Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został prz...

• Gość: Kibic To jest piękne co zrobili kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:28
        Brawo.Masz czyn jest wielki
        • Gość: gizmo Re: To jest piękne co zrobili kibice IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 10:32
          Straszna hipokryzja. Najpierw wyzwiska od najgorszych, a potem jedność pod
          publiczkę. Obrzydlistwo!
          • Gość: paproszek Re: To jest piękne co zrobili kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 11:52
            gizmo a nie uwazasz ze w takiej chwili nie ma "jednoczenia sie pod publiczke"??
            obrzydlistwem jest takie myslenie... brawa dla Tych Wspanialych Kibicow...
        • Gość: Bazza Re: To jest piękne co zrobili kibice IP: *.chello.pl 02.04.05, 10:35
          To takie ujmujące... Wczorajsze sytucja z Poznania daję mi wiarę w prawdziwą solidarność Polaków. Ona jednak istnieje naprawdę.To niesamowite zjednoczenie myśli, wiary i modlitwy. Abba Ojcze...
      • Gość: F1 Jesteśmy z Was dumni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:31
        Jesteście nie tylko wspaniałymi kibicami ale też wspaniałymi ludźmi.To
        przejdzie do historii.Nie zmarnujcie tego co uczyniliście.JP II napewno jest i
        będzie z Was dumny.
        • Gość: ZAGŁEBIE SOSNOWIEC Re: CałE zagłębie jest dumne z waszej postawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:33
      • Gość: kazz Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 02.04.05, 10:35
      • Gość: kibic PRAWDZIWI KIBICE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 10:47
        To się nazywają prawdziwi kibice, mimo ze ich zespol wygrywal domagali sie
        przerwania meczu. To nazywa sie prawdziwa solidarność!!
        • Gość: Timothy Re: PRAWDZIWI KIBICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 19:09
          No, nie było tak do końca. To przede wszystkim kibice obu drużyn domaali się
          przerwania meczu. WSZYSCY ! I kibice Lecha (najgłosniej chba, bo ich w końcu
          bło najwięcej) i oczywiście Pogoni.
      • Gość: sas Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:58
        to KIBICE są WIELCY Oni rozumieją każdą sytuację.Ukłony dla wszystkich kibiców
        LECHA I POGONI
      • Gość: Tomek Seweryn Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.04.05, 10:59
        To co się stało na wczorańszym meczu świadczy o tym, że nawet dwie nienawidzące
        się drurzyny potrafią dojść do porozumienia i krzyczeć jednym głosew w obliczu
        cierpienia jednego człowieka!
        Prawdą jest, że cierpienie jednego człowieka może zmienić i zjednoczyć świat!
      • Gość: pawel Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 11:21
        bylem na meczu.piekne zachowanie WSZYSTKICH KIBICOW ......
      • Gość: świadek Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.visp.energis.pl 02.04.05, 11:22
        byłem tam, płakałem na stadionie i płacze teraz, gdy to wszystko czytam, PAPA
        łączy wszystkich, idziesz tam gdzie od dawna Twoje zasłużone miejsce
      • Gość: Bob Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 02.04.05, 11:29
        Obu drużynom, kibicom i sędziom należy się nagroda fair play
      • Gość: (L)egionista Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.aster.pl 02.04.05, 11:53
        Pisalem pod poprzednim artykulem, napisze i tu. Chapeau bas Pyrusy, szacunek i
        brawa za klase, wielka klase, zreszta nie po raz pierwszy.Mimo animozji, zawsze
        bede Wam pamietal puszczenie wolno autokaru naszych mlodych ultrasow,
        wpuszczenia nas na swoje trybuny po kretynskim zakazie Waszego miejskigo
        wlodarza, no i kolejna probe ucywilizowania "sportow pozastadionowych",
        znanych, jako "pakt poznanski".CO do ostatniego, oby sie udal, choc czarno to
        widze.Tak samo, uklon w strone zaprzyjaznionych Pogoniarzy, ze dolozyli swoja
        cegielke do tego, co sie wczoraj wydarzylo. Ten mecz powinien byc zapamietany
        po wsze czasy, a obecnym na nim zazdroszcze, bo to rzadka chwila, kiedy nasz
        narod jest naprawde razem, ramie w ramie, zjednoczony jedna mysla,jedna wiara...
        Dzis naprawde serdeczne pozdrowienia dla kibicow z Poznania.
        • Gość: gizmo Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 12:14
          Ci sami wspaniali ludzie chwilę wczesniej pałali do siebie nienawiścią. I po
          wyjściu ze stadionu nadal będa pałać. W tej sytuacji postawa wobec Papieża jest
          sztuczna, bo nie jest dzieckiem Chrystusa ten, kto nienawidzi innego człowieka,
          np. kibica przeciwnej drużyny
          No chyba, że zrozumieją... że już nie będą... Wioerzycie w to??
          • Gość: (L)egionista do gizmo IP: *.aster.pl 02.04.05, 12:25
            Odnies to szerzej, globalnie, do calego swiata, a nie jednej subkultury.Wojny
            byly, sa i beda. Na roznych plaszczyznach, w imie roznych idei, prowadzone na
            rozne sposoby. Gdyby pokoj i milosc do blizniego byly tak proste, oczywiste i
            powszechne jak to sobie wyobrazasz,zadna wiara nie bylaby potrzebna tyle, ze
            natura ludzka rowniez musialaby sie zmienic.W swietle zdziczenia obyczajow i
            przemocy, ktora nas otacza, w kontekscie klimatow kibicowskich, taki gest
            nalezy docenic, a nie szukac drugiego dna.Nie dzis.
      • Gość: kanabis Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 12:20
        podziwiam kibiców, wielki szacunek!!!lecz, dlaczego musi stac sie tragedia,
        zeby kibice zachowywali sie spokojnie, nie byl burd na meczach i stadionach??
        rozumie ze sa kluby ktore sie lubia i sie nei lubia, lecz jesli chcecie sie bic
        robcie to nie wiem, np. na ustawkach, z dala od stadionów.niech mecz bedzie
        pieknym widowiskiem, gdzie bedzie piekna gra pilkarzy i wspanialy doping
        kibiców!!!!pokazmy ze stadiony to nie walki gladiatorow, lecz miejsce
        sportowych spotkan, gdzie na mecze bedzie przychodzilo 30 tys. ludzi, lecz nie
        na cala kolejke a na 1 mecz!!!!!jesli kibice chca to potrafia sie zmobilizowac
        i zachowac spokoj, i w tak piekny sposob uczcic wspanialego czlowieka!!!! JAN
        PAWEŁ II-pozostanie w sercach!!!.:módlmy się:.
        • Gość: gizmo Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 12:39
          Mnie chodzi o to, że dopiero za jakiś czas przekonamy się, czy ten gest w
          Poznaniu był coś wart. Na razie jest zupełnie pusty. Treści nabierze wtedy,
          jeśli ci ludzie się zmienią.
      • Gość: Pablo Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:03
        Jestem pod wielkim wrazeniem tego co zrobili Lechici i kibice Pogoni. Kibice
        dwóch nienawidzących sie druzyn w obliczu tak waznej sprawy jaka jest
        odchodzenie Jana Pawła II potrafili się zjednoczyć. Jestem dumny z was i z tego
        że postapiliście tak!!!
      • Gość: wnuczka Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:04
        wszyscy laczyny siE w cierpieniu,jednoczy nas.nasz ukochany dziadzio umiera.pieknie sie zachowali.spelnijmy Jego marzenia o pokoju,milosci i wszystkim co dobre.jestesmy z nim.zycze spokoju i kocham,kocham,kocham...
      • Gość: Szczecin Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:55
        szacunek dla wszystkich którzy byli wtedy na stadionie
        • Gość: SOS Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 14:29
          To zbyteczne uogólnienie. Wasz prezes Dabrowski tez tam był i zachował się jak
          burak...
          • Gość: POGONIARZ nie łapmy sie za slowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:33
            Tak samo jak wasz piłkarz świerczewski ale nie chodzi tu o łapanie się za
            słówka. Dziekuje za to co sie wczoraj stalo!
      • Gość: Ćwiara poznań Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 14:45
        TEN MECZ NIE POWINIEN SIĘ WOGÓLE ODBYĆ!!!!!!!TAK JAK RÓWNIEŻ ŻADEN INNY W TEN
        WIEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ktoś Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 14:46
        Przepraszam ale jest błąd w nazwisku kibica który wbiegł na murawe do sedziego !!
      • Gość: GOSIA Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 14:49
        Wszyscy kochaja naszego papieza niesamowita historia wzruszylam sie
      • Gość: kobi Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.05, 15:16
        ja bylem na tym meczu.kibice krzyczeli przerwać mecz a nie przerwij mecz
      • Gość: McFlay Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.c153.petrotel.pl 02.04.05, 15:34
        Wjelki szcunek dla kibiców z Poznania i Szczecina to było naprawde wjelkie.
        Módlmy się za Ojca Świetego !!!
      • Gość: Wislak Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.c153.petrotel.pl 02.04.05, 15:48
        O polskich kibicach mówi sie zle ale popatzrcie na poznań to co zrobili
        kibice!!! Przerwali mecz wielki szcunek i jestem dumny z kibiców LECHE I
        POGONI. Jestem dumny że mamy w polsce takich kibiców. Wielki szcunek dla
        wielkiego człowieka Módlmy sie !!! Płocka Wisełka z tobą zawsze i wszedzie
        Papież kochany bedzie...
      • Gość: Lechia Gdańsk Koch Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:27
        Lechia Gdańsk Kocha Ojca Świętego! Na śmierć i życie tylko z Tobą!
      • Gość: Poznań! Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:28
        byłem na meczu... wszyscy wokół mnie płakali... ja też... jestem dumny, że jtam
        byłem...
      • Gość: Macio Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:36
        Wielka sprawa, historyczna chwila. Proponuję dla uczczenia tego wydarzenia,
        przy każdej okazji spotkania drużyn Lecha i Pogoni przed meczem ośmielić się i
        głośno zawołać "Ojcze nasz, któryś jest w niebie...". Sprawa bez precedensu, a
        i Ojciec Święty usłyszy to wołanie i będzie dumny, a nam będzie wszystkim lżej
        na duszy. Narodzi się piękna tradycja. Nie zapomnijcie o tym.
      • Gość: Lechia Gdańsk Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:38
        Ojcze zostań z nami. Holigans Lechia Gdańsk płacze za tobą. Dla ciebie nawet
        łez nie szczędzimy. Kochamy cię.
      • Gość: Kibic Wisły Kraków Re: Mecz Lecha Poznań z Pogonią Szczecin został p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:04
        Szacunek dla kibiców Lecha i Pogoni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka