Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI?????

IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:40
    W wywiadzie w przerwie meczu Anglia - Niemcy Listkiewicz zachowywał się cokolwiek dziwnie.
    Albo był na bani albo jest bardzo napalony na Olego:))
    Obserwuj wątek
      • Gość: dude Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:18
        bez przesady ,przeciez nie miał z kim -Terleckiego w poblizu nie widzialem
        • Gość: niuniek Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: *.acn.waw.pl 01.09.01, 22:33
          terlecki byl dobry wtedy, narabany jak szpak :)))
      • Gość: ronni Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: *.98.252.64.snet.net 01.09.01, 22:35
        Hey, mial prawo sie napic
        Tez bym golnal sobie z radosci na jego miejscu...
        Zreszta juz to zrobilem..
        • Gość: Barteq Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:59
          Może był, a może nie. Jak był to bardzo dobrze, bo przynajmniej kultywuje
          polskie tradycje. Ja tam jeszcze nie przetrzeżwiałem, bo jestem prawdziwym
          Polakiem patriotą. VIVA POLONIA!!!!!!!!!
      • Gość: Obi Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 01.09.01, 22:36
        Nie wiem, jak Listkiewicz w przerwie, ale w wejściu ok. 22 Listkiewicz był
        całkiem przytomny, za to Bońkowi język się plątał.
        • Gość: rudy Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: 212.244.27.* 02.09.01, 01:31
          Chyba mogli sobie trochę golnąć, nie? Szczególnie oni.
          • Gość: anty byl i to bardzo IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 13:05
            oni wszyscy powinni oficjalnie na wizji sobie polewac i skonczylyby sie te
            domysly. okazja przeciez byla!
            • Gość: ojoj ONI WSZYSCY BYLI IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 17:42
              Na pewno przed wejsciem na wizje bylo tak:
              -...no kończ zbyniu i wchodzimy na wizje! Dam sobie rece poobcinac, ze tak bylo!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka