Gość: Gucwa IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.06.02, 13:27 gościu coraz bardziej mi się podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajo95 Re: Tomaszewski OK!!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 15:22 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > gościu coraz bardziej mi się podoba.... no jasne przecież to "sławny piłkarz". przeczytaj lepiej jego dyskusję z bońkiem to zobaczysz, że gość jest niepoczytalny. brawo zibi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Tomaszewski OK!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 20.06.02, 15:42 Gość portalu: kajo95 napisał(a): > Gość portalu: Gucwa napisał(a): > > > gościu coraz bardziej mi się podoba.... > > no jasne przecież to "sławny piłkarz". przeczytaj lepiej jego dyskusję z bońki > em > to zobaczysz, że gość jest niepoczytalny. brawo zibi! Boniek też jest chyba niepoczytalny.W "monitorze" zapytany o wyniki reprezentacji na MŚ ,ten odpowiedział .... No cóż zarobiliśmy tyle i tyle :((( To trzeba być idiota do potęgi. Odpowiedz Link Zgłoś