Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mała skocznia, ale emocje będą wielkie

IP: *.student.Princeton.EDU 18.02.05, 21:06
    Bedzie medal. Ze zlotem moze byc ciezko, ale jakkolwiek by nie bylo, bedzie dobrze
    Obserwuj wątek
      • Gość: paul Leć Adam !!! ktoś w tym kraju musi być wielki... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 21:10
      • Gość: bruni Re: Mała skocznia, ale emocje będą wielkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:19
        Leć Adam wszyscy w kraju bedą Cie dmuchali!!!
        • Gość: Corvus Re: Mała skocznia, ale emocje będą wielkie IP: *.bredband.skanova.com 18.02.05, 21:36
          A kto ciebie dmucha kretynie.
          • Gość: ? ZOFIÓWKA!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:49
            Może on jest z Zofiówki???
        • Gość: p@ul Re: Mała skocznia, ale emocje będą wielkie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 08:25
          Bruni, szkoda mi Ciebie musisz mieć ciężko w życiu. Nie przejmuj sie, to już
          można leczyć.
      • Gość: igi Adasiu, złoto plus cokolwiek IP: *.astermedia.pl 18.02.05, 23:55
        wierzymy w Ciebie !!!!
        • Gość: Schuja Re: Adasiu, złoto plus cokolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:44
          A wygra tak czy inaczej JANNE AHONEN - KING. Jest w tym sezonie najlepszy.I tak
          mial straszliwego pecha z ta swoja choroba.Inni to pewnie by sie juz nie
          potrafili z takiej nieobecnosci na skoczni wykaraskac. A zyczenia typu '' plus
          cokolwiek '' to typowe pragnienia miernot. Liczy sie tylko ZWYCIESTWO. Reszta
          to zabawa pocieszenia jak to kiedys w Polsce liczono do tzn 6 miejsca . Bzdura
          totalna. Powtarzm. Czy sie to komu podoba czy nie wygra mistrz prawdziwy ,Janne
          Ahonnen - King.
          • Gość: Schuja Re: Adasiu, złoto plus cokolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:53
            A juz stwierdzenie osoby piszacej w/w artykul jest po prostu zalosne i typowo
            zyczeniowe ''Malysz jest O B O K Janne Ahonene najwiekszym''. Kompletna
            malyszomancka bzdura.Powinno byc prawidlowo '' Malysz Z A Janne Ahonenem jest
            jednym z WIELU dobrych skoczkow goniacych mistrza. '' Tak ze jak juz to prosze
            o wiecej REALIZMU.
            • Gość: gromax szuja IP: *.acn.waw.pl 19.02.05, 13:42
              za każdym razem siezastanawiam czy ci odpowiadać.
              Lepiej powiedz jak tam twoje stawianie pomników, wystaw imienia i innych
              totalnych bzdur twojego mistrza?

Bo my jakoś w swojego cały czas wierzymy i właśnie dzisiaj się okaże że my a
              nie ty mamy rację :)
              • Gość: Schuja Re: szuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:58
                Do Gromaxa.No , a jednak sie przelamales i napisalesCzyli cos tam jest w tym co
                pisze , a przede wszystkim jak pisze.W ten sposib mnie potwierdzasz. A co do
                mojego mistrza jedynego i prawdziwego JANNE AHONENA - KINGA to nie ma tu zadnej
                dyskusji. On wygra bo jest NAJLEPSZY. Nie wiem , czy po jego dzisiejszym
                zwyciestwie dam rady jeszcze raz przebic sie przez te zasniezone Karpaty do tej
                internetcaffee, zeby sie z malyszomanow troche posmiac , ale to mi nie
                ucieknie.Moze w niedziele wezmie mnie jakis karpacki chlop na swoje sanie ,
                jadac do kosciola na ichna tutaj sume.T o wtedy bede gotow wysluchac wszystkich
                gratulacji.
      • Gość: tester Re: Mała skocznia, ale emocje będą wielkie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:47
        Schmitt, coś wam się aby nie pomuliło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka