Gość: re-fleksje IP: 213.199.218.* 14.05.05, 10:25 Coś mało ciekawe te play-offy w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: demostenes W Detroit chyba robi się gorąco ;) IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.05.05, 10:31 Dobrze się stało że Indiana wygrała ( tak zresztą obstawiałem ). Mecz chyba nie był za piekny ( bardzo niskie procenty celności z gry ), ale pozwolić Tłokom na rzucenie w 1 i 2 kwarcie tylko 28 punktów to osiągnięćie wzbudzające szacunek. Co do zachodu - myślę że Suns nie pozwolą sobie na następną porażkę - no chyba że Dirk i Finley wzniosą się na wyżyny gry. Odpowiedz Link Zgłoś
independence Re: W Detroit chyba robi się gorąco ;) 14.05.05, 10:42 W tym sezonie Indiana mnie bardzo pozytywnie zaskakuje. Chciałbym aby Detroit Pistons i San Antonio Spurs zostali wyeliminowani już w tej rundzie, bo ich defensywnej koszykówki nie da się oglądać. Liczę na finał Miami Heat - Phoenix Suns (ewentualnie Dallas Mavericks), gdzie drużyny będą chciały zdobyć więcej punktów od rywala, a nie stracić mniej:) Pozdrawiam kibiców koszykówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uncle reg MILLLER TIME, a nie mowilem;-) IP: 217.116.178.* 14.05.05, 12:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muerte Re: W Detroit chyba robi się gorąco ;) IP: *.ci.uw.edu.pl 14.05.05, 15:19 >drużyny będą chciały zdobyć więcej > punktów od rywala, a nie stracić mniej:) Chyba jesteś fanem koszykówki ulicznej i strasznie lubisz gdy gracze biegają bez przerwy od kosza od kosza:P Nie mówię że nie lubię tego sposobu gry, ale do oglądania sprawia on wielką radochę tylko od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej hej tu enbiej! Mój bosz, Reggie... jak za dawnych lat... :'-) IP: *.attu.pl 14.05.05, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Reggie Miller IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.05.05, 17:56 Ponad 47 000 minut w barwach jednego zespolu na parkiecie, tylko John Stockton jest lepszy w tej klasyfikacji. Nie mam pytan co ten facet wyczynia na parkiecie, uwalnia sie na zaslonach i chasa jakby mial 25 lat a nie 39 na karku, niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jahu niesmiertelny??!!?? Reggie Miller IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 17:59 "Moj bosz" - jak napisal ktos z poprzednikow, czym oni go tam karmia... jakby nasi "koszykarze" (hahaha :p) dostawali takie dragsy to bysmy dopiero mieli lige koszykowki! EBL bierzcie przyklad z NBA! a tak mimochodem: OGROMNE BRAWA DLA TVP ZA WSPANIALE RELACJE Z MECZOW FINALOWYCH EBL! BRAAAWOOOO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś