Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gratulacje dla Apatora

IP: w3cache.* / *.2-0.pl 24.04.05, 09:25
    gratulacje dla Apatora.
    Szkoda że mnie tam nie było.
    Pozdrowienia Magda z Krakowa
    Obserwuj wątek
      • Gość: BR594 Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 12:35
        Choć jestem z Bydgoszczy i mocno kibicuję Poloni i RKM-owi , to również
        gratuluję chłopakom z Apatora. Świetny wynik.
        • Gość: Jazon Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 12:39
          No prosze jak slodko- wystarczy wlac Unii i nagle wszyscy nas lubia :-)
          Sielanka...
          A generalnie chetniej przycztałbym co ma do powiedzenia Unifan,
          kibicujący 'Królewskim'- wysmiałbym go z rozkoszą.
          • Gość: Chris Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.04.05, 14:24
            Oczywiście już się nie dowiemy, bo ludzie bez charakteru zmieniaja zazwyczaj
            swoje dane autorskie, tym bardziej jak są to kibice bez jaj. Swoja drogą
            najbardziej szowinistyczną grupe kibiców chyba stanowią kibice z Tarnowa,
            własnie jestem na ich forum czytam te brednie:
            www.unia.tarnow.pl/index1.html
            Skargi na stan toru dobrze przygotowanego toru, podobno tarnowianie mieli
            problem z tankowaniem paliwa przed biegiem 12-stym kiedy zwycięstwo wymykało
            się spod kontroli. Pewnie w tym zasługa Władzia, bo cóż innego mogł wymyśleć ze
            Ślakiem i Wardzałą. Odgrażania się publiczne że nie wyjdziemy z 30 w rewanżu,
            tylko każdy zapomniał jakie toruński klub ma aspiracje, i tak naprawde ma w
            d.... wygraną w Tarnowie co jedynie dobry wynik. W zasadzie to mam mieszane
            uczucia najbardziej satysfakcjonowałby mnie remis w Lesznie. Dlaczego?
            Leszczynianie to głowny konkurent Apatora w walce o utrzymanie, a Tarnów
            przydałby się jeszcze raz kubeł dla ostudzenia emocji i zweryfikowania
            prawdziwej siły papierowego mistrza Polski. Unifan strach Ciebie obleciał??
            Pozdrawiam zwłaszcza Pania Magde zycze jak najlepszego wyniku Wandy w Gnieznie.
            • Gość: Jazon Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 14:34
              No fakt poczytalem sobie troche te opinie- od niektorych głupot aż zęby bolą.
              Ale żeby od razu najbardziej szowinistyczni byli...? Tacy debile znajda się
              wsrod kibiców każdej druzyny. Wiadomo ze jak się nie ma argumentów po porażce
              to zwala sie na tor...
              • Gość: sasiad Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:11
                tez poczytalem i musze przyznac ze jest tez paru normalnych. srednia krajowa, niestety
            • Gość: cs Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.k102.webspeed.dk 24.04.05, 15:05
              Czytalem gdzies skargi na tor w Toruniu.
              Dziwnym trafem nie przeszkadzalo to Ricardssonowi.
              No ale Tony to jest prof.
      • Gość: iv Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:13
        chyba musze sie zaczac leczyc. W dzsiejszym meczu kibicowalem krzyzakom. Oj
        niedobrze ze mna :)))
        • pumex3 Re: Gratulacje dla Apatora 24.04.05, 18:25
          Rewelacyjny weekend Apatora. Andy dał też popis :)))
          • Gość: iv Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:06
            tak. Niech sie pokaze choc jeden z tych co to psioczyli na Andiego, ze niby na
            wyjezdzie nic nie zdobedzie. I co?? :)
            • Gość: Sadura Re: Gratulacje dla Apatora IP: 195.245.217.* 25.04.05, 14:16
              To tak apropos wypowiedzi na stronach Unii T.

Cytat za Przeglądem Sportowym.

Tony Rickardsson o meczu z Apatorem: "Bardzo dobrze mi się dzisiaj jeździło.
              Tor był przygotowany perfekcyjnie. Gospodarze okazali się od nas zdecydowanie
              lepsi. (...)"

Tony Rickardsson o meczu w Lesznie: "Na gorąco trudno oceniać, co było
              przyczyną mojej słabszej postawy. Nie mogłem wyjechac z pierwszego wirażu.
              Próbowałem walczyć na trasie ale z różnym skutkiem.Gdy w końcówce zawodów
              zaczęliśmy wygrywać, dopadł mnie pech i na ostatniej prostej straciłem punkty" -
              mówił zły Rickardsson i podobnie jak jego koledzy miał pretensje do sposobu
              przygotowania toru. (...)

Mecz w Toruniu widziałem. W Lesznie nie... Nie wiem czy Leszno coś kombinowało
              z torem. Toruń na pewno nie, czego najlepszym dowodem jest wypowiedź Tony`ego.
              Sądząc jednak po tym co Wasi zaprezentowali w Toruniu, tor w Lesznie też był
              ok. Po prostu po drugiej porażce do rozgoryczonych dołączył nawet sam Ricki...
              Ale Unii Tarnów życzę dobrze, bo ja wszystkim zyczę dobrze.... :) Pzdr
              • Gość: cs Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.k102.webspeed.dk 25.04.05, 17:08
                Wynika z tego, ze gospodarze powinni przygotowac tor w/g zyczenia gosci i
                jeszcze podlozyc sie im w kilku biegach, wtedy byu bylo wszystko dobrze.
              • Gość: lewis Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:31
                Chciałem sobie poczytac o Apatorze na stronie przeglądu żużlowego a tu ze nie
                mam uprawnien do ogladanie tej strony,ciekawe czyzby się zdenerwowali ze Apator
                wygrywa czy co?szkoda chociaż nigdy nas sympatią tam zbytnio nie
                darzyli.Przykra sprawa mam nadzieję że się opamiętają.
              • Gość: sasiad Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:42
                mi sie podobala wypowiedz crumpa: "ludzie czasem zapominaja, ze zuzel to wyscigi na luznej nawierzchni, a nie na betonie"
                dziur w kazdym razie nie bylo, a jak kolodziej mowi ze tor byl fajny bo mu przyczepna nawierzchnia bardziej odpowiada i dodaje ze szkoda ze tylko jedna sciezka niosla, to czemu nie powiedzial gdziez sie ona znajduje kolegom?
                i teraz fakty sprzetowe:
                widac ze ricky czuje sie swietnie na torze przyczepnym a gollob za duzo trenowal na tarnowskim betonie (co akurat przynioslo wymierne efekty w lesznie). ale co z reszta DMP 2004?? bo ze tor w toruniu mogl ich zaskoczyc to prawda, ale w lesznie j. gollob, burza, rempala rowniez pojechali ponizej krytyki. doprawdy nie wiem jaka nawierzchnia im pasuje w tym roku.
                • Gość: Szrek Re: Gratulacje dla Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 06:21
                  Cieszę się że swoją jazdą na torze żużlowcy Apatora udowodnili, że wszyscy
                  skazujący ich przed sezonem na spadek z ligi, wyszydzający kontrakty z Puszakiem
                  i Smithem, okazali się teraz nadętymi i szowinistycznymi palantami a nie ludzmi,
                  ktorych należy nnazywać "działaczami żużlowymi". Tak trzymać Apator!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka