Gość: supersonic IP: *.student.Princeton.EDU 18.02.05, 21:06 Bedzie medal. Ze zlotem moze byc ciezko, ale jakkolwiek by nie bylo, bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paul Leć Adam !!! ktoś w tym kraju musi być wielki... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 21:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruni Re: Mała skocznia, ale emocje będą wielkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:19 Leć Adam wszyscy w kraju bedą Cie dmuchali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corvus Re: Mała skocznia, ale emocje będą wielkie IP: *.bredband.skanova.com 18.02.05, 21:36 A kto ciebie dmucha kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? ZOFIÓWKA!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:49 Może on jest z Zofiówki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@ul Re: Mała skocznia, ale emocje będą wielkie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 08:25 Bruni, szkoda mi Ciebie musisz mieć ciężko w życiu. Nie przejmuj sie, to już można leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Adasiu, złoto plus cokolwiek IP: *.astermedia.pl 18.02.05, 23:55 wierzymy w Ciebie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Adasiu, złoto plus cokolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:44 A wygra tak czy inaczej JANNE AHONEN - KING. Jest w tym sezonie najlepszy.I tak mial straszliwego pecha z ta swoja choroba.Inni to pewnie by sie juz nie potrafili z takiej nieobecnosci na skoczni wykaraskac. A zyczenia typu '' plus cokolwiek '' to typowe pragnienia miernot. Liczy sie tylko ZWYCIESTWO. Reszta to zabawa pocieszenia jak to kiedys w Polsce liczono do tzn 6 miejsca . Bzdura totalna. Powtarzm. Czy sie to komu podoba czy nie wygra mistrz prawdziwy ,Janne Ahonnen - King. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Adasiu, złoto plus cokolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:53 A juz stwierdzenie osoby piszacej w/w artykul jest po prostu zalosne i typowo zyczeniowe ''Malysz jest O B O K Janne Ahonene najwiekszym''. Kompletna malyszomancka bzdura.Powinno byc prawidlowo '' Malysz Z A Janne Ahonenem jest jednym z WIELU dobrych skoczkow goniacych mistrza. '' Tak ze jak juz to prosze o wiecej REALIZMU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax szuja IP: *.acn.waw.pl 19.02.05, 13:42 za każdym razem siezastanawiam czy ci odpowiadać. Lepiej powiedz jak tam twoje stawianie pomników, wystaw imienia i innych totalnych bzdur twojego mistrza? Bo my jakoś w swojego cały czas wierzymy i właśnie dzisiaj się okaże że my a nie ty mamy rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: szuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:58 Do Gromaxa.No , a jednak sie przelamales i napisalesCzyli cos tam jest w tym co pisze , a przede wszystkim jak pisze.W ten sposib mnie potwierdzasz. A co do mojego mistrza jedynego i prawdziwego JANNE AHONENA - KINGA to nie ma tu zadnej dyskusji. On wygra bo jest NAJLEPSZY. Nie wiem , czy po jego dzisiejszym zwyciestwie dam rady jeszcze raz przebic sie przez te zasniezone Karpaty do tej internetcaffee, zeby sie z malyszomanow troche posmiac , ale to mi nie ucieknie.Moze w niedziele wezmie mnie jakis karpacki chlop na swoje sanie , jadac do kosciola na ichna tutaj sume.T o wtedy bede gotow wysluchac wszystkich gratulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: Mała skocznia, ale emocje będą wielkie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:47 Schmitt, coś wam się aby nie pomuliło? Odpowiedz Link Zgłoś