Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech podbierze Amice zdolnego juniora?

17.06.02, 12:06
    Z wywiadu w Glosie Wlkp. z trenerem Amiki II:

Szkoda, że stracimy Tomasza Lewandowskiego, ale jest on na studiach
    stacjonarnych w Poznaniu i prawdopodobnie podpisze kontrakt z Lechem.

Lewandowski zagral w 34 meczach Amiki II (najwiecej w zespole), lacznie 3025
    minut (tez najwiecej). Strzelil 9 bramek.
    Obserwuj wątek
      • feelgood Re: Lech podbierze Amice zdolnego juniora? 17.06.02, 12:17
        Piskuła, Bosacki, Lewandowski - nareszcie strumień płynie we właściwą stronę.

nARKA
      • Gość: xxx Re: Lech podbierze Amice zdolnego juniora? IP: *.futuro.pl 17.06.02, 12:19
        Bardzo dobrze.
        Misza powinien byc zadowolony, bo wreszcie będzie jakis zdolny junior z
        Batorego.
      • wesol Re: Lech podbierze Amice zdolnego juniora? 17.06.02, 12:40
        Gdyby Lewandowski był zdolny, to już dawno by grał w pierwszoligowej Amice, a
        nie w jej rezerwach. A poza tym nie wiem, czy nie myle Lewandowskich, ale jeśli
        nie, to on chyba nie jest taki młody. Ze 23 lata to ma na pewno.
        • Gość: xxx Re: Lech podbierze Amice zdolnego juniora? IP: *.futuro.pl 17.06.02, 12:51
          Masz racje 23
        • feelgood Re: Lech podbierze Amice zdolnego juniora? 17.06.02, 12:58
          wesol napisał(a):

> Gdyby Lewandowski był zdolny, to już dawno by grał w pierwszoligowej Amice, a
          > nie w jej rezerwach. A poza tym nie wiem, czy nie myle Lewandowskich, ale jeśli
          >
          > nie, to on chyba nie jest taki młody. Ze 23 lata to ma na pewno.

Nie wiem, czy jest zdolny, czy nie - bo go nie widziałem, ale w Amice ostatnio,
          to raczej emeryci grywają.
          nARKA

• Gość: wesol Re: Lech podbierze Amice zdolnego juniora? IP: 10.40.129.* 17.06.02, 13:06
        Grają emeryci, ale także np. 19-letni Darek Dudka, który w ekstraklasie
        debiutował dwa lata temu. Lewandowski jakoś nie mógł się przebić.
        • feelgood Re: Lech podbierze Amice zdolnego juniora? 17.06.02, 13:23
          A widziałeś go w rezerwach? Jeśli nie, to poczekajmy. To, że się nie przebił w
          Dumie Klawiszy, jeszcze o niczym nie świadczy. Mnie się ten kierunek podoba.

nARKA
          • Gość: Msciwoj Do Lecha tylko odpady IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 01:54
            Bosacki jeszcze w Lechu był przereklamowany, dziś PS umiescił go na ... 2
            miejscu wsród prawych obrońców w Polsce, a w Amice krył na radar jeszcze lepiej
            niż Hajto z Wałdochem razem wzięci.
            Piskuła, mówiąc delikatnie nie miał miejsca ani w I zespole (bo za słaby), ani
            w rezerwach ( bo za stary), tak więc na pewno będzie kapitalnym wzmocnieniem
            Lecha.
            Lachowski -nie znam, nie wypowiadam się
            Iwan - cała Polska widziała jego formę w meczach towarzyskich kadry
            Kaczorowski, Scherfchen - ligowa młócka, może Kaczorowski coś by wniósł, byle
            grał na swojej pozycji
            Mieciel - science fiction

Nadal nie są to wzmocnienia które pozwoliłyby Lechowi na utrzymanie. Biorąc pod
            uwagę nieuniknioną sprzedaż Golińskiego i Tyrajskiego, to przyszłość jest w
            kolorach górniczych.
      • Gość: exe Skoro o zdolnych juniorach mowa ;-) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.06.02, 15:29
        Słyszał ktoś o zainteresowaniu Lecha... Mięcielem? LOL. Niby wolałbym go, niż
        Iwana, ale obaj to już by była katastrofa... Jeszcze Terleckiego z Sypniewskim i
        będzie niezła jazda... Z powrotem do drugiej ligi ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka