wisla czy Legia na czyms podobnym grala... Za to sadze ze stadiony w Seolu, Ulsanie i Nikacie bardzo mi sie podobaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erykk Re: Sapporo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 11:37 Ja po prostu nie mogę zaakceptować hali. Pod dachem w piłkę grać. A w nowoczesność i funkcjonalność tego stadionu nie watpię. Co do innych stadionów, to bardzo mi się podobają, Seul, Niigata, Ulsan, Pulsan, Ibaraki itd. Odpowiedz Link Zgłoś