Gość: japi IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.02.05, 14:35 Będzie z dziewczyny pociecha na Olimpiadzie w Turynie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meagol5 Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km 26.02.05, 14:39 BRAVO!!!!!BRAWO!!!! BRAWO!!!!! TO CO POKAZAŁA TA DZIEWCZYNA TO BYŁO FENOMENALNE WRĘCZ.TO JEST NASZ KORZENIOWSKI NA NARTACH:))))GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycman Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:40 Gratulacje!!!! Czwarty start i największy sukces! 9,13,12 i 4 - gdyby wszyscy polscy sportowcy wracali do domu z takimi wynikami. Teraz czekam na występy biatlonistów za tydzień ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:41 R E W E L A C J A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Dziekuje Bogu,ze mam eurosport... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:47 ...bo TVP majac juz wypelniona ramowke takimi hitami jak Powtorka plebanii czy powtorki przygod Jelenia Alberta nie znalazla czasu na Polke walczaca o medal... Dziekujemy Ci telewizjo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:49 Dziekuje czeskiej telewizji że mogłem finisz biegu oglądać na żywo nasza kochana TVP ciężko przełyka porażke Małysza. Znowu spadnie oglądalność skokow i wpływy z reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:32 Ja także oglądałem ten bieg na czeskiej "dwójce". Warto było. A czeski komenta- tor był zachwycony postawą naszej reprezentantki. Pozdrowienia dla wszystkich kibiców-internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: 81.210.124.* 26.02.05, 14:58 Wielkie brawa Justys :)))))))) Fenomenalnie pobiegla. Szkoda, ze po tym ostatnim piciu pierwsze trzy odjchaly a 4 kolejne ja przyblokowywaly,bo one nie mialy sil,a Justyna musiala je wyprzedzac tracac na to duzo sil. Ale super to zrobila. Szkoda,ze nie udalo sie dogonic juz trzeciej,ale i tak wielkie brawa. Dobry prognostyk przed Turynem. Teraz to chyba Ona a nie Malysz jest nasza najwieksza szansa na medal na zimowej olimpiadzie. Jescze raz wielkie brawa :))))))))!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieloneczka Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km 26.02.05, 15:43 Widać było, jak ważna jest taktyka. Na ostatnim okrążeniu, tuż przed metą, Justyna jako jedyna chyba piła na "płaskim", reszta zawodniczek oddaliła się od niej i spokojnie popiła "z górki". Sporo przez to straciła... PS. Widać, że GW nie przykłada większej wagi do największego sukcesu polskiego zawodnika na MŚ. Lakoniczna informacja i nic więcej. Ważniejsze jest to, że Mateja jest zły i nie wystąpi w konkursie drużynowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 26.02.05, 15:10 Płaćmy abonament, żeby tvp zawsze pokazywała takie wydarzenia!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielak Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:37 a wczoraj tradycyjnie juz wszystko podsumowali i dziewczyne skreslili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zew Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.05, 15:49 Gratulacje!!!!!!! Oby tylko dziennikarze jej nie zepsuli. Jest młoda i wszystko przed nią. Jeszcze będzie Mistzrynią Świata i to nie długo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 26.02.05, 16:01 Piękny bieg naszej Damy! Oglądałem ponieważ Bracia Pepiki transmitowalii go. Byli też zachwyceni naszą Damą. Radio Ip. połączyło się w tej sprawie dopiero 4min. po biegu. I ja mam dawać opłatę stałą na TVP która jest przeznaczana na pensje, Komisje i powtórki z historii! Pas! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszpako a gdzie byli polscy ch..o-działacze, kiedy Justyna 26.02.05, 16:07 biegła bez kijka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskier Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:07 No i co ? TVP na zywo transmitowala tylko Malysza nasza szanse medalowa a sie okazuje ze Kowalczyk pobila malysza na glowe. Wstyd TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:13 Do tej pory byłem kibicem biathlonu. Ale od kilku dni przybyła jeszcze jedna konkurencja. Brawo Justyna. Warto było spędzić ten czas przed telewizorem. Na trzy kilometry do mety serce waliło mi jak dzwon . Dobrze ,że mam Eurosport, a co w tym czasie było na TVP1? może jakaś kolejna telenowela ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr rygiel Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.02.05, 16:26 Ja oglądałem transmisję w niemieckiej telewizji i komentator dopiero po około 10-ciu km. zauważył,że w czołówce biegnie jakaś Polka. To niesamowite co ta dziewczyna już potrafi.Oby tak dalej. A swoją drogą,dlaczego młodzi Polacy tak mało stawiają na sport. W dzisiejszych czasach inwestycja w "sport" naprawdę się opłaca.Oglądając Justynę naprawdę byłem dumny,że jestem Polakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the grudge No i co z tego? To tylko czwarte miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:56 A dlaczego nie pierwsze miejsce? Czwarte miejsce gó.. znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: No i co z tego? To tylko czwarte miejsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 16:59 palant jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastuszka podziękujmy ekipie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:03 Widze ze spece od narciarstwa klasycznego dołączyli do ważących kajaki i sekundujących bokserom. Podziękujmy im że tak pilnie śledzili występ Polki i szybko podali jej zapasowy kijek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: No i co z tego? To tylko czwarte miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:11 Panie The grudge! Po Pańskim komentarzu można wnioskować, że ma Pan niewielką wiedzę o sporcie. Więc może lepiej byłoby, gdyby Pan nic nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies 90 minut kapitalnych emocji 26.02.05, 17:08 dziękuję za to, pani Justyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Kijek Justyny IP: 62.154.173.* 26.02.05, 17:32 Justyna w radio powiedziala, ze ekipa byla super rozstawiona na trasie i zapasowy kijek otrzymala bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Stworzyć jej takie same warunki jak Małyszowi 26.02.05, 17:41 To szansa na medal w Turynie, chuchać na nią i chuchać. Stworzyc sztab, zeby nie było sytuacji z kijkami, nartami czy smarowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zabrakło 2.5 sek-myslalem ze w sprincie na 100 m IP: *.icpnet.pl 26.02.05, 17:56 w pierwszej chwili ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buczerman2 Uwaga kibicu sportowy!!!Przeczytaj koniecznie!!! IP: 212.182.32.* 26.02.05, 21:22 Witajcie!!!Organizuję konferencję na temat kondycji sportu w polskich mediach.Chciałbym poznać Wasze opinie na temat roli sportu w polskich mediach.Proszę o odpowiedź na kilka pytań tej ankiety.Za wszystkie poważne odpowiedzi dot. ankiety będę bardzo wdzięczny. Oto pytania: 1. Którą dyscypliną sportu interesujesz się najbardziej,która jest Twoją ulubioną?: a)piłka nożna b)koszykówka c)siatkówka d)skoki narciarskie e)inne sporty zimowe f)lekkoatletyka g)sport wodne h)sporty motorowe i)tenis ziemny j)boks i sporty walki k)inne 2.Które telewizje relacjonuj ące sport najbardziej lubisz?: a)TVP 1,TVP 2,TVP 3 b)Polsat Sport,Polsat,TV 4 c)Canal + Sport,Canal + d)Eurosport e)inne 3.W których stacjach radiowych dowiadujesz się o imprezach sportowych i ich wynikach?: a)Polskie Radio b)radia komercyjne,np.RMF FM,Radio Zet,Radio WAwa itp. c)rozgłośnie lokalne, np.Radio Lublin,Radio Wrocłw itp. d)inne 4.Którą prasę sportową cenisz najbardziej i najbardziej lubisz czytać?: a)Przegląd Sportowy,Sport b)Piłka nożna,Piłka nożna plus c)Bravo Sport,Mega Sport,Giga Sport d)czasopisma specjalistyczne dotyczące poszczególnych dyscyplin sportu,np. Skoki narciarskie,Tenis itp. e)dodatki sportowe do dzienników,np.do Gazety Wyborzcej,Rzeczypospolitej,Super Expressu,Faktu itp. f)prasa lokalna,np. Dziennik Wschodni,Zycie Warszawy itp. 5.Poprzez które portale internetowe najchętniej dowiadujesz się o sporcie?: a)wp.pl b)onet.pl c)gazeta.pl d)interia.pl f)sports.pl g)inne 6.Jakie cechy powinien posiadać dobry dziennikarz sportowy?: a)długoletnie doświadczenie zawodowe b)fachowość,kompetentność c)rzetelność,pracowitość d)miła prezencja,aparycja e)miły głos,dobra dykcja f)niebanalność,kreatywność 7.Którego z wymienionych dziennikarzy sportowych cenisz najbardziej?: a)W.Szaranowicz b)M.Kurzajewski c)P.chylewska d)T.Jasina e)M.Borek f)R.Kołtoń g)T.Zimoch h)A.Godlewski Odpowiadając możecie wpisywać nr pytania i literkę odpowiedzi,np. 1)a,2)b,3)c itp.Odpowiedzi możecie też wysyłać na e-mail:buczerman@wp.pl Jeszce raz dziekuję za udzielenie odpowiedzi na powyższe pytania.Być może ta ankieta przyczyni się do poprawy stanu sportu w polskich mediach.Pozdrawiam.Piotr B. 26.02.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia Re: Uwaga kibicu sportowy!!!Przeczytaj koniecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 10:32 Pilka nozna,canal+,PR,gazeta.pl,przeglad sportowy,mily glos,dykcja,nikt z wymienionych-najlepsi sa ci z canal+ od ligi eng i fra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.dyn.optonline.net 26.02.05, 22:11 Sluchajcie , gdzie sa zdjecia tej wspanialej dziewczyny ,przez ktora malo sie nie poplakalem w Ameryce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:37 Idiotyczne pytanie: - Czy można było dogonić Bjoergen? Znakomita odpowiedź: - Skoro nikt jej nie dogonił, to znaczy, że nie - stwierdziła Kowalczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:49 francuzi tak jak w 1929 roku znow nas olali.tak jak wtedy nie udezyli w hitlera tak teraz tez nas oklamuja.gdyby nie pomoc ameryki to polska by nigdy nie byla wolna.a hitler znow by zadzil swiatem.ja tam jestem za polska firma bo jakby nie bylo pan solorz ma fajna telewizje i lubie ogladac lisa i kiepskich.ciesze sie ze niemcy sie dogadali z polakami tak jak w 1916 roku pod werde moj dziadek bil francuza,ale zginal.jestem wielbicielem portalu gazeta bo tu sa zawsze najlpsze wiadomosci.tylko szkoda ze tak malo piszecie tu o wojnie w iranie.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: *.aster.pl 27.02.05, 01:58 Ty chyba jesteś zdrowo pie..ięty. A poza tym piszesz nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Grudge Nic nie znaczący wynik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej .L Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.02.05, 08:14 Wielkie slowa uznania dla tej dziewczyny. To naprawde wielki wyczyn z jej strony. ogladalem caly bieg i tylko jedno co moge jej zarzucic to to , ze nie kalkulowala jak Finki i moze dlatego na finiszu zabraklo jej troszeczke.Ale to wielki talent bedziemy mieli z niej duzo radosci.Gdyby tyle ambicji i woli walki jak ona pokazali skoczkowie to mieliby medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wściekły Dyzio Re: Czwarte miejsce Kowalczyk na 30 km IP: 62.173.207.* 27.02.05, 11:41 Informuję szanownych "znawców", że Aleksander Wierietielny nie jest : Białorusinem, Ukraińcem, Rosjaninem etc. Jest Polakiem, urdodził się w Karelii, gdzie zesłana była jego rodzina, która potem mieszkała w Kazachstanie.Od wieli lat mieszka już w olsce, ożenił się z Polką, ma dzieci, mieszka w Wałbrzychu.Dostaje cholery, gdy ktoś mówi o nim jako o byłym obywatelu Wielkiego Brata. Nauczcie się kim jest ten, kto do złotego medalu doprowadził Tomasza Sikorę. Wściekły Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Sukces prezesa Włdarczyka i Tajnera! 27.02.05, 12:55 Cieszę się z postawy Justyny Kowalczyk i zarazem krew mnie zalewa, że jej znakomity występ na MS będzie miał ojców sukcesu w osobach prezesa PZN Włodarczyka i szefa szkolenia Polo Tajnera. Tymczasem widząc takie rzeczy jak szybkość nart, gdzie nasi skoczkowie odstają od reszty o 1-2 km/h, szybkość na zjazdach Kowalczyk gorsza od reszty stawki. Niby małe rzeczy ale ...medal przegraliśmy o 2,5 sekundy a na trasie było parę zjazdów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Sukces prezesa Włdarczyka i Tajnera! IP: *.wro-com.net 27.02.05, 14:27 Nie Stary, to nie wina smarowania czy czegos tam, ze Justyna nie zdobyla brazowego. Taki trener jak Wierietielny nie pozwolilby sobie na takie zupelnie szkolne bledy. Po prostu troche braklo sil, a troche doswiadczenia - czyli tego, czego nabywa sie z wiekiem. Inna spraw - jest Adam i kilku mlodych, a nawet najmlodszych skoczkow, jest Justyna, jest Tomek Sikora, Magda Gwizdon, ta dziewczyna w narciarstwie alpejskim i ten jej kolega, snowboardzisci. Jak ten chrzaniony zwiazek z tym calym Wlodarczykiem nie stworzy teraz w oparciu o tych ludzi podstaw (solidnych) sportow zimowych, to znaczy, ze to sa juz tylko zlodzieje i oszusci, ktorzy nie tylko marnuja publiczne pieniadze - pal licho oczywiscie wazna mamone - ale przede wszystkim wysilek ludzi, ich ambicje, nadzieje i po prostu zycie. Poza tym radosc kibicow i nasza narodowa dume. Jesli tak sie stanie, to tych wszystkich "dzialaczy", darmozjadow, nalezaloby po kolei wciagnac na szczyt Wielkiej Krokwi, przywiazac do sanek, a dalej wiadomo... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś