Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polski tenis

IP: *.acn.waw.pl 08.07.02, 10:46
    Strączy wygrała to jest wazne,jednak Domachowska w dłuższym okresie czasu
    będzie jedna z najlepszych zawodniczek jakie mieliśmy w historii. Uważam, że
    czas Strączy i Żarskiej już mija. Moim zdaniem dziewczyny odniosły już swoje
    największe sukcesy a ich czas juz dobiega końca. Musimy stawiac na Domachowska,
    Sakowicz itp. i to one poinny dostawać tz. "dzikie karty", więc wypowiedzi K.
    Strączy nie jestem taka stara i powinnam dostawać tz. dzikie karty to troszkę
    śmieszne. Jednak bardziej zabawne jest postępowanie A. Żarskiej po przegranym
    meczu powiedziała - mistrzostwa Polski to nie jest mój główny cel i nic się nie
    stało. Jest tylko 1 pyt? to po co tam jedziesz jeśli ta impreza to jakaś
    zabawa? Jeśli rezentantka Polski ok 430 w WTA przegrywa z dziewczyną, która ma
    ranking ok 1000 WTA 6:0, 6:1 to cała ta gra to jakieś totalne paranoja i zabawa
    w wykonaniu A.Żarskiej
    Obserwuj wątek
      • Gość: oligoll Re: Polski tenis IP: *.se.com.pl 08.07.02, 11:08
        caly polski tenis to kompletna zenada i kompromitacja to grob nad ktorym
        powinna zapanowac cisza.
        ludzie !!! to wrecz nieprawdopodobne zeby taki duzy kraj w ktorym przeciez gra
        sie w tenisa -gdzie sa korty nie mial ani jednej przyzwoitej tenisistki czy
        tenisisty
        ja jednak mam wytłumaczenie obecnej sytuacji
        tenis w polsce to sport elitarny mozna nawet powiedzec ze snobistyczny a wiec
        trafiaja do niego ludzie slabo umotywowani ,nastawieni na sukces-przez ciezka
        prace -chleb z szynka i wakacje na riwierze maja i tak
        pozatym mozna niezle zarobic grajac w jakis podrzednych turniejach i jeszcze
        liczyc na spora popularnosc w mediach -przyklad grzybowej ktora grajac jak
        ciota zarabiala duze pieniadze i pelno jej bylo wszedzie az sie zygac chcialo
        Zaorac korty

• Gość: oligoll Re: Polski tenis IP: *.se.com.pl 08.07.02, 11:12
        zapomnialem dodac ze my sie poprostu do tenisa ziemnego nie nadajemy - to jest
        sport dobry dla pepikow a my jestesmy dobrzy w mniej przyziemnych dyscyplinach -
        np szybownictwo lub latanie precyzyjne
      • Gość: paula Re: Polski tenis IP: *.tom.pl 08.07.02, 14:42
        wiesz,wydaje mi sie ze tytul tego watku juz jest naduzyciem:my mamy co najwyzej
        lige podworkowa,a zjawisko 'polskiego tenisa' nie istnieje...i nawet jesli
        domachowska ma jakis talent i predyspozycje,to na 99% przepadnie to w rekach
        polskich dzialaczy,chyba ze dziewczyna sama wyeksportuje sie gdzies na
        zachod,na stale..a czasu nie ma duzo,bo w jej wieku zawodniczki z rozwinietych
        tenisowo krajow juz dawno graja na powaznie w rozgrywkach WTA,a ona obija sie
        co najwyzej po jakichs challengerach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka