Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ranking biustów.

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 22:24
    1)Serena Williams
    2)Anna Kournikova
    3)Marek Citko
    Obserwuj wątek
      • Gość: capulet Re: Ranking biustów. IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 13:34
        1)Anna Kurnikowa
        2)Serena Williams
        3)zawodnicy sumo
      • Gość: gorski Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 14:56
        1)S.Williams
        2)A.Kournikova
        3)Adam Romański
      • Gość: conrado Re: Ranking biustów. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.01, 15:12
        1)Anna Kurnikowa
        2)Irena Dokić
        3)Shaq O'Neil
        • Gość: lepe Re: Ranking biustów. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.01, 15:19
          na wstępie dodam, że Kurnikowa to decha w porównaniu z:

1. Tomaszem Gollobem
          2. Allanem Iversonem
          3. Martyną Wojciechowską

:))
          • Gość: viper Re: Ranking biustów. IP: *.com.pl 09.07.01, 07:30
            1.Martina Hingis
            2.Anna Kurnikowa
            3.Beata Maksymow
            • Gość: Agat-fan Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 09:55
              Bez wątpienia Najlepsza jest Agata Wróbel!!!
        • Gość: adam Re: Ranking biustów. IP: *.cafe.altec.pl 18.07.01, 14:37
          Gość portalu: conrado napisał(a):

> 1)Anna Kurnikowa
          > 2)Irena Dokić
          > 3)Shaq O'Neil

• Gość: W@lDeKk Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 11:58
        Gość portalu: olo napisał(a):

> 1)Serena Williams
        > 2)Anna Kournikova
        > 3)Marek Citko

Wg jakich kryteriow powstal ten ranking? Wielkość? Kształność? Sutki?

• Gość: jurek Re: Ranking biustów. - jesli chodzi o sportsmenki oczywiscie IP: *.dhl.com 09.07.01, 12:01
          1. Serena Wiliams - bez zadnych watpliwosci
          2. Mary Pierce
          3. ostattnio zaczal mi sie podobac biust M. Hingis chociaz jej nie daze
          sympatia.

pozdrawiam

jurek
          • Gość: bla..bla Re: Ranking biustów. - jesli chodzi o sportsmenki oczywiscie IP: *.zigzag.pl 09.07.01, 12:09
            Drodzy panowie-wasze ulubione pod względem biustów tenisistki używają tak
            dziwacznych staników ,że ciężko stwierdzić,czy są rzeczywiście posiadaczkami
            tego,co widzicie na ekranach swoich telewizorów...Anna Kurnikova reklamowała
            nawet tego typu bieliźniane innowacje:"tylko piłeczki mogą skakać"...
            • Gość: jurek Re: Ranking biustów. - jesli chodzi o sportsmenki oczywiscie IP: *.dhl.com 09.07.01, 12:16
              byc moze ale nie zaprzeczysz, ze Serena nie wklada sobie zadnych pileczek. Ona
              ma po prostu ogromny biust.

Pozdrawiam

jurek
              • Gość: bla..bla Re: Ranking biustów. IP: *.zigzag.pl 09.07.01, 12:36
                Ja jestem dziewczyną ,mam swój biust i to o niego się martwię,a nie o walory
                panny Williams ...
                • Gość: jurek Re: Ranking biustów. - do bla.bla IP: *.dhl.com 09.07.01, 12:44
                  Szanowna bla.,bla., niewatpliwie jestes urodziwa i b. atrakcyjna kobieta i
                  faktycznie nie biust decyduje o tym jaki kto jest naprawde i jak gra w tenisa
                  dobrze czy zle. Ja po prostu probowalem ocenic, ktora ze sportsmenek ma te
                  czesc ciala najbardziej wyeksponowana - takie bylo pytanie na forum. Gdyby bylo
                  ktora z tenisitek najlepiej gra forhendem czy stop-wolejem takze probowalbym
                  sie ustosunkowac do pytania.

Pozdrawiam Ciebie serdecznie

jurek
                  • Gość: bla..bla Re: Ranking biustów. - do Jurka IP: *.zigzag.pl 09.07.01, 12:57
                    Teraz zaczęłam się zastanawiać-może większy biust pomaga lepiej amortyzować
                    podskoki?...Czasem się przydaje nie tylko do karmienia dzieci,bo przecież coś
                    sprawia,że P.Anderson nigdy nie utonęła w "Słonecznym patrolu",więc może pomaga
                    też takiej np.Serenie Williams...(piszecie tylko o Serenie,czyżby Venus
                    była "uboższa"?)
                    • Gość: jurek Re: Ranking biustów. - do Jurka IP: *.dhl.com 09.07.01, 13:02
                      Droga bla bla. Nie gram w tenisa zawodowo a tylko od czasu do czasu z kolegami
                      i trudno mi jest powiedziec czy taki wydatny biust pomaga w grze czy nie. Ale
                      coz Serena ma zrobic skoro Bozia obdazyla ja takim biustem. Jesli chodzi o
                      Viliams, to jest jednak troszke inaczej zbudowana niz siostra, no i ma
                      zdecydowanie mniejszy biust. Nprawde. Jesli chodzi o Pamele Anderson to nie
                      jestem nie bylem i byc nie bede jej pseudo aktorskiego talentu, Nie ukrywam ze
                      dla mnie nie jest uosobieniem prawdziwej kobiety

Pozdrawiam

jurek
                      • Gość: Mario29 Re: Ranking biustów. - do Jurka IP: 195.136.95.* 09.07.01, 14:16
                        Popieram jurka ... Pamela to raczej wybryk niz normalnosc ... Zreszta w samym
                        Slonecznym Patrolu byly znacznei ladniejsze i naturalniejsze dziewczyny ... Czy
                        im biust pomaga w plywaniu tego nie wiem (moze kiedys sprobuje - tylko silikon
                        to nie to samo co natura ...slowo ... nie ten ciezar wlasciwy, gestosc czy
                        gladkosc :-)))

w sporcie to zbyt obfity biust chyba raczej przeszkadza niz pomaga ... jak tak
                        skacze w te i we w te ... ciekawy jestem opinii panny/pani ba bla na ten
                        temat ... ktora przy okazji pozdrawiam serdecznie ...
                        • Gość: do Jurka Re: Ranking biustów. - do Jurka IP: 192.168.0.* / *.mimet.com.pl 09.07.01, 14:25
                          Drogi Jurku stosunek to sobie zostaw na potem.
                          • Gość: Zyga Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 15:04
                            Wracając do rankingu:
                            1)Serena Williams - bez 2 zdań!
                            2)K.Witt - śliczny!
                            3)M.Hingis - nieduży, ale nad wyraz kształtny.
                • campo Re: Ranking biustów. 09.07.01, 12:44
                  1 Beata Maksymow
                  2 Szymon Źiółkowski
                  3 Andrzej Gołota(za pare lat)

Pozdr.
                • Gość: ŁKS Łódź Re: Ranking biustów. IP: *.retsat1.com.pl 10.07.01, 18:07
                  > Ja jestem dziewczyną ,mam swój biust i to o niego się martwię,

droga bla..bla, proponuje zebrac komisje wykonawcza i ocenic, czy rzeczywiscie
                  masz sie o co martwic. Komisja powinna sie skladac z conajmniej 3 osob:
                  - przewodniczacy,
                  - sprawozdawca,
                  - masazysta.

Ja moge byc masazysta. Czy sa chcetni na dwie pozostale funckje?
                  Wybor terminu i miejsca spotkania bla..bla i szanownej komisji pozostawiam
                  w gestii petentki.

Pozdrawiam.

• Gość: arek Re: Ranking biustów. - jesli chodzi o sportsmenki oczywiscie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 18:42
                ale ogromny biust to nie znaczy ładny!serena wygląda jak ciężarówka,a jej biust
                jak taki dodatek do tego napakowanego cielska...mało estetyczne...
              • Gość: arek Re: Ranking biustów. - jesli chodzi o sportsmenki oczywiscie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 18:48
                ale ogromny biust to nie znaczy ładny!serena wygląda jak ciężarówka,a jej biust
                jak taki dodatek do tego napakowanego cielska...mało estetyczne...
      • Gość: williams Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 15:08
        1)Serena.
        2)Serena..
        3)Serena...
        I już mi ciepło...
        • Gość: Oak Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 20:45
          1. Syrena z Tamki
          2. Nike z przed teatru
          3. Azja syn Tuhaj-Beja

w barażach
          4. Andrew Golota przed zderzeniem z żelaznym koniem - Mikie'w
          5. Rejtan
          6. Mona Lisa z łasiczką
          • Gość: bla..bla Re: Ranking biustów.-do Williams IP: *.zigzag.pl 09.07.01, 22:49
            Chłopie-tobie ciepło to chyba w majtkach!A co do przydatnści biustu w
            sporcie,to powiem wam tyle,że jest to strasznie niewygodna sprawa.Całe
            szczęście firmy bieliźniarskie prześcigają się w produkowaniu coraz to
            nowszych "modeli sportowych",które niestety nieco spłaszczają biust,ale
            przynajmniej nic nie skacze,a o to tu przecież chodzi,bo "tylko piłeczki mogą
            skakać"...
            Ale jeśli tak was fascynują rozmiary miseczek sportsmenek,to zacznijcie się
            baczniej przyglądać np.kulomiotaczkom,zapaśniczkom itd.Są one wprawdzie ciut
            masywniejsze od tenisistek,ale biust składa się głównie z tkanki
            tłuszczowej ,dlatego one mają go więcej...
            • Gość: jurek Re: Ranking biustów.-do Williams IP: *.dhl.com 10.07.01, 11:27
              Bla.Bla.
              My mowimy o ladnych duzych biustach. Nie kazdy duzy jest ladny. Kulomiotaczki
              czy inne kobiety uprawiajace sporty silowe maja raczej nieladne duze biusty. ja
              mowie o duzych i co najwazniejsze ladnych biustach

Pozdrowienia
              jurek
              • Gość: bla..bla O co wam tak naprawdę chodzi??? IP: *.zigzag.pl 10.07.01, 12:21
                Ale kulomiotaczki mają go najwięcej,bo maja najwięcej tłuszczyku...Mężczyźni...
                ciężko nadążyć za waszymi upodobaniami.Kto wie, czy i taka Williams się nie
                pogubiła i aby być bardziej atrakcyjną specjalnie dla facetów nafaszerowała się
                watą...(bla..bla@interia.pl)
                • Gość: jurek Re: O co wam tak naprawdę chodzi??? IP: *.dhl.com 10.07.01, 12:32
                  w sumie to nie dyskusja na forum sportowym ale... jeszcze raz podkreslam,
                  koledzy rzucili temat dot. ranking biustow i jak sie domyslam w zwiazku z tym,
                  ze jestesmy na forum sportowym chodzilo o sportsmenki. Niektore odpowiedzi byly
                  takze z argumentacja. Podkreslam to tylko ranking biustow. Nikt nie mowil na
                  tym forum, ze ktos uwielbia duze biusty i czy mu sie takowe podobaja. Po prostu
                  wybral. Wedlug mnie jest mnostwo pieknych sportsmenek i kobiet, ktore takich
                  duzych nie maja i co najwazniejsze im nie pasuja . Sa tez takie ktore go maja i
                  tez sa bardzo ladne. Slowem: " de gustibus non disputandum est" I chyba
                  wszystko na ten temat

Pozdrawiam Ciebie ble.ble.

jurek
                  • Gość: polo Polki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 14:24
                    Zapomnieliście o pięknych, polskich Gwiazdach sportu. Naprawiam ten błąd i
                    proponuję:
                    1)A.Brandenbura
                    2)M.Grzybowska
                    3)I.Kowalewska
            • Gość: williams Re: Ranking biustów.-do Bla Bla IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 14:20
              A ty jaki masz biuścik-jak Serena? Chyba nie... Wyczuwam u Ciebie dużą
              frustrację, wnioskuję,że bliżej Ci do M.Navratilovej. Pozdrowienia
              • Gość: bla..bla Re: Ranking biustów.- do Wiliams IP: *.zigzag.pl 10.07.01, 23:06
                Oj-ty już się o mój biust nie martw,bo mam go w sam raz.Przynajmniej nic mi się
                nie wylewa,jak Serenie,ani też nie jestem płaska tak,jak kulturystka...
        • Gość: tommasi Re: Ranking biustów. IP: 1.1.2.* 10.07.01, 16:04
          mniam!!
      • Gość: Magdal Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 14:46
        Zdecydowanie popieram - Grzybowska jest trochę zapomniana, ale piersi ma piękne
        (widziałem na MP!)
        • Gość: ktoś Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 21:59
          1)Venus
          2)Martina
          3)Serena
      • Gość: olo DO GAZETY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:23
        Zorganizowaliście ranking na napiękniejszą sportsmenkę i najprzystojniejszego
        sportowca. Pomyślcie o rankingu biustów - jak widać jest na to spore
        zapotrzebowanie. Pozdrawiam cały Dział sportowy Gazety.
        • Gość: DENVER Re: DO GAZETY IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 08:01
          OTO MÓJ RANKING
          1.JERZY BUZEK
          2.SZARIK Z CZTERECH PANCERNYCH
          3.KARGULOWA MUĆKA
          • Gość: wint Re: DO Denver'a IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 12:35
            To jest ranking sportsmenek, kolego. Pozdr.
      • Gość: velo Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 11:40
        Zdecydowanie Serena!!!
        • Gość: Adas P. Re: Ranking biustów. IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 14.07.01, 22:20
          Nie zgadzam sie nr 1 to moja zona Krysia ktora ma najwieksze piersi na swiecie
          (120-75-90)MOze ktos chce ja sprawdzic,zapraszam!!!
          • Gość: Quentin Re: Ranking biustów. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 00:06
            Gość portalu: Adas P. napisał(a):

> Nie zgadzam sie nr 1 to moja zona Krysia ktora ma najwieksze piersi na swiecie
            > (120-75-90)MOze ktos chce ja sprawdzic,zapraszam!!!

Też mi atrakcja 120 w biodrach ma i moja !
      • Gość: expert Re: Ranking biustów. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.07.01, 11:10
        mój ranking:

1)Sancho Pansa
        2)perkusista z DeMono
        3)David Beckham

pozdr
        • Gość: ogó Re: Ranking biustów. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:53
          A może jeszcze gitarzysta Piersi?
      • Gość: adam Re: Ranking biustów. IP: *.cafe.altec.pl 18.07.01, 14:33
        Gość portalu: olo napisał(a):

> 1)Serena Williams
        > 2)Anna Kournikova
        > 3)Marek Citko

• Gość: cyc Re: Ranking biustów. IP: 10.0.0.* / 62.6.254.* 23.07.01, 16:01
      • Gość: doko Re: Ranking biustów. IP: 10.0.0.* / 62.6.254.* 23.07.01, 16:01
        • Gość: seren Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 18:19
          Bez wątpienia Serena!!!
      • Gość: Pyr Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 22:10
        I m-ce - Moni Pyyyrek!!!
      • Gość: agent Re: Ranking biustów. IP: 217.30.155.* 19.08.01, 23:04
        1- moja sasiadka
        2- Lara Croft
        3- Anna Kurnikowa
        • Gość: jurek Re: Ranking biustów. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 23:35
          1.Jelena Dokić
          2.Jelena Dokić
          3.Jelena Dokić
          Co widać zwłaszcza po paru gemach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka