Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

I tylko Dudka żal...

IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 06.09.01, 01:57
    Przyznam, że przed meczem z Białorusią podśmiewałem się z opinii Tomaszewskiego
    ("wystawić rezerwowy skład"). Post factum stwierdzam, że facet miał rację...
    Rezerwy chyba nie przegrałyby wyżej, a w razie czego byłoby wytłumaczenie.
    Najbardziej żal mi Dudka, który puścił 4 bramy, a to informacja, która idzie w
    świat (a konkretnie - do Liverpoolu). Teraz, po meczu i "po ptakach", uważam,
    że trzeba było chłopaka puścić, bo po czystym koncie z Norwegią miałby lepszą
    prasę i pozycję w klubie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Raf Re: I tylko Dudka żal... IP: *.korbank.pl 06.09.01, 14:22
        Przeczytałem o tym, że zagraliśmy wesoły mecz, więc chciałem się zapytać
        zawodników, ternera, i władze PZPN:
        Czy stawka finansowa za pecz, tzn. wynagrodzenie była również wesoła np. 1 zł
        za godznę, czyli 1,5 zł za mecz.
        Pozdrawiam sponsorów reprezentacji i czekam na kolejne sukcesy.
      • Gość: Oleg Re: I tylko Dudka żal... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.09.01, 16:32
        ...E tam od razu tragedie robicie. Jak chlopak pokaze co potrafi na Angielskiej
        ziemi to go pokochaja jak w Holandii, a my polacy oprocz satysfakcji z takiego
        golkeepera dostaniemy do reprezentacji super wytrenowana maszyne do lapania
        pilek. A co do Bialorusi to przeciez widac bylo po calej 11 orlow Engela, ze po
        imprezie byli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka