Gość: Erykk IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 10:48 Jak to z tym wyeliminowaniem Santa Cruza przez Niemców? Bo nie mogę się dopatrzec konkretnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mark Re: Roque Santa Cruz IP: *.proxy.aol.com 15.06.02, 10:59 Gość portalu: Erykk napisał(a): > Jak to z tym wyeliminowaniem Santa Cruza przez Niemców? Bo nie mogę się > dopatrzec konkretnej sytuacji. "Niemcy juz z gory wiedzieli ze beda grac z Paragwajem wiec Bayern eksplatowal go do granic wytrzymalosci no i teraz Santa Cruz miesnie nie wytrzymaly w meczu przeciwko Niemcom." Pasuje do teorii spiskowej Polakow,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Roque Santa Cruz 15.06.02, 11:09 Gość portalu: Mark napisał(a): > Gość portalu: Erykk napisał(a): > > > Jak to z tym wyeliminowaniem Santa Cruza przez Niemców? Bo nie mogę się > > dopatrzec konkretnej sytuacji. > > "Niemcy juz z gory wiedzieli ze beda grac z Paragwajem wiec Bayern eksplatowal > go do granic wytrzymalosci no i teraz Santa Cruz miesnie nie wytrzymaly w meczu > przeciwko Niemcom." > > Pasuje do teorii spiskowej Polakow,prawda? mysle ze mial w tym swoj interes, teraz liczy sie kasa, Cruz juz sie wypromowal i pewnie mu zagrozili ze go wypozycza do jakiegos polskiego klubu wiec sie podlozyl Odpowiedz Link Zgłoś