hubar 25.06.02, 02:18 No ja tak, niech żółtków wgniotą w murawę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gut Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.nyc.rr.com 25.06.02, 03:43 niech tak bedzie ! hubar napisał(a): > No ja tak, niech żółtków wgniotą w murawę! Odpowiedz Link Zgłoś
topiel Re: Kto kibicuje NIEMCOM? 25.06.02, 07:28 Kibicuje to moze za duzo powiedziane ale zycze im wygranego meczu. W sumie sa nam blizsi, przynajmniej geograficznie a jeszcze jak zaplaca reperacje wojenne, to beda calkiem blizcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz02 Ja nie kibicuje już nikomu IP: 212.244.108.* 25.06.02, 07:39 Dziwi mnie że wybieracie Niemców- bo "mniejsze zło" A mnie wali kto wygra, bo ja uważam ten mundial za niebyły! Ostatni mundial w historii odbył się 4 lata temu, a następny... hmmm... zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cis Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 07:46 niestety dzisiaj trzeba kibicowac Niemcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 08:13 Ja też im kibicuję (od meczu z USA). Chciałam żeby wygrali z Amerykanami, bo ci za dużo by sobie wyobrażali, myśląc że są najlepsi na swiecie. A co do meczu z Koreą - to też kibicuje, ze względu na tendencyjne sędziowanie i sprzyjanie Koreańczykom. A więc niech to Niemcy wygrają i sięgną po puchar (bo Brazylii też nie lubię). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.nyc.rr.com 25.06.02, 16:39 aga jestes boska ! wyjdz za mnie ! Gość portalu: Aga napisał(a): > Ja też im kibicuję (od meczu z USA). Chciałam żeby wygrali z Amerykanami, bo ci > > za dużo by sobie wyobrażali, myśląc że są najlepsi na swiecie. A co do meczu z > Koreą - to też kibicuje, ze względu na tendencyjne sędziowanie i sprzyjanie > Koreańczykom. A więc niech to Niemcy wygrają i sięgną po puchar (bo Brazylii > też nie lubię). > > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 08:49 Deutschland, Deutschland ueber ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mic Re: Ja IP: *.dbtec.de / 10.1.4.* 25.06.02, 09:16 Do tej pory w kazdym meczu, w ktorym grali Niemcy (z wyjatkiem meczu z Saudyjczykami)kibicowalem stronie przeciwnej ale nie dlatego, ze nie lubie Niemcow czy cos takiego (kompletna bzdura) tylko dlatego, ze graja... nudnie. Teraz jednak kibicuje Niemcom bo Koreanczykow w polfinale po prostu nie powinno byc. Mecz z Hiszpania byl skandalem. Jedyne niebezpieczenstwo: do tej pory zawsze przegrywali ci, ktorym kibicowalem - lacznie z Polska. Moze powinienem lepiej kibicowac Korei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: 195.94.212.* 25.06.02, 09:41 znamienne, ze wszyscy kibicuja Niemcom tylko dlatego, ze Koreance niezasluzenie weszli do polfinalu...:) ja bede dzis kibicowal sedziemu, zeby nie bylo tak, ze wygrac musi ten, kto mu sie dzis przysnil a co sie tyczy futbolu, ktory prezentuja obie druzyny, to wart palac Paca i Pac palaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.ipartners.pl / 157.25.192.* 25.06.02, 09:58 niemiecki walec wgniecie koree w trawe .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 10:01 Ja kibicuje ostatnim europejczykom!!!!!! TURCJA jest raczej druzyna z Azjii (chociaż w UEFIE) - w pófinale dwie druzyny z Azjii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bic Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 10:02 Niemcy nie grają efektownie ale za to efektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 11:11 Po raz pierwszy kibicuję Niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Kto kibicuje NIEMCOM? IP: *.verizone.com.pl / 10.2.1.* 25.06.02, 16:43 Ja też po raz pierwszy kibicuję Niemcom ale opłaciło się. To nie był ładny mecz ale przynajmniej bez oszustw. Pierwszy raz żółtki nie przekupiły i od razu przegrali!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patriota Re: Kto kibicuje NIEMCOM? 25.06.02, 18:28 Gość portalu: Ana napisał(a): > Ja też po raz pierwszy kibicuję Niemcom ale opłaciło się. To nie był ładny mecz > ale przynajmniej bez oszustw. Pierwszy raz żółtki nie przekupiły i od razu > przegrali!!!!! Nie przesadzaj. Taki brzydki znow nie byl. Widzialas jak skuteczna byla obrona niemiecka, widzialas akcje podbramkowe - tez tych kilka w wykonaniu Koreancow? Nie bylo zle. I czym Koreanczycy mieli przekupic Szwajcara? Ten sedzia z Trynidadu dostal telewizor kolorowy "made in korea" (17"!!!) i po Hiszpanach bylo. Odpowiedz Link Zgłoś