Gość: Paweł IP: *.veranet.pl 13.02.05, 22:16 pierwszy!!!!!! co do Cecha to sie jeszcze okaże... słusznie pan Stec zauważył niebagatelne znaczenie obrony Chelsea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SAfiN Rafał Stec: Krótkie spięcia IP: *.chello.pl 13.02.05, 23:34 Co do Steca: przypominam tylko jego karygondą wpadkę gdy pomylił Hoolsów z Ultrasami... A co do Cecha to racja, cyfry powaljacę, ale jak narazie bardziej mi osobiści imponuje Iker Casilas z Realu, ten ma co robić i jak narazie jest prawie bezbłędny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booo Re: Rafał Stec: Krótkie spięcia IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 13.02.05, 23:45 A mnie osobiscie sie Viktor Valdes widzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser po cholere nazwisko dudek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:36 swietny bramkarz, ale nie rozumiem dlaczego obok cecha,kahna ,bartheza jest dudek?dudek to szmata, to co dokonal on to nikt, zjeb@l 3 mecze z manu, a to dla liverpoolczykow najbardziej prestyzowe, zjeb@l mistrzostwa swiata, zjeb@l mecze ze szwecja,dania,rumunia,japonia,lotwa itd itd, po cholere dudek sie pojawia??on nic nie osiagnal jako bramkarz, a bedzie zapamietany w anglii zawsze w zwiazku z forlanowska bramka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jules Re: po cholere nazwisko dudek??? IP: 217.97.128.* 14.02.05, 20:19 taki z ciebie koneser jak z koziej dupy trabka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: po cholere nazwisko dudek??? IP: 204.52.187.* 16.02.05, 11:31 Koneser od lizania kutasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sickweed Re: po cholere nazwisko dudek??? IP: *.bsk.vectranet.pl 19.02.05, 15:44 dobrze powiedziane... dudek jest najlepszym polskim pilkarzem i nie mozna z tym dyskutowac, to co pokazal w meczu z francja bylo cudowne, wspanialy popis bramkarskich umiejetnosci i sarmackiej nonszalancji, wypas. panie stec zajebisty tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Lubię czytać Steca 14.02.05, 02:38 Można się nim zgadzać lub nie, ale uważam, że facet jest dobry! Lubię go czytać. Panie Stec, niech pan pisze więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sickweed Re: Lubię czytać Steca IP: *.bsk.vectranet.pl 19.02.05, 15:45 true ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiks I znowu Czech lepszy od Polaka... IP: *.zacisze.zgora.pl 14.02.05, 07:52 Panie Stec. Mam dla pana propozycję. Czy mógłby pan napisać jakiś większy artykuł porównujący (pod względem osiąganych wyników sportowych) Polskę i Czechy w 50 najważniejszych sportach na świecie? Czyli w piłce nożnej, lekkiej atletyce, koszykówce, narciarstwie, boksie itd. Wyniki na pewno byłyby interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekz1 Re: Rafał Stec: Krótkie spięcia IP: *.devs.futuro.pl 14.02.05, 14:31 Panie Stec, niech pan nie przesadza. Cech to bardzo dobry bramkarz, ale w końcu i jemu zaczną przytrafiać się kiksy. Kiedyś coś spieprzy, dziennikarze zaczną po nim jeździć i dopiero wtedy będzie można naprawdę ocenić jego wartość. Dudek też pierwszy rok bronił jak w transie, nie gorzej od Cecha. A potem co? A te "sztaby fachowców" którzy "zarywają noce" to chyba jednak także przesada. Pan chyba sam zarwał całą noc żeby wydusić z siebie te wypociny o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezzo Re: Rafał Stec: Krótkie spięcia IP: *.radom.pl 14.02.05, 14:47 Pan Stec chyba nie ogląda Ligi Hiszpańskiej... Przy dziurawej jak ser szwajcarski obronie Realu Iker Casillas wyczynia w bramce czasami rzeczy wręcz nieprawdopodobne wyjmując w ciągu 3 sekund dwa strzały z 8 metrów... Polecam Panu Stecowi przyjrzenie się także na La Liga zanim następnym razem weźmie się za pisanie felietonu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niloque Re: Rafał Stec: Krótkie spięcia 16.02.05, 20:35 Ja nie podchodzę tak krytycznie jak inni do felietonów pana Steca... Ale chciałem poprzeć przedmówcę. Może i felieton był głównie skierowany na Premiership, ale jednak pada tam nazwisko Olivera Kahna. A skoro tak, to dlaczego autor felietonu nie wspomniał ani słowem rewelacyjnego w ostatnich miesiącach Ikera Casillasa? Tak jak Jezzo pisze, Hiszpan to dopiero wyczynia cuda między słupkami bramki Realu Madryt! Myślę, że o wiele ciekawiej wypadłby ten felieton, gdyby do Cecha porównać właśnie reprezentanta Hiszpanii... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cris Re: Rafał Stec: Krótkie spięcia IP: 193.170.62.* 14.02.05, 21:44 Nie wiem czy to wina walentynek, ale czy ty bartekz1 umiesz czytac? Stec napisal na poczatku, ze Cech jest obecnie najlepszym bramkarzem na wyspach, co jest prawda. Potem pisze na temat innych bramkarzy, ktorzy takze pierwszy sezon w PL mieli swietny a potem popadli w rutyne czy co tam, ale juz nie bronili tak dobrze. Na koniec zastanawia sie czy Cecha tez to czeka czy moze to prawdziwy talent. Czy tak samo jak Dudek zacznie popelniac bledy czy nie. Nie wynosi go pod niebiosa, malo tego zastanawia sie jak zareaguje, kiedy cos naprawde zchrzani. Czytaj chlopcze/dziewczynko ze zrozumieniem a dopiero pozniej wchodz na forum, bo twoje wypociny nie na temat irytuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twinn Re: Rafał Stec: Krótkie spięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:02 ej stecu, co z toba sie stalo? na wakacje pojechales? napisz felietonik jakis. Odpowiedz Link Zgłoś