Gość: 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcy Skład na Azerberejdżan już jest? IP: *.devs.futuro.pl 22.03.05, 19:47 Z Kamilkiem snujacym sie wzdłuz linii niestety ciezko bedzie cokolwiek wygrać. Ebi wystarczajaco duzo pokazał zeby mu zaufac z Azerami. Kamil wiecej jak 45min nie pogra. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Skład na Azerberejdżan już jest? 22.03.05, 20:58 Mam nadzieje że poradzą sobie z Azerami, ale z Irlandią będzie ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delije Re: Skład na Azerberejdżan już jest? IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 23.03.05, 13:02 zgadzam sie. w sobote mozna było zobaczyc jak kosowski gra. Jedynie co zapamietałem to ciagłe rozkładanie rak, zamiast biegac i grac. Natomiast ebi gra w 1 skałdzie cały czas i nawet powrot ewanilsona mu nie zaszkodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamaq GDZIE JEST EBI ???!!!! IP: *.icpnet.pl 22.03.05, 19:49 Janas ty polmozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: GDZIE JEST EBI ???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:13 Gdzie jest EbI?????????????????Janas ty pipo gdy Ebi jest w najlepszej formie to ty wybierasz do składu cienkiego Kosowskiego który prawie wogule nie grywa i jest cienki jak barszcz!!!!!!!!!!!!!!Kosa złaś ebi właś!Polska do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pebe ebi wogole raczyl przyjechac na kadre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:44 ja to jestem w ciezkim szoku ze ten caly ebi wogole raczyl przyjechac na kadre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Skład na Azerberejdżan już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:58 Widać, że Janas zdecydował się wreszcie na ludzi, na których stawia, a zmienia co mecz 5 piłkarzy. www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shawn Re: Skład na już jest IP: 212.14.53.* 22.03.05, 20:00 Co to jest "Azerberejdżan"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shawn Re: Skład na już jest IP: 212.14.53.* 22.03.05, 20:00 Co to jest "Azerberejdżan"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne... co tu robi Radek Kaluzny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj się SORRY ALE KALUZNY JEST SUPER IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.05, 12:40 widzialem na zywo jego ostatni mecz w 2. bundeslidze, grali w dziesiatke prawie przez caly czas i mimo to zremisowali 0:0 z druzyna kolonii, ktora bez przerwy atakowala. kaluzny chyba z 5 razy wybronil swoja druzyne od pewnej bramki. widowskowo to on nie gra, ale w obronie zawsze tak wsadzi te swoje dlugie palaki, ze jest z tego korzyc, to czlowiek od czarnej roboty i w tym jest niezawodny, w telewizorze tego tak nie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Lime Euzebiusz a sprawa polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:14 Ebi wymiata w Bundeslidze, a Pawełek wpuszcza Kałużnego? Gramu U SIEBIE, z AZERBEJDŻANEM i musimy grać do przodu! Pierwszy raz była szansa na zobaczenie pełnej kreatywnej linii pomocy (Krzynówek-Kosa-Szymek-Ebi), a tu co? Poza tym Kałużny powinien być wypoczęty, bo może być potrzebny do walki wręcz z Irlandczykami. Mam nadzieje, że z tym składem to tylko plotka. POLSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Jhons Puknij sie w czolko kolego! IP: *.icpnet.pl 22.03.05, 21:40 Idac dalej pewnie postawilbys na bramce Olego a w obronie Sagana Niedzielana Rasiaka i bonusowo Zewlakowa.. Graliby nonstop do przodu.. Azerowie nie wyszliby ze swojego pola bramkowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTx Re: Skład na Azerberejdżan już jest IP: *.icpnet.pl 22.03.05, 22:04 a ktos wie po ile bilety na sparing z Obra?? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz B. Re: Skład na Azerberejdżan już jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:15 Kiełbowicz powinien grać na boku obrony. Z Azerami musimy atakować a nikt tak jak on nie będzie się podłączał. Kiedy Rząsa strzelił jakąś bramkę? Kiełboeicz wzmocniłby siłę naszego ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trifon Re: Skład na Azerberejdżan już jest IP: *.aster.pl 23.03.05, 08:27 owszem, Kielbiu bije rzase na glowe jak idzie o gre w systemie 4-4-2, poza tym ten koles MYSLI na boisku. ja jednak wole zeby nie zagral wogole, bo jeszcze zlapie jakas kontuzje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos jakos "ebi" nic wielkiego w kadrze nie pokazł IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.03.05, 00:35 jakos "ebi" nigdy nic wielkiego w kadrze nie pokazł ani za Engela, ani za Janasa. a jak ktos mi powie ze kosowski zawsze gra slabo, to moge przypomniec chocby mecz z włochami-razem z krzynowkiem wymiatali na skrzydlach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loki21 Re: jakos "ebi" nic wielkiego w kadrze nie pokazł 23.03.05, 01:12 Czlowieku puknij sie w leb i to mocno!!! Gracz jest wart tyle, ile jego ostatni mecz!!! Ty przypominasz mecze Kosowskiego sprzed 4 lat... Obecnie Ebi bije go na glowe co widac w bundeslidze... Kosowski to jezdziec bez glowy, dobrze by sie nawal do jakiejsc division 2 z Anglii (kick & run), marzy mu sie Hiszpania - zabawny kolo... Z zero techniki to on nawet ogonoiw by nie gral jak w bundeslidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca A dlaczego nie ma Kiełbowicza? No i Smolarek... IP: *.chello.pl 23.03.05, 01:00 Na mecz z Azerami zdecydowanie lepszy jest jako lewy obrońca Kiełbowicz (jeszcze w poprzedniej rundzie i pzez ładnych parę lat grał jako lewy pomocnik) a nie partacz Rząsa. Prócz tego Smolarek za Kosowskiego- w końcu mamy jako takie prównanie bo obaj grają w Buundeslidze w podobnych klubach no i jak na razie płaczliwy Kamilek znowu grzeje ławę a Smolarek zalicza kolejne mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Jak Chłopaki wygrają te dwa mecze i ten z 4.06 IP: 80.48.251.* 23.03.05, 06:43 To dzwonie do rodzinki w Niemczech ,żeby mi już rezerwowali bilety na mundial!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz Skład na Azerbejdżan już jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:27 Jak moze wystawiac tego kosowskiego skoro on prawie mie gra nie jego strona. A Ebi w formie i prawa noga nie bedziue sie zastanawiac nad zmiana tylko z kazdej pilki potrafi zgrac. Janas to palka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolnoślązak Ebi czy Kosa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 08:42 Nie rozumiem Janasa!! Jezeli potwierdzi się ten skład i na prawej pomocy wybiegnie w sobotę Kosowski to zbije mnie to zupełni z tropu. Janas powołał Ebiego Smolarka, chłopaka, który specjalnie aby grać przeniósł się z "ławki" w bogatym holendeskim klubie do bankrutującej Borussi i jak podkreślał zrobił to aby dostac się do reprezentacji (jak gram, to trener mnie powoła). A Janas co? Wystawia na prawej stronie Kamilka, wiecznie niespełnionego "gwiazdora" polskiej piłki. Bez sensu!! Nie dość, że bez formy i typowy lewoskrzydłowy to jeszcze latka lecą, a zmina pokoleniowa w naszej kadrze tez kiedys musi sie dokonać i to nie chyba w meczach z Anglią ? Oby mnie Kosa zaskoczył w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ebi patriota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 13:13 Człowieku, wierzysz w deklaracje tych przygłupków piłkarzy? Te bzdury typu: "Gdy zakładam koszulkę z orzełkiem, czuję się wspaniale..." Absurd. Oni znają numer swojego buta, a le na pewno nie (np.) historię kraju, z którego są tak dumni. Ebi przeniósł się do Borussii, żeby grć w kadrze? raczej żeby zarobić trochę grosza, pograć w lepszej lidze, pokazać się. Z ligi holenderskiej do niemieckiej to awans. A mimo sytuacji finansowej Borussia to nadal znana firma. Tu łatwiej się wypromować, co sprytny chłopak skutecznie robi. I szczęść mu Boże. PS. Swoją drogą ciekawe, dlaczego Ebi ozdrowiał wtedy, gdy awans do MŚ stał się realny. Wcześniej coś mu zawsze dolegało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slot Jezu!!! będą bańki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:44 Nie życzę źle janasowi, ale jak zagra taka obrona to dostaniemy niezłe bańki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** dajcie janasowi spokoj! IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 23.03.05, 10:15 jak do tej pory tym skladem udalo sie zdobyc 9 pkt i nie ma wiekszej potrzeby by to zmieniac. JEDNAK : 1. rzasa w ostatnich meczach popelnial powazne bledy, dlatego warto byloby zrobic zmiane w 2 polowie i dac szanse kielbowiczowi. 2. kosowski to dobry zawodnik, ale jak jest ograny. w chwili obecnej na jego pozycji smolarek jest "na gazie" i grzechem byloby nie dac mu szansy. mam nadzieje, ze janas dokona zmiany. 3. kaluzny to stary wyga i "ma nosa" do strzelania bramek, ale do tego trzeba dobrej kondycji. ostatnie mecze pokazaly jednak, ze po 20-30 minutach slania sie na nogach i jest malo pozyteczny. wierze, ze to sie zmieni, a jak nie to --- CANTORO. pozdrawiam wszystkich kibicow reprezentacji! POLSKA GOLA!!!! 6 (slownie szesc) punktow musi byc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak beczka smiechu IP: *.chello.pl 23.03.05, 10:28 Bez dwoch zdan. W takim skladzie jesli nie zdazy sie cos nieoczekiwanego przegramy... Ludzie nie widzialem gorszej linii obrony... Baszczu-leszczu(jest strasznie kiepski, mam canal +, jest jednym z gorsdzych prawych obroncow w lidze...), wieza bak na szybkich zwrotnych i dobrze wyszkolonych azerow to ideal, klos-mlot, i pan rzasa ktory ledwo juz powluczy po boisku, nadawal sie 10 lat temu! Pomoc to tragedia, gdybysmy zagrali w 8 byloby lepiej niz z kosa,szymkiem i kaluznym, jak gra kosa wszyscy widzieli w ostatnim sparingu, mister szymek od strat pilek, tez nie jest potrzebny... kaluzny, no ludzie!!! Zurawski jest w slabej formie, franek ... Wiadomo ze z azerami powinien grac rasialdo, a nie z irlandczykami... Po co zabierac sobie atuty i na slabych w powietrzu azerow wystawiac slabych w powietrzu napastnikow, a na swietnych w powietrzu obroncow, dobrych w powietrzu napastnikow ...? Sam sie juz pogubilem ... Pytanko; Zewlakow nie jest powolany... Ma kontuzje? (Obronca) Na 100 procent, nie powinien grac kosa, moze na koncowke... Eh... Przegramy...z Azerbejdzanem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBSON HMM...A GDZIE JEST EBI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.03.05, 10:32 JANAS TY NIE UDACZNIKU ZAKOCHANY W KOSOWSKIM.MOZE JESZCZE WYJDZIESZ ZA NIEGO I ZAGRASZ W TYM MECZU.JANAS POTWIERDZIL ZE NIE MA NIC WSPOLNEGO Z PILKA NOZNA.JAK CHCESZ TO CI KUPIE OBRACZKE I SIE ZARECZYSZ Z KOSOWSKIM.ALE TAK NA SERIO TO JAK MOZN AWYSTAWIAC ZAWODNIKA KTORY MA SILY NA 2 RAJDY W CIAGU MECZU I POZNIEJ SNUJE SIE PRZY LINI BOCZNEJ BOISKA.EBI JEST W FORMIE I NIE BEDZIE GRAL TO SA CHYBA WIELKANOCNE JAJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBSON HMM A GDZEI JEST EBI !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.03.05, 10:36 DLACZEGO PYTAM SIE DLACZEGO ZNOWU EBI BEDZIE NA LAWCE.MOZE KTOS MI ODPOWIE NA TO PYTANIE ?? CZEKAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBSON EBI JEST WIELKI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.03.05, 10:39 EBI I TAK JEST NAJLEPSZY. Odpowiedz Link Zgłoś