Gość: MAVERICK PL IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.04.05, 11:38 My też, z wiadomo kim :/ Po kiego bobra on tu wraca? Pytanie do Jazona: Czy jego numer nie jest podobny do jakiegoś innego "nicka" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Jest unikatowy ;) IP: *.torun.pl 14.04.05, 11:50 Numer tego młotka, podobnie jak jego prymitywizm jest niepowtarzalny. Mnie najbardziej rozbawia że koleś napina sie, grozi, straszy, jakby cały czas na stadionie siedział, lub pod nim spał- a numer IP sugeruje że raczej kafejke internetową z dworca w Hamburgu, na którym nocuje. W kazdym razie zbyt długo jego wynurzeń raczej oglądac nie bedziemy. Dzięki dla Chrisa za podciągnięcie starych wątków- nie chciało mi się tak głęboko kopać, miałem zreszta nadzieje że Gracjana juz tu nie zobaczymy. No ale trudno- jak juz przyszedł to troche go zniechęcę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Jest unikatowy ;) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.04.05, 16:25 Wyciagnałem tylko spis wątków według autorów tu dostawiłem te które mnie jeszcze dotknęły w tytule i tresci, nie moge jednak znaleźć wątku dotyczącego Pani Magdy troche romantyzmu i uroku kobiecego by się przydało w treści zuzlowej. Autorem był bodajze Iks:)))) Odpowiedz Link Zgłoś