Gość: Dyzio IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:40 W wywiadzie w przerwie meczu Anglia - Niemcy Listkiewicz zachowywał się cokolwiek dziwnie. Albo był na bani albo jest bardzo napalony na Olego:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dude Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:18 bez przesady ,przeciez nie miał z kim -Terleckiego w poblizu nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: *.acn.waw.pl 01.09.01, 22:33 terlecki byl dobry wtedy, narabany jak szpak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronni Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: *.98.252.64.snet.net 01.09.01, 22:35 Hey, mial prawo sie napic Tez bym golnal sobie z radosci na jego miejscu... Zreszta juz to zrobilem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barteq Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:59 Może był, a może nie. Jak był to bardzo dobrze, bo przynajmniej kultywuje polskie tradycje. Ja tam jeszcze nie przetrzeżwiałem, bo jestem prawdziwym Polakiem patriotą. VIVA POLONIA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 01.09.01, 22:36 Nie wiem, jak Listkiewicz w przerwie, ale w wejściu ok. 22 Listkiewicz był całkiem przytomny, za to Bońkowi język się plątał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Czy LISTKIEWICZ BYŁ NA BANI????? IP: 212.244.27.* 02.09.01, 01:31 Chyba mogli sobie trochę golnąć, nie? Szczególnie oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty byl i to bardzo IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 13:05 oni wszyscy powinni oficjalnie na wizji sobie polewac i skonczylyby sie te domysly. okazja przeciez byla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj ONI WSZYSCY BYLI IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 17:42 Na pewno przed wejsciem na wizje bylo tak: -...no kończ zbyniu i wchodzimy na wizje! Dam sobie rece poobcinac, ze tak bylo! Odpowiedz Link Zgłoś