Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
    no i zeczęło się!!!
    już w pierwszej rundzie odpadła Hingis, która swoją drogą szlema nie wygrała
    już od 99r.
    ciekaw jestem waszych typó co do zwycięzców
    czy Sampras ponownie okaże się najlepszy (który to już raz...?)
    a może wygra ktoś z nowego, młodego pokolenia (Hewitt, Ferrero, a może
    wschodząca gwiazda światowego tenisa Roddick?)
    kto wygra wśród pań po szybkim odpadnięciu Hingis?
    moje typy to: Capriati i Hewitt (choć chyba bardziej kibicuję Agassiemu i
    Roddickowi)
    Pzdr
    (swoją drogą szkoda, że nie ma Wimbledonu na Eurosporcie :((()
    Obserwuj wątek
      • Gość: jarre Re: Wimbledon IP: *.*.*.* 26.06.01, 00:00
        wimbledon jest w eurosporcie ale wieczorami, nie na
        zywo to fakt
        w/g mnie wygra serena badz venus wiliams wsrod pan
        a panow na pewno nie hewit bo wygral queens club
        tradycji musi stac sie zadosc, moze rafter moze agassi
        albo goopi sampras
        to tyle
        • Gość: patty Re: Wimbledon IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00
          Wimbledon jest jeszcze na DSF codziennie o 20.30- najwazniejhsze skroty z
          meczow, konferencji- wszystkie wyniki. Bardzo ciekawe, ale po szwabsku. Jeszcze
          nie widzialam wieczorem na Eurosport Wimbledonu... O ktorej???
          Pozdrawiam- patty
      • Gość: wasia Re: Wimbledon IP: 157.25.99.* 26.06.01, 00:00
        NIe wiem jak wy, ja tam zawsze kibicuję Australijczykom. Moje typy na
        zwycięstwo to Rafter i Hewiit. Szkoda tylko, że nie gra w tym roku
        Phillipoussis - rok temu gdyby nie kontuzja, to wygrałby z samym Samprasem. No
        i te jego mięśnie...;-))))
        • Gość: daria Re: Wimbledon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
          gdyby wygral rafter to byloby cudownie ale obawiam sie ze to niemozliwe...ale
          hewitt-juz bardziej...
          u pań kibicuję capriati-zasłużyła...
          • Gość: BEATA Re: Wimbledon IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 12:44
            Stawiam na Ivasinievica lub Safina.Szkoda że Sampras już odpadł.
            • Gość: grego Re: Wimbledon IP: 195.117.150.* 04.07.01, 17:42
              Jestem pod wrażeniem gry Gorana, odstawił juz do domu Roddicka, Rusedskiego a
              dzis w wielkim stylu pokonał w 4 setach cara Safina. I to wszystko zrobił
              gość , który do turnieju dostał sie dzięki dzikiej karcie. Teraz trafia w
              półfinale na zwyciezce meczu Henman - Federer i ktokolwiek by to nie był
              Ivanisevic nie jest bez szans. Nie chce mi sie dalej wierzyć, że może wygrać po
              raz pierwszy w karierze Wimbledon ale jest to come back w wielkim stylu.
              • Gość: rer Re: Wimbledon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 18:43
                tak,zycze ivanisevicovi wszystkiego najlepszego,bo on duzo przeszedl w
                tenisie...a poza tym to zawsze fajnie jak wygrywa jakis 'czarny kon'...
                • Gość: G.I.Jane Re: Wimbledon IP: *.unicc.org 05.07.01, 10:55
                  Goran musi wygrac!!! Jak nie, to ja umieram. Po raz czwarty.
                  • Gość: toms Re: Wimbledon IP: *.cu.com.pl 05.07.01, 14:24
                    goran powinien przejechac po henmanie jak walec a potem w finale musi sie
                    modlic aby rafter wygrał z agasim i może w końcu zdobedzie ten tytuł
                    bo jezeli natknie si ena agassiego to moze miec spore problemy

a tak na marginesie to bardzo fajnei ze nowa wschodząca super ekstra gwiazda
                    tenisa nowy mistrz i wirtuoz gry w postaci Roddica dostał bańki od goscia
                    sklasyfikowanego na 125 miejscu ATP czyli od gorana!!! jak ja to lubie gdy
                    mlodzi dostaja w tylek od starych utytulowanych i doswiadczonych!!! (pamietacie
                    Paryż Hingis - Graf)
                    • Gość: Miszek Re: Wimbledon IP: *.internet-info.com.pl 06.07.01, 10:52
                      Ja bezwzględnie kibicuję Agassiemu bądż co bądż już jednego szlema w tym roku
                      wygrał(jaka szkoda że nie wygrał we francji) i nie wygląda raczej na
                      zrazygnowanego. Jak do tej pory oddał tylko jednego seta, a to coś znaczy.
                      Ostatecznie gdyby nie powiodło się Agassiemu to oczywiście Goran, gość jest
                      niesamowity żeby z takiego dna wspiąć się tak wysoko. Z resztą sensacje są
                      zawsze mile widziane. U kobie stawiam na Wiliams chociaż belgijka też jest
                      całkiem niezła.
                      • Gość: evka Re: Wimbledon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 18:24
                        no i agassi przegral...teraz ja tez kibicuje goranowi...i justine henin-tu
                        bezwzglednie...
                        • Gość: kolano Re: Wimbledon IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 11:49
                          Goran musi dziś wygrać z Henmanem żeby uratować honor Safina i popsuć humor
                          nadentym Anglikom !
                          • Gość: jarre Re: Wimbledon IP: 193.0.74.* 07.07.01, 16:28
                            narazie goran - heman prowadzi heman aby tak dalej
                            co do kobiet tuwszystko moze byc zarowno wiliams jak henin ale kibicuje henin
                            do zobaczenia w niedziele juz po wszystkim na naszym forum
                            • Gość: mike Re: Wimbledon IP: *.rhino.dialup.pol.co.uk 07.07.01, 21:17
                              Jeszcze Goran nie zginal!!! Wygral czwartego i ostro pruje w piatym. Wszystko
                              jeszcze mozliwe!! Ten deszcz wczoraj spadl mu jak dar od boga. Z Rafterem
                              raczej nie ma szans (choc zycze mu jak najlepiej) ale tego Angola moze jeszcze
                              stlucze. A w niedziele raczej na pewno nie bedzie po wszystkim, chyba ze ten
                              polfinal skonczy sie w trzech gemach. Zaczynaja jutro o pierwszej po poludniu.

A tak na marginesie, wkurwia mnie ten redaktor od Wimbledonu w Gazecie. Robi
                              tyle bledow ze az glupio. Juz prawie tydzien temu napisal ze nie ma
                              brytyjczykow w meskim singlu. Miesza wyniki tak jakby w ogole nie widzial
                              meczow. WSTYD

• Gość: evka Re: Wimbledon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 21:28
                                to normalne,gazeta w ogole olewa tenis maksymalnie...albo serwuje nadety
                                komentarz ambroziaka...brrrrr...jak ja tego nie znosze...!
                                mam nadzieje ze goran dokonczy jutro dziela...oby nie padalo...
                                • Gość: mike Re: Wimbledon IP: *.snake.dialup.pol.co.uk 08.07.01, 15:00
                                  Kto nie widzial niech nie czyta, ale i tak napisze! GORAN W FINALE! Niedzielne
                                  dokonczenie trwalo tylko trzy i pol gema. Kilka asow z drugiego servisu i po
                                  herbacie.
                                • Gość: grego Re: Wimbledon IP: 195.117.150.* 08.07.01, 15:01
                                  Goran w finale!!! On jest niesamowity. W trwającym
                                  przez 3 dni półfinale pokonał w końcu Henmana i jutro
                                  zagra w finale z Rafterem. Nie stoi na straconej
                                  pozycji i to co wydawało sie niemozliwe jest coraz
                                  bardziej realne. Jak wygra to bedzie najbardziej
                                  niesamowity powrót na wielką arene tenisisty, którego
                                  prawie wszyscy spisali na straty i uznali za
                                  skończonego. Go go Goran!!!
                                  • Gość: maj Re: Wimbledon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 15:43
                                    jednak williams
                                    • Gość: Yarek Re: Wimbledon IP: *.ade0310.ade.iprimus.net.au 08.07.01, 16:03
                                      Nie udalo sie Rafterowi wygrac w zeszlym roku, mam nadzieje w tym roku wygra a
                                      potem zakonczy kariere.
                                      • Gość: maj Re: Wimbledon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 16:10
                                        może wreszcie czas na Angola
                                        • Gość: mike Re: Wimbledon IP: *.snake.dialup.pol.co.uk 08.07.01, 19:21
                                          Gość portalu: maj napisał(a):

> może wreszcie czas na Angola

Cala Wielka Brytania tak myslala i szczerze mowiac wszyscy mysleli ze maja to jak
                                          w banku. Zwlaszcza po trzecim secie, kiedy Goran dostal baty 0:6. Przedtem
                                          spotykali sie siedem razy i zawsze wygrywal Anglik. Ale nie tym razem. W finale
                                          kibicuje oczywscie Chorwatowi ale pieniedzy bym na niego nie postawil.
                                          Komentatorzy z BBC maja miny jakby im ktos nasikal do zupy. Wszyscy stawiali na
                                          swojego a tu taka niespodzianka. A u kobiet... Wiliams byla lepsza. A na ta mloda
                                          Belgijke przyjdzie jeszcze czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka