Gość: m.jordan IP: 168.208.215.* 10.02.05, 18:46 chcialem zainwestowac w polsce, czy ktos moglby doradzic jakis dobry klub??!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Michael Jordan chce kupić klub NBA IP: 80.72.38.* 10.02.05, 18:47 Górnik i GKS jest do kupienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MistrzBo Kup Wisłe Kraków!!! IP: *.comp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Hahahah IP: 209.183.2.* 10.02.05, 19:21 Zainwestuj w siebie ,bo madry to ty nie jestes, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kili ogladam nba ale bardzo brakuje MJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:22 ogladam nba ale bardzo brakuje MJ, finały 2004 były świetne, ale z MJ to była magia, nawet gry sezonowe Odpowiedz Link Zgłoś
mkl23 Re: ogladam nba ale bardzo brakuje MJ 16.02.05, 22:13 Ty masz szczęście choćiaż oglądać mecze NBA nawet teraz ja niestety moge tylko o tym pomażyć pozostają mi gazety i tlegazeta z jedynki. Ale zgadzam sie z Tobą że bez MJ to już nie to samo NBA co kiedyś. Nawet jak grał w Wizards to było na co popatrzeć. Ja widziałem skrót meczu ostatniego ALL-STARS z udziałem MJ mecz był przeciętny. Ale akcje MJ świetne. ps polecam wszystkim miłośnikom Jordana książke o nim można troche powspominać dawne dobre czasy. Książke pt.: "Grać i wygrać Michel Jordan i świat NBA" a napisał ją David Halberstam. Ja nie moge "dojść" z czytaniem do końca bo niechce przeżywać ponownego roztania Jordana z NBA (głupie co nie?) mkl Odpowiedz Link Zgłoś