krysluk 29.05.05, 11:32 Ulalala, a miało być tak pięknie dla fanów Suns. A tu czarno od strojów Spurs:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: the one Re: Spurs o krok o finału NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:37 popatrzcie na statsy MVP sezonu..tylko 3 asysty..nie dziwo że sunsi przegrywają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzzer beater Re: Spurs o krok o finału NBA IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 29.05.05, 13:22 szkoda...spurs to męcząca drużyna - nudne, jednolite i duszne w ogladaniu. i do tego wygrywają w jakiś irytujący sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan spurs Re: Spurs o krok o finału NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:23 Tak się składa że gra spurs to kwintesencja gry zespołowej. W obronie i w ataku. Koszykówka to gra zespołowa. Nie liczą się gwiazdeczki. Gra suns to porażka. Tylko i wyłącznie indywidualne akcje. Dużo czasu upłynie zanim suns osiągną taki poziom wtajemniczenia i czy wogóle go osiągną. Dlatego jestem gorącym fanem SAN ANTONIO SPURS. p.s. Zawsze lubiłem suns a to za sprawą sir Charlesa, K.J. itp. i sentyment pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Spurs o krok o finału NBA IP: *.pro-internet.pl 29.05.05, 14:58 Ja i tak jestem zaskoczony, że bez ławki rezerwowych drużyna Suns zaszła tak daleko. W przyszłym sezonie, o ile kupią kilku wartościowych zmienników, powinni bez problemu wygrać ligę. Nie liczą się gwiazdeczki ale liczą się indywidualności, których nie brakuje i w jednym i drugim zespole. Powtórzę, Sunsi przegrywają brakiem ławki. PS. Zaprzeczasz sam sobie pisząc pochwałę gry zespołowej a jednocześnie deklarując sympatię do Phoenix spowodowaną gwiazdami (Barkley) i gwiazdeczkami (KJ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da_markos fan spurs chyba jest niepelnosprawny.... IP: *.gl.digi.pl 29.05.05, 19:12 i musi isc do lekarza "od oczu". suns to indywidualne akcje????!!!!!! chyba sie zatrzymales na czasach grubasa barkleya. suns przegrywaja bo nie paja W OGOLE lawki jak ktos tu przytomnie zauwazyl, dorzucic kilku graczy na zmiane i nie bedzie na nich bata. gre spurs (pomimo ich druzywnowej gry) oglada sie jak new york za czasow ewinga. a tak przyokazji wtajemnicz sie w slownik ortograficzy :p Odpowiedz Link Zgłoś