Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST !!!

• pc UWAGA! TO TYLKO PRZYPOMNIENIE WĄTKU! WPISUJCIE SIĘ DO NOWEGO! 04.09.01, 10:08
        jest już nowy wątek na ten temat, ten ukazuje sytuację jeszcze PRZED tym jak
        Polsat ogłosił że WSZYSTKIE mecze, także POLSKI będą kodowane
      • Gość: wub Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.wp-sa.pl 04.09.01, 10:15
        Pan Solorz traci miliony na polsacie, ktorego nikt nie
        chce ogladac i teraz chce sie odkuc - tylko dlaczego
        kosztem kibicow. Nie ogladam polsatu i na pewno nie kupie
        dekodera tylko dla tego ze pan Solorz chce po chamsku
        zrobic.

Gość portalu: Przemek napisał(a):

> wiem, ktoś już założył temat, ale mało napisał, więc ja
        zacznę nowy.
        > Który o wiele więcej wyjaśnia
        >
        > Proszę niech się tu wpisują tylko osoby, które uważają
        że Polsat nas oszukał i
        > są za jakąś akcją protestacyjną (jeszcze nie wiem,
        jakby to miało wyglądać,
        > może przed mistrzostwami będziemy co dwa dni kupować
        Polsat i zwracać dekoder
        > przed zapłatą abonamentu, może atak internetowy, albo
        po prostu demolka punktów
        >
        > sprzedaży dekoderów?)
        >
        > W każym razie fakty są takie:
        > 1. Polsat startuje jako telewizja OGÓLNODOSTĘPNA w
        przetargu (tyko takie były
        > dopuszczone
        > 2. Polsat uruchamia kodowanie, niby bez abonamentu (za
        samą kaucję zwrotną)
        > 3. Polsat wprowadza abonament, początkowo 10 zł,
        ostatnio już 25 zł
        > 4. Polsat wprowadza PAY-PER-VIEW, ceny jednej imprezy
        szacowane na 100zł (TO
        > PRAWDA! zobaczcie w gazecie)
        > 5. a co zrobi Polsat jescze? Ma przecież rok czasu?
        >
        > W każdym razie, jest to robienie kibiców w konia.
        >
        > Niech każdy, kto jest przeciwko Polsatowi, wpisze się
        do tego tematu.
        > Każdy wpis będzie uznany jako popierający
        zdegustowanych kibiców.
        > Pamiętajcie!
        > Nas, internautów wydających i tak dużo na internet może
        być na to stać!
        > BEZROBOTNYCH, EMERYTÓW I INNYCH FANATYKÓW PIŁKI KTÓRYM
        AKURAT SIĘ NIE POWODZI
        > NA PEWNO STAĆ NA TO NIE BĘDZIE! i nie zadawalajmy się
        półśrodkami w postaci
        > transmisji w zagranicznych telewizjach!
        >
        > ... mile widziane propozycje akcji protestacyjnych!
        > I pamiętajcie, jeśli będą sensowne a odpowiedzi dużo,
        to pewnie umieszczą je w
        > drukowanej gazecie, a wtedy...
        >
        > Pozdrawiam

• Gość: KIBIC Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.chello.pl 04.09.01, 11:21
          Solorz to frajer jak myśli że my nie będziemy protestować przeciw MŚ w polsacie
          sport. On by na pewno chciał zamknąć reprezentacje w Dwóch Światach a mecze
          rozgrywać na jakimś zadupiu na ściernisku. Górnicy przyjeżdzali blokować Wawę a
          my musimy zablokować polsat i te ich pojebane pomysły. Precz z żenującymi
          programami polsatu i ich pierdolniętym szefem. KIBICE PLSKI ŁĄCZCIE SIĘ I
          PRZECIWSTAWCIE GŁUPOCIE POLSATU!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ReddyS Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 04.09.01, 18:49
          Co za chamstwo. Chce sie dorobic na naszej reprezentacji i na nas. Przeciez
          jest Ustawa, co z prawem?
      • Gość: Seba Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.tele2.pl 04.09.01, 10:30
        Hejka
        niestety nie mam czasu przeglądnąć wszystkich wypowiedzi - może się więc
        powtórzyć.
        Osobiście z dziką pasją wyrzucę z programatora w odbiorniku Tv "wspaniałą"
        (sic!) stację Polsat. Myślę, że jakby zrobiła to szersza grupa - Solorz
        poważnie by się zastanowił, czy aby przypadkiem nie straci więcej. Zawsze tak
        było: kto mieczem wojuje..... A ten gośc zdecydowanie przegiął.
        Ja akurat niewiele korzystam z Tv, z Polsatu już prawie wcale - ale myślę, że
        każdy może np na miesiąc jub dwa zrezygnować z włączania tej stacji. Jest kilka
        innych kanałów, nawet osoby, które lubiż seriale mogą cośdla siebie znaleźć
        gdzieś indziej...
        A reklamodawcy może się od nich odwróca - wtedy Solorz będzie miał prawdziwe
        kłopoty!!!!
        Drugi pomyś - nawoływać do bojkotu reklamodawców!!!!! jak oni zakręcą kurek -
        oj, będzie siędziało!!! a przecież wśród decydentów w wielkich firmach twż
        zasiadają normalni ludzie, którzy czasem oglądają mecze itd...
      • Gość: Norbert Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 11:09
        Popieram w pełni protest. Pan Solorz pokazał swoje prawdziwe oblicze,
        interesuje go tylko to, ile kasy wpadnie mu przy tej okazji mając w dupie
        wszystkich kibiców. Na tym pewno nie koniec. Kto bowiem zagwarantuje, że nawet
        mając dekoder Polsatu za oglądanie mistrzostw świata nie zapłacimy np. 500 zł
        lub więcej. PANIE SOLORZ!!! OPAMIĘTAJ SIĘ PAN!!! Do tej pory zastanawiałem się
        nad kupnem Polsatu, ale po takich butnych wypowiedziach chyba pan, panie Solorz
        na mnie nie zarobisz. Widzę, że podobnie myślących ludzi jest więcej.
        Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców.
      • Gość: paweł Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 11:21
        Gość portalu: Przemek napisał(a):

> wiem, ktoś już założył temat, ale mało napisał, więc ja zacznę nowy.
        > Który o wiele więcej wyjaśnia
        >
        > Proszę niech się tu wpisują tylko osoby, które uważają że Polsat nas oszukał i
        > są za jakąś akcją protestacyjną (jeszcze nie wiem, jakby to miało wyglądać,
        > może przed mistrzostwami będziemy co dwa dni kupować Polsat i zwracać dekoder
        > przed zapłatą abonamentu, może atak internetowy, albo po prostu demolka punktów
        >
        > sprzedaży dekoderów?)
        >
        > W każym razie fakty są takie:
        > 1. Polsat startuje jako telewizja OGÓLNODOSTĘPNA w przetargu (tyko takie były
        > dopuszczone
        > 2. Polsat uruchamia kodowanie, niby bez abonamentu (za samą kaucję zwrotną)
        > 3. Polsat wprowadza abonament, początkowo 10 zł, ostatnio już 25 zł
        > 4. Polsat wprowadza PAY-PER-VIEW, ceny jednej imprezy szacowane na 100zł (TO
        > PRAWDA! zobaczcie w gazecie)
        > 5. a co zrobi Polsat jescze? Ma przecież rok czasu?
        >
        > W każdym razie, jest to robienie kibiców w konia.
        >
        > Niech każdy, kto jest przeciwko Polsatowi, wpisze się do tego tematu.
        > Każdy wpis będzie uznany jako popierający zdegustowanych kibiców.
        > Pamiętajcie!
        > Nas, internautów wydających i tak dużo na internet może być na to stać!
        > BEZROBOTNYCH, EMERYTÓW I INNYCH FANATYKÓW PIŁKI KTÓRYM AKURAT SIĘ NIE POWODZI
        > NA PEWNO STAĆ NA TO NIE BĘDZIE! i nie zadawalajmy się półśrodkami w postaci
        > transmisji w zagranicznych telewizjach!
        >
        > ... mile widziane propozycje akcji protestacyjnych!
        > I pamiętajcie, jeśli będą sensowne a odpowiedzi dużo, to pewnie umieszczą je w
        > drukowanej gazecie, a wtedy...
        >
        > Pozdrawiam

Cześć pozdrawiam i popieram. Ostatnich mistrzostw z udziałem polaków nie bardzo
        pamiętam, nie wyobrazam sobie że nie obejrze następnych.
        • Gość: Olo Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.oliwa.gda.osk.pl 04.09.01, 15:45
          popieram .!!!
          niech gosc wie ze jak to zrobi zginie marna smiercia
      • Gość: adam Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.bbnplanet.com 04.09.01, 11:59
        Zgadzam sie w zupełnosci, Numer jest perfidny ale polsat to firma medialna i
        jesli nie dba o publicity to słabo mu wróze. Protest jesli zacznie sie szybciej
        to na pewno odniesie skutek....
      • Gość: Vader Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 62.87.254.* 04.09.01, 12:21
        Można wysyłać majle, faksy do polshitu z protestami (zapchać ich) oraz do firm
        reklamujących się w polshicie.Metoda dobra sprawdzona - szczególnie w Stanach
      • Gość: zevs1 Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 12:26
        popieram
        • Gość: ica Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 62.233.138.* 04.09.01, 16:09
          Ja też popieram.
      • Gość: LogoMat Pozbierajmy się na prawnika który dokopie Solorzowi !!! IP: 212.160.128.* 04.09.01, 12:26
        Myślę, że to wyjdzie każdego kibica taniej niż oglądanie posatowskiego sportu
      • Gość: srubokre ***TRESC MAILA PROTESTACYJNEGO**** IP: 213.77.7.* 04.09.01, 12:32
        Olo w innym watku zaproponowal:

"Proponuję wysłanie maili na adres polsat@multiwizja.com.pl o treści:

W związku z wypowiedzią p.Solorza o dostępności oglądania meczów polskiej
        reprezentacji jedynie za pośrednictwem kodowanego Polsatu Sport informuję że:
        1. Mecze te będę oglądał(a) za pośrednictwem bezpłatnych kanałów satelitarnych.
        2. Z dniem dzisiejszym wykasowuję z telewizora programy: Polsat, TV4.
        3. Informację tą przesyłam do wszystkich potencjalnych reklamodawców TV Polsat
        "

WYSYLAJCIE ILE WLEZIE!!! ZAPCHAC SKRZYNKE POL$HITOWI!!!

pzdr
        srub

• Gość: artek Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.warta-vita.com.pl 04.09.01, 12:39
        Popieram protest. Polsat do gazu.
      • Gość: Loso Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 04.09.01, 12:53
        Popieram protest. Proponuję aby pisać o wszystkich stacjach zagranicznych,
        ogolnie dostepnych, ktore MS będą transmitować, spowoduje to iż wielu
        potencjalnych nabywców polsatu nie kupi dekodera! To samo z transmisjami
        radiowymi (czasami ogladam mecz w tv i jak komenarz jest do d... to slucham
        komentarza w radiu.). Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: Lorack wszystko kodowane??? IP: 213.25.101.* 04.09.01, 13:12
        Witam
        Nie wiem czy wiecie, ale prawdopodobnie retransmisje bedzie miała tvp.

Wiem, żę dla niektórych to "musztarda po obiedzie", ale wiedzcie że to nie tak,
        że W OGÓLE nie zobaczymy mistrzostw, tylko mecze będziemy oglądaćz
        opóźnieniem...
        Tak jest przecież z meczami wyjazdowymi Polski w eliminacjach. Retransmisja
        zasze w tvp. Kto nie ma wizji (ja nie mam), musi poczekać , ale w końcu mecz
        obejrzy...

Pozdrawiam

Lorack- Gdynia
        • Gość: piotrek Re: wszystko kodowane??? IP: 217.8.166.* 04.09.01, 18:08
          Tak to jest gdy emocje (SPORTOWE ???) biorą górę nad rozumem(???).
          Przecież mecze reprezentacji i tak są na żywo w kanale kodowanym, za który
          trzeba płacić i nikt nie robi z tego sprawy. Zapewne Polsat puści mecze Polski
          niekodowane bo dużo się zarabia na reklamach.
          A tak swoją drogą to TVP dała dupy (gdziekolwiek ją ma). Mogli dać kasę za
          prawa do transmisji, ale wierzyli w Naszych tak jak ja wierzę w ludziki z
          Marsa. Efekt - kodowane mistrzostwa.
      • Gość: McKracke Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.tesco-europe.com 04.09.01, 13:12
        SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jarek Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 130.226.202.* 04.09.01, 13:21
        ja bym stuknal solorza i bylo by po sprawie
      • Gość: mac Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.chello.pl 04.09.01, 14:02
        Żałosna próba uratowania tonacego okrętu jakim jest Polsat Cyfrowy. Ta tv nie
        ma przyszłości i nie potrafią niczego kreatywnego wymyślić. Przecież jak na
        razie wszystkie co lepsze pomysły kradną (Dwa Światy, Życiowa Szansa) bo nie
        chcą kupować drogich licencji na programy wymyślone na zachodzie. Ale teraz
        popisali się naprawdę "świetnym" i pasującym do mentalności pana Solorza
        pomysłem - Posłuchajcie (mówi Solorz): "Zarobimy kasę na ludziach, którzy chcą
        po tylu latach obejrzeć reprezentację Polski na wielkiej imprezie. Będzie ich
        mnóstwo, przecież w prawie każdym domu znajdzie się kibic. A potem sprzedamy
        naszą beznadziejną platformę cyfrową za grubą kasę Cyfrze i Wizji i wyjdziemy
        na swoje. A że kosztem naszych spragnionych emocji rodaków to już inna sprawa.
        Biznes jest biznes". Takie podejście jest słuszne z punktu widzenia biznesmena
        ale z punktu widzenia (i siedzenia) kibica zasługuje na karę i to srogą.
        Szczerze życzę Polsatowi rychłego bankructwa. A swoją drogą to TVP mogła się
        szarpnąć i kupić licencję na transmisj World Cup przecież mają kupę kasy z
        reklam i abonamentu. Wolą jednak promować wątpliwej jakości imprezy muzyczne i
        zespoły w stylu Ich Troje. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców. Polska
        biało-czerwoni!!!
      • Gość: zet Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 195.187.84.* 04.09.01, 15:11
        W pełni popieram protest. Tym razem w polsacie naprawdę przegięli. To zwykłe
        zadufanie i brak szacunku dla kibiców, którzy tak długo musieli czekać na awans
        Polski do MŚ. Nie mam dekodera, i nie mam zamiaru go kupować,nie będę też
        oglądać tej głupiej stacji (i tak nie ma co). Protest jest napewno potrzebny,
        może jakaś ogólnopolska pikieta przed siedzibą Polshitu?
        Pozdrawiam kibiców.
      • Gość: joniu Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.radiofama.com.pl 04.09.01, 15:56
        Kielce sa z WAMI !!!!
      • Gość: dyziu Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.euv-frankfurt-o.de 04.09.01, 16:15
        Nie ma co.musimy zadzialac solidarnie, niezaleznie od jakichkolwiek podzialow klubowych.
      • Gość: Qba Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.01, 16:25
        Zgadzam sie! To co robi polsat to świństwo. Wyczekali z ogłoszeniem tej
        informacji az Polska awansuje! Miały być nie tylko pokazywane mecze POLAKÓW ale
        również mecz inałguracyjny i finał. Napewno nie zapłacę polsatowi za dekoder -
        wolę się zadowolić oglądaniem meczów na eurosporcie niz płacić oszustom
      • Gość: Grzybo Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:34
        To czyste skurwysyństwo!!! Jak można transmitować mecze naszej reprezentacji w
        kodowanym kanale. Przez szesnaście lat nie było Polaków na mistrzostwach
        świata. Wreszcie się dostali i ogromnie im za to dziękuje i im gratuluję, a
        teraz mam kupować dekoder za bajańską sumę(do mistrzostw jeszcze 10 miesięcy,
        nie wiadomo co odbiję szefostwu polsatu) najgłupszej telewizji świata której
        bezkrytycznie nienawidzę. Poza tym co za sens ma mówienie że mecze będą przed
        połódniem więc i tak nie ma sensu puszczać ich w otwartej telewizji. Trzeba być
        kompletnym idiotą żeby porównywać te dwie rzeczy. Ludzie specjalnie na
        mistrzostwa biorą urlopy w pracy żeby móc kibicować a taki fiut im tego
        zabroni. Prawda jest taka że polsat traci widzów (nie dziwi mnie to) i brakuje
        im pieniędzy. A jeśli chcą zarobić na naszej reprezentacji to niech
        spierdalają.
      • Gość: Tomi Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 195.205.183.* 04.09.01, 17:21
        Popieram w 100%.

Sam mam w domu dekoder, ale to dlatego że w promocji rozdawali za free. Ale
        program jest tak bardzo do dupy, że nawet go nie podłączyłem. Owszem - jeśli MŚ
        będą szły zakodowane, to dekoder sie przyda. Ale znając pazerność sOLORZA i
        jego szajki - wymyślą coś, żeby jeszcze dodatkowo nabić sobie kasę.

Tomi
        Ostrów Wlkp.
      • Gość: esox Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:39
        Odbieranie nam możliwości oglądania naszej repryto jak odbieranie nam dóbr
        naturalnych (czystego , powietrza , gór) które są w końcu naszą wspólną
        własnością....................
      • Gość: Raphal Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 15:36
        PROTESTY kierujmy tu, za cos ci panstwo biora po kilkdziesiat tysiecy
        miesiecznie.

Przewodniczący KRRiT
        Juliusz Braun
        braun@krrit.gov.pl
        01-015 Warszawa, Skwer Kardynała Wyszyńskiego 9
        tel. 838 50 21; fax 838 81 97;

Rzecznik prasowy przewodniczącego KRRiT:
        Joanna Stempień-Rogalińska - stempien@krrit.gov.pl
        tel: 635 31 95;

Zastępca przewodniczącego KRRiT
        Jan Sęk