Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żurawski za drogi!!!

25.03.05, 14:27
    Czy nie uważacie że Maciej Żurawski jest za drogi??,chciałem go kupić ale nie starczyło kasy. Za Żurawskiego kupiłem Frankowsiego, chciałbym mieć też Żurawskiego ale jest za drogi,uważam że 5,10 to za dużo. Z kolei Frankowski jest(moim zdaniem) dużo skuteczniejszy,uważam że Żurawski powinen kosztować tyle samo co Frankowski. Powiedzcie co o tym myślicie.
    Obserwuj wątek
      • alleyofwalls Re: Żurawski za drogi!!! 25.03.05, 16:10
        Cena za Żurawskiego moim zdaniem jest jak najbardziej prawidłowa (o ile nie za
        niska). W końcu to właśnie ten zawodnik jest chyba największym "pewniakiem" do
        zdobywania punktów.
        Swoją drogą chwała, że redakcja zmniejszyla budżet - to był fantastyczny
        krok!!! W końcu jest jakieś zróżnicowanie w składach, bo kiedyś to większość
        zaczynała ustawianie zespołu od atak żuraw - franek..
        • feniks21 Re: Żurawski za drogi!!! 30.03.05, 08:16
          Uważam że, i tak Żurawski jest za drogi. A pozatem to Frankowski jest skuteczniejszy, bo widać to po liczbie zdobytych punktów.
          • keramb Re: Żurawski za drogi!!! 30.03.05, 18:58
            feniks21 napisał:
            > Uważam że, i tak Żurawski jest za drogi. A pozatem to Frankowski jest
            > skuteczniejszy, bo widać to po liczbie zdobytych punktów.
            punktów zdobytych w jednym meczu? Myślę, że jedna kolejka to trochę za mało na
            wydawanie takich opinii.
            Muszę jednak przyznać, że Frankowski tym co zrobił w meczu z Azerbejdżanem
            udowodnił, że jest w świetnej formie, więc jego cena wkrótce powinna wzrosnąć i
            to znacznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka