Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo

IP: 62.121.129.* 13.03.05, 13:09
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.03.05, 13:10
        Wygrasz Adam!

Jestesmy z Toba
        • Gość: elvis Nie jedź do Planicy. Chcę pamiętać mistrza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:31
          a nie zagubionego frustrata. Bez urazy Adam. Jesteś sportowcem światowego
          formatu. Czas w tym roku na odpoczynek. Po co dawać sznsę marnym skoczkom na
          wygranie z Małyszem?
          • Gość: Schuja Re: Nie jedź do Planicy. Chcę pamiętać mistrza... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 16:55
            Do elvisa. A widzisz. Gdybym ja ten tekst sygnowal miom nickiem , juz dawno by
            za to na mnie pluli. Dlatego im calkiem na serio dawalem przyklad Korzenia. Ale
            to bydlo malyszomanckie nie zrozumie nigdy o co chodzi. Dal im ten Malysz w
            czasach swojej chwaly uczucie wyniesienia do rowni z najlepszymi tego swiata (
            chocby tylko w skokach narciarskich ) i jak sie skonczyl , to sie z tym nie
            moga pogodzic. Zamiast zaczac SOLIDNIE, tak jak to robia inne narody pracowac
            OD PODSTAW i inwestowac w sport , to chcieliby , ja wszystko do tej pory dostac
            psim swedem i kombinatorstwem.Ijeszcze sa zli jak im ktos te prawde , jak
            swiniom do koryta wlozy. Typowe i zgodne z moimi oczekiwaniami reakcje polactwa
            pospolitego.
            • Gość: WWW.98.89.PL }} BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL {{ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:13
              • Gość: 07 zgłoś się wywalić kutina tajner wróć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:24
                jak w temacie
          • Gość: WaLker Re: Nie jedź do Planicy. Chcę pamiętać mistrza... IP: *.espol.com.pl 13.03.05, 20:16
            Ty chcesz pamiętać mistrza, a mistrz chce zarobić. Trzy bańki za sezon piechotą nie chodzą, więc on musi skakać. A gdy skacze jak mistrz, zarabia 5 mln.
          • Gość: smerf madrala Re: Nie jedź do Planicy. Chcę pamiętać mistrza... IP: 69.156.112.* 14.03.05, 00:33
            koncz wstydu oszczec
          • Gość: 98.89.PL $$ BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL $$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:12
        • Gość: parambol TRENER!!!! IP: *.jjs.pl 13.03.05, 22:56
          ja jakoś od początku nie mogłem tego zrozumieć. Tajner czymś podpadł działaczom
          i przestał być trenerem, nastał jakiś Kuttin. Od tamtej pory nędza, a ja słyszę
          od tych samych działaczy, że Kuttin nie musi się martwić o posadę.
      • Gość: normal Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:23
        a kto to k.. jest małysz?
        co to za badziwie?? ja........... małysz papiesz co jeszcze - a wałensaaaaa!!
        • Gość: z Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:39
          Leć, Adam, leeeeeć! :)

www.worldfootball.prv.pl
        • Gość: Wal sie normal Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.chello.pl 13.03.05, 13:57
          O co ci biega chłopuie czego ty dokonałes jestes tylko głupim menelem.
          Odpier... sie od Małysza a tym berdziej od Papieża jestes qrwą pier...
          • Gość: erg Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: 195.47.201.* 14.03.05, 12:24
            to jest piękne sformułowanie "Odpier... sie (...)od Papieża jestes qrwą pier...
            Brawo!!!!!!!!!!!!
      • Gość: forum Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.chello.pl 13.03.05, 14:43
        www.forumsport.pnth.net - Najlepsze forum

Niepotrzebnie startowali w Skandynawii. Powinni zostac i wystapic w Zakopanym.
        • Gość: Schuja Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 15:07
          Jeszcze tak na odjezdnym : ten Malysz zeszmacil sie juz kompletnie. Tak sam
          przez ten igielit letni zrobil z siebie totalne Z E R O . Poza dwudziestka .
          Ganba i wstyd . Ale mysle , ze oferta JANNE AHONENA - KINGA , ze potrzeba mu
          chlopaka do donoszenia mu nart do skoczni jest ciagle aktualna. Niech Malysz go
          zapyta , moze sie da po znajomosci cos jeszcze zrobic.
          • Gość: Schuja Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 15:12
            118,5 metra w drugiej serii. A jakies barany od skokow probowaly tu
            przekonywac , ze Malysz ma JESZCZE szanse na podium. Kompletna naiwnosc,
            bezkrytycyzm i niekompetencja malyszomanstwa.
            • Gość: markus Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.adsl.hansenet.de 13.03.05, 15:38
              debilek - ciesz sie : ahonnen znowu lepszy od malysza .
              • Gość: Schuja Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 15:52
                Ty z nickiem markus , w twoich nibypostach brzmisz tak prymitywnie , ze nie
                mozna nic odpowiedziec. Dlatego wszedlem na twojego posta z dwoch powodow. 1.
                Leje na cie grubym moczem , 2.Ten wasz Malysz jest juz tak zalosny, ze wogole
                nie zdaje sobie sprawy jak sie zrobil smieszny i zalosny. Nie wie , ze mial juz
                dawno odejsc. Ze tez u tych Polakow musi sie im najpierw porzadnie , tak jak
                Michalczewskiemu , porzadnie dac po RYJU , zeby sie kapneli ze sie wiecej nie
                licza . No to trzeba lac po ryju, i to tak dlugo az to do tych pusrych lbow
                wlezie. Pojade do tej Planicy , tak na wszelko wypadek , wygwizdac tego waszego
                nieudacznika . Z niebieskim balonikiem pojade.A ty kreaturo postowa , wymiotnij
                znowu cos smierdzacego. Tylko to potrafisz , AMEBO.
                • Gość: markus Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.adsl.hansenet.de 13.03.05, 16:03
                  debilku : ja cie naprawde lubie . jak czytam twoje posty pozbywam sie wszelkic
                  komleksow .
                • Gość: @ Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:27
                  OBY TAK DALEJ!!!!
                  Wtedy wszystkie szujopodobne, najbardziej obmierzłe charakterologicznie szmaty wyniosą się precz.
                  Oczyścić Polskę z szumowin!!!

ps. Ile razy Ty powinieneś dostać po ryju, żeby wynieść się z forum poświęconego NAJLEPSZEMU polskiemu skoczkowi, a ??? Naszego forum.
                  • Gość: Schuja Re: Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 16:41
                    I co malpo. Niby to sie za kobiete podajesz a jezyka uzywaz jak polski furman z
                    dworca albo i tez co innego z okolic dworca . To nie jest was , polactwa forum.
                    To jest moj stol do wiwisekcji waszych , polactwa zwlok. A do tej waszej
                    Polski , to przyjade ,gdy tylko bede mial na to ochote.Na razie , po ostatnim
                    pobycie tam , po tych brudnych i smierdzacych polskich WC nie mam najmniejszej
                    ochoty. Pojade do Czech albo na Slowacje . Tam jest o wiele czysciej niz u
                    was.Jak niebo i ziemia. Istracilem juz reszte respektu takze dla ciebie , jak
                    tylko wyobrazilem sobie , ze osoba poslugujaca sie tak wulgarnym slownictwem
                    NA PEWNO z higiena jest na poziomie w/w polskiego WC .
                    • Gość: @ Re: Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:48
                      Jaki rozmówca, taki poziom.
                      (Napisałabym "interlokutor" ale głowę daję, że nie pojąłbyś, o czym mowa).

Życzę Ci więcej obiektywizmu we wszelakich ocenach...

I jeszcze tego, żebyś miał okazję, prócz polskich " śmierdzących kibli", zobaczyć coś więcej.
                      Czy to jedyne miejsca w Polsce, które odwiedzasz?

• Gość: Schuja Re: Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 17:13
                        Do malpy. Smierdzace kible ty widocznie odwiedzasz . Ja bywam w WC, a ze
                        cuchnace to juz co innego. Ogladalem jeszcze np , zanieczyszczone deptaki i
                        chodniki , fatalne drogi i ulice ,stare ,zmurszale budynki, ochydne ,slumsowe
                        blokowiska ( wiekszosc budynkow w Polsce ), smierdzace i niehigienicznie
                        prowadzone knajpy, bary i male sklepiki ( tam mnie prowadzono , by mi pokazac
                        zycie codzienne polskiej , polactwa , prowincji). I nie zatrze tego ten
                        stosunkowo niewielki udzial w tym , NA ZACHODNIA MODE , urzadzonych lokali
                        gastronomicznych i supermarketow. I nie probuj mnie przekonac do rychlej u was
                        wizyty. Wole moje pieniadze wydawac tam , gdzie oferuja mi za nie czystosc ,
                        higiene , wygode , uprzejmosc i USMIECH.A chocby na Slowacji albo w Czechach
                        albo wreszcie u Madziarow.Zachodnie kraje znam juz OD PODSZEWKI , tak ze mnie
                        juz nudza.
                        • Gość: @ Re: Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:35
                          WOW!!!
                          Wiedziałam, że niechybnie ze światowcem na poziomie
                          gadać mi przyjszlo...
                          Ale do głowy by mi nie przyszło zapraszać cię do Polski.
                          Kudy nam do ciebie, obywatela świata, kudy naszej Polszcze
                          zaściankowej do cudeniek zachodniej Europy.

Szkoda tylko, że za przewodników wybrałeś sobie sabotażystów...

Oprócz fatalnych dróg, zmurszałych budynków
                          (a może to zabytek był klasy "0"? ), szarych blokowisk,
                          Polska kryje także wiele urokliwych miejsc, zabytków kultury,
                          pomników przyrody...

Szkoda, że tego ci nie pokazali...
                    • Gość: @ Re: Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:11
                      I jeszcze jedno - wskaż choć jeden swój post,
                      który byłby przejawem twojego dla nas - Polaków, szacunku.
                      Daremny twój trud. Nie znajdziesz takiego.

Z każdego twojego postu wyziera arogancja, chamstwo, wyższość
                      i pogarda dla nas jako Polaków czy kibiców Adama Małysza.

Od trzech miesięcy, czyli od kiedy zawitałeś na to formu,
                      większość stałych bywalców obchodzi się z Tobą jak ze śmierdzącym jajkiem.
                      Na obelgi, którymi sypiesz, jak z rękawa, odpowiadaliśmy w łagodnym tonie, usiłując trzymać fason i poziom.

Przypomina mi to trochę politykę prowadzoną przez polskie rządy od zawsze - zelżą Cię, a Ty się nie odszczekniesz, żeby nie było, że mieli rację...

Ale przebrałeś miarkę, dlatego mam tylko jedną radę dla Ciebie -
                      WYNOCHA na południe !!!
                      Masz tam spore pole do popisu - czysty kibel i
                      świeżo powstały fanklub Jakuba Jandy. Daj im popalić!
                      A od Adama wreszcie się odpie..!!

I pisze do Ciebie nie furman, czy "coś gorszego z dworca".
                      Jestem z wykształcenia prawnkiem. A pasjonatką historii,
                      literatury i sztuki.
                      No i oczywiście Adama Małysza ;)
                      • Gość: Schuja Re: Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 17:34
                        Do Malpy.Ty mylisz tu dwa pojecia . Do Polakow to ja nie mam nic a nic , nie
                        lubie tylko polactwa i wszystkiego co jest z tym zwiazane.Izapewniam , ze w
                        moim kregu dobrych znajomych znajduje sie wiele osob z waszego kraju. Sa to bez
                        wyjatku osoby inteligentne , o podobnym zapatrywaniu na wasze ulomnosci
                        narodowe. I ludzie ci wiedza , jaka dyscypline sportu uprawiam tu z wami na
                        tych forach. I maja , tak jak i ja zreszta swietny ubaw.A ujawniajac twoj zawod
                        jak rowniez twoje zamilowania poza nim , w kontekscie tych informacji , w
                        ktorych moglem sobie wyrobic dosyc dokladny obraz twojej osoby , musze
                        stwierdzic ze sie totalnie kompromitujesz albo tez kompromitujesz szkolnictwo
                        wyzsze w Polsce. Chociaz skadinad slyszalem tez glosy , nie kazace poziomu tego
                        szkolnictwa za wysoko stawiac. A Malysz , czy tego chcesz czy nie , juz sie S K
                        O N C Z Y L .
                        • Gość: @ Re: Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:46
                          Na szczęście nie Tobie oceniać mój poziom...

Zastanawiam się, co te "inteligentne" osoby robią
                          w twoim "kręgu dobrych znajomych"?

Większość moich znajomych (w kręgu których ty nie zagrzałbyś
                          długo miejsca, chyba, że na etacie "głupiego jasia")
                          za niezwykłe marnotrawienie czasu i energii uważa moje użeranie się
                          z tobie podobnymi...
                          • Gość: Jaro Re: Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 13.03.05, 21:20
                            > Zastanawiam się, co te "inteligentne" osoby robią
                            > w twoim "kręgu dobrych znajomych"?

Jest to zapewne stara jak świat zasada wspólnie zrobionego zdjęcia :P To tak,
                            jakbym pokazując na moje zdjęcie z Mazowieckim (a mam takowe) powiedział - o,
                            to mój dobry znajomy.
                            • Gość: Schuja Re: Cieszy mnie polityka polskiego rządu! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 21:32
                              Do jaro. A kto to jest ten Mazowiecki.Albo jestes jeszcze BARDZO mlody,
                              dziecinny , albo strasznie naiwny, tak bym to delikatnie okreslil. Dla ciebie
                              to ma znaczenie z kim sie fotografujesz?. To jest dla ciebie miara
                              czegokolwiek? Inny czlowiek? No to dobranoc.
          • Gość: markus Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.adsl.hansenet.de 13.03.05, 15:40
            debilek : po co ma ktos ahonnenowi nosic narty . bez nich pewnie by lepiej
            skakal .
          • Gość: ja Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.toya.net.pl 13.03.05, 17:42
            Ten "Schuja" to kawaleczek ch...!
            • Gość: Schuja Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 17:52
              Do " ja ". Serdeczne dzieki za dobre slowo.Celem sprostowania ,nie taki tam
              kawalek , jestem duzy KAWAL ch...!
              • Gość: mac Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.toya.net.pl 14.03.05, 08:00
                Gość portalu: Schuja napisał(a):

> Do " ja ". Serdeczne dzieki za dobre slowo.Celem sprostowania ,nie taki tam
                > kawalek , jestem duzy KAWAL ch...!

...nie wątpię że właśnie dlatego trzymasz go cały czas w buzi...
      • Gość: Frater Re: Małysz trzynasty w serii próbnej w Oslo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.05, 15:27
        Małysz i Widhoelzel dziś - to pokazuje, kto zdobędzie Małą Kryształową Kulę.

Piosenka na ten sezon dla A.M. i Kuttina - "Opus Dei" Laibacha.

"And we're all glad it's over
        We thought it would last
        Every minute of the future
        Is a memory of the past
        Coz' we gave all the power
        We gave all the best
        And everyone lost everything
        And perished with the rest.
        Life is life!"
        • Gość: Scipy Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:47
          Dzisiaj Ahonen - KING i KAISER pokazał jak się wygrywa.

A Wonsacz z Wisły mógł tylko oglądać jego plecy.
          • Gość: Schuja Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 15:58
            Ten Wasacz z Wisly skonczy jak kiedys Fortuna . Zacznie po polsku chlac wode a
            pownie bedzie tez zone bil. Tak to jest z tymi , ktorzy nie potrafia sie na
            czas wycofac.W Polsce jest minimalna ilosc ludzi z charakterem i glowa
            KORZENIOWSKIEGO. Przed nim kapelusz z glowy.
            • Gość: Kuimichino Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.j.pppool.de 13.03.05, 16:02
              schuja, kompleksy mozna leczyc, jak mieszkasz gdzies w poblizu Ba-Wü to moge Ci
              podeslac pare adresow. Zal mi Ciebie, obserwuje Cie od jakiegos czasu i jest mi
              Ciebie szkoda, widze jak sie meczysz.
              • Gość: Schuja Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 16:20
                Do kui........... Jeszcze czego.Kompleksy. Ja was , malyszomanow i reszte
                rodzajow polactwa po prostu badam . Jak na stole przeprowadza sie sekcje
                zwlok ,tak ja badam wasze slabostki i bolaczki. Ijak regujecie jak takiej
                bolaczki dotknac. Albo jeszcze mocniej nacisnac. Przy czym nie sa interesujace
                reakcje AMEB typu markus. Te mozna latwo przewidziec. Owiele ciekawsze sa od
                innych , myslacych osobnikow . Tak ze daj sobie z tym uczuciem zalu i
                wspolczucia dla mnie spokoj. Zupelnie niepotrzebne. To sie tak bedziemy
                nawzajem obserwowali .hehehe.
                • Gość: Kuimichino Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.j.pppool.de 13.03.05, 18:34
                  Co do mnie to akurat kula w plot trafiles bo w ogole nie jestem zadnym
                  malyszomanem. A co do badan to rzeczywiscie by Ci sie przydaly, bo skoro chcesz
                  badac "polactwo" prowokujac na forum internetowym to powodzenia. Na pewno bardzo
                  wiarygodne sa te twoje badania.
                  Zawsze lepiej kibicowac Malyszowi niz Saddamowi, Putinowi czy Arafatowi, jak to
                  czyni wiekszosc Niemcow. Zbadaj lepiej, skad taki antysemityzm i antypolonizm w
                  Niemczech, to dopiero moga byc ciekawe badania.
                  Acha, co do "polactwa" to sprawdz jakie to polactwo ma wzrost gospodarczy i
                  porownaj sobie z Niemcami. Tez ciekawy material do badan.
                  Jak sobie porownuje, jakiego dokonano w Polsce skoku w latach 1989-2005 i
                  porownuje z Niemcami to mie pusty smiech ogarnia nad wasza arogancja.
                  Tak wiec powtarzam: kompleksy mozna leczyc, uwazaj, bo przerodzic sie to moze w
                  psychoze a wtedy nie jest juz tak wesolo. Wiesz, kaftanik, te sprawy.....
                  • Gość: Schuja Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 19:10
                    Do kui........... , ale glupka. A co mnie tam jacys Niemcy , Saddam , Putin czy
                    inny Arafat obchodza. Robie na nich wszystkich wielka kupe. Natomiast wyczuwam
                    po tresci tych twoich wypocin , ze ty chyba masz jakis kompleks " Niemca " .
                    Czyzby ci w starych wojennych czasach ktorys z nich zabawe z twoja babcia
                    urzadzil. Albo nie dal ci osobiscie na czarno klozetow poczyscic u siebie. Albo
                    tez , bedac gdzies na urlopie , zyla ci sie naprezyla , jak patrzyles jak ci
                    ludzie szastaja monetami a ty jadles konserwy polskie. Tak ze musisz sobie
                    poszukac kogos innego do twoich sesji psychoanalizy . Ja cenie tylko
                    inteligencje u ludzi, bez wzgledu na nacje. Ciebie do tej grupy nie moge
                    zaliczyc.
                    • Gość: Kuimichino Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.j.pppool.de 13.03.05, 19:18
                      Nie musisz mnie zaliczac do grupy inteligentnych ludzi. W zupelnosci wystarcza
                      mi, ze moj niemiecki pracodawca do tej grupy mnie zalicza i odpowiednio za to
                      wynagradza.
                      Nie mam tez biedaku zadnego kompleksu Niemca bo by mnie tutaj nie bylo. Skoro na
                      moj chleb zarabiam w Niemczech to nie moge miec takiegi kompleksu, pomysl chwile.
                      A jesli jakis Niemiec (lub ktos podajacy sie za Niemca) obraza moja ojczyzne i
                      pierniczy cos o jakims "polaczkowie", czy co tam wypisywales, to mu odpowiadam w
                      jego stylu, niepomny slow dziadka: "nie ruszaj gowna bo bedzie smierdziec
                      jeszcze bardziej".
                      A co do tych konserw i klozetow to znowu trafiles kula w plot. Tym razem bardzo
                      daleko od celu :)
                      Co do mojej propozycji to jest jak najbardziej aktualna.
                      Probowales kiedys prowadzic dyskusje spokojnie, bez obrazania drugiej strony?
                      Tzn. bez prob obrazania bo obrazic mnie nie jestes w stanie, nawet jakbys mnie
                      wyzywal do rana.
                      • Gość: Y_Sam Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:21
                        > [...]niepomny slow dziadka: "nie ruszaj gowna bo bedzie smierdziec
                        > jeszcze bardziej".

Mądrego masz dziadka Kuimichino. Wiele osób z tego forum zdaje się z tej
                        mądrości korzystać - przyłącz się do nas ;-)
                        • Gość: Kuimichino Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.j.pppool.de 13.03.05, 19:22
                          No i tak bedzie chyba najlepiej :)
                • Gość: Medea Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:16
                  Mam propozycję: wymień z łaski swojej jakie to, wg Ciebie bolączki toczą
                  Polaków?, może dowiem się wreszcie czegoś nowego.
                  Poza tym, jestem bardzo ciekawa w jaki sposób różnicujesz "polactwo" od Polaków.
                  Panie wielce inteligentny, jak na razie z Twoich wypowiedzi wynika, że dyszysz
                  jakąś kompletnie niepohamowaną nienawiścią (która wcześniej czy później może Cię
                  zniszczyć, ale mniejsza z tym); dlatego mam pytanie - czy w swoim świecie
                  zauważasz tylko to co jest wg Ciebie złe? Czy kierujesz się własnymi osądami czy
                  też ktoś Ci podpowiada?
                  Tak przy okazji wielka prośba, zdobądź się wreszcie na jakąś racjonalną dyskusję
                  popartą argumentami, a nie powtarzającymi się stwierdzeniami i inwektywami -
                  liczę na to, że masz choć trochę kultury... a masz???
                  Miłego dnia,
                  • Gość: Schuja Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.05, 11:44
                    Do Medei. Dawno juz nikt na tym forum nie zaszufladkowal mnie tak wysoko ( "
                    wielce inteligentny" ) . Poniewaz twoja ocena moich mozliwosci intelektualnych
                    wyjatkowo zgodna jest z moja , skromna samoocena, mowie , zgadzam sie.Zadasz z
                    mojej strony powaznej dyskusji o polactwie i pokrewnych , ale to nie forum
                    odpowiednie do tego. Ta tutaj zbieranina malyszomanow , rozdziawilaby tylko
                    japy nic z tego nie rozumiejac . Dla nich polece przystepnie napisana, na pewna
                    ja tez juz czytalas , malenka ksiazeczke pana Ziemkiewicza pod tymze wlasnie
                    tytulem " Polactwo" . On to wymyslil. Ja nie moglbym lepiej tego zrobic. Az ta
                    nienawiscia to chyba tylko tak sobie marzysz , co? tez nie mialbym w nic
                    lepszego lokowac moich uczuc. To co tutaj pisze , robie BEZ najmniejszego
                    zaangazowania emocjonalnego , czego nie mozna powiedziec o tobie , zla
                    czarodziejko. Jak charakterem swoim rownasz sie tej , ktorej nick przyjelas ,
                    no to dobranoc.A gdy slysze slowo kultura, chetnie siegnalbym po pistolet, jak
                    to juz chcial robic jeden z bonzow III Rzeszy . I w tym wypadku , ale tylko w
                    tym , mial moim zadniem racje. Owocnych czarow. Byc moze juz kiedys
                    dyskutowalismy na innym forum o niuansach socjologii , oczywiscie pod innymi
                    nickami.
                    • Gość: MEDEA Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:39
                      No cóż, inteligencja nie zawsze musi iść w parze z mądrością i odwrotnie. Poza
                      tym człowiek inteligentny, jeśli chce dezaprobować, robi to w taki sposób, aby
                      podmiotowi tejże dezaprobaty dać powód do myślenia, a nie do "odszczekiwania
                      się"; co zresztą jest normalną reakcją na brak argumentacji i konstruktywności
                      krytykanta. Przykro mi, ale Ty, choć pozujesz na "wielce inteligentnego" i masz
                      o sobie takie mniemanie; nie potrafisz przyjąć do wiadomości, iż w swoim
                      krytykanctwie posuwasz się zdecydowanie za daleko, ponieważ Twój repertuar
                      ogranicza się do obrażania innych i nie jest z Twojej strony poparty niczym
                      konkretnym, poza paroma wyświechtanymi zwrotami. Co do "To co tutaj pisze ,
                      robie BEZ najmniejszego zaangazowania emocjonalnego..." to może i się częściowo
                      zgodzę, gdyż faktycznie człowiek, który jest "wyprany" ze wszelkich emocji może
                      mieć tak cyniczne podejście do innych. Ja natomiast z jednej strony jestem dość
                      emocjonalna, ale do czasu; a poza tym, kiedy trzeba potrafię odsuwać emocje na
                      drugi plan.
                      A co do zbieraniny "małyszomanów" - to masz pecha. Ja jestem fanką skoków i nie
                      tylko skoków i to od wielu lat. Lubię sport, szczególnie w dobrym wykonaniu,
                      jednakże nigdy nie przyszło mi do głowy opluwać nikogo z powodu słabszych
                      wyników. Gdyby sięgnąć do historii spotu, wcale zresztą nie tak dalekiej, to
                      wielu mistrzów przechodziło poważne kryzysy i potrafili się z tego podźwignąć.
                      Co zaś się tyczy nick'a - mnie się podoba, ponieważ uwielbiam mitologię (nie
                      mylić z mitomanią).
                      Kobieta jest nieodgadnioną istotą i nigdy nie wiadomo co może zrobić w danych
                      okolicznościach... ;-)
                      Miłego dnia,
                      • Gość: Schuja Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.05, 14:03
                        Do Medea. Zauwaz , prosze , ze to ty sama nazwalas mnie " wielce inteligentny"
                        a poniewaz ja programowo juz nie odczytuje ZADNYCH aluzji , nadal ci za tak
                        wysokie o mnie mniemanie dziekuje. Inteligencja to jedna rzecz , nie daje sobie
                        narzucac jako kryterium do jakiejkolwiek oceny czegokolwiek zadnych norm
                        moralnych ,ustalonych przez czlowieka i spoleczenstwo a tzw . madrosc ( a ile
                        jest roznych interpretacji tego pojecia ) to cos zupelnie innego . I w
                        zaleznosci co do tego pakownego pojecia ( madrosc ) wlozyc , otrzymamy cos
                        zupelnie innego. Ale to mnie tutaj nie interesuje , choc jako temat do
                        przemyslen i dyskusji jest calkiem interesujacy. awracajac do wlasciwego
                        tematu. Ja tu nikogo nie obrazam. Stwierdzam tylko , ze najlepszym skoczkiem
                        narciarskim jest JANNE AHONEN - KING I KAISER oraz ze Adam Malysz jako skoczek
                        sie juz skonczyl. I z tych moich twierdzen wysnuwam rozne wnioski poboczne. Ado
                        malyszomanow przypinam sie wtedy tylko , gdy widze ze zamiast po ludzku , jak
                        na CALYM SWIECIE kibicowac swojemu faworytowi, zaczynaja wychodzic te
                        wstretne ,brudne , nietolerancyjne, nacjonalistyczne odczucia. A przeciez jest
                        powiedziane , ze prawdziwa cnota krytyk sie nie boi. I niech mi tutaj ktos
                        powie dlaczego ja, Schuja , nie mialbym miec prawa uwazac , ze Adam
                        Malysz ,jako skoczek , jest juz skonczony. No dlaczego nie mialbym miec tego
                        prawa? A co do pojecia " inteligencja" , pamietaj , zeby tego nie mylic z
                        zasobem wiedzy. Tym razem naprawde koncze na ten raz pobyt tutaj(nie placzcie
                        kwoczki , wroce) , musze sie przygotowac do wyjazdu do Planicy.Wnecie jakis
                        spokojny ale na poziomie hotelik zarezerwowac i jazda. Bede do rozpoznania jak
                        zwykle po niebieskim baloniku.Iprosze szanownych malyszomanow nie lac od razu
                        kazdego z takim balonikiem.Pierw prosze pytac , czy SCHUJA.
                        • Gość: Medea Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 14:20
                          Krótko - ten sezon należy ewidentnie do Ahonena i nikt, będący przy zdrowych
                          zmysłach temu nie zaprzeczy. Tu tylko chodzi o brak szacunku dla faceta, który
                          dokonał bardzo wiele dal polskich sportów zimowych. Masz pełne prawo do własnego
                          zdania i ja Ci tego prawa nie zamierzam odbierać, jednak chodzi mi o formę jaką
                          się posługujesz. Wystarczyłoby po prostu napisać, iż Twoim zdaniem Małysz się
                          skończył - i tyle. Krótko, prosto i na temat.
                          Miłego pobytu w Planicy,
                          • Gość: Schuja Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.05, 14:58
                            Do Medea.Tez krotko , bo juz prawie z samochodu.Moglbym krotko i prosto ale mam
                            JEDNA wade.Tak , tak , mam ja. Lubie pisac.Takie male grafomanskie zaciecie.A
                            poniewaz sam sie do tego bez bicia przyznalem , wykluczam wszelka dyskusje na
                            ten temat ( przynajmniej z moim udzialem ). Dzieki za zyczenia na Planice.
            • Gość: gk Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:05
              chyba to już koniec, skoki Małysza na poziomie pozostałych polskich zawodników.
              • Gość: Niebieski II Do Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:18
                Jatobie już ostatnio napisałem że się s..ch..a serwołeś a jak bydziesz koło mie to dej znać zasrany auslyndrze to nakopia ci do dupy
                • Gość: Niebieski II Re: Do Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:22
                  Zresztą dałeś słowo że się więcej tu nie pokażesz.Dotrzymaj słowa
              • Gość: Schuja Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 16:25
                Do GK. To juz na pewno koniec . A Malysz sie po prostu ( to moje okreslenie )
                SPOLSZCZYL , czyli zszedl na poziom najnizszy.
                • Gość: byly malysz malyszomnia minela IP: *.gorzow.mm.pl 13.03.05, 16:33
                  yo man!

u r totally suck, kuca fak , malysz jednym slowym za bardzo sie przyjmuje nie
                  skokami, lecz wszystkim innym - TAK NIE MOZE BYC - MALYSZ!

malyszomnia minela, i nie wroci juz!

• Gość: Ewunia 28 Re: malyszomnia minela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:32
                    I z tego, ze małyszomania mija Adas na pewno się cieszy. Bedzie może trochę spokoju Małyszek miał, od kibiców, którzy są z Nim tylko wtedy, gdy wygrywa. Prawdziwi kibice będą z Nim zawsze, bez względu na przyszłe wyniki. Ale czy TY to zrozumiesz?
                • Gość: @ Re: Bijcie pokłony przed królem skoków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:36
                  I oby nigdy nie sięgnął twojego poziomu.

I choćbyś pękł, wypisując te swoje "posty" (ostatnio sam do siebie z resztą),
                  Adam dla wielu Polaków na zawsze pozostanie wielkim sportowcem.
                  Amen.

• Gość: jedenzwielu szkoda czytac-slaby ahonnen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:59
        zeby autor prezentowal poziom przynajmniej taki jak slabsze wystepy malysza
        a ahonnen juz niestety dlugo nic nie wygra jego skoki sa kiepskie co pokazla
        drugi skok
        no nisetety udawany kibic ahonnena Schuja mimo ze sie bedzie rzucal jak wsza na
        kecie musi sie ciszy ze to juz koniec sezonu
        pozdrowienia dla kibicow skokow
        • Gość: Schuja Re: szkoda czytac-slaby ahonnen IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 17:46
          Do jednegozwielu. Mowi sie jak wsza na grzebieniu.A JANNE AHONEN - KING i
          KAISER juz cic nie wygrywa , bo juz nic do wygrania NIE MA . Co bylo to
          wygrania w tym roku , to JANNE AHONEN - KING i KAISER juz wygral. Co bylo do
          udowodnienia.
          • Gość: @ Do Schuji - Mówi się "WESZ na grzebieniu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:50
            lingwisto od siedmiu boleści...
      • Gość: Lukasz Odpie..** sie pismaki od Adama!!Jak skakal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.05, 17:02
        po medale po pierwsze miejsca to wszyscy w gacie robili z radosci,wszysycy byli
        zachwyceni i kochali Adama.Teraz gdy skacze gorzej zamiast go dopingowac
        wyzywaja, to nie polityka by pluc na MISTRZA!
      • Gość: Matti Jeszcze Hautamaeki Małysza prześcignie ... :-(( IP: *.crowley.pl 13.03.05, 17:08
        Niestety ale to prawda. Niech komentatorzy nie kalkuluja ile brakuje do 3 miejsca bo jak skończy na 6 to bedzie super !!!
      • Gość: były pracownik Irytujące "Szkoda było patrzeć" IP: 217.153.241.* 13.03.05, 17:23
        Jak widzę tytuł "Szkoda było patrzeć...", to ze smutkiem stwierdzam, że poziom
        "Gazety" osiąga dno. Rzadko który sportowiec w Polsce osiągnął tyle, co Małysz
        na przestrzeni ostatnich lat. 19. miejsce innego polskiego zawodnika nazwaliby
        "dobrym występem". A tak szkoda było im oglądać. Mi szkoda czytać takie bzdury.

I pomyśleć, że jeszcze 5 lat temu pracowałem w "Gazecie"... Ale widać parcie na
        wynik sprzedawalności skutkuje równaniem poziomu do "Super Expresu" czy "Faktu".
        Niestety...
        • Gość: REX Re: Szkoda bylo ogladac IP: *.client.comcast.net 13.03.05, 17:46
          .. wasza gazete to szkoda czytac Poziom zenujacy, redagowanie
          beznadziejne,slownictwo bez polotu, bez glebokiej wiedzy tematu. Jak to sie
          dzieje, ze ignoranci pisza. Tytul artykulu daje wam panowie redaktorzy bardzo
          zla cenzurke, mowiac jezykiem szkolnym.To wy w posredni sposob przyczyniacie
          sie do obecnej sytuacji, czy kiedys uczono was psychologii jednostki, grupy,
          itd. marnie wam z tym idzie. Gdzi etyka? -podajcie "SUCHE" informacje np.
          Malysz 19-ty i kropka, waszs komentarz jest absolutnie nie na miejscu i dla
          mnie brak w nim respektu.....dla czlowieka-Adama.Do Schuji- wyjedz lepiej do
          bush"u,nie bedziesz mial problemow z "POLACZKANI", bardzo jestes PRYMITYWNY,
          houw
          • Gość: Schuja Re: Szkoda bylo ogladac IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 18:20
            Do Rexa. W zasadzie do sformulowania "" dla czlowieka - Adama " zgadzam sie z
            tym co napisales calkowicie . Tez tak sadze. Ale ja NIGDY nie probowalem
            NIGDZIE , bylych sukcesow Malysza deprecjonowac.Po prostu o nich nie
            dyskutowalem. Zawsze mowilem tylko o bierzacej sytuacji w skokach narciarskich.
            A ze akurat moj faworyt Janne odnosi sukcesy , a ich faworyt Adam , dawal ciala
            to moje szczescie a ich malyszomanow pech. I tego mi nie mogly te bestie
            wybaczyc. Natomiast z ocena mojej osoby , na jakim poziomie rozwoju sie
            znajduje albo gdzie mam spedzic najblizszy urlop , to sobie daruj. A polactwu (
            nie falszuj ordynarnie tego co ja pisze ) to ja zawsze bede problemem. Jak
            dlugo owo POLACTWO ( wielkie dzieki red. Ziemkiewicz ) bedzie drgalo i
            smrodzilo.
        • Gość: virton Re: Irytujące "Szkoda było patrzeć" IP: *.compnet.com.pl 13.03.05, 20:29
          Niestety, równają do faktów i ekspresów. Rzeczywiśćie szkoda tego czytać...
      • Gość: Ski Najgorszy sezon IP: *.bchsia.telus.net 13.03.05, 17:38
        Adam powinien jak najszybciej zapomniec o tegorocznym sezonie.Sezon poszedl na
        straty nic w tym roku nie osiagnal i juz nie osiagnie.Widac po nim zniechecenie
        do skakania brak motywacji.No i wiek powinien go zmobilizowac w
        przyszlorocznych konkursach bo to chyba juz ostatnie dwa sezony dla
        niego.Powinien wyciagnac wnioski z bokserskiej kariery Michalczewskiego.
      • Gość: a Re: ## BBUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89. IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 13.03.05, 18:08
        Jestesmy z Toba<a href="www.kkblog.hwdp.pl" target="_blank">Jestesmy z Toba</a>
        • Gość: a Re: ## BBUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89. IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 13.03.05, 18:09
          Juvenalia<a href="www.juvenalia.org" target="_blank">Juvenalia</a>
      • Gość: z Szkoda patrzeć? Szkoda czytać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:14
        A takich artykułów szkoda czytać.

www.worldfootball.prv.pl
      • Gość: Ewunia 28 Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:23
        A coż to Adam nie może mieć słabych skoków? A czemuż to zal patrzeć? A co to maszyna??? Tym idiotycznym sposobem myslenia wszyscy skoczkowie, ktorzy mieli jakieś gorsze momenty powinni juz zakonczyć dawno kariere. W tym zdobywac PŚ w tym sezonie, Matti Hautameki ktory do połowy sezonu skakał fatalnie, że aż żal było patrzeć....
        DZIENNIKARZE GAZETY USPOKÓJCIE SIĘ NA BOGA!!
        REDAKCJO I NACZELNI KOGO WY ZATRUDNIACIE? DZIENNIKARZY FAKTÓW CZY SENSACJI?
        NAGONKI CZY NORMALNEJ RYWALIZACJI SPORTOWEJ. NIKT DO CHOLERY NIE MOZE WYGRYWAC WIECZNIE. NAWET TAKI MISTRZ JAK MALYSZ.
        Przepraszam za ten krzyk i te słowa ale już nie wytrzymuje tego co się dzieje w tej głupiej prasie i tego co wypisują dzienniakrze. Wstyd.
        • Gość: @ Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:35
          Witaj Ewuniu :)

Ponieważ ostatnimi czasy na gazecie niewiele było o skokach,
          zaglądałam sobie na konkurencyjny Onet.
          Tam sezon, O DZIWO, jeszcze się nie skończył.
          Wg ichniejszych informacji skoczkowie odbywają treningi, nawet po trzy!!!
          Są też kwalifikacje, a i trenerzy i skoczkowie jakoś nie zamilkli.
          Jednym słowem - sezon TRWA!

Dla gazety już się skończył.
          Małysz? "Szkoda na niego patrzeć" a o reszcie ekipy szkoda pisać...

Gdyby chociaż wypłynęła jakaś spektakularna afera finansowa.
          A tu, jak na złość, NIC! Same popłuczyny...

• Gość: Ewunia 28 Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:04
            Witaj @!
            masz racje świętą.
            A że, dla GW liczy się tylko sensacja, to niech świadczy fakt, że 5 miesce Sikory nie znalazło uznania w serwisie sportowym GW (niewielka wzmianka w "z ostatniej chwili", kiedy to onet i wp rozpisywały się o sukcesie Tomka. Cóz- Tomek pobiegł na miarę swych możliwości obecnie, jest stabilny ale nie jest super gwiazdą jak Małysz. No to po co o Nim pisac?
            GW niestety schodzi na psy, mówiąc kolokwialnie, szczególnie widzę to w przypadku "Gazety w Krakowie" - nagminne przekłamania, wydumane afery, politykierstwo...
          • Gość: Ewunia 28 Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:09
            A swoja drogą, czy nie uważasz, że kłopoty zaczęły się wtedy, kiedy zdemonotwano "dream team" czyli zrezygnowano ze współpracy z Blecharzem i Żołędziem?
            • Gość: @ Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:33
              Właśnie...też zastanawia mnie upór sztabu wyszkolenia w kwestii psychologa.
              Niby jest jakiś magister ds niecielesnych, ale efektów nie widać.
          • Gość: Y_Sam Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:10
            Witajcie kibice ! Ja też nie mogę patrzeć na tą ogólnonarodową histerię z powodu
            2 słabszych występów Małysza. Tak, najlepiej to go żywcem ukamieniować, bo 2
            razy z rzędu śmiał być poza dziesiątką. A co dzisiaj pokazali zawodnicy
            wyprzedzający go w PŚ? Jeden Ljokelsoy ledwo zmieścił się w 10, reszta skakała
            mniej więcej tak jak Adam. I co, to na nich też już żal patrzeć?
            Malkontenci i Dziennikarze - pozwólcie człowiekowi (w domyśle Małyszowi) mieć
            słabszy dzień, zwłaszcza że podobnie jak w piątek - niektórzy zawodnicy, w tym
            Małysz, Janda, Hoellwarth - trafili na fatalne warunki na skoczni.
            Ponadto w kadrze panuje ponoć kiepska atmosfera, a przyczyniacie się do tego
            m.in. wy, dziennikarze.
            Co do Adama - wierzę, że jeszcze odrobi w Planicy straty do Jandy i
            Hoellwartha, trudniej będzie odeprzeć atak skaczącego jak natchniony
            Hautamaekiego. Zapowiada się ciekawa walka o to 3 miejsce, bo może i Morgi się
            włączyć. A zyska na tym widowisko. I niech moc będzie z Małyszem !
        • Gość: Schuja Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 18:41
          Do Ewuni. Ten twoj Adam juz od PONAD DWOCH LAT nic ale to NIC nie osiagnal,
          tak ze nie rozumiem , dlaczego dziennikarze z GW , nie mieliby o konsekwencjach
          tej sytuacji OTWARCIE pisac. Kazdy zna byle , dosyc juz dawne zreszta
          osiagniecia Adama Malysza , ale karawana idzie dalej i jak juz to o tych bylych
          osiagnieciach mozna napisac jakas monografie i kropka.Liczy sie co jest ( a to
          widac - fatalnie jest z Malyszem , o reszcie nie wspomne nawet ) i co bedzie.
          Abedzie fatalnie , jak sie nadal beda probowali opierac na tej juz ( sorry za
          porownanie ) tak straszliwie ZAJECHANEJ KOBYLE. Bo przeciez Malysz juz stoi na
          koncu swoich mozliwosci . Dajcie mu kuz swiety spokuj , wy malyszomany
          nienasycone.
          • Gość: Ewunia 28 Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:58
            Coz Schuja- kazdy jak Ty to nazywasz "zajechaną kobyła" kiedyś będzie. Nikogo nie ominie przemijanie czy to w sporcie czy to w życiu. Czy Adam stoi na końcu swoich mozliwości trudno mi oceniać, mogę jedynie CHCIEC aby tak nie było.
            Czy jestem malyszomanem nienasyconym- a skądże- ja NIC JUZ NIE ZĄDAM od tego wielkiego skoczka. Lubie po prostu skoki, lubie Adama i lubie oglądać jak skacze- nawet jak skacze słabiej. Lubie te czesc jego osobowości, którą znam, dzieki TV czy prasie, lubie Go po prostu i już.
            Co do GW dużo by pisać ale po co...
            • Gość: Schuja Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 19:35
              Do Ewuni. Przyjedz do Planicy. Zobaczymy na miejscu , czyj faworyt otrzyma
              Puchar Swiata. Bede , jak zwykle , trzymal NIEBIESKI balonik. Moze sie
              rozpoznamy. Moja cecha szczegolna : wyjatkowo ladny i przystojny chlopak , jak
              to mowia krew i miod . Bo jeden jest MISTRZ SWIATA , JANNE AHONEN - KING i
              KAISER.
              • Gość: Ewunia 28 Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:04
                Schuja! niestety Twoja osoba mnie kompletnie nie interesuje. Ja reaguje tylko na twoje posty. Jelsi mialabym pojechac do Planicy to tylko po to, aby podziwac skoki najlepszych i samego Adasia.
                • Gość: Schuja Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 20:18
                  Do Ewuni. Nie znasz mnie dziewczyno. Umysl mam co prawda mocno robaczywy , ale
                  ta reszta , przy czym mam tu na mysli takze wszystkie moje czlonki jest
                  perfect.Przemysl jeszcze raz moja propozycje , bo nastepny raz juz jej nie
                  powtorze. Ja cie kupuje w ciemno. Jeden warunek , jestes rzeczywiscie
                  dziewczyna. Nawet do 40 lat . Lubie starsze doswiadczone kobiety.
                  • Gość: Jaro Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 13.03.05, 21:25
                    A skromność to twoja główna cecha zapewne...?
                    • Gość: Ewunia 28 Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:54
                      Jaro, coz wymagasz od Schuji? Skromność skarb dziewczęcia a nie robaczywych, jak sam o sobie pisze Schuji
          • Gość: Kuimichino Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.j.pppool.de 13.03.05, 19:01
            Bez przesady, facet wygral w tym roku konkursy w Pucharze Swiata, niewiem, dwa
            albo i trzy. Schuja, ty chyba nigdy nie uprawiales zadnego sportu bo nie masz
            pojecia, co to jest forma, przygotowanie przedstartowe a poza tym nie znasz
            specyfiki skokow. Zobacz, na poczatku sezonu Ahonnen wygrywal konkurs za
            konkursem w cuglach, mial po 20 pkt. przewagi. A teraz? Czy to oznacza, ze
            Ahonnen jest slabym sportowcem, skonczyl sie itd??? Wez sobie chlopie jakas
            ksiazke do fizjologii czlowieka, znajdz rozdzial o fizjologii sportu i poczytaj
            troche o ym, co to jest forma i jak sie ja buduje bo na razie pierniczysz jak
            potluczony.
            Moze na kims robia wrazenia te twoje wynurzenia ale na mnie nie.
            I nie jestem zadnym malyszomanem, interesuje mnie sport i tyle.
            I nie wmawiaj mi prosze, ze jestes Niemcem bo ja znam kilku Niemcow po
            slawistyce i wiem, jak oni rozmawiaja i pisza po polsku.
            • Gość: Ewunia 28 Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:06
              dzieki- super jest to co napisałeś. Pozdrawiam:-)
            • Gość: Schuja Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 19:26
              Do kui....-glupka. Juz ci napisalem , ze nie rozmawiam z glupimi , tak ze
              zostaw mnie w spokoju.Ateraz zdradze ci wreszcie to , co was tu tak
              meczy.Jestem obywalelem Luxemburga , z dwoma miejscami zamieszkania .To drugie
              to na pewno nie jest Polska. A teraz , glupku , odczep sie juz.
              • Gość: Kuimichino Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.j.pppool.de 13.03.05, 19:34
                Schuja, "glupek" brzmi w twoich ustach jak najbardziej wyszukany komplement.
                Napisz to prosze choc jeszcze jeden raz, obiecuje ze sie odczepie.
              • Gość: @ Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:51
                Po co w takim razie wchodzisz na to forum? Tu są same głupki.
                Czy naprawdę wśród 450.000 mieszkańców Luksemburga nie znajdujesz
                ani jednego, co by chciał z Tobą gadać?

ps. Postronnych przepraszam za te osobiste wycieczki,
                ale Szuja wykorzystał już limit wyrozumiałości, cierpliwości
                i tolerancji.
                • Gość: Schuja Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 19:59
                  Do Malpy. Jak to po co wchodze? Wlasnie dlatego , ze tylu albo nawet same
                  GLUPKI. Mnie chodzi o badanie reakcji tych ostatnich. Jak sie zachowuja ludzie
                  inteligentni jest mi dobrze wiadome, m.in. z autopsji. Natomiast tyle glupkow ,
                  co na tym forum , nie znajde nigdzie indziej. Mam nadzieje , ze zrozumialas
                  mnie.
                  • Gość: @ Niestety, nie zrozumiałam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:27
                    • Gość: Schuja Re: Niestety, nie zrozumiałam. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 20:59
                      Do MALPY: To nic.Dziewczynom wybaczam , gdy nie rozumieja . Maja za to inne
                      przymioty , ktore akceptuje.
                      • Gość: @ Re: Niestety, nie zrozumiałam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:15
                        Schuja, Złotko.
                        Czy aż taki kłopot sprawia ci myślenie w języku polskim,
                        czy jesteś na tyle Cyborgiem Gruboskórnym, że nie wyczuwasz ironii?
                        Ironii bijącej z większości postów kierowanych do ciebie.
                        • Gość: Ewunia 28 Re: Niestety, nie zrozumiałam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:55
                          Ależ @ droga! On woli myślec, że jest dla nas ważny, że z uwagą czytamy jego bełkot pozbawiony niestety sensu. Jeśli zdarza mu się czasem coś mądrzejszego napisać, to zaraz w następnym zdaniu okazuje się, że jednak nadzieje były płonne... Cóz, dzieci uczą się długo.
                          • Gość: @ Re: Niestety, nie zrozumiałam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 00:11
                            Widzisz Ewuniu.
                            Mam trochę mieszane uczucia...
                            Nie bez kozery w wiekach średnich i późniejszych istniał etat "chłopca do bicia".
                            Kogo walnąć, żeby złość wyładować? Schuja jest idealny ;)
                            • Gość: ksi ja chyba rozumiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:20
                              Od dłuższego czasu czytam zażarte dyskusje na forum GW dotyczące skoków narciarskich, ze szczególnym naciskiem na osiągnięcia polskich skoczków. Nie zabierałem dotąd głosu z dwóch powodów:

1. Wolę narciarstwo zjazdowe
                              2. Włączając się, stracił bym zabawę płynącą z obserwacji ;)

... a obserwacje są niebywale pouczające. Obywatel o wiele mówiącym nicku "Schuja" dowartościowuje się niewątpliwie przebywając na polskich forach internetowych. Czerpie również niekłamaną radość z prowokowania fanów Adama Małysza swoimi niewybrednymi komentarzami. Takich ludzi nazywa się czasem "wampirami energetycznymi", bo "wysysają" z ludzi energię doprowadzając ich do szewskiej pasji. Schuja wkazuje się nawet pewnymi oznakami nabytej niegdyś (zapewne w wielkich bólach i cierpieniu) pewnej dozy inteligencji. Co prawda jestt to poziom nastolatka, ale jednak. Zastanawia mnie czy Schuja jest jednorazowym wybrykiem natury, czy też jest to cecha dziedziczona genetycznie. Dla osób inteligentnych Schuja może być materiałem do ćwiczenia logiki, ale proszę Was - nie angażujcie się w dyskusje z nim zbyt emocjonalnie, bo nie warto. Droga @ - Schuja nie jest w stanie docenić Twojego poczucia humoru, to dla niego równie niedostępne jak dla wróbla loty w stratosferze ;)
                              • Gość: Schuja Re: ja chyba rozumiem ;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.05, 10:48
                                Do ksi.Cieszy mnie fakt , ze bawisz sie na tym forum . To jest nas juz
                                conajmniej dwoch.Sorry , ze w twojej ocenie ,moje komentarze sa niewybredne .
                                Tutaj musze sie jednak dostosowac do poziomu odbiorcow.Masz racje twierdzac ,
                                ze odczuwam przyjemnosc prowokujac to polactwo i doprowadzajac je w ten sposob
                                do szewskiej pasji. Ale aby te fakty wywnioskowac po , jak to sam piszesz "
                                DLUZSZYM CZASIE CZYTANIA ZAZARTYCH DYSKUSJI NA TYM FORUM" nie trzeba nawet
                                malej dozy inteligencji. Tak zepozostan lepiej dalej przy swoich OBSERWACJACH.
                                A gdybys czegos nie rozumial , pytaj sie smialo. Ja dla ludzi , ktorym natura
                                poskapila tej szarej masy , tam na gorze twojego ciala , mam zawsze
                                wspolczucie.Nigdy nie probuje sie wyzywac na osobach duchowo troche ulomnych ,
                                a jak raz to tutaj robilem ,to po rozeznaniu mozliwosci intelektualnych tej
                                osoby , przerwalem natychmiast wszelka dyskusje. I bylo mi naprawde przykro z
                                tego powodu.Natomiast tym wszystkim , ktorzy tylko mysla , ze MYSLA , nie
                                popuszam ani na jote. I mam wielka przyjemnosc , gdy ich tak gnoje. Ponijal ty?
                                • Gość: ksi do Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:17
                                  ... a wiesz, że zastanawiałem się co do twojej przynależności państwowej i wychodziło, że ty nastajaszczij russkij czełowiek musisz być, a teraz moje wątpliwości się rozwiały dzięki temu: "Ponijal ty?". Taki z ciebie Luksemburczyk, jak z Abramowicza Londyńczyk ;))))))))
                                  • Gość: @ Do ksi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:11
                                    Szkoda Kolego Szanowny Twojego czasu, energii i zachodu.
                                    Szuja tego i tak nie przeczyta. A nawet jeśli, to nie pojmie.
                                    Każdy głos rozsądku to jak wołanie na puszczy.
                                    Dlatego, że:
                                    a) nie czytuje już żadnych "ALUZJI",
                                    b) "mądrość" go nie obchodzi,
                                    c) gdakanie "KWOK" i chrząkanie różnych na tym forum "świń" mu zwisa,
                                    d) na kogoś tam jeszcze "sika" i "robi kupę"...
                                    OTO Szuja w całej swej skromnej okazałości ;)

Wnioski narzucają się same - on czyta tylko swoje posty.

Pozdrawiam ciepło :)
                                    • Gość: ksi do Tajemniczej @ ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:47
                                      ... ze Szują i tak nie miałem zamaiaru dyskutować, ot tak mie sie wyrwało ;)

pozdrawiam ciepło Największą Fankę Adama Małysza ;)a szujom na pohybel... ;)
                • Gość: Kuimichino Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.j.pppool.de 13.03.05, 20:11
                  @ kto bedzie z takim chamem dyskutowal? Zostalo mu tylko forum ale i tu
                  proponuje solidarnie chama zignorowac i juz.
                  • Gość: @ Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:21
                    Wiem, że macie rację i tak powinnam zrobić...
                    Ale ja tą kreaturę czytam już od dawna.
                    Wiele obelg przełknęłam ale więcej nie zdzierżę.

Sezon się już kończy.
                    A ponieważ Perwersyjny Masochista Schuja, sponiewierany,
                    upodlony i zmieszany z błotem, czuje się o niebo lepiej,
                    apeluję do Was Rodacy!!!
                    Nie dajmy zapomnieć Szuji o tradycyjnej polskiej gościnności ;))
                    • Gość: Kuimichino Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.j.pppool.de 13.03.05, 20:46
                      Przeciez jemu wlasnie o to chodzi zeby sprowokowac. To najprawdopodobniej jakis
                      nastoletni gowniarz, poziom jego wypowiedzi o tym swiadczy. Jesli brakuje mu
                      argumentow to zaczyna wyzywac, zachowuje sie identycznie jak Lepper. To burak,
                      przeczytalem pare jego wypowiedzi bo zauwazylem, ze sporo ludzi na forum wdaje
                      sie z nim w dyskusje, ja tez probowalem ale to jakis baran, na poziomie nie da
                      sie z nim pogadac, powtarza jak papuga jakies majaki o "polakowatosci" czy jakos
                      tak. Znawca sportu z niego zaden, co udowodnil nie raz, udaje jakiegos Niemca
                      czy mieszkanca Luxemburga czy Bog wie kogo a najpewniej jest pryszczatym
                      nastolatkiem, co z rodzicami ptzyjechal do Niemiec, zobaczyl autostrady i
                      zeswirowal.
                      Nie rozumiem tylko, dlaczego kilka osob dostarcza mu pozywke i wdaje sie z nim w
                      jakies bezsensowne dyskusje, ja sie do tego chama wiecej nie odezwe, powinno sie
                      solidarnie bojkotowac takie elementy bo zaczyna to forum przypominac forum onetu.
                      A to bardzo niedobrze.
                      • Gość: Schuja Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 20:53
                        Do kui..-glupka. Czyli przegrales , glupku.Amen.
                      • Gość: @ Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:32
                        Nooo, trochę mu ubyło z repertuaru.
                        Nie częstuje nas już ZERAMI, o dziwo.

Przez te trzy miesiące snuliśmy wspólnie na forum snuje
                        o pochodzeniu, wieku, narodowości, poziomie IQ, a nawet o diecie Schuji...

Śmiechu było co nie miara i trochęśmy się już ze sobą zżyli.
                        Wiemy, że z Schuji nędzny prowokator, sam pretenduje
                        (jak Lepper z resztą ;)do roli niezłomnego demaskatora przywar
                        i wad naszych narodowych. A ostatnio także Super Amanta ;)

Czemu wdajemy się z nim w dyskusje?
                        Bo, jak wcześniej pisałam, przebrał miarkę,
                        bo sezon się kończy i trzeba chłopaka godnie pożegnać,
                        bo on się świetnie nadaje do "pojeżdżenia",
                        bo lepszy stary, znany "wróg", bo...
                    • Gość: Schuja Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 20:49
                      Do Malpy.Cieszy mnie to ,ze od DAWNA juz mnie czytasz , przy czym ,znajac
                      dokladne znaczenie slowa kreatura , nie odbieram tego obrazliwie. Aco ci sie w
                      tym co do was mowie najwiecej podoba ?. Bo ze was troche zauroczylem , tym
                      wypominaniem waszych wad i przywar narodowych , jest mi juz jasne.Lubicie to
                      jak sie was takim batem leje , aby probowac przed samym soba udowadniac , ze
                      tak nie jest. I wiem tez , ze niektorym , co bardziej inteligentnym , jest brak
                      mojej osoby, jak zdarza mi sie opuscic to forum na pare , - nascie dni.
                      Stwierdzilem to juz nie JEDEN raz , czytajac wasza , prowadzona pod moja
                      obecnosc dyskusje. Wiem , wiem , brak wam wtedy Mistrza. Ale to nic . Zostane z
                      wami i w ten sposob przychyle sie do waszych , niewypowiedzianych zyczen. Niech
                      kazdy , madrzejszy , zada sobie sam to pytanie i na nie samemu sobie uczciwie
                      odpowie :. chcesz tutaj dalej miec Schuje? Ale uczciwie, przed samym soba. No
                      i ?
                      • Gość: Kuimichino Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.j.pppool.de 13.03.05, 21:16
                        No i spadaj w koncu na szczaw szczeniaku bo gazeta.pl to forum dla normalnych
                        ludzi a nie zakompleksionych chamow.
                        "Przegrales glupku" - normalnie jak dziecko w przedszkolu. Wez sie lepiej za
                        czytanie ksiazek gowniarzu, doroslego mozesz sobie udawac na Onecie ale nie tutaj :)
                        • Gość: Ewunia 28 Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:57
                          Trzeba go ignorowac i nie odpowiadać na posty, wtedy sie odczepi.
                          • Gość: Kuimichino Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.j.pppool.de 14.03.05, 00:08
                            No pewnie, lepiej jest pogawedzic sobie milo, np. z Ewunia28 :)
                            • Gość: Ewunia 28 Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 02:30
                              Jasne:-) jest tutaj na tym forum kilka miłych osób, z którymi można pogawędzić, pośmiać się i podyskutować o skokach nie tylko Adasia. Pozdrawiam Cie cieplutko:-)
                      • Gość: @ Do Schuji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:44
                        1. Nie da się ciebie nie czytać, bo wszędzie ciebie pełno,
                        wszędzie wtrącisz swoje trzy grosze. Proszony czy nie.

2. "Kreatura" w znaczeniu pejoratywnym, więc się tak nie ciesz.

3. Co mi się podoba? Nic.

4. Z tego, co pisałeś do tej pory nie potrafię wyłuskać
                        ani jednej konkretnie sprecyzowanej przywary narodowej.
                        Nie wspominam już o stylistycznych brakach w twych wypowiedziach,
                        ale o merytorycznych.
                        Przez skórę czuję, że o coś ci musi chodzić, tylko kurde blaszka
                        nie wiem, o co.

5. Nie czuję się kompetentna, żeby odpowiadać na twoje pytania
                        kierowane do "co inteligentniejszych i mądrzejszych".
                        Nie wiem, czy to nasze polskie forum złożone z samych głupków
                        jest właściwym miejscem do stawiania takich pytań.

• Gość: Jaro Re: Luxemburg? Nie ma takiego miasta Luxemburg ;) IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 13.03.05, 21:31
                  > Czy naprawdę wśród 450.000 mieszkańców Luksemburga nie znajdujesz
                  > ani jednego, co by chciał z Tobą gadać?

Nie znajdzie. Nie domyślasz się, dlaczego ;)
        • Gość: fert Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: 63.175.19.* 14.03.05, 00:06
          ale słabo skacze
          • Gość: Ewunia 28 Re: Ale o cóż do cholery chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:31
            No pewnie, że słabo ale czy to powód do zalamywania rąki i idiotycznych artykułów?
      • Gość: chris*** ten rok to porazka! IP: 83.65.234.* 13.03.05, 18:36
        panu kuttinowi juz dziekujemy!
      • Gość: and Szkoda czytać artykuł takiego pajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:50
        Do autora artykułu - moze sam cos soba zaprezentujesz a potem krytykuj kogos.
        Adas jestesmy z toba!
      • user_net1 Schuja, wal się 13.03.05, 19:30
        Baranku, nie pojawiaj się tu więcej. Rzygam na Ciebie, głąbie.
        Nawet nie myśl, że ktoś Cię na tym forum szanuje. Twoje posty są czytane, bo są.
        Ale generalnie wal się na ryj stary czopie!
        • Gość: Schuja Re: Schuja, wal się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 19:48
          Do userneta - rzygacza. Aco jadles ostatnio?Pewnie schabowy albo to
          superswinstwo pod nazwa flaki. Radze ci , przejdz na bardziej europejskie
          jedzenie , no chyba , ze u ciebie to sprawa finansow. C i e s z e sie , ze
          mnie nikt nie szanuje. To by tylko mi utrudnilo moja dzialalnosc tutaj. A
          pojawiac to bede sie na tym forum tak dlugo , jak dlugo mnie to bedzie bawic. A
          na razie to dzieki m. in. takim stworom jak ty mam wysmienita zabawe.Aco do
          twojego generalnego zyczenia pod moim adresem to dzieki. JEDYNE SPROSTOWANIE
          TO " mlody czop ", choc musze sie tutaj przyznac bez bicia , ze pojecie czop
          jes mi nieznane.Moze czop od beczki?.
          • user_net1 Re: Schuja, wal się 13.03.05, 20:13
            no, szujko, a jaką ja mam radochę, że Ty jednak dajesz się sprowokować do
            odpowiedzi. hehe, głąbiku. Twoje wypociny, którymi udajesz, że masz coś do
            powiedzenia są, no normalnie nie da się opisać jak są puste.
            A czop, owszem, geneza tego wyrażenia pochodzi od czopa od beczki. Ale w Twoim
            wypadku myślę, że to będzie raczej czop skórny, zatykający ujście porów. Czyli
            krótko mówiąc - jesteś wągrem niewyciśniętym:)
            A jeśli wiesz o co chodzi, to ciskam wągry w Twoim kierunku!
            To co, odpiszesz? Bawisz się dalej?
            • Gość: Schuja Re: Schuja, wal się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 20:25
              Wydawalo mi sie do tej pory , ze dosyc dobrze opanowalem wasza mowe , ale tutaj
              musze spasowac. Nie wiem co chcesz mi powiedziec tym ciskanym albo nie ciskanym
              Wegrem? Prosze o dalsze informacje , bo nie przypuszczam , ze sie jakos z tych
              waszych bratankow smiejesz.
              • Gość: user_net1 Re: Schuja, wal się IP: *.optinex.pl / 80.51.144.* 13.03.05, 21:25
                oj Szuja, Szuja... Pouczać Polaków chcesz, a po polsku nie umiesz mówić. Do
                tego nic nie wiesz o polskiej kulturze. Tak jak kolega Niebieski II Ci napisał,
                nie myl Węgra z wągrem.
                A o ciskaniu wągrów w czyimś kierunku - to cytat [btw: rozumiesz to słowo?] z
                jednego z filmów Monthy Pythona.
                Chcesz tępić polactwo - a kto Cię do tego upoważnił? Wiem, nikt nie musiał. Sam
                jesteś sobie sterem, żeglarzem, okrętem.
                A może byś się określił, jakiej Ty jesteś narodowości?
                • Gość: @ 16 ton :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 00:34
                  Tylko nie Monty Python, bo do następnego sezonu będziesz się
                  tłumaczył za Johna Cleesa, Beksińskiego juniora i Błękitną Norweską
                  z tęsknoty usychającą ;)
                  Schuja ma kłopoty z rozebraniem rzeczywistości, cóż dopiero
                  abstrakcyjny humor pompatycznych Angoli ;)
                  Pzdr.
          • Gość: @ Re: Schuja, wal się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:13
            Mógłbyś nas wreszcie objaśnieć, na czym polega twoja
            "działalność" na tym forum? I czy jest to działalność charytatywna,
            zarobkowa czy działalność w ramach jakiejś terapii?

Może łatwiej nam będzie zrozumieć przyczyny, dla których
            tak radośnie i ochoczo strzykasz jadem i głupotą.

Jeśli chcesz uzdrawiać "polactwo", zacznij od siebie,
            w myśl starego polskiego porzekadła o zadrze i belce w oku.

ps. A może Twoje frustracje to kwestia diety, bo wybacz,
            ale odżywiasz się jak pacjent oddziału geriatrycznego
            albo nastolatka na cud-diecie.
            Polecam schabowego z bigosem po staropolsku
            albo żeberka w miodzie...mniam...
            • Gość: Schuja Re: Schuja, wal się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 21:15
              Do Malpy. Ja polactwa nie chce uzdrawiac, bo tego sie uleczyc nie da. To sie
              wyssalo z mlekiem matki, tak samo zreszta , co niektorzy Polacy tez wyssali z
              mlekiem matki.Ale tych to zaliczam do jednej z podgrup polactwa pospolitego.Ja
              mam oczy i cala reszte zdrowa a czytajac polecane przez ciebie propozycje
              kulinarne tzw. kuchni staropolskiej , odczulem nie wiedzac czemu odruch
              zwrotny . Jeszcze jeden z powodow , dlaczego sie czuje nieswojo w waszym
              kraju .
              • Gość: Schuja Re: Schuja, wal się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.05, 21:50
                Do siebie . No baranki i barany wy moje wszystkie . Zostawiam was dzisiaj w
                spokoju. Jestem umowiony w dobranym towarzystwie. Brydz , prosze panstwa,
                brydz. Po tym , jek musialem sie tutaj z kilkunastoma glupoli uzerac , moj
                organizm , a szczegolnie moja glowa potrzebuje troche logiki. Bo rzeczywiscie z
                wami i przy was mozna zglupiec. Z obecnych tutaj , dzisiejszych uczestnikow
                tego forum kalsyfikuje 2 a moze 3 najwyzej do grona nienajglupszych. Uwaga! Nie
                napisalem inteligentnych. Dobranoc.
                • Gość: Schuja Re: Schuja, wal się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.05, 09:35
                  Podsumowanie. JANNE AHONEN - KING I KAISER , Malysz obecnie miernota jakich
                  wiele , bez jakichkolwiek szans na cos lepszego. I oczywiscie bez NAJMNIEJSZYCH
                  SZANS NAWET NA TE DURNA NAGRODE POCIESZENIA W Planicy. A tutaj to wystarczy
                  tylko , ze czlowiek sprobuje sie troche rozerwac i opusci ten chlew i kurnik a
                  od razu wszystkie swinie i wszystkie KWOKI ( te to nawet specjalnie
                  glosno ),zaczynaja swoj koncert.Oj kwoczki wy moje. Jak tylko kogut was opuscil
                  to od razu do poznej nocy zaczelyscie intensywne GDAKANIE. KOGUTA wam
                  potrzeba , ktory by was tak porzadnie po waszych glowkach postukal , co? Koncze
                  to obecne forum , tak ze znowu mozecie w spokoju zaczac wasz KWIK (to do
                  wszelkich swin i wieprzow )i GDAKANIE ( to do moich kwoczek ).
      • black-wolf Szacuken 13.03.05, 20:49
        Ja tam malysza szanuje. Wszystko co ma swój poczatek ma takze swoj koniec.
        Takze mistrzowska forma, ale......... z pewnoscia to wina wiatru
        • Gość: Niebieski II do schuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:57
          Jak nie wiesz co to jest wągier nie mylić z Węgrem to wytłumaczę tobie to tak : wągier jest odpowiednikiem WRZODU który musi być wyciśnięty a takity jesteś .Miał być z ciebie wrzód tylko ciebie wyciśli lub miało być z ciebie g...o tylko obciągli cię skurą . nie mmylić kury ze skórą
      • Gość: Waldemar G Dajcie spokój małyszowi --Brzozowski to mistrz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.05, 08:44
        Ludzie, co wy z tymi skokami - wkońcu to tylko zjazdy w dół. Pamiętajcie o
        naszych prawdziwych mistrzach - O Wojciechu Brzozowskim, Dorocie Staszewskiej i
        o Kuśnierewiczu
      • Gość: Astra krytykańci IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 09:12
        JESTEM Z ADAMEM BEZ WZGLĘDU NA JEGO WYNIKI.
        KOMENTATORÓW do lasu niech sami wezmą się za uprawianie sportu i pokaża wyniki
        W swojej pracy dziennikarsko - krytykanckiej jak coś z kopią to mówią może się
        zdarzyć nie do końca ... itp. Jak komus coś nie wychodzi to opluwanie.
        Kiedyś Adam wypowiedział się o kasie PZN dlaczego kolesie dziennikarze nie
        drążż temat>
      • Gość: wks respekt Szkoda było patrzeć - Małysz 19. w Oslo IP: *.lo9.wroc.pl 14.03.05, 09:32
        malysz i tak jest the best
      • Gość: t wyborcza -obudź sie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 09:44
        "pseudokibic" (speudonim rb)wasz dziennikarz obraża wszystkich prawdziwych
        kibiców skoków narciarskich.
        Wczorajszy konkurs był pasjonujący! Nie tylko Małysz skacze na nartach! A że
        zaśmiecono mu głowę aferami w PZN(znowu dziennikarze)to nie jego wina.
        • Gość: echtom Re: wyborcza -obudź sie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:41
          Nareszcie coś o konkursie. Wczoraj nie było mnie na forum z powodu awarii
          internetu, ale widzę po przeczytaniu postów, że wiele nie straciłam. Nikt
          wcześniej nie wspomniał, jak pasjonujący zrobił się konkurs w połowie drugiej
          serii, gdy Widhoelzl pobił rekord skoczni. Ciekawa jestem, ile osób
          zastanawiało się, czy wyjedzie z tym rekordem z Oslo, czy jeszcze ktoś po nim
          dołoży pół metra. Mam nadzieję, że oba konkursy w Planicy będą porywające -
          Matti chyba mierzy w rekord Ahonena w liczbie kolejnych zwycięstw w sezonie, a
          Velikanki się nie boi. Wiem, że oznaczałoby to utratę szansy na podium i
          kryształową kulę w lotach dla Adama i jestem rozdarta, ale z drugiej strony
          marzy mi się wielkie widowisko, które choć na chwilę przesłoniłoby żenujące
          przepychanki w PZN-ie i spekulacje wokół Małysza i Kuttina i pozwoliło po
          prostu cieszyć się pięknem sportu. Pozdrawiam wszystkich kibiców skoków
          narciarskich.
          • Gość: Schuja Re: wyborcza -obudź sie!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.05, 11:11
            Do echtom. Dzieki za pozdrowienia ( ostatnie zdanie ), pozdrawiam cie rowniez.
            Musze sie natomiast nie zgodzic z twoim twierdzeniem , ze konkurs zrobil sie
            PASJONUJACY . On juz nie moze byc pasjonujacy , bo jest juz
            rozstrzygniety.PUCHAR SWIATA zdobyl JANNE AHONEN - KING I KAISER i nie ma juz o
            co walczyc , no chyba ,ze uwazasz ,ze trzeba walczyc o te obgryzione kosci ,
            ktore MISTRZ SWIATA , JANNE AHONEN - KING I KAISER pozostawil lezec. Natomiast
            mozna popatrzec na piekno skokow i tutaj bym sie zgodzil. Ale tu juz sie o NIC
            nie konkuruje . Cala ta reszta , te powymyslane kulki , kubki itp to tylko
            NAGRODY POCIESZENIA . LIZAKI dla co ambitniejszych. Ktos to musi tutaj wyraznie
            powiedziec.Imysle , ze WIELU na tym forum mysli podobnie , tylko sie nie chca z
            tym wychylac , zeby nie podpasc tej malyszomanckiej hordzie.
      • Gość: Olala Szkoda........ czytać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:57
        Życzę Panu Redaktorowi aby przez kilka lat był non stop w czołówce światowej w
        czymkolwiek i nie obrażał świetnego sportowca tytułem artykułu jak z
        najgorszego brukowca. Powinien Pan zmienić redakcję, a nie pracować w gazecie,
        która pretenduje do obiektywnej, fachowej (!!!) i "prawdopiszącej".
      • Gość: Krzysiek pomyłka ... 2 konkursy Austriacy wygrali chyba... IP: *.cst.tpsa.pl 14.03.05, 11:44
        Hellwarth wygrał i Withoelz = 2 konkursy, a nie jeden
        • Gość: stach Re: poczekajcie IP: *.gdynia.mm.pl 14.03.05, 16:15
          Panowie: a może poprostu Małysz zarobił już trochę kasy i jest po ludzku
          bardziej ostrożny?
          • Gość: ksi Re: poczekajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:24
            Może już i zarobił, ale samo bycie pierwszym wypala czlowieka psychicznie. Przydałby się ktoś w kadrze, z kim Małysz mógłby rywalizować, a niestety na razie jest samotną gwiazdą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka