Gość: piotrek IP: *.chello.pl 16.03.05, 01:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie lubie wisly a ja mialem wyobrazenie ze GW czytaja IP: 62.111.139.* 16.03.05, 01:48 ludzie inteligentni,ale jak czytam te wszystkie posty to.... Odpowiedz Link Zgłoś
cop_ernic Re: a ja mialem wyobrazenie ze GW czytaja 16.03.05, 07:36 To przeczytaj sobie 5 post! Juz od jakiegos czasu nie zabieram glosu, szkoda palcow. Aha, i jeszcze jedno: portal GW "Sport" nie jest platforma intelektualnego dyskursu. Warto to zapamietac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: a ja mialem wyobrazenie ze GW czytaja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 17:06 no pewnie że GW kupują inni niż...hm... tu nie GW, tu bezpłatny portal gazeta.pl - każden jeden może się popisać za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikehp Re: Euzebiusz Smolarek: Liczy się najbliższe spot IP: *.upc-d.chello.nl 16.03.05, 03:01 A mi sie podoba wypowiedz "ale nie jest najważniejsze, żeby Smolarek grał, tylko żeby drużyna wygrała". I o to chodzi, Ebi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arty5ta a co mial powiedziec???!!! IP: *.dsl.pipex.com 16.03.05, 03:49 tak samo przypadkow jak 9 punktow zdbylismy, tak samo mozemy je stracic tej wiosny. przeciez nie moze powiedziec ze ta reprezentacja sie kupy nie trzyma a trener jest beznadziejny!!!! BRAWO SMOLAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumiszumi Re: Euzebiusz Smolarek: Liczy się najbliższe spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 07:23 dajcie sobie z nim spokój, jest cienki. Durzo szumu wokól tak przecietnego pilkarza. Grajac w ataku to i Olek w koncu trafi z glupot trafi do bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx słaby ?? IP: 193.151.48.* 16.03.05, 08:48 pokaż mi kogoś kto może zagrac na prawym skrzydle ?? bo od 2001 toku nie przypominam sobie zawodnika który zagrał na tej pozycji kilka spotkań (może poza eksperymentalnie grającym w każdym meczu kosowskim) sibik <lol>, gorawski ?? whos next ?? w feyenordzie a tym bardziej w bvb nie gra się przypadkowo więc lepiej zeby grał smolarek który wiekszość swojej kariery gra na skrzydle niz ktokolwiek inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crush Re: słaby ?? IP: 195.20.110.* 16.03.05, 08:52 oglądałem go ostatnio w kilu meczach bundesligi. wcale nie jest słaby. widać ze jest w gazie. według mnie zagra w pierwszym składzie z azer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: słaby ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:40 Na takich rywali jak Azerowie czy Irlandia na prawym skrzydle wystarczy i Smolarek, ja jednak widziałbym tam Żurawskiego a atak mogliby stworzyć Frankowski z Rasiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia MIstrz Re: słaby ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:10 zuraw pokazal jak gra na szkrzydle gdzie nie ma go wogole w obronie a jak sobie radzi w ataku i chyba juz nikt nier powinien mowic o zurawskim jako skrzydlowym bo to smieszne. a rasiak niech strzela w 2 angielskiej taki wichniarek drugii dobry na 2 lige i tam jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Euzebiusz Smolarek: Liczy się najbliższe spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:49 Widziałeś choć jeden jego mecz w Borussi? Jest jednym z najlepszych jej zawodników, strzela bramki, podaje , walczy, wymusza rzuty karne(już3). I ty mówisz że jest cienki?. Powiedz kto oprócz niego i Krzynówka jako ofensywny zawodnik stanowi o sile swojego klubu za granicą? To właśnie Smolar z naszych piłkarzy ma szansę na największą karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia MIstrz Re: Euzebiusz Smolarek: Liczy się najbliższe spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:06 od razu widac ze nie znasz sie za bardzo na tym co piszesz. smolarek to jeden z 2 polskich pilkarzy którzy mogli by spokojnie grac w lidze hiszponskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** ebi gola! IP: 83.65.236.* 16.03.05, 09:08 podoba mi sie ten zawodnik. z takim nastawieniem na pewno daleko zajdzie. licze na jego gole w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa najciekawsze oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:13 www.akcje24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSD Ebi zagraj tak jak kiedys gral tata. IP: 24.125.7.* 16.03.05, 13:28 Wlodek zawsze nas ratowal i zdobywal pierwsze bramki w ciezkich spotkaniach. Nawet czasem by uratowac remis chowal sie z pilka w narozniku. ( Polska:CCCP w 1982 ). To byly czasy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia ...Liczy sie najblizsze spotkanie !! IP: 80.50.249.* 01.04.05, 15:07 Mam na imie Asia moze to dziwne ale fascynuje sie pilka nozna.Nie przegapilam zadnego meczu.Ostatni,kiedy tak zaciecie walczyliscie z Irlandczykami- przezywalam najbardziej.Nie wiem czy warto o tym mowic bo ktoz by sie tym przejmowal ze jest na swiecie dziewczyna ktora jest samotna ale nie z wyboru z koniecznosci...to choroba nie pozwala mi zyc tak jak inni ludzie.Nie moge uprawiac sportu,chodzic do dyskoteki-musze uwazac na to co jem co pije,ale nikt nie zabroni mi tego by byc fanka tak wspanialego czlowieka jakim jest Ebi.Wiele wniosl do druzyny,jest pogodnym chlopcem.Jestesmy prawie w tym samym wieku.Ja jestem troszeczke mlodsza.Mam 21 lat.Chcialabym tylko serdecznie pozdrowic Ebiego i cala zaloge i mam nadzieje ze takich meczy jak ostatni bedzie wiecej :) Aska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ...Liczy sie najblizsze spotkanie !! IP: *.chello.pl 01.04.05, 16:48 Wlasciwie pisze ten post by Ciebie, Asiu, pozdrowic i zyczyc Tobie szczescia, zwycieskich meczow naszej reprezentacji, zdrowia i satysfakcji z zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ...Liczy sie najblizsze spotkanie !! IP: 80.50.249.* 01.04.05, 17:19 Dziekuje za odpowiedz :)Ale nie wiem z kim mam przyjemnosc korespondowac?!Moj tato jest po awf jest fanem pilki noznej i Waszej reprezentacjii-ja mam to po nim.Tata jak na swoj wiek (a nie jest taki stary :))jest wysportowanym czlowiekiem.Chciala bym podziekowac za zainteresowanie i pozwole sobie podac swoj adres strony internetowej i jesli bylbys zainteresowany znajomoscia ze mna to sie odezwij www.aska.p-net.pl Pozdrawiam.Aska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia ...Liczy sie najblizsze spotkanie !! IP: 80.50.249.* 01.04.05, 17:08 Dziekuje :)Ale tak naprawde to nie wiem z kim mam przyjemnosc korespondowac?! Moj tato jest po awf jest czlowiekiem bardzo wysportowanym i niezmiernie kocha pilke nozna i Wasza reprezentacje a ja mam to po nim :)Osmiele sie podac Tobie moja strone internetowa i jesli bedziesz mial czas i ochote to przeczytaj to co jest na niej zamieszczone www.aska.p-net.pl Pozdrawiam goraco.Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia ...Liczy sie najblizsze spotkanie !! IP: 80.50.249.* 01.04.05, 17:08 Dziekuje :)Ale tak naprawde to nie wiem z kim mam przyjemnosc korespondowac?! Moj tato jest po awf jest czlowiekiem bardzo wysportowanym i niezmiernie kocha pilke nozna i Wasza reprezentacje a ja mam to po nim :)Osmiele sie podac Tobie moja strone internetowa i jesli bedziesz mial czas i ochote to przeczytaj to co jest na niej zamieszczone www.aska.p-net.pl Pozdrawiam goraco.Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorien Sport ponad wszystko IP: 80.50.249.* 03.04.05, 20:14 Wiesz Ebi ja chciala bym uprawiac jakis sport-jezdzilam kiedys konno ale teraz nie moge,nie moge nawet cwiczyc...kazda dziewczyna chce ladnie wygladac:)Ja tez sama dieta nie wystarczy.Jestem ciekawa czy byles na mojej stronie.Jestem czesto na Twojej i nie zauwazylam zadnego nowego wpisu.Teraz kiedy nadszedl ten smutny czas kiedy nasz Ojciec Sw odszedl od nas myslalam ze odwiedzisz swoja strone i ja uzupelnisz.Widocznie sie pomylilam:(Troche mi nie zrecznie pisac to wszystko tak oficjalnie wiec jesli uznasz ze kontakt ze mna jest czyms wartosciowym to sie odezwij lorien@p-net.pl Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorien sport ponad wszystko IP: 80.50.249.* 03.04.05, 20:25 chciala bym uprawiac jakis sport-jezdzilam kiedys konno choc przestalam.Nie wolno mi nawet cwiczyc.To z powodu mojej choroby...Ale kazda dziewczyna chce byc przeciez ladna,sama dieta nie wystarczy:)Jestem ciekawa czy Ty Ebi zajrzales choc na chwile na moja strone.Ja sledze Twoja codziennie i nic sie na niej nie zmienia.No coz nie mam do Ciebie pretensji ale mowi sie trudno.Gdybys jednak uznal ze chcialbys sie ze mna skontaktowac bo wiesz dla mnie kontakt taki oficjalny jest zbyt krepujacy to to moj meil:lorien@p-net.pl Asia. Odpowiedz Link Zgłoś