pc UWAGA! TO TYLKO PRZYPOMNIENIE WĄTKU! WPISUJCIE SIĘ DO NOWEGO! 04.09.01, 10:08 jest już nowy wątek na ten temat, ten ukazuje sytuację jeszcze PRZED tym jak Polsat ogłosił że WSZYSTKIE mecze, także POLSKI będą kodowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wub Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.wp-sa.pl 04.09.01, 10:15 Pan Solorz traci miliony na polsacie, ktorego nikt nie chce ogladac i teraz chce sie odkuc - tylko dlaczego kosztem kibicow. Nie ogladam polsatu i na pewno nie kupie dekodera tylko dla tego ze pan Solorz chce po chamsku zrobic. Gość portalu: Przemek napisał(a): > wiem, ktoś już założył temat, ale mało napisał, więc ja zacznę nowy. > Który o wiele więcej wyjaśnia > > Proszę niech się tu wpisują tylko osoby, które uważają że Polsat nas oszukał i > są za jakąś akcją protestacyjną (jeszcze nie wiem, jakby to miało wyglądać, > może przed mistrzostwami będziemy co dwa dni kupować Polsat i zwracać dekoder > przed zapłatą abonamentu, może atak internetowy, albo po prostu demolka punktów > > sprzedaży dekoderów?) > > W każym razie fakty są takie: > 1. Polsat startuje jako telewizja OGÓLNODOSTĘPNA w przetargu (tyko takie były > dopuszczone > 2. Polsat uruchamia kodowanie, niby bez abonamentu (za samą kaucję zwrotną) > 3. Polsat wprowadza abonament, początkowo 10 zł, ostatnio już 25 zł > 4. Polsat wprowadza PAY-PER-VIEW, ceny jednej imprezy szacowane na 100zł (TO > PRAWDA! zobaczcie w gazecie) > 5. a co zrobi Polsat jescze? Ma przecież rok czasu? > > W każdym razie, jest to robienie kibiców w konia. > > Niech każdy, kto jest przeciwko Polsatowi, wpisze się do tego tematu. > Każdy wpis będzie uznany jako popierający zdegustowanych kibiców. > Pamiętajcie! > Nas, internautów wydających i tak dużo na internet może być na to stać! > BEZROBOTNYCH, EMERYTÓW I INNYCH FANATYKÓW PIŁKI KTÓRYM AKURAT SIĘ NIE POWODZI > NA PEWNO STAĆ NA TO NIE BĘDZIE! i nie zadawalajmy się półśrodkami w postaci > transmisji w zagranicznych telewizjach! > > ... mile widziane propozycje akcji protestacyjnych! > I pamiętajcie, jeśli będą sensowne a odpowiedzi dużo, to pewnie umieszczą je w > drukowanej gazecie, a wtedy... > > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.chello.pl 04.09.01, 11:21 Solorz to frajer jak myśli że my nie będziemy protestować przeciw MŚ w polsacie sport. On by na pewno chciał zamknąć reprezentacje w Dwóch Światach a mecze rozgrywać na jakimś zadupiu na ściernisku. Górnicy przyjeżdzali blokować Wawę a my musimy zablokować polsat i te ich pojebane pomysły. Precz z żenującymi programami polsatu i ich pierdolniętym szefem. KIBICE PLSKI ŁĄCZCIE SIĘ I PRZECIWSTAWCIE GŁUPOCIE POLSATU!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReddyS Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 04.09.01, 18:49 Co za chamstwo. Chce sie dorobic na naszej reprezentacji i na nas. Przeciez jest Ustawa, co z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.tele2.pl 04.09.01, 10:30 Hejka niestety nie mam czasu przeglądnąć wszystkich wypowiedzi - może się więc powtórzyć. Osobiście z dziką pasją wyrzucę z programatora w odbiorniku Tv "wspaniałą" (sic!) stację Polsat. Myślę, że jakby zrobiła to szersza grupa - Solorz poważnie by się zastanowił, czy aby przypadkiem nie straci więcej. Zawsze tak było: kto mieczem wojuje..... A ten gośc zdecydowanie przegiął. Ja akurat niewiele korzystam z Tv, z Polsatu już prawie wcale - ale myślę, że każdy może np na miesiąc jub dwa zrezygnować z włączania tej stacji. Jest kilka innych kanałów, nawet osoby, które lubiż seriale mogą cośdla siebie znaleźć gdzieś indziej... A reklamodawcy może się od nich odwróca - wtedy Solorz będzie miał prawdziwe kłopoty!!!! Drugi pomyś - nawoływać do bojkotu reklamodawców!!!!! jak oni zakręcą kurek - oj, będzie siędziało!!! a przecież wśród decydentów w wielkich firmach twż zasiadają normalni ludzie, którzy czasem oglądają mecze itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 11:09 Popieram w pełni protest. Pan Solorz pokazał swoje prawdziwe oblicze, interesuje go tylko to, ile kasy wpadnie mu przy tej okazji mając w dupie wszystkich kibiców. Na tym pewno nie koniec. Kto bowiem zagwarantuje, że nawet mając dekoder Polsatu za oglądanie mistrzostw świata nie zapłacimy np. 500 zł lub więcej. PANIE SOLORZ!!! OPAMIĘTAJ SIĘ PAN!!! Do tej pory zastanawiałem się nad kupnem Polsatu, ale po takich butnych wypowiedziach chyba pan, panie Solorz na mnie nie zarobisz. Widzę, że podobnie myślących ludzi jest więcej. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 11:21 Gość portalu: Przemek napisał(a): > wiem, ktoś już założył temat, ale mało napisał, więc ja zacznę nowy. > Który o wiele więcej wyjaśnia > > Proszę niech się tu wpisują tylko osoby, które uważają że Polsat nas oszukał i > są za jakąś akcją protestacyjną (jeszcze nie wiem, jakby to miało wyglądać, > może przed mistrzostwami będziemy co dwa dni kupować Polsat i zwracać dekoder > przed zapłatą abonamentu, może atak internetowy, albo po prostu demolka punktów > > sprzedaży dekoderów?) > > W każym razie fakty są takie: > 1. Polsat startuje jako telewizja OGÓLNODOSTĘPNA w przetargu (tyko takie były > dopuszczone > 2. Polsat uruchamia kodowanie, niby bez abonamentu (za samą kaucję zwrotną) > 3. Polsat wprowadza abonament, początkowo 10 zł, ostatnio już 25 zł > 4. Polsat wprowadza PAY-PER-VIEW, ceny jednej imprezy szacowane na 100zł (TO > PRAWDA! zobaczcie w gazecie) > 5. a co zrobi Polsat jescze? Ma przecież rok czasu? > > W każdym razie, jest to robienie kibiców w konia. > > Niech każdy, kto jest przeciwko Polsatowi, wpisze się do tego tematu. > Każdy wpis będzie uznany jako popierający zdegustowanych kibiców. > Pamiętajcie! > Nas, internautów wydających i tak dużo na internet może być na to stać! > BEZROBOTNYCH, EMERYTÓW I INNYCH FANATYKÓW PIŁKI KTÓRYM AKURAT SIĘ NIE POWODZI > NA PEWNO STAĆ NA TO NIE BĘDZIE! i nie zadawalajmy się półśrodkami w postaci > transmisji w zagranicznych telewizjach! > > ... mile widziane propozycje akcji protestacyjnych! > I pamiętajcie, jeśli będą sensowne a odpowiedzi dużo, to pewnie umieszczą je w > drukowanej gazecie, a wtedy... > > Pozdrawiam Cześć pozdrawiam i popieram. Ostatnich mistrzostw z udziałem polaków nie bardzo pamiętam, nie wyobrazam sobie że nie obejrze następnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.oliwa.gda.osk.pl 04.09.01, 15:45 popieram .!!! niech gosc wie ze jak to zrobi zginie marna smiercia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.bbnplanet.com 04.09.01, 11:59 Zgadzam sie w zupełnosci, Numer jest perfidny ale polsat to firma medialna i jesli nie dba o publicity to słabo mu wróze. Protest jesli zacznie sie szybciej to na pewno odniesie skutek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vader Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 62.87.254.* 04.09.01, 12:21 Można wysyłać majle, faksy do polshitu z protestami (zapchać ich) oraz do firm reklamujących się w polshicie.Metoda dobra sprawdzona - szczególnie w Stanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zevs1 Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 12:26 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ica Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 62.233.138.* 04.09.01, 16:09 Ja też popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LogoMat Pozbierajmy się na prawnika który dokopie Solorzowi !!! IP: 212.160.128.* 04.09.01, 12:26 Myślę, że to wyjdzie każdego kibica taniej niż oglądanie posatowskiego sportu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srubokre ***TRESC MAILA PROTESTACYJNEGO**** IP: 213.77.7.* 04.09.01, 12:32 Olo w innym watku zaproponowal: "Proponuję wysłanie maili na adres polsat@multiwizja.com.pl o treści: W związku z wypowiedzią p.Solorza o dostępności oglądania meczów polskiej reprezentacji jedynie za pośrednictwem kodowanego Polsatu Sport informuję że: 1. Mecze te będę oglądał(a) za pośrednictwem bezpłatnych kanałów satelitarnych. 2. Z dniem dzisiejszym wykasowuję z telewizora programy: Polsat, TV4. 3. Informację tą przesyłam do wszystkich potencjalnych reklamodawców TV Polsat " WYSYLAJCIE ILE WLEZIE!!! ZAPCHAC SKRZYNKE POL$HITOWI!!! pzdr srub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.warta-vita.com.pl 04.09.01, 12:39 Popieram protest. Polsat do gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loso Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 04.09.01, 12:53 Popieram protest. Proponuję aby pisać o wszystkich stacjach zagranicznych, ogolnie dostepnych, ktore MS będą transmitować, spowoduje to iż wielu potencjalnych nabywców polsatu nie kupi dekodera! To samo z transmisjami radiowymi (czasami ogladam mecz w tv i jak komenarz jest do d... to slucham komentarza w radiu.). Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorack wszystko kodowane??? IP: 213.25.101.* 04.09.01, 13:12 Witam Nie wiem czy wiecie, ale prawdopodobnie retransmisje bedzie miała tvp. Wiem, żę dla niektórych to "musztarda po obiedzie", ale wiedzcie że to nie tak, że W OGÓLE nie zobaczymy mistrzostw, tylko mecze będziemy oglądaćz opóźnieniem... Tak jest przecież z meczami wyjazdowymi Polski w eliminacjach. Retransmisja zasze w tvp. Kto nie ma wizji (ja nie mam), musi poczekać , ale w końcu mecz obejrzy... Pozdrawiam Lorack- Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: wszystko kodowane??? IP: 217.8.166.* 04.09.01, 18:08 Tak to jest gdy emocje (SPORTOWE ???) biorą górę nad rozumem(???). Przecież mecze reprezentacji i tak są na żywo w kanale kodowanym, za który trzeba płacić i nikt nie robi z tego sprawy. Zapewne Polsat puści mecze Polski niekodowane bo dużo się zarabia na reklamach. A tak swoją drogą to TVP dała dupy (gdziekolwiek ją ma). Mogli dać kasę za prawa do transmisji, ale wierzyli w Naszych tak jak ja wierzę w ludziki z Marsa. Efekt - kodowane mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McKracke Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.tesco-europe.com 04.09.01, 13:12 SKANDAL!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 130.226.202.* 04.09.01, 13:21 ja bym stuknal solorza i bylo by po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.chello.pl 04.09.01, 14:02 Żałosna próba uratowania tonacego okrętu jakim jest Polsat Cyfrowy. Ta tv nie ma przyszłości i nie potrafią niczego kreatywnego wymyślić. Przecież jak na razie wszystkie co lepsze pomysły kradną (Dwa Światy, Życiowa Szansa) bo nie chcą kupować drogich licencji na programy wymyślone na zachodzie. Ale teraz popisali się naprawdę "świetnym" i pasującym do mentalności pana Solorza pomysłem - Posłuchajcie (mówi Solorz): "Zarobimy kasę na ludziach, którzy chcą po tylu latach obejrzeć reprezentację Polski na wielkiej imprezie. Będzie ich mnóstwo, przecież w prawie każdym domu znajdzie się kibic. A potem sprzedamy naszą beznadziejną platformę cyfrową za grubą kasę Cyfrze i Wizji i wyjdziemy na swoje. A że kosztem naszych spragnionych emocji rodaków to już inna sprawa. Biznes jest biznes". Takie podejście jest słuszne z punktu widzenia biznesmena ale z punktu widzenia (i siedzenia) kibica zasługuje na karę i to srogą. Szczerze życzę Polsatowi rychłego bankructwa. A swoją drogą to TVP mogła się szarpnąć i kupić licencję na transmisj World Cup przecież mają kupę kasy z reklam i abonamentu. Wolą jednak promować wątpliwej jakości imprezy muzyczne i zespoły w stylu Ich Troje. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców. Polska biało-czerwoni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 195.187.84.* 04.09.01, 15:11 W pełni popieram protest. Tym razem w polsacie naprawdę przegięli. To zwykłe zadufanie i brak szacunku dla kibiców, którzy tak długo musieli czekać na awans Polski do MŚ. Nie mam dekodera, i nie mam zamiaru go kupować,nie będę też oglądać tej głupiej stacji (i tak nie ma co). Protest jest napewno potrzebny, może jakaś ogólnopolska pikieta przed siedzibą Polshitu? Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joniu Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.radiofama.com.pl 04.09.01, 15:56 Kielce sa z WAMI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyziu Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.euv-frankfurt-o.de 04.09.01, 16:15 Nie ma co.musimy zadzialac solidarnie, niezaleznie od jakichkolwiek podzialow klubowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.01, 16:25 Zgadzam sie! To co robi polsat to świństwo. Wyczekali z ogłoszeniem tej informacji az Polska awansuje! Miały być nie tylko pokazywane mecze POLAKÓW ale również mecz inałguracyjny i finał. Napewno nie zapłacę polsatowi za dekoder - wolę się zadowolić oglądaniem meczów na eurosporcie niz płacić oszustom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzybo Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:34 To czyste skurwysyństwo!!! Jak można transmitować mecze naszej reprezentacji w kodowanym kanale. Przez szesnaście lat nie było Polaków na mistrzostwach świata. Wreszcie się dostali i ogromnie im za to dziękuje i im gratuluję, a teraz mam kupować dekoder za bajańską sumę(do mistrzostw jeszcze 10 miesięcy, nie wiadomo co odbiję szefostwu polsatu) najgłupszej telewizji świata której bezkrytycznie nienawidzę. Poza tym co za sens ma mówienie że mecze będą przed połódniem więc i tak nie ma sensu puszczać ich w otwartej telewizji. Trzeba być kompletnym idiotą żeby porównywać te dwie rzeczy. Ludzie specjalnie na mistrzostwa biorą urlopy w pracy żeby móc kibicować a taki fiut im tego zabroni. Prawda jest taka że polsat traci widzów (nie dziwi mnie to) i brakuje im pieniędzy. A jeśli chcą zarobić na naszej reprezentacji to niech spierdalają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: 195.205.183.* 04.09.01, 17:21 Popieram w 100%. Sam mam w domu dekoder, ale to dlatego że w promocji rozdawali za free. Ale program jest tak bardzo do dupy, że nawet go nie podłączyłem. Owszem - jeśli MŚ będą szły zakodowane, to dekoder sie przyda. Ale znając pazerność sOLORZA i jego szajki - wymyślą coś, żeby jeszcze dodatkowo nabić sobie kasę. Tomi Ostrów Wlkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esox Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:39 Odbieranie nam możliwości oglądania naszej repryto jak odbieranie nam dóbr naturalnych (czystego , powietrza , gór) które są w końcu naszą wspólną własnością.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raphal Re: kto myślał że za 25zł obejrzy MŚ był w błedzie!!! POPRZYJ PROTEST IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 15:36 PROTESTY kierujmy tu, za cos ci panstwo biora po kilkdziesiat tysiecy miesiecznie. Przewodniczący KRRiT Juliusz Braun braun@krrit.gov.pl 01-015 Warszawa, Skwer Kardynała Wyszyńskiego 9 tel. 838 50 21; fax 838 81 97; Rzecznik prasowy przewodniczącego KRRiT: Joanna Stempień-Rogalińska - stempien@krrit.gov.pl tel: 635 31 95; Zastępca przewodniczącego KRRiT Jan Sęk sek@krrit.gov.pl tel: 838 93 65; Członek KRRiT Włodzimierz Czarzasty czarzasty@krrit.gov.pl tel: 636 58 72; Członek KRRiT Waldemar Dubaniowski dubaniowski@krrit.gov.pl tel: 840 15 31; 851 37 34 Członek KRRiT Lech Jaworski jaworski@krrit.gov.pl tel: 840 59 39; Członek KRRiT Adam Halber halber@krrit.gov.pl tel: 840 17 16; 841 90 41 Członek KRRiT Danuta Waniek waniek@krrit.gov.pl tel: 840 48 43; Członek KRRiT Jarosław Sellin sellin@krrit.gov.pl tel: 841 26 11; 851 37 35 Członek KRRiT Aleksander Łuczak Luczak@krrit.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś