Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prokom Trefl pokonał Anwil 77:62

IP: *.provider.pl 19.02.05, 17:18
    ech ten goran ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jakub Re:A to polska liga? IP: *.access.as9105.com 19.02.05, 18:28
        Jeszcze troche i nie bedzie zadnego Polaka w statystykach. Zobaczymy jak
        skonczy sie kasa, albo sponsorzy pojda do pierdla...
        • Gość: BLANTY Re:A to polska liga? IP: 62.233.190.* 19.02.05, 20:48
          po co tyle gadasz, przynaj,niej jest poziom w lidze lamusie
      • kac4 Re: Prokom Trefl pokonał Anwil 77:62 19.02.05, 21:02
        postawiłem na anwil! ale sie pomyliłem byłem zbyt pewien jego zwycięstwa
      • Gość: :) Re: Prokom Trefl pokonał Anwil 77:62 IP: *.magma-net.pl 19.02.05, 21:32
        widzieliście jakie tam raszple chodzą na mecze??hahahahahaah masakra
        • Gość: sław-wks Re: Prokom Trefl pokonał Anwil 77:62 IP: *.media4.pl 20.02.05, 08:32
          patrząc na statystyki - żalosne- na dwa czołowe zespoły 4 polaków w składzie!!!
          OJ SOPOT I WŁOCŁAWEK ZA CHWILĘ BĘDZIECIE SIĘ ŚMIAĆ BARANIM GŁOSEM!
          ŻENADAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ? Re: Prokom Trefl pokonał Anwil 77:62 IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 20.02.05, 09:57
            Odezwał sie fachowiec z Wroclawia hehehe!!! Zaraz to Wy bedziecie sie smiać
            baranim glosem ale po spadku z EBL hehehehahahahehehehahaha!!!!
      • Gość: :) Re: IP: *.magma-net.pl 20.02.05, 10:07
        a mówią że polska wieś jest biedna... a taka wiocha zabita dechami (czyt.
        sopot) jednak ma kase.
        • baranek23 Re: 20.02.05, 10:24
          Debilu, gdybys choc raz byl w Sopocie byl to bys wiedzial, ze to bardzo ladne
          miasto i do tego sa tu duze pieniadze. Dodam ze sam nie jestem z Sopotu.
          A wszystkim krytykujacym Prokom moge sie tylko zasmiac w twarz. Jest to w tej
          chwili najlepsza druzyna w Polsce, najlepsza w historii polskiego kosza, wiec
          na nic wasze glupie wymowki, za malo Polakow.
          • Gość: łobywatel Re: IP: *.dyn.grandenetworks.net 20.02.05, 11:41
            Sopot jest bardzo ladnym miastem
            ale z nazwa Prokom mozna polaczyc wszystkie wielkie afery dotyczace
            komputeryzacji spolek skarbu panstwa i urzedow
            zycze zespolowi jak najlepiej,w sumie to dobrze ze pieniadze nam ukradzione ida
            na sport a nie tylko na zachcianki pan prezesa
            znaczy ze jest to dobry czlowiek rzuci od czasu do czasu jakis ochlap dla
            maluczkich
            • Gość: :) Re: IP: *.magma-net.pl 20.02.05, 14:48
              tylko z jakiej racji na ten wiejski klubik idą moje pieniądze???
              • Gość: air keczupu można nie jeść... IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.02.05, 19:39
                ale z zusu się nie wypiszesz!!

dziekówa dla kibiców dajśmana i anwilu za wspieranie budżetu Prokomu Trefla
                Sopot :)
      • Gość: Joaquin PACESAS MUSI ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:51
        ...wynocha z Sopotu!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka