Gość: kosynier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:37 "(...)piąty mecz Prokomu w Top 16 skończył się piątym pogromem" - wizjoner jakiś czy co? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micho I znowu wstyd przed Ryśkiem ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_bb Re: Porażka Prokomu z Efesem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.05, 23:15 Żenada....szkoda, bo mimo że jestem kibicem Śląska liczyłem na co coś więcej z PROKOM-em. Oglądałem wszystkie mecze, i nie wierzyłem własnym oczom - totalny brak pomysłu Kijka i zero skutczności zawodników. Mimo wszystko, Ślask w eurolidze pokazał serce i piękną koszykówkę. Prokom - to żenada...nic więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin PACESAS musi odejść!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:54 Nie wiem czy oglądałeś choć jeden mecz Prokomu w tym sezonie Wojtku, ale piszesz bzdury. Śląsk miał kiedyś niezłą drużynę, ale nie miał tyle umiejętności (a może tyle farta) co Prokom i nigdy nie zaszedł tak daleko jak sopocka drużyna. Ponoć szczęście sprzyja lepszym, nie mnie to oceniać, jednakże mistrzowi należy się szacunek. Pamiętaj o tym!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tugi echhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:10 Mistrz? To mistrz i tyle... szacunek dla niego jak dla innych. A dla Prokomu nawet mam go trochę mniej, bo gra tam tylko 2 Polaków z czego jeden pełni kluczowa rolę tylko. Poza tym Prokom miał zdecydowanie łatwiejsza grupę niz Śląsk w zeszlych latach. A że nie zaszedł tak daleko.. cóż... ale z Efesem u siebie wygraliśmy 7 punktami! Nie dostaliśmy od nich batów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin PACESAS musi odejść!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:38 Wydaje mi się, że jako kibic koszykówki powinieneś orientować się, iż Efes jest obecnie znacznie mocniejszą drużyną niż kiedyś. Proponuję porównać składy: www.euroleague.net/stats/statsTeam.jsp?id=IST&temporada=E03 oraz: www.euroleague.net/stats/statsTeam.jsp?id=IST&temporada=E04 a potem porównywać Prokom ze Śląskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwq Re: PACESAS musi odejść!!!!! IP: *.gda.postdata / 212.244.198.* 17.03.05, 11:46 Ano widzę, że coś kiepsku u Ciebie z tym porównaniem, niestety w poprzednim sezonie Efes mial silniejszy sklad. Róznica między składami jest w Amerykanach, którzy rok temu dużo lepsi niż obecnie (Domercant - jest młodym graczem i jeszcze nie gra najlepiej; drugi z Amerykanów - Salomon to przereklamowana gwiazda i obecnie gra przecietnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu no straszne to bylo ... IP: *.provider.pl 17.03.05, 00:44 fatalne te clopce z sopotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Porażka Prokomu z Efesem IP: *.magma-net.pl 17.03.05, 01:13 buahahahah największe pośmiewisko euroligi to płotki z sopotu!!!!! lać tych dziadów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_3 Re: Porażka Prokomu z Efesem IP: *.satfilm.net.pl 17.03.05, 15:58 I znów pojechali po śledziach :)) Odpowiedz Link Zgłoś