Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dudek dał ciała

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 23:04
    Badzmy szczerzy - przy drugim golu wina Dudka jest ewidentna. Bramkarz tej
    klasy powinien taki strzał obonić. Choć oczywście nie przez Dudka przegrlismy.
    Obserwuj wątek
      • otok Re: Dudek dał ciała 04.06.02, 23:06
        opinia z programu stacji DSF:Dudek byl najlepszym polskim zawodnikiem.
        • Gość: Pumeks Re: Dudek dał ciała IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 23:07
          Co nie zmienia faktu, że przy drugim golu dał ciała.
        • Gość: mmicz Re: Dudek dał ciała IP: 212.244.108.* 04.06.02, 23:07
          bo to prawda. Dudek grał średnio, Krzynówek i Olisadebe słabo, a reszta
          beznadziejnie. W takiej skali Dudek rzeczywiście wypada najlepiej.
          • Gość: mostek Re: Dudek dał ciała IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 23:15
            Jak popatrzył jak gra reszta drużyny to mu się odechciało bronić....
            • frugo3 Re: Dudek dał ciała 04.06.02, 23:26
              On sie po prostu ODZWYCZAIŁ!no bo czy piłkarze liverpoolu dopuszczają do
              strzelania takich petard tuż zza linii pola karnego???
              • Gość: mmicz Re: Dudek dał ciała IP: 212.244.108.* 04.06.02, 23:28
                Hyppia i Henchoz wyraźnie go rozpieszczają
                • Gość: mostek Re: Dudek dał ciała IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 23:29
                  Hmmm....ciekawa teoria....straciliśmy bramki przez piłkarzy Liverpoolu...:)))
                  • Gość: kakao Re: Dudek dał ciała IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.06.02, 23:32
                    Cóż, masz rację. Nie ma się co nad tym rozwodzić. Strzał leciał koło 1-1,5 m od
                    Dudka i powinien on to odbić w bok. Nie ma nad czym się rozwodzić. Niestety dał
                    ciała. Nie wiem jak można powiedzieć że gral dobrze - poza tym może obronił 2
                    piłki które powinien obronić i tyle. Jedyny zawodnik, który grał dla nasz
                    przyzwoicie to Oli
                    • Gość: JA! Re: Dudek dał ciała IP: *.localdomain / 192.168.3.* 04.06.02, 23:39
                      Gość portalu: kakao napisał(a):

> Cóż, masz rację. Nie ma się co nad tym rozwodzić. Strzał leciał koło 1-1,5 m od
                      >
                      > Dudka i powinien on to odbić w bok. Nie ma nad czym się rozwodzić. Niestety dał
                      >
                      > ciała. Nie wiem jak można powiedzieć że gral dobrze - poza tym może obronił 2
                      > piłki które powinien obronić i tyle. Jedyny zawodnik, który grał dla nasz
                      > przyzwoicie to Oli

hehe dobre Oli grał pzryzwoicie a on wogole garl bo cos go niebylo widac na tym
                      boisku zawodnkiem meczy jest DUDEK!
                    • frugo3 Re: Dudek dał ciała 05.06.02, 00:17
                      100%zgadzam sie - spatałaszył tego gola on w 70% obrona w 30%. CIENKI był w tym
                      meczu - kilka razy wypuscił piłke po strzale i cud że nie było 5 :0 ....
            • Gość: JA! Re: Dudek dał ciała IP: *.localdomain / 192.168.3.* 04.06.02, 23:37
              Gość portalu: mostek napisał(a):

> Jak popatrzył jak gra reszta drużyny to mu się odechciało bronić....

jakby musie odechcialo bronic to by był wynik taki sam ja Niemcy - Araby
      • Gość: mihal04 Re: Dudek dał ciała IP: 195.116.167.* 05.06.02, 01:00
        bronil slabo - strzaly prosto w niego wypuszczal przed siebie, ale oczywista go
        nie winie - wszyscy przeciez byli otruci :]
      • frugo3 Re: Dudek dał ciała 11.06.02, 20:54
        mówie wam cienki jest...
        • Gość: artek Re: Dudek dał ciała IP: *.sdl.zwami.pl 12.06.02, 01:15
          z Portugalią jeszcze bardziej dał ciała
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka