Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSATOWI ZASZKODZIŁ UPAŁ !!!

30.05.05, 01:29
    To co dziś wygaduje komentator TV POLSAT, plus 7-minutowe oglądanie psiej
    karmy zamiast żużla w środku nocy to szczyt ignorancji, jaką dziś zafundowal
    nam POLSAT... nie uważacie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: xyz Re: POLSATOWI ZASZKODZIŁ UPAŁ !!! IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 30.05.05, 08:37
        Dokładnie i te nieudolne próby komentarza nafaszerowanego błędami. Niestety w
        tej stacji nie ma nikogo kto by się znał na żużlu a zaproszony gość to totalna
        porażka ( brak znajomości języka polskiego i nazwisk zawodników). Można
        powiedzieć , że to co proponuje nam Polsat to takie "Żużel- Polo".
        • Gość: stef Re: POLSATOWI ZASZKODZIŁ UPAŁ !!! IP: *.tvgawex.pl 30.05.05, 10:05
          Tak zagoda panowie!! JA jestem kibixem Polonii i całego żużla od kilku lat I
          RELACJe serfowane na POLSACIE są conajmniej mierne!!!fatalne komentarze a
          jeszcze gorsze operowanie kamerą i pokazywanie zawodnika ktory jedzie na
          pierwszym miejscu zamiast NP; WALKI o trzecie miejsce!!
          • Gość: kolabor Re: POLSATOWI ZASZKODZIŁ UPAŁ !!! IP: *.torun.mm.pl 30.05.05, 11:39
            nie zgodzę się. Polsat sport dobrze sobie radzi, zresztą zawsze sobie radził.
            Fakt, że Wójcik od czasu do czasu czymś takim zapoda, że człowiek tego nie
            pojmie choćby bardzo chciał, ale i on po tych kilku latach powoli się wyrabia i
            zaczyna się zagłębiać w tajniki żużla. No mogła się trafić trefna transmisja,
            ja w sumie oglądałem ten meczyk bez głosu :PPP więc nie wiem co tam Wójcik
            wygadywał. Ale co do ogólnej oceny to się nie zgodzę, bo moim zdaniem stacja
            dobrze spełnia swoje zadanie. Tylko na meczach w Toruniu kamerki mogli by
            inaczej poustawiać, bo właściwie to tylko z 1-szego łuku pokazują cały wyścig.

A tak w ogóle to cieszmy się, że to polsat, a nie TVP ma prawa, oraz że Feddek
            już nie zostaje dopuszczony do głosu :P

pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka