Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wywalić Dowbora z telewizji!!!!!!

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 21:01
    Kto jest za wywaleniem Dowbora z telewizji niech się tu wpisze
    Obserwuj wątek
      • Gość: Menotti Re: Wywalić Dowbora z telewizji!!!!!! IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 21:03
        Jestem za. A kto to jest?
        • Gość: Obserwat Re: Wywalić Dowbora z telewizji!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 21:07
          Ja mam ten pech, że wiem i może dlatego jestem zdecydowanie ZA!!!!!!
          Patrząc na Dowbora nagle zaczyna się doceniać Szaranowicza - wszechkibica...
      • Gość: PWytyk DOWBOR TO SKANDAL!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.06.02, 21:24
        Dowbor, to kolejny skandal i dowod jak szasta sie pieniedzmi podatnikow (z
        abonamentu) zatrudniając tą niedorajdę życiową, zestresowaną kreaturę pełną
        głupawych min i ruchów - synka Pani Katarzyny Dowbor, która jest równie
        beznadziejną dziennikarką a jej piegowaty wygląd nie uprawnia do pokazania
        nawet w sądzie ulicznej.
        • Gość: Polonist Twoj jezyk to skandal IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 21:30
          Mowi sie sonda uliczna
          • Gość: elwer Re: Twoj jezyk to skandal IP: *.Zabrze.Net.pl 10.06.02, 11:50
            Gość portalu: Polonist napisał(a):

> Mowi sie sonda uliczna

:to sie tak podobnoz pisze
      • Gość: Lukasz Dowbor jest zenujacy - ciekawe jak prace dostal?? IP: *.wp.mil.pl 10.06.02, 11:56
        chyba ktos sie puscic musial:)) ale najwieksza porazka jest to ze ten
        czlowieczek prowadzic studio MS!!!!!! Niech sobie Ciuchcie z Kulfonem i Monika
        prowadzi ale nie taka impreze
      • Gość: kkk Re: Wywalić Dowbora z telewizji!!!!!! IP: 62.29.138.* 10.06.02, 12:55
        niekompetentny maminsynek,
        - Bark wiedzy ogólnoSportowej (nie tylko pilka nozna - jak on kiedys komentowal
        Malysza to az sie zygac chcialo)
        - Pedalskie uśmiechy
        - nieskoordynowanie ruchów
        !!!!!!!!
        W sumie podobny typ do Babiarza tyle tylko ze tamten czasami cos potrafi
        powiedziec a ten nic!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka