Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KIBICUJĘ NIEMCOM

11.06.02, 19:26
    Klose jest niesamowity.
    Mam nadzieje,że niemiecka druzyna zdobedzie mistrzostwo!
    Gorąco im tego zyczę! :-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Fazi Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:23
        Przynajmniej bedziemy mieli blisko do pucharu...
      • Gość: banita Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: 3.5.* / *.chello.pl 11.06.02, 22:50
        Nic tak mnie nie urzeka, jak wybór drużyny, której się kibicuje po kilku
        meczach turnieju. Prawdziwi kibice !
        • Gość: Manid Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 23:41
          Gość portalu: banita napisał(a):

> Nic tak mnie nie urzeka, jak wybór drużyny, której się kibicuje po kilku
          > meczach turnieju. Prawdziwi kibice !

A dlaczego nie? Ja tez tak kibicuje. Jak Polska odpadla ogladam inne mecze i
          kibicuje druzynom, ktore graja fajna pilke, lub kibicuje spabszym. Kto zabroni mi
          trzymac za Kostaryka, Senegalem, USA a z drugiej strony za Niemcami czy Brazylia?
          Co w tym zlego?

• Gość: Rafał Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.chello.pl 12.06.02, 21:46
          A ja od początku kibicowalem Niemcom (z reszta lika juz ladnych lat i nie ze
          wzgledu na Klosego, choc milo ze gra tak dobrze) oprocz Polski oczywiscie
      • Gość: zennon Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.chello.pl 12.06.02, 00:03
        nie kibicuje Niemcom, bo nie podoba mi sie ich styl gry, ale Klose szanuje jako
        pilkarza... i jemu zycze jak najlepiej... tym bardziej, ze zawsze z sympatia
        wypowiada sie o Polsce i Polakach... choc przeciez nikt go do tego nie zmusza,
        a w Niemczech mowienie pozytywnie o naszym kraju nie jest zbyt modne... wiem,
        bo mieszkalem tam ponad 7 lat...
        • Gość: Jas Faso Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.dialup.tiscali.it 12.06.02, 00:13
          Ja kibicuje Mirkowi od poczatku, ato dlatego ze na forum tak zostal opluty.Zal
          mi chlopaka bo to skromny i uczciwy pilkarz.Mieszkam we Wloszech i komentatorzy
          tutejsi to podkreslaja.Tylko On mi pozostal, zycze mu wszystkiego
          najlepszegooraz polskiego STO LAT. Pozdrawiam i zycze sukcesow.
        • Gość: emigrant Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.mh 12.06.02, 18:36
          > nie kibicuje Niemcom, bo nie podoba mi sie ich styl gry, ale Klose szanuje jako
          > pilkarza... i jemu zycze jak najlepiej... tym bardziej, ze zawsze z sympatia
          > wypowiada sie o Polsce i Polakach... choc przeciez nikt go do tego nie zmusza,
          > a w Niemczech mowienie pozytywnie o naszym kraju nie jest zbyt modne... wiem,
          > bo mieszkalem tam ponad 7 lat...

Wreszcie wypowiedzial sie ktos kto zna Niemcy.
          Polskie dziecko dorastajace w NIemczech ktore nie bedzie bardziej niemieckie od
          innych zostanie natychmiast napietnowane.
          Ten kraj wyklucza obcych, choc oficjalnie mowi sie cos innego

• Gość: lalka Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.proxy.aol.com 12.06.02, 18:58
            Moje dzieci dorastaja w Niemczech. I choc mowia po niemiecku jak Niemcy,
            kazdemu mowia, ze sa Polakami. Kibicuja Polakom i wcale sie z tym nie kryja. I
            nikt ich nie napietnuje ani nie przesladuje. Wiec nie uogolniaj. Wiele zalezy
            od rodzicow-to oni musza dzieciom uswiadomic, ze nie byc Niemcem tez moze byc
            fajnie. Tyle ze rodzice sami musza to wiedziec.
            To tylko taka mala dygresja, bo temat nie jest na to forum.
            Pozdr.
      • ellivia Re: KIBICUJĘ NIEMCOM 12.06.02, 16:40
        Chociaz rzeczywiście kibicuje niemieckiej druzynie, moj post byl też częściowo
        prowokacją.
        Myslałam ,że zaraz na mnie nakrzyczycie a tu takie powazne i przemyslane
        odpowiedzi. Jestem mile zaskoczona.:-)
        Ellivia
        • Gość: Luxc Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: 213.17.164.* 12.06.02, 16:48
          ellivia napisał(a):

> Chociaz rzeczywiście kibicuje niemieckiej druzynie, moj post byl też częściowo
          > prowokacją.
          > Myslałam ,że zaraz na mnie nakrzyczycie a tu takie powazne i przemyslane
          > odpowiedzi. Jestem mile zaskoczona.:-)
          > Ellivia

Mamy w tym kraju wolność wyboru, więc nikt nie będzie cię ganił za kibicowanie
          faszystom i volksdojczowi z Opola.
          Życzę mu wszystkiego najgorszego w każdym razie, może jakaś półroczna kontuzja,
          wypadek samochodowy, a może po prostu się powiesi i będzie spokój.
          • Gość: Cyfra Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.02, 18:06
            Gość portalu: Luxc napisał(a):

> ellivia napisał(a):
            >
            > > Chociaz rzeczywiście kibicuje niemieckiej druzynie, moj post byl też częśc
            > iowo
            > > prowokacją.
            > > Myslałam ,że zaraz na mnie nakrzyczycie a tu takie powazne i przemyslane
            > > odpowiedzi. Jestem mile zaskoczona.:-)
            > > Ellivia
            >
            > Mamy w tym kraju wolność wyboru, więc nikt nie będzie cię ganił za kibicowanie
            > faszystom i volksdojczowi z Opola.
            > Życzę mu wszystkiego najgorszego w każdym razie, może jakaś półroczna kontuzja,
            >
            > wypadek samochodowy, a może po prostu się powiesi i będzie spokój.

Sama glupota to jeszcze nic,ale polaczona z chamstwem ,prymitywizmem ,slepa
            nienawiscia i zawiscia to jest koszmar!
            Sluchaj GNOJU , nie tobie oceniac z jakim krajem powinien identyfikowac sie
            Klose!To jest jego sprawa osobista i tobie nic do tego.A tym bardziej pisac
            takie slowa.Przez takich jak ty KUTASOW ,Polska ma zla opinie w swiecie.
            Takich jak ty zakompleksionych malych kundli/przepraszam wszystkie kundle za
            porownanie do ciebie/ sie codziennie rano i wieczorem batozyc,aby znali swoje
            miejsce w szyku.
            • lhp do Cyfry 12.06.02, 18:11
              Oj od razu takie mocne slowa, dzisiaj ciezki dzien, moze czlowieka poniesc.
              Poza tym chyba nie dostrzegles nutki ironii w wypowiedzi Luxca. Nie bierzmy
              wszystkiego na powaznie i niech wlosi zdobeda puchar swiata

pzdr
              • Gość: toler lhp... IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 12.06.02, 18:14
                masz racje slowa mocne ..ale ja tez tej nutki ironii nie dostrzegam....

pozdr.
            • Gość: Luxc Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: 213.17.164.* 12.06.02, 18:12
              Ależ zdecydowanie się mylisz - Polska ma złą opinie przez ludzi, którym po
              prostu brak kultury czyli takich jak ty.
              • Gość: Luxc Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: 213.17.164.* 12.06.02, 18:14
                To było do Cyfry Lhp. A puchar niech zdobędzie najlepszy, byle nie po błędach
                sędziów.
            • Gość: toler CYFRA:-) szkoda czasu na debila... pozdr. IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 12.06.02, 18:12
              • Gość: Luxc Re: CYFRA:-) szkoda czasu na debila... pozdr. IP: 213.17.164.* 12.06.02, 18:18
                Nie denerwuj się Toler - odreagowuję Argentynę - przyznaję - dość dziwny
                sposób, ale działa.
                • lhp I juz spox 12.06.02, 18:19
                  Zobaczie wystarczy napisac, ze niemcy sa be i juz zaczyna sie, ze polacy ,to
                  polacy tamto. Wiecej luzu, mniej nerwow

pzdr
                • Gość: toler Re: CYFRA:-) szkoda czasu na debila... pozdr. IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 12.06.02, 18:30
                  :-)rozumiem...:-)

pozdr.
            • Gość: Luxc Do Cyfry IP: 213.17.164.* 12.06.02, 19:47
              Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Sama glupota to jeszcze nic,ale polaczona z chamstwem ,prymitywizmem ,slepa
              > nienawiscia i zawiscia to jest koszmar!
              > Sluchaj GNOJU , nie tobie oceniac z jakim krajem powinien identyfikowac sie
              > Klose!To jest jego sprawa osobista i tobie nic do tego.

Masz rację GNOJU nic mi do tego i nic na ten temat nie napisałem.
              Następnym razem, zanim zostaniesz zaślepiony nienawiścią do antyniemców
              przeczytaj post, na który odpowiadasz (tyko dokładnie).
      • watto To chyba nie lubisz piłki nożnej 12.06.02, 17:06
        Trzeba być albo masochistą, albo życzyć piłce nożnej jak najgorzej, kibicując
        Niemcom.
        Można też być groupie.
        • Gość: fizklin Klose - chlopak z glowa IP: *.mh 12.06.02, 18:33
          Lubie pilke nozna i nie kibicuje NIemcom, ale to jak Klose ogral 4 obroncow i
          wylozyl pilke Bode w meczu z Kamerunem to czysta poezja.
          Poza tym 5 bramek glowa w 3 meczach - jestem pelen podziwu.
        • ellivia Re: To chyba nie lubisz piłki nożnej 12.06.02, 19:08
          watto napisał(a):

> Trzeba być albo masochistą, albo życzyć piłce nożnej jak najgorzej, kibicując
          > Niemcom.
          > Można też być groupie.

Mozna byc masochistyczna gropie.:-)
          Ach, nie marze o niczym innym jak tylko o tym,zeby byc zwiazaną i zgwałconą
          przez "wstretnego faszystę" Miro Klose ubranego w mundur SS-mana i to przy
          akompaniamencie zagrzewających do walki hitlerowskich piosenek...
          ;-) ( no,zartowałam , oczywiscie)
          Nie jestem masochistką, pilce noznej zyczę dobrze. Gdyby Niemcy zdobyli
          mistrzostwo, dlaczego mialoby to byc złe dla piłki? Okazaliby sie po prostu
          najlepsi.
          A może jestem gropie? To bylo najzabawniejsze. Wiem,ze zjawisko groupie istnieje
          w przypadku artystów rockowych, ale o czyms takim w pilce noznej nie słyszałam.
          pzdr.
          E.

• Gość: lalka Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.proxy.aol.com 12.06.02, 18:41
        Juz pytalam na tym forum nie raz, dlaczego niemiecka pilka wzbudza tyle
        agresji. I dalej tego nie wiem.
        Ja tez kibicuje Niemcom, ale troche na przekor sobie, bo to co graja w tych
        mistrzostwach to POTWORNE NUDY. Jednak nie upowazniajace do zbiorowego
        opluwania.
        Kibicuje Niemcom, ale Mirkowi nie kibicuje, bo go jakos...nie lubie. I to nie
        ze wzgledow "norodowosciowych", a za tzw. "ogolne wrazenie". Ale jakie
        mistrzostwa, takie gwiazdy.
        Pozdr.
        • Gość: Anka Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.tnt8.b2.uunet.de 14.06.02, 09:29
          Tak,lalka,szczegolnie mecz z Saudis byl smiertelnie nudny, zadnych goli, co to
          mialo byc.( P.S. jak cie futbol nudzi,to nie ogladaj.)
          • Gość: lalka Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 09:42
            Osiem goli w jednej bramce????To jest dopiero nudny mecz.
            A powaznie-Aniu, wyluzuj. Zawsze staram sie pisac dobrze o niemieckiej pilce, w
            tym turnieju beda drudzy albo trzeci, tak sadze.
            Zadowolona???????
            • Gość: NIN Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: gateway.d* / 10.3.36.* 14.06.02, 10:12
              Nigdy nie lubiłem tej siermiężnej niemieckiej piłki (byłem za to fanem
              NRD-owskich pływaczek), ale jak sobie przypomnę Niemców z roku 1990 to w
              porównaniu do obecnej drużyny, byli wirtuoazmi futbolu.
              • Gość: Anka Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.tnt7.b2.uunet.de 14.06.02, 12:42
                A ja jak sobie przypomne polska druzyne z 1982 roku, to dopiero byli wirtuozi,
                nie to co teraz.Jutro Niemcy graja z Paragwajem, beda imprezy, fajna atmosfera,
                to sie liczy,przynajmniej dla mnie.Mam nadzieje, ze zajda jak najwyzej.
                • Gość: NIN Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: gateway.d* / 10.3.36.* 14.06.02, 12:54
                  Gość portalu: Anka napisał(a):

> A ja jak sobie przypomne polska druzyne z 1982 roku, to dopiero byli wirtuozi,
                  > nie to co teraz.Jutro Niemcy graja z Paragwajem, beda imprezy, fajna atmosfera,
                  >
                  > to sie liczy,przynajmniej dla mnie.Mam nadzieje, ze zajda jak najwyzej.

Daj spokuj dziewczyno! NRD-owcom kibicujesz. Zapewniam cię, że lepsza zabawa
                  będzie w Londynie lub Dublinie.

• Gość: Anka Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.tnt7.b2.uunet.de 14.06.02, 13:00
                    Irlanczykow i Anglikow tez tu mamy....jest fajnie jak ich druzyny tez wygrywaja.
                    Ale Niemcom kibicuje, bo tu mieszkam i dobrze sie wsrod nich czuje.Wczoraj jak
                    Turcy przeszli dalej, mielismy super impreze na Kudammie.Trzeba umiec sie
                    cieszyc, szkoda ze Polacy nie maja z czego.
                    • maklert Re: KIBICUJĘ NIEMCOM 14.06.02, 23:59
                      > Ale Niemcom kibicuje, bo tu mieszkam i dobrze sie wsrod nich czuje.Wczoraj jak
                      > Turcy przeszli dalej, mielismy super impreze na Kudammie.Trzeba umiec sie
                      > cieszyc, szkoda ze Polacy nie maja z czego.

Anka jestes z Berlina? Napisz do mnie, ja tez mieszkam niedaleko i jezdze na
                      Herthe. Pozdrawiam :) maklert@poczta.gazeta.pl
        • pc Re: KIBICUJĘ NIEMCOM 15.06.02, 11:25
          Gość portalu: lalka napisał(a):

> Juz pytalam na tym forum nie raz, dlaczego niemiecka pilka wzbudza tyle
          > agresji. I dalej tego nie wiem.

Bo oni ... zresztą dzisiaj widziałaś.

> Ja tez kibicuje Niemcom, ale troche na przekor sobie, bo to co graja w tych
          > mistrzostwach to POTWORNE NUDY. Jednak nie upowazniajace do zbiorowego
          > opluwania.

Ja ich nie opluwam to raczej ich trener w roku 1990 się bawił w takie rzeczy. Po
          prostu wolę 31 innych zespołów na tych mistrzostwach. Po Arabii myślałem że może
          zaczną jakoś sensownie grać, ale oni znowu to samo. Niestety znowu szczęście jest
          przy nich...

Pozdr.
      • Gość: marcin Re: KIBICUJĘ BRAZYLII IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 11:21
        w ćwierćfinale dostaną łomot że nawet Polak im nie pomoże
        • Gość: Anka Re: KIBICUJĘ BRAZYLII IP: *.tnt7.b2.uunet.de 14.06.02, 12:43
          Szczegolnie ten mecz z Turcja byl bardzo sprawiedliwy..........
        • Gość: toler Re: KIBICUJĘ BRAZYLII IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 14.06.02, 21:00
          Gość portalu: marcin napisał(a):

> w ćwierćfinale dostaną łomot że nawet Polak im nie pomoże

marcin...drabinki ci sie pomylily....z Brzylia to Niemcy ewentualnie mogliby
          zagrac dopiero w finale....a jezeli o "twoja" Brazylie chodzi to tym razem ANGLIA
          wysle ich sladami ARGENTYNCZYKOW:-)

pozdr.

ktory Polak....nie widzialem Klose w koszulce bialo czerwonej:-)))przeciwko USA:-)
      • Gość: Le Niuch Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.ipartner.com.pl 14.06.02, 13:23
        ja kibicuję Hiszpanom i Korei :)
      • Gość: tommasi Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.bydgoska.krakow.pl 14.06.02, 14:29
        a ja nie. Niemcy nie graja zle, pewnie beda wysoko. nie mam szczescia do
        ulubiencow, najpierw holandia kompletnie olala eliminacje, teraz moge sobie
        zaplakany zanucic "don't cry for me argentina.........."...
        pewnie wygra brazylia, bo w kazdej formacji maja gwiazdora, a wrecz urzeka mnie
        gra ronaldinho... gdyby mieli jeszcze verona i trezgueta, to tylko niebo byloby
        dla nich sufitem. Cieszylbymm sie, gdyby wygral jakis kopciuszek.
        we'll seeeeeeeee
        cu
        • Gość: Anka Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.tnt5.b2.uunet.de 14.06.02, 14:34
          Tommasi,skad piszesz? Znam jednego goscia o takiej ksywie.
          • Gość: Maly171 Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 20:27
            ja nie lubie niemcow ale jutro bede i \m kibicowal bo postawilem na nich w
            bookach;-)
          • Gość: tommasi Re: KIBICUJĘ NIEMCOM IP: *.bydgoska.krakow.pl 15.06.02, 11:14
            z krakowa. masz na mysli damiano tommasiego, kopacza z romy?
            kissssss
        • pc Re: KIBICUJĘ NIEMCOM 15.06.02, 11:22
          Gość portalu: tommasi napisał(a):

> a ja nie. Niemcy nie graja zle, pewnie beda wysoko. nie mam szczescia do
          > ulubiencow, najpierw holandia kompletnie olala eliminacje, teraz moge sobie
          > zaplakany zanucic "don't cry for me argentina.........."...

Ja też sympatyzuję z Argentyną i Holandią... Francję (której kibicowałem w finale
          euro) już wolę niż Niemców, Włochów i Brazylijczyków. Ci ostatni przynajmniej
          umieją grać ale farta i tak mają nie mniejszego niż Niemcy i Włosi.

:-(
      • Gość: Sasza Re: Forza Maldini... na razie Cesare :))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 20:22
        ellivia napisał(a):

> Klose jest niesamowity.
        > Mam nadzieje,że niemiecka druzyna zdobedzie mistrzostwo!
        > Gorąco im tego zyczę! :-)

Niech Paragwaj wybije z glowy Prusakom marzenia o mistrzostwie. Na gre Niemcow
        to trzba byc masochista by patrzec, Ciezki futbol jak Jancker ;))

Sasza

• Gość: toler PRUSY:-) IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 14.06.02, 20:57
          Gość portalu: Sasza napisał(a):

>
          > Niech Paragwaj wybije z glowy Prusakom marzenia o mistrzostwie. Na gre Niemcow
          >
          > to trzba byc masochista by patrzec, Ciezki futbol jak Jancker ;))
          >
          > Sasza
          >

Sasza, with all my respect:-) :
          PRUSACY ostatnio zagrali bodajze z CARSKA ROSJA 11 maja 1914! :-)

mecz bedzie ciezki ale DEUTSCHLAND (moze i w karnych) WIRD GEWINNEN!!!!!!!
          • Gość: Sasza Re: PRUSY:-) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 23:25
            Gość portalu: toler napisał(a):

> Gość portalu: Sasza napisał(a):
            >
            > >
            > > Niech Paragwaj wybije z glowy Prusakom marzenia o mistrzostwie. Na gre Ni
            > emcow
            > >
            > > to trzba byc masochista by patrzec, Ciezki futbol jak Jancker ;))
            > >
            > > Sasza
            > >
            >
            > Sasza, with all my respect:-) :
            > PRUSACY ostatnio zagrali bodajze z CARSKA ROSJA 11 maja 1914! :-)
            >
            > mecz bedzie ciezki ale DEUTSCHLAND (moze i w karnych) WIRD GEWINNEN!!!!!!!

A jakiz byl wynik owego pieknego 1914 roku? A moze grali jeszcze w Breslau lub
            Danzig ? Bardzo mnie tym zaintrygowales prawde mowiac :)
            Ale pozostane przy swoim, ze milo byloby gdyby Prusacy przerzneli ten mecz :))
            Prusy wiecznie zywe vide obie Borussie ;)) A to musi budzic ostroznosc, zwlaszcza
            w Poznaniu ;)

• Gość: toler Re: PRUSY:-) IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 14.06.02, 23:28
              Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Gość portalu: toler napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Sasza napisał(a):
              > >
              > > >
              > > > Niech Paragwaj wybije z glowy Prusakom marzenia o mistrzostwie. Na g
              > re Ni
              > > emcow
              > > >
              > > > to trzba byc masochista by patrzec, Ciezki futbol jak Jancker ;))
              > > >
              > > > Sasza
              > > >
              > >
              > > Sasza, with all my respect:-) :
              > > PRUSACY ostatnio zagrali bodajze z CARSKA ROSJA 11 maja 1914! :-)
              > >
              > > mecz bedzie ciezki ale DEUTSCHLAND (moze i w karnych) WIRD GEWINNEN!!!!!!!
              >
              >
              > A jakiz byl wynik owego pieknego 1914 roku? A moze grali jeszcze w Breslau lub
              > Danzig ? Bardzo mnie tym zaintrygowales prawde mowiac :)
              > Ale pozostane przy swoim, ze milo byloby gdyby Prusacy przerzneli ten mecz :))
              > Prusy wiecznie zywe vide obie Borussie ;)) A to musi budzic ostroznosc, zwlaszc
              > za
              > w Poznaniu ;)
              >

nie Szasza :-) ten mecz to juz wymyslilem...:-) a jezeli juz grali to ewentualnie
              w Konigsbergu, hehe:-)
              no nic, kazdy ma swoja druzyne!

pozdrawaiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka