Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmierzch Wygraj Ligę

03.06.05, 14:40
    Piszę to nieoficjalnie, ale to już ostatnia edycja Wygraj Ligę w obecnej
    formie. Na jesień planowany jest konkurs, ale połączony z Piłkarzykami. Zero
    kuponów, tylko możliwość gry poprzez SMS-y lub internet.
    Na zakończenie planowany jest artykuł podsumowujący sześć lat Wygraj Ligę.
    Piszcie ciekawe historię związane z konkursem np. nie pojechałem z żoną do
    teściowej bo przez 8 godzin wypełniałem kupon. Najlepiej żeby były to odległe
    historie z pierwszych edycji, ale niekoniecznie.
    Obserwuj wątek
      • lk-b-01 Re: Zmierzch Wygraj Ligę 03.06.05, 19:35
        Grałem od początku (jest wygrany: telewizor, radio) ale to nie o to chodzi.
        Sama zabawa była fajna i nie nagrody najwazniejsze.
        Jednak co sezon WL schodziła na psy, bylo coraz gorzej.
        Ciekawe jak będzie na jesien, bo jednak pilkarzyki to przedszkole, zresztą
        starczy wejść tam na forum.
        Jednym slowem austria trzymaj się :-), może na jesien też będzie ok.
        DZIĘKUJĘ! (chociaz w tej kolejce dostalem baty)
        • marwi75 Re: Zmierzch Wygraj Ligę 04.06.05, 10:03
          Myślę że połaczenie obu konkursów jest jak najbardziej słuszne !!! Pod warunkiem
          że nie będzie to konkus polegający na nieustannym "wyciąganiu" kasy od uczestników.
      • Gość: gracz Re: Zmierzch Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:15
        Może Przeglad Sportowy zechce dalej prowadzić grę WYGRAJ LIGĘ.Myśle ze powinien
        z racji ze jest pismem typowo sportowym i na nim powinien spoczywac taki
        obowiązek.Jest to tez dobrą reklama pisma oraz pilki noznej.pozdr.....a co
        myślą koledzy?
      • Gość: as Re: Zmierzch Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:26
        PRZEGLĄD SPORTOWY-moze i slusznie ale czy ich stac ?
        • dunio1 Re: Zmierzch Wygraj Ligę 05.06.05, 20:04
          Przegląd Sportowy ma swoją grę
      • Gość: gracz Re: Zmierzch Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:24
        Zgadzam sie ale WL to wspaniala reklama polskiej ligi zawodnikow i na biezaco
        sledzenie co nowego sie wydarzy w naszej lidze....
      • odek69 Re: Zmierzch Wygraj Ligę 08.06.05, 12:12
        Zdecydowanie zły pomysł,gram dopiero od 2000 roku,początkowo śmiesznie 3,4
        kupony i czekałem z napięciem na piątkowy ( żartuje-kupowałem każdą wyborczą bo
        zapmniałem w jaki dzień tabelka)wydruk gazety.NA poważnie grałem od wiosny 01
        no i pierwszy sukces 37 w chyba 6 kol.Następnie kłótnia z żoną na wygraj
        mundial bo nakupiłem gazet i nie schowałem ich dostatecznie głęboko (co za
        afera),ale potem wielka miłość drugi w kolejce i telewizor.Od kiedy wprowadzono
        zmiany coraz gożej, mało czasu i nie nadanżam za nimi. Jeśli konkurs sie
        skończy ja również przestane grać dlatego przemyślcie to jeszcze. GRUBAS(Y).
      • Gość: zawiedzony Re: Zmierzch Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:27
        Az sie nie chce wierzyc ze nie stac takiej gazety jak GAZETA WYBORCZA na
        REKLAME poprzes gre- WYGRAJ LIGE.Wraz z koncem gry spadnie popularnosc GW oraz
        sprzedaz i na to GW tez musi byc przygotowana. pozdr....
      • Gość: koniec Re: Zmierzch Wygraj Ligę i GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:32
        a bylo tak piknie-i klops !moja historia:od kiedy zaczela sie edycja WL
        codziennie wypatrywalem GW, znajomi smiali sie ze dostalem ?????? ?????,teraz
        zdziwia sie jak sie dowiedza ze juz do reki nie wezme tego pisma-bo i po co!!!!!
      • dunio1 Re: Zmierzch Wygraj Ligę 17.06.05, 19:13
        Gazeta Wyborcza bez Wygraj Ligę? - też nie jestem zainteresowany
      • Gość: sęp Re: Zmierzch Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:24
        Bez Wygraj Lige nie bedzie GW-kto sie pisze ?
      • Gość: GDZIE TEN ARTYKUŁ Re: Zmierzch Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:35
        Na zakończenie zaplanowany jest artykuł podsumowujący sześć lat WYGRAJ LIGĘ ?
        MOZOLNIE TO IDZIE -
      • Gość: Pablo Re: Zmierzch Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:15
        Zmiana formy to nie koniec! Czas na zamiany - no i dobrze! Zmiany są potrzebne.
        Zresztą zawsze były. Może wreszcie skończycie z komercją? Sami ją zarzucacie
        piłkarzom, trenerom, sędziom, działaczom, że grają tylko dla pieniędzy! Gram od
        samego początku, z każdym rokiem wysyłam coraz więcej zgłoszeń i poprawia się
        mój wynik, co jest zgodne z rachunkiem prawdopodobieństwa. Chciałbym się
        zmierzyć w takim konkursie, gdzie można byłoby prowadzić od samego początku
        tylko jedną drużynę, to dopiero byłby mistrz, a nie wygrywają te osoby co mają
        kasę na sms-y.

PS. Proszę podać pierwszą dziesiątkę klasyfikacji generalnej i ilość wysłanych
        przez poszczególnych uczestników kuponów!
      • Gość: drlaka Re: Zmierzch Wygraj Ligę IP: 82.160.7.* 11.07.05, 20:20
        Bez WL Gazety nie kupię!!Pomyślcie o tym - tak zrobi masa ludzi - opłaca się to
        wam?? wierny gracz
      • Gość: as Re: Zmierzch Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:03
        Koniec WYGRAJ LIGE koniec GW ! podobno nieszczescia ida parami ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka