Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Remis w meczu Real-Barca

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.01, 10:15
    Obie drużyny zagrały na bardzo wysokim poziomie, ale Barcelonie należało się to
    zwycięstwo.Sędzia wypaczył wynik tego meczu.Wielki Rivaldo!! Real rozczarował
    po przerwie. Tak to jest jak się chce bronić korzystnego wyniku i Real powinien
    zostać ukarany, a tak szczęśliwie zremisował.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arturro Re: Remis w meczu Real-Barca IP: *.gdansk.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 18:42
        jestem kibicem Realu i zgadzam się w 100% z Tomkiem!
        Nie można grać w Madrycie tak jakby się grało w
        Barcelonie czyli murować bramkę. To nie przystoi
        drużynie KRÓLEWSKICH!!!
        • Gość: FBI Re: Remis w meczu Real-Barca IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 18:50
          Oszukują wszędzie oszukali i Barcelonę.Rivaldo King.
          • Gość: Bodo Re: Remis w meczu Real-Barca IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 22:51
            Też jestem kibicem Realu.
            Próbowałem sobie tłumaczyć że sędziqa miał prawo
            podjąć taką decyzję, ale rzeczywiście zwycięstwo
            należało się Barcelonie. Zaskoczyła mnie jej gra.
            Chylę czoła.
            P.S.
            Mimo wszystko Real zdobędzie mistrzostwo.
      • Gość: przemas Re: Remis w meczu Real-Barca IP: *.pnl.philips.com 05.03.01, 10:00
        Barca udowdniła, że nadal jest wielka. Szkoda, że w taki sposób straciła szanse
        na tytuł.
        • Gość: szajba Re: Remis w meczu Real-Barca IP: *.pnl.philips.com 05.03.01, 10:08
          BARCA była wspaniała, w pełni zasłużyła na zwycięstwo. No cóż, jak to się
          wszystko skończyło wszyscy widzieliśmy. Na pocieszenie fanom Barcy pozostaje
          fakt, że w tym sezonie w bezpośrednich pojedynkach z Realem była zdecydowanie
          lepsza. Na Camp Nou Real nie istniał. Poza pierwszym kwadransem, nie miał nic
          do powiedzenia. Od klęski uchronił królewskich Cassillas oraz słupek i
          poprzeczka. Co było w sobotę wszyscy widzieli.
          Mam nadzieję, że od przyszłego sezony Barcę poprowadzi Hector Cuper, a wtedy
          drżyjcie kibice Realu, to może być wasz ostatni tytuł w najbliższych latach!
          Pozdrawiam wszystkich fanów Barcy. Trzymajcie się! Będzie dobrze!
          Figo? Niezły z niego aktor, pady opanował do perfekcji.
          NA POHYBEL ZDRAJCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Tank Re: Remis w meczu Real-Barca IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 11:37
        remis jest wynikiem sprawiedliwym, bo pierwsza połowa była Realu, ale
        chyba się w drugiej gwiazdorstwo co niektórym odezwało.

Panowie: zostało mnóstwo punktów do zdobycia i szanse na mistrzostwo to ma
        jeszcze Villareal (Barca i tak go nie zdobędzie, bo za tydzień Rivaldo się
        obrazi, zwolnią Serrę Ferrera, zatrudnią jakiegoś "tymczasowego", a grać będą
        jeszcze gorzej)
        • Gość: tabita Re: Remis w meczu Real-Barca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 09:53
          gdybym byl liniowym, albo glownym, to tez bym bramki nie uznal. decyzje
          nalezalo podjac w sekundzie, w ulamku, a wszystko wskazywalo na spalony 3
          graczy. To powinno wywolac dyskusje na temat sedziowania wspolczesnej pilki.
          Nie moze byc tak, ze na boisku biegaja dwie druzyny o wartosci 400 mln $ i cala
          zabawe potrafi zepsuc niedoskonalosc czlowieka - sedziego. Wiecej techniki!
          Replaye! Albo dwoch sedziow glownych! Tak dalej byc nie moze!

PS. HALA MADRID, REAL MADRID CAMPEON!
      • Gość: tomek Re: Remis w meczu Real-Barca IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 18:58
        dajcie mi namiary na sędziego to go zaszlachtuję hehehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka