Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Porażka Prokomu z Efesem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:37
    "(...)piąty mecz Prokomu w Top 16 skończył się piątym pogromem" - wizjoner
    jakiś czy co? :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: micho I znowu wstyd przed Ryśkiem ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:09
      • Gość: wojtek_bb Re: Porażka Prokomu z Efesem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.05, 23:15
        Żenada....szkoda, bo mimo że jestem kibicem Śląska liczyłem na co coś więcej z
        PROKOM-em. Oglądałem wszystkie mecze, i nie wierzyłem własnym oczom - totalny
        brak pomysłu Kijka i zero skutczności zawodników. Mimo wszystko, Ślask w
        eurolidze pokazał serce i piękną koszykówkę. Prokom - to żenada...nic więcej.

Pozdrawiam

• Gość: Joaquin PACESAS musi odejść!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:54
          Nie wiem czy oglądałeś choć jeden mecz Prokomu w tym sezonie Wojtku, ale
          piszesz bzdury. Śląsk miał kiedyś niezłą drużynę, ale nie miał tyle
          umiejętności (a może tyle farta) co Prokom i nigdy nie zaszedł tak daleko jak
          sopocka drużyna. Ponoć szczęście sprzyja lepszym, nie mnie to oceniać, jednakże
          mistrzowi należy się szacunek. Pamiętaj o tym!!
          Pozdrawiam
          • Gość: Tugi echhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:10
            Mistrz? To mistrz i tyle... szacunek dla niego jak dla innych. A dla Prokomu
            nawet mam go trochę mniej, bo gra tam tylko 2 Polaków z czego jeden pełni
            kluczowa rolę tylko. Poza tym Prokom miał zdecydowanie łatwiejsza grupę niz
            Śląsk w zeszlych latach. A że nie zaszedł tak daleko.. cóż... ale z Efesem u
            siebie wygraliśmy 7 punktami! Nie dostaliśmy od nich batów.
            • Gość: Joaquin PACESAS musi odejść!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:38
              Wydaje mi się, że jako kibic koszykówki powinieneś orientować się, iż Efes jest
              obecnie znacznie mocniejszą drużyną niż kiedyś.
              Proponuję porównać składy:
              www.euroleague.net/stats/statsTeam.jsp?id=IST&temporada=E03
              oraz:
              www.euroleague.net/stats/statsTeam.jsp?id=IST&temporada=E04
              a potem porównywać Prokom ze Śląskiem
              • Gość: qwq Re: PACESAS musi odejść!!!!! IP: *.gda.postdata / 212.244.198.* 17.03.05, 11:46
                Ano widzę, że coś kiepsku u Ciebie z tym porównaniem, niestety w poprzednim
                sezonie Efes mial silniejszy sklad. Róznica między składami jest w Amerykanach,
                którzy rok temu dużo lepsi niż obecnie (Domercant - jest młodym graczem i
                jeszcze nie gra najlepiej; drugi z Amerykanów - Salomon to przereklamowana
                gwiazda i obecnie gra przecietnie)
      • Gość: tfu no straszne to bylo ... IP: *.provider.pl 17.03.05, 00:44
        fatalne te clopce z sopotu
      • Gość: :) Re: Porażka Prokomu z Efesem IP: *.magma-net.pl 17.03.05, 01:13
        buahahahah największe pośmiewisko euroligi to płotki z sopotu!!!!! lać tych
        dziadów!!!!
      • Gość: za_3 Re: Porażka Prokomu z Efesem IP: *.satfilm.net.pl 17.03.05, 15:58
        I znów pojechali po śledziach :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka