Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto kibicuje NIEMCOM?

25.06.02, 02:18
    No ja tak, niech żółtków wgniotą w murawę!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gut Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.nyc.rr.com 25.06.02, 03:43
        niech tak bedzie !

hubar napisał(a):

> No ja tak, niech żółtków wgniotą w murawę!

• topiel Re: Kto kibicuje NIEMCOM? 25.06.02, 07:28
          Kibicuje to moze za duzo powiedziane ale zycze im wygranego meczu. W sumie sa
          nam blizsi, przynajmniej geograficznie a jeszcze jak zaplaca reperacje wojenne,
          to beda calkiem blizcy !!!
      • Gość: micz02 Ja nie kibicuje już nikomu IP: 212.244.108.* 25.06.02, 07:39
        Dziwi mnie że wybieracie Niemców- bo "mniejsze zło"
        A mnie wali kto wygra, bo ja uważam ten mundial za niebyły! Ostatni mundial w
        historii odbył się 4 lata temu, a następny... hmmm... zobaczymy.
      • Gość: cis Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 07:46
        niestety dzisiaj trzeba kibicowac Niemcom
      • Gość: Aga Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 08:13
        Ja też im kibicuję (od meczu z USA). Chciałam żeby wygrali z Amerykanami, bo ci
        za dużo by sobie wyobrażali, myśląc że są najlepsi na swiecie. A co do meczu z
        Koreą - to też kibicuje, ze względu na tendencyjne sędziowanie i sprzyjanie
        Koreańczykom. A więc niech to Niemcy wygrają i sięgną po puchar (bo Brazylii
        też nie lubię).

Pozdrawiam
        • Gość: gut Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.nyc.rr.com 25.06.02, 16:39
          aga jestes boska ! wyjdz za mnie !

Gość portalu: Aga napisał(a):

> Ja też im kibicuję (od meczu z USA). Chciałam żeby wygrali z Amerykanami, bo ci
          >
          > za dużo by sobie wyobrażali, myśląc że są najlepsi na swiecie. A co do meczu z
          > Koreą - to też kibicuje, ze względu na tendencyjne sędziowanie i sprzyjanie
          > Koreańczykom. A więc niech to Niemcy wygrają i sięgną po puchar (bo Brazylii
          > też nie lubię).
          >
          > Pozdrawiam

• Gość: Helmut Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 08:49
        Deutschland, Deutschland ueber .....
      • Gość: Mic Re: Ja IP: *.dbtec.de / 10.1.4.* 25.06.02, 09:16
        Do tej pory w kazdym meczu, w ktorym grali Niemcy (z wyjatkiem meczu z
        Saudyjczykami)kibicowalem stronie przeciwnej ale nie dlatego, ze nie lubie
        Niemcow czy cos takiego (kompletna bzdura) tylko dlatego, ze graja... nudnie.
        Teraz jednak kibicuje Niemcom bo Koreanczykow w polfinale po prostu nie powinno
        byc. Mecz z Hiszpania byl skandalem.

Jedyne niebezpieczenstwo: do tej pory zawsze przegrywali ci, ktorym
        kibicowalem - lacznie z Polska. Moze powinienem lepiej kibicowac Korei?
      • Gość: maciek Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: 195.94.212.* 25.06.02, 09:41
        znamienne, ze wszyscy kibicuja Niemcom tylko dlatego, ze Koreance niezasluzenie weszli do polfinalu...:)
        ja bede dzis kibicowal sedziemu, zeby nie bylo tak, ze wygrac musi ten, kto mu sie dzis przysnil
        a co sie tyczy futbolu, ktory prezentuja obie druzyny, to wart palac Paca i Pac palaca...
      • Gość: Mario29 Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.ipartners.pl / 157.25.192.* 25.06.02, 09:58
        niemiecki walec wgniecie koree w trawe ....
      • Gość: Matti Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 10:01
        Ja kibicuje ostatnim europejczykom!!!!!!
        TURCJA jest raczej druzyna z Azjii (chociaż w UEFIE) - w pófinale dwie druzyny
        z Azjii
      • Gość: Bic Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 10:02
        Niemcy nie grają efektownie ale za to efektywnie.
      • Gość: thedude Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 11:11
        Po raz pierwszy kibicuję Niemcom.
        • Gość: Ana Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.verizone.com.pl / 10.2.1.* 25.06.02, 16:43
          Ja też po raz pierwszy kibicuję Niemcom ale opłaciło się. To nie był ładny mecz
          ale przynajmniej bez oszustw. Pierwszy raz żółtki nie przekupiły i od razu
          przegrali!!!!!
          • patriota Re: Kto kibicuje NIEMCOM? 25.06.02, 18:28
            Gość portalu: Ana napisał(a):

> Ja też po raz pierwszy kibicuję Niemcom ale opłaciło się. To nie był ładny mecz
            > ale przynajmniej bez oszustw. Pierwszy raz żółtki nie przekupiły i od razu
            > przegrali!!!!!

Nie przesadzaj. Taki brzydki znow nie byl. Widzialas jak skuteczna byla obrona
            niemiecka, widzialas akcje podbramkowe - tez tych kilka w wykonaniu Koreancow?
            Nie bylo zle.

I czym Koreanczycy mieli przekupic Szwajcara? Ten sedzia z Trynidadu dostal
            telewizor kolorowy "made in korea" (17"!!!) i po Hiszpanach bylo.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka