przemek.rozyczka 03.03.05, 20:40 Już jest. Zgłoszenia na maila proszę. Po rozpatrzeniu towarzyszących załączników (preferowane opakowania szklane) zostanie wysłany kod dostępu :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.rozyczka Re: Forliga 03.03.05, 20:58 > opakowania zbiorcze maja byc ?? Podoba mi sie Twoj tok rozumowania... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzrek Re: Forliga 03.03.05, 23:39 Ginie tradycja i poszanowanie dobrych obyczajów. Co się dzieje w tym zwariowanym świecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.rozyczka Re: Forliga 04.03.05, 09:20 Bo co? :) BTW, kod poszedł na maila :P Odpowiedz Link Zgłoś
archaniol_ Re: Forliga 04.03.05, 09:53 mam nadzieje, że skład pozostanie w większości nie zmieniony. niech FORliga zostanie FORligą a nie jedną z wielu lig prywatnych :) pozdr. Arch P.S. dawaj koda :) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Forliga 04.03.05, 10:23 I ja! I ja! Koda poproszę na HT - maila! :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.rozyczka Re: Forliga 04.03.05, 11:31 A myslisz ze po co ja o zalacznikach pisalem? :) Docen ze topic jest tu, poprosilismy wczoraj z Okeciakiem grzecznie Pana Bachusa zeby nie wywalal :P Odpowiedz Link Zgłoś
archaniol_ Re: Forliga 04.03.05, 11:36 było przyjechać do wawy dziś , a nie obiecanki cacanki. a tak to na załacznik poczekasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.rozyczka Re: Forliga 04.03.05, 15:01 Spytaj sie dzis Puzona, co masz zrobic :P Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: Forliga 04.03.05, 13:03 Pozdrawiam i czekam na kod rowniez. I rowniez mam nadzieje ze FORliga nie rozrosnie sie do niebotycznych rozmiarow. FCJeleniag juz prawie gotowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzrek Re: Forliga 08.03.05, 23:18 Proponuję założenie wątku na ligach prywatnych.Tutaj się to zgubi.A po drugie tam chyba FORligowcy baczniej obserwują co się dzieje. I prosze zachować oryginalną pisownię - FORliga (sentyment ? ). A tak ogólnie to wszystkich pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzrek zatkało mnie 08.03.05, 23:42 W cuda nie wierze.Dlatego nie uwierzę,że pisząc post który jest wyżej zmieniłem forum poprzez sugestię. Czyżby nasz opiekun i Bóg "chlanka" czuwał po nocach i dokonywał cudów ? Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: zatkało mnie 09.03.05, 07:44 A teraz Mistrzu spraw by w mojej skrzynce pojawil sie w koncu kod do FORligi :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.rozyczka Re: zatkało mnie 10.03.05, 08:55 Miszczu wysłał już dawno, a teraz drugi raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrax Wyrażam chęć zgłoszenia się 09.03.05, 20:25 Poproszę o kodzik tajnego zgrupowania w którym chyba wyjątkowo do innych jeszcze nie uczestniczyłem zresztą sam nie pamiętam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian.b A ja nadal czekam na kod IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 09.03.05, 21:17 Adee Team P-ń mój mail adrian.b@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cirkon Re: A ja nadal czekam na kod 09.03.05, 22:43 Nie Ty jeden... :-( pozdr., C. Odpowiedz Link Zgłoś
alfoslaw A ja też chcę czekać na kod i... się doczekać ;-) 10.03.05, 00:49 Witam, niniejszym chciałbym zglosic chęć uczestnictwa w FORlidze. Prezes Chudziński Drużyna DeBest Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.rozyczka Re: A ja też chcę czekać na kod i... się doczekać 10.03.05, 08:54 Wyraźnie prosiłem o przesyłanie próśb na e-mail. Nie mam czasu szukać wątku po forum. Cirkon, spokojnie, właśnie poszło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzrek Re: Forliga 11.03.05, 01:16 Ciekawe byłoby takie zestawienie.Niestety mi brakuje danych z 3-ciej edycji - wiosna 2004.Gdyby ktoś miał końcową tabelę i ją udostępnił,to zrobienie tabeli będzie pestką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maajk79 Re: Forliga IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 10.03.05, 17:05 gralem w zeszlej edycji zglaszam sie i teraz, Majk Team, mój mail maajk79@gazeta.pl czekam na kod Odpowiedz Link Zgłoś