roxy1 15.05.05, 08:29 bramka - Maxiu40, obrona - rejmistrz, marwi75, lijko. pomoc - tomek301, bachus69 - kap., yulius, atak - gronix, waldi, ronaldo i imperator986. Czy koś ma lepszy skład? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxy1 Re: SUPER TEAM 15.05.05, 09:18 Zapomniałem dodać że prezesem tego zespołu jest najbardziej aktywny na rynku piłkarskim, szanowany od kilku edycji prezes Czabik. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek301 Re: SUPER TEAM 15.05.05, 12:56 Zgłaszam protest! Wykorzystałes moje mienie osobiste w celach marketingowych i bezprawnie! Żadam rekompensaty - w przeciwnym razie złożę sprawę do sądu gordzkiego! All rights reserved! Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu40 Re: SUPER TEAM 15.05.05, 14:21 a ja wolę grać w ataku niż na bramce :P Zresztą w tym sezonie miałem już asystę w barawch GKS-u (zainteresowani wiedzą o co biega :D) PoZdRo Odpowiedz Link Zgłoś
roxy1 Re: SUPER TEAM 15.05.05, 17:07 Tomek prosze nie podawaj mnie do sądu, myśle że zwykła butelka załatwi sprawę a maxiu niech sobie gra w tym ataku, zobaczymy jak będzie punktował. Ja tylko chciałem zaprotestować przeciw postom w stylu "proszę oceńcie moją drużynę". Obiecuję, że już nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: SUPER TEAM 15.05.05, 20:00 rox1 wszsytko spoko tylko że ja w tej kolejce nie zagram:/ ostatnio dostałem czwartą żółtą:/ Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś