Gość: Maro IP: *.gazeta.pl 19.02.01, 18:43 A więc jednak klapa - Adasiowi się nie udało - może jednak da radę na średniej skoczni? Boże ale to były emocje - A ten Schmitt pokazał, że ma jaja. Jak się czujecie po tej porażce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.gazeta.pl 19.02.01, 18:48 Jaka porażka? Niemcy mu uszyli za duży kombinezon a Schmittowi uszyli dobry i oto są efekty. Należy znaleźć tego kto zamówił kombinezon dla Adama u Niemców i go napiętnować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 212.162.48.* 19.02.01, 18:54 A dlaczego dowiaduje sie o tym na forum, a nie w wiadomosciach? Jurek (zlosliwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.gazeta.pl 19.02.01, 19:49 Bo to najszybsze forum świata :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 00:05 Jaka klapa,jest wicemistrzem świata a za nim 48 skoczków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 01:11 Schmitt miał niebywałe szczęście!!!!! Przecież on ostatnio spadał-kompromitował się.Na treningach miał słabe odległości-to jest dzieciak na którego nie można liczyć bo zawiedzie chyba że zdarzy się cud-taki jak ta wygrana. Adam powiedział że warunki miał wyjątkowe (wiatr z przodu). Sądzę że gdyby takie same warunki miał Małysz to przeskoczyłby go.Nie ma tego złego co by nadobre nie wyszło-Martin szczęściem oszołomiony rozluź ni się (tak jak w Sapporo) i będzie daleko,daleko poza czołówką. ADAM UWAŻAJ NA FINÓW!!!!! TRZYMAJ SIĘ!!!!! aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 07:46 Na razie nieźle. Ale na średniej Małysz im pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Schmitt jest wielki IP: *.phils.uj.edu.pl 20.02.01, 11:17 Ale kompleksy z Ciebie wylazły, aga. Nie jestem i nigdy nie byłem fanem Schmitta, ale uważam, że jest wielki. Pucharu ?wiata przez dwa lata z rzędu nie da się zdobyć cudem, fuksem ani przypadkiem. A na M? pokazał, że zawsze można na niego (albo raczej: trzeba się z nim) liczyć, bo nawet jak zawiedzie, to potrafi się zrehabilitować. I my?lę, że z jego klasš pozostanie wielki jeszcze długo. A Adam też jest wielki i wierzę, że udowodni to i w M?, i w P?. A poza tym dla niego nie ma "ja albo Schmitt". Bierzmy z niego przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 217.11.129.* 02.03.01, 15:36 ... a za nim 48 najlepszych skoczków na świecie. Gość portalu: uszatek napisał(a): > Jaka klapa,jest wicemistrzem świata a za nim 48 skoczków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.rsk.pl 19.02.01, 18:57 Szkoda, ale mowi sie trudno i skacze sie dalej. Adam ciagle ma szanse na zloto. Schmitt naprawde pokazal klase, wyjsc z takiego dolka w jakim bylo ostatnio i trafic na sam szczyt, obronic tytul z oporzednich mistrzostw, to jest cos!!! Ciekawe co na to ci polscy szowinisci, ktorzy w Harrachovie pojawili sie z transparentem: "Schmit ty parowko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek K. Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 20:31 To nie jest żadna klapa. Uważam, że Adasia ,,załatwili" sędziowie, dając niskie noty w porównaniu do konkurencji. Według mnie drugi skok w wykonaniu Adama był dłuższy, ale wiadomo, że sędziowie są ,,nieomylni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 22:54 Powoli zwyciestwa m,ałysza stawały się nudne. info ze skoczni...MAŁYSZ PONOWNIE PIERWSZY....:-( wreszcie troszke odmiany..:-)...Dla mnie i tak jest mistrzem. Prowadzi w Pucharze Świata, to powinno być ważniejsze trofeum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 19:03 Tak czy tak Adam jest największy,a udowodni to na średniej skoczni gdzie wszystkich zdeklasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicher Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 19.02.01, 20:04 Adam tak naprawde wierzyl,ze wygra. To chyba ci sedziowie zawinili-odejmujac Adamowi te pare punktow. Poza tym co to za tytul-a jedak klapa !?! Kto by sie spodziewal jeszcze pare miesiecy temu,ze Malysz bedzie drugi w Misztrzostwach Swiata. Najlepsze dopiero przed nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.fr.grpleg.com 19.02.01, 19:17 Jaka klapa. !? Leć dalej, tylko troszeczkę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulba Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 159.231.71.* 19.02.01, 19:33 Adam przegral ale nie jest wstydem przegrac po dobrym wystepie z kims lepszym. Wstyd to przegrac nie dajac z siebie wszystkiego a mysle ze Adam napewno chcial bardzo tylko Schmitt jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ati Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 22:43 Shmitt w porownaniu do Malysza to jedna wielka kupa. Adam jest the best i to ze temu szwabowi raz mu sie go udalo pokonac jeszcze o niczym nie swiadczy. W nastepnym konkursie na k120 pewnie znow wyladuje na 90 - tym metrze a Adam go przeskoczy dwa razy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 212.244.178.* 20.02.01, 11:32 Też myślę że Martin czyli niemiecka wściekła krowa milka miał wczoraj fuksa a ADAŚ i tak jest DEBEŚCIAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 213.186.87.* 19.02.01, 19:35 Gdyby ktoś 2 miesiące temupowiedział mi, że Polak zostanie wicemistrzem świata w skokach, to pomyślałbym, że jest naćpany. Chciałby, aby taką "klapę" zgotowali nam choćby piłkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulba Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 159.231.71.* 19.02.01, 19:39 O rany Gregor, jak ja zycze kadrze Engela takiej klapy. Az bym sie poplakal z zalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 159.231.71.* 19.02.01, 19:41 Ty Sim, Co chciales przez to powiedziec?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 19:42 Malysz jest boski tylko wszyscy sa przeciwko nie mu!!!!!! sedziowie i cala fedeacja olewa (polaczka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 213.76.86.* 19.02.01, 19:58 Adam mimo ze drugi i tak jest najlepszy.Zrewanzuje sie Martinowi w Piatek gdzie zdobedzie upragnione zloto.Ana razie cieszmy sie ze srebra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Car Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 19:48 To niewiarygodne przegral byl gorszy ... chyba traci forme no cóz zarobił juz na życie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daddy Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.02.01, 19:45 Ludzie, jaka klapa ??! Cieszmy się z wyniku. Jest wspaniały (ale jednak w duszy troszkę żal, że jednak nie złoto). Za to w piątek złoto będzie nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.gazeta.pl 19.02.01, 19:58 Oczywiście że wszyscy możemy się cieszyć, ale czy bardziej byśmy nie cieszyli sięze zlota? I zastanówmy się - czy Małysz dzisiaj wygrał czy przegrał. Bo mi się wydaje, że jednak przegrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 21:44 To nie jest żadna klapa. To jest sukces. To jest AŻ srebrny medal !!! Kto powiedział, że Adam będzie zdobywał tylko złote medale ? Wróźka ? Przypominam, że gdyby ktoś 2 miesiące temu powiedziałby, że będziemy mieli w Lahti srebro, zostałby uznany za osobnika nie z tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicher Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 19.02.01, 19:57 przestan pieprzyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.ltk.com.pl 19.02.01, 20:02 jest dobrze a w piatek bedzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 20:02 przegral z kretesem i juz to moze byc jego koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 19.02.01, 20:05 co wy wiecie o skakaniu !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 206.65.190.* 20.02.01, 04:43 Jeszcze wczoraj bylem w Polsce i... Polacy potrafia jedno... narzekac, narzekac, albo... wystawiac piers po medale za cudze sukcesy. To potrafia dobrze robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.ceti.pl 21.02.01, 18:21 jak ktoś napisze jeszcze coś złego na Małysza , to osobiście się z nim rozprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfield Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 20:07 Moim zdaniem Małysz osiągnął ogromny sukces. Kto twierdzi inaczej nie potrafi uszanować ogromnej pracy jaką włożył ten chłopak, aby dojść do tak wysokiej formy. Jestem z niego bardzo dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 10.0.0.8, 153.19.101.* 19.02.01, 20:11 Drugie miejsce to faktycznie nie jest zwycięstwo. Ale na sredniej wszeydtkich... zdeklasuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HalfLife Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 10.1.15.9, 195.205.100.* 19.02.01, 20:13 Wedlug mnie Malysz wygral na pewno w jednym (w czym chyba nie ma na razie sobie rownych):ze, wygrywanie w sporcie (przynajmniej na pewno jesli chodzi o skoki narciarskie) - to nie kwestia pieniedzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 216.18.81.* 19.02.01, 20:22 Gratulacje za medal,walke i za nadzieje,ktorej malo kto daje! Toronto trzyma kciuki,i wierzy na nastepny konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pioter Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 159.231.71.* 19.02.01, 20:26 Honolulu tez trzyma kciuki. Aloha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.gazeta.pl 19.02.01, 20:29 Tak z innej beczki - to byl wielki pokaz wielkiego sportu. Cieszmy sie, ze Polak bral czynny udzial. Ale nie oszukujmy sie, ze wygral, bo tak nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bouli Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 20:31 Dlaczego klapa? Przecież trzeba sobie wyobrazić nacisk na Adama ze strony głównie kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingu Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 20:58 Adam i tak jest najleprzy!!! Jedno niepowodzenie nie moze przekreslac jego dotychczasowych sukcesow to nic ze akorat na mistrzostwach swiata takie jest zycie i pech czasami dosiega czlowieka nawet naszego Adasi. Adam trzymaj sie srednia skocznia jest twoja!!! I nieprzejmuj sie tymi debilami ktorzy twierdza ze to klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeslaw Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.nyc.rr.com 19.02.01, 21:14 Zaluzmy ze Malysz nie wygral wczesniejszych konkursow, czy w takiej sytuacji, jego wynik bylby klapa czy tez sukcesem?. Mysle ze jest to jednak olbrzymi sukces polskiego sportu zimowego i oczywiscie samego Adama Malysza , naleza mu sie ogromne slowa uznania i GRATULACJE, ktore dolacza do TORONTO i HONOLULU- NOWY YORK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsolen Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 200.34.243.* 19.02.01, 21:16 Gratulacje dla Adasia przesylaja tez Polacy z Mexico City!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.theramp.net 20.02.01, 02:03 Gratulacje zza oceanu! Chicago cieszy sie i pozdrawia wszystkich sympatykow sportu w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 216.46.76.* 19.02.01, 21:01 Nie mozna zawsze wygrywac.....czasami sie przegrywa...szkoda ze w najwazniejszych momentach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.phils.uj.edu.pl 20.02.01, 12:05 A Turniej Czterech Skoczni to według Ciebie nie był ważny moment? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzz Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.proszynski.pl 19.02.01, 21:24 Wszyscy tu widze spekuluja, czy Malysz moze jednak wygral czy nie. Czy srebro to sukces czy porazka. Czy Malysza drugie miejsce to poczatek konca jego kariery czy moze jednak nie. Wszyscy wiec, jak widze, sa wielkimi skoczkami, a polowa do tego jeszcze prorokami. A wystarczy pomyslec, ze kolejnosc na podium to w duzej mierze czysty przypadek, bo przeciez Schmitt, Ahonen i Malysz to rownie wielcy skoczkowie - swiatowa czolowka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valorum Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 212.106.160.222, 157.158.4.* 19.02.01, 21:28 No coz, po skoku odczuwalo sie pewien niedosyt. Ale teraz jestem naprawde szczesliwy - wierzcie mi - i dumny, ze mamy w Polsce takiego sportowca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.dialup.surfeu.at 19.02.01, 21:36 Jaka klapa.Zycze Malyszowi aby zawsze tak daleko skakal i nawet moze byc drugi.Ja jestem z niego dumny.Innym malkontentom proponuje wycieczke na skocznie i wystarczy popatrzec w dol.Potem mozna oceniac,czy klapa,czy nie.Panie Adamie BRAWO,BRAWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasza Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 216.252.191.* 19.02.01, 21:50 Gratulacje z Lwowa Adam to wielki sportowiec BRAWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fojtas Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 153.19.145.37, 153.19.144.* 19.02.01, 22:15 Dawno nie przezylem takich emocji. Troche jestem pod wrazeniem Schmitta; chyba znalazl psychologa lepszego od Zoladzia :))) Swietny konkurs piekna walka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlodek Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 213.76.74.* 19.02.01, 22:25 Sam pan jesteś porażka. Bo gdy wśród 6-ciu miliardów ludzi na świecie tylko jeden skacze o póltora metra dalej od Polaka to chyba jest sukces. A poza tym porównaj pan środki i baze treningową Niemców, Finów, Austryjaków, Japończyków i Polaków. To niesamowite że ADAM w 12-u kolejnych zawodach nie był niżej niż ósmy. W piątek rewanż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicha Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 159.231.71.* 19.02.01, 22:30 Polacy ze Skierniewic tez gratuluja Adamowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 22:38 adas jest super i zaden niemiec tego nie zmieni. on im pokaze w piatek. a drugie miejsce jest swietnym wynikiem ,kiedy byl medal w sportach zimiwych!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 22:34 Adam! byłes cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boniu Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 22:50 Adam był naprawdę znakomity !! W piątek powinien być pierwszy , ale jeśli nawet tak się nie stanie powinniśmy być z Niego dumni . Wygra przecież Puchar Świata który naprawdę pokazuje kti jest najlepszy w przekroju całego sezonu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 159.231.71.* 19.02.01, 22:51 A kto to taki ten Malysz, bo u nos w gorach o nim nie slyszano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 62.54.66.* 19.02.01, 23:21 Jezeli taki sukces moze byc dla kogokolwiec porazka, no to gratuluje odzywajacych sie wiecznie polskich kompleksow!! i polskiej nietolerancji!!! to umiemy znakomicie. nie wiem, jak mozna w jednej chwili zapomniec o pasmie sukcesow, jakie odnosi tej zimy malysz? przeciez praktycznie od czasow reprezentacji pilki noznej, ktora kroczyc po drodze chwaly skonczyla gdzies w ´83 roku nie mielismy takiego znakomitego sukcesu w sporcie w ogole. i nie chodzi tu o wynik, bo kogo interesuje mistrzostwo swiata w lotach szybowcowych, czy innych bzdurach (rownie dobrze mogloby to byc ms w kreceniu ciasta do pizzy). chodzi o zasieg jego sukcesow, o to jak porwal caly kraj do zasiescia przed telewizorami, o emocje. chodzi wreszcie o to, ze to malysz wygrywal dotychczas prawie wszystko i to w stylu zapierajacym dech w piersiach. a poza tym i tak prowadzi w pucharze swiata i wygra go. jestem tego pewien. i dla mnie wlasnie ten tytul bedzie miara jego klasy. nie jakis pojedynczy konkurs, podczas ktorego znaczenie ma tak wiele czynnikow: chwilowa dyspozycja zawodnika, sedziow, warunki atmosferyczne itd. mozna sie sprzeczac, ze przeciez zawodnik, ktory chce sie zaliczac do czolowki swiatowej nie powinien sobie pozwalac na slabe momenty i powinien umiec sie koncentrowac w najwazniejszych chwilach, ale dla mnie to bullshit!! czy uwazacie, ze schmitta cieszy dzisiejsze zwyciezstwo. sadze, ze sie mylicie, jesli myslicie, ze tak. widzieliscie jego mine? to byl usmiech przez lzy, to zwyciestwo na otarcie lez. przeciez malysz go zniszczyl, rozdeptal i rozjechal w tym sezonie. juz samo to, ze nikt na schmitta nie postawilby przed konkursem zlamanego grosza swiadczy o fakcie, ze to byl czysty fuks. i ja tak wlasnie uwazam. a adas wielkim jest i basta!!! i konkursow na najlepszego sportowca roku 2001 mozna juz nie robic bo i tak wiadomo kto go wygra. niech mu dadza od razu kluczyki od tych wszystkich samochodow, ktore beda do wygrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangi Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.euv-frankfurt-o.de 19.02.01, 23:39 najwazniejszy jest puchar swiata, bo on jest wlasnie wykladnikiem klasy zawodnika, to wlasnie takie jednostkowe zwyciestwa skladaja sie na calosc pucharu, czyli jakby dodac Adamowi 80pkt za drugie miejsce to nadal mialby przewage nad Schmittem ponad 250pkt, czyli jest po prostu niezagrozonym liderem klasyfikacji jesli o Schmitta chodzi, to naprawde musi jeszcze troche pocwiczyc bo nastepnym razem nie bedzie mial tyle szczescia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soyer Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 23:53 Zgadza się GANGI Małysz jest wielki, oczywiście można być zawiedzionym ale to przecież jest WIELKI SUKCES BRAWO! W piatek będzie już na podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 19.02.01, 23:57 Małysz jest najlepszy a nie chciał znowu wszystkich przelecieć przecież ma żonę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 194.204.162.* 20.02.01, 13:48 No wreszcie sensowna wypowiedz. Szkoda mi Adama nie dlatego ze slabiej skoczyl tylko dlatego ze moim zdaniem ten tytul mu sie nalezal , trudno nie udalo sie. Ma srebro , ale pomyslcie inaczej jesli teraz ma srebro i w piatek uda Mu sie zdobyc zloto a Shmittowi nie uda sie zdobyc srebra to kto bedzie prawdziwym zwyciezca MS - Malysz . Wiec trzymajmy za niego kciuki zeby to zloto zdobyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafael Re: Małysz - a jednak klapa! IP: *.gdansk.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 07:28 zadna klapa stary ten facet reprezentuje wielka klase i tak jest najlepszy tylko tyle ze nie ma zlota... sluszne spostrzezenie ze na sukces trzeba jeszcze troche poczekac, Adas reprezentuje wielka forme i napewno nie na jeden sezon a puchar tak czy inaczej bedzie u nas. Adas jestes wielki .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincento Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: 195.117.102.* 20.02.01, 08:18 Niestety Polak zawsze musi byc gorszy od Niemca. Najgorszy scenariusz jaki moze byc to taki ze Malysz po tym co pokazal Shmidt zalamie sie i nie bedzie juz tak dobrze skakal. Prawda jest taka ze przed mistrzostwami Malysz powinien cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc a nie krecic reklamowki. Shmidtowi nie szlo ostatnio w PŚ ale wzial sie za trening i prosze oto sa efekty. Drugie miejsce niby dobre ale mialo byc lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: *.phils.uj.edu.pl 20.02.01, 10:56 Mam nadzieję, Vincento, że Adam nie przeczyta Twojego listu, bo dopiero mógłby się załamać postawš swoich fanów. Widziałe? go w TV, jak stał na drugim stopniu podium? Wyglšdał na załamanego? Moim zdaniem wła?nie wtedy pokazał, że nawet pokonany nie przestał być wielki. Jestem o niego spokojny. A o tym, co Adam powinien robić, a czego nie robi, to będziesz mógł się wypowiadać, jak zostaniesz jego trenerem. PS. Nazwisko Martina pisze się Schmitt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincento Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: 195.117.102.* 20.02.01, 14:02 Dobrze ze domysliles sie ze chodzi mi o Shmitta, Schmitta czy jakkolwiek on sie zwie. Gratyluje spostrzegawczosci. Poza tym moja opinia nie jest opinia fana. Do fana bardzo daleko mi brakuje. Wiara gory przenosi wiec nadal pozostan w wierze ze Malysz przywiezie zloto. Ja sie nie ludze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: 148.81.254.* 20.02.01, 11:27 ludzie spróbujcie tak sami przyjacielu idź do psychoanalityka na kuracje (z) kompleksową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincento Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: 195.117.102.* 20.02.01, 14:04 Do psychoanalityka sam idz debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzz Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: *.proszynski.pl 20.02.01, 12:40 To nie on wybiera reklamowki, w ktorych bedzie bral udzial, tylko sponsorzy wybieraja jego! Bo jesli nie wiesz to kontrakty z WIELOMA sponsorami Malysz (jak i inni polscy sportowcy) mial juz podpisane na dlugo zanim o nim uslyszales (taka jest strategia polskiego sportu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincento Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: 195.117.102.* 20.02.01, 14:09 Tyle tylko ze jak za kilka dni sa mistrzostwa swiata to sie cwiczy a nie kreci reklamowki. Dobrym przykladem byl pewien polski judoka ktory pojechal na olimpiade Sydney po treningu na planie filmowym. Efekt byl widoczny. Nie spodziewalem sie ze Malysz znokautuje wszystkich jak to robil ostatnimi czasy. Zgodnie z tym co kreowaly media liczylem na zloto a ze sie przeliczylem...... coz taka rola kibica. Pozostal mi niedosyt bo pytam sam siebie co by bylo gdyby Malysz cwiczyl a nie krecil czy pozowal do reklamowek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzz Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: *.proszynski.pl 20.02.01, 14:15 Zgadzam sie z tym, ze pozowanie do reklam dla poczty polskiej i innych sponsorow powinno sie odbywac w terminie bardziej oddalonym od mistrzostw swiata, jednak kontrakt to kontrakt - moze po prostu musial to zrobic bo w kontrakcie tak stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincento Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: 195.117.102.* 20.02.01, 16:33 Musialby byc idiota zeby podpisywac taki kontrakt. Panowie chetnie bede reklamowa wasze telefony , wasza poczte i wszystko inne ale nie w tym dniu bo mam trening do MŚ. Umowmy sie na 10 dni pozniej. Czy kogos by to zbawilo. Mysle ze zbawiloby kibicow, ktorzy dzis cieszyliby sie ze zlotego medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzz Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: *.proszynski.pl 21.02.01, 14:34 Nie musi krecic reklamowek w dniu treningu (to pewnie bylo zaznaczone w kontrakcie!), wystarczy ze zrobi to dzien wczesniej, aby _byc_moze_ gorzej pozniej skakac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincento Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: 195.117.102.* 22.02.01, 11:54 Na tych mistrzostwach zlota dla Polski juz nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: *.pool.mediaWays.net 20.02.01, 16:43 Das stimmt nicht !!! Martin Schmitt hatte einfach nur Glück ! Und Adam Malysz ist der BESTE ! Und Schmitt ist ein Affe und ein Würstchen. Jungs, glaubt doch endlich an euch ! In vielem was ich hier im Forum lese, können euch die Deutschen das Wasser nicht reichen! Die sind total RTLverbloedet !!! Ehrenwort ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: *.ceti.pl 21.02.01, 18:28 w Polsce po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Polak gorszy od Niemca. Jak zawsze. IP: *.ceti.pl 21.02.01, 18:31 jeśli jesteś taki załamany srebrnym medalem, to zacznij trenować, może za 2 lata na MŚ zdobędziesz dla Polski złoto? PS pamietaj wtedy o tym , żeby nie występować w reklamach tuż przed MŚ, bo zdobędziesz tylko srebro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 212.160.101.* 20.02.01, 08:26 Ludzie skoki to loteria . Niemcowi się fuksneło,Mistrzem Swiata powinien zostać tak jak w formule 1 czy żużlu - ten kto ma najwięcej zwycięstw a więc Adam . On i tak jest najlepszy o czym świadczy Puchar Świat który powinien być Mistrzostwami Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszyk Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 195.187.93.* 20.02.01, 08:28 to co sie dzieje to porażka tych wszystkich, którzy wykreowali syndrom Małysza, przede wszystkim dziennikarzy. nie rozumiem całej atmosfery katastrofy. jeszcze troche i wszyscy beda żądać głowy Małysza za porażke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek Nie klapa a emocje .. IP: 213.25.166.* 20.02.01, 08:55 Od wczoraj czułem się trochę nieswojo, bo każdy obawia się, że Adam może stracić formę. A wczoraj wyglądało, jakby inni wreszcie go dopadli. Oczywiście srebrny medal to piękna rzecz, ale każdy powie że w dołku go coś tam niepokoiło po konkursie. Ale dziś przeczytałem wypowiedź Tajnera, która mnie nieco uspokaja, twierdzi on definitywnie i odważnie że Schmitt jako jedyny miał spory podmuch podczas całego drugiego skoku co dało mu ok 3-4 metry. Trzeba mu wierzyć bo nawet Małysz o tym przebąkiwał. Czyli gdyby nie podmuch wszystko byłoby podobne jak w 1 serii .. czyli Adam pierwszy .. Zobaczymy w piatek, bo na średniej skoczni wiatr nie ma znaczenia a liczy się bardziej siła odbicia. Czyli konkurs prawdy dla Adasia i wierzę że pokaże że jest jednak najlepszy. Mimo wszystko emocje szykują się niesamowite, bo Adaś w wywiadach trochę podjarany juz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: Nie klapa a emocje .. IP: *.gazeta.pl 20.02.01, 10:51 Jak przy każdej porażce będziemy zwalać winę na wszystko inne - kombinezon, wiatr, albo fart NIemca to nigdy nic wielkiego nie osiągniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Małysz - a jednak klapa! IP: 157.25.130.* 20.02.01, 11:00 Gdyby wszystkim polskim sportowcom zdarzały się takie klapy to oby ich było jak najwięcej. Poza tym poczekajmy do piątku... Odpowiedz Link Zgłoś