Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mielismy farta...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:37
    Po meczu z WTS cieszyc moga tylko punkty, bo mnie osobiście wygrana w takim
    stylu frajdy nie sprawia żadnej. Druga rzecza ktora może cieszyc to
    niespodziewana dyspozycja Puszakowskiego- ale fakt ze musiał de facto
    zastepowac Jagusia jest juz mniej wesoły... Apator dostal chyba zadyszki.
    Dobrze ze nie zmarnowano kapitalu jakim była wygrana we Wrocku, ale bardziej
    konsekwentny przeciwnik mocno by dzis pokarał Anioły.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jamirq Re: Mielismy farta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:30
        a Walasek ostro nabluzgal sedziemu, bo na prawde majac do dyspozycji podglad
        sedzia TV roznie ocenia takie same sytuacje.
        • Gość: sasiad Re: Mielismy farta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:52
          ocenia tak samo, pytanie czy slusznie.
          • Gość: byzydura my też... IP: *.tvgawex.pl 05.06.05, 21:24
            gdyby nie Robak w 14 biegu... ten chłopak jednak jak chce to potrafi!
            • Gość: Toma Toruń Re: my też... IP: *.petrus.com.pl 05.06.05, 22:42
              My nie mieliśmy farta po prostu sędzia przychylnie spojrzał na akcję Puszaka.
              Moim zdaniem wjechał w Słabonia i tyle. Być może Słaboń przymknął gaz i Mariusz
              nie wyrobił, ale w takim bądź razie sędzia powinien wykluczyć Słabonia. Dla
              mnie Atlas dziś wygrał mecz. Forma Wieśka?? Bez komentarza. Jak tak dalej
              pójdzie to będzie zastępowany przez Marcina.
              • Gość: Chris Fuks i żenada... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.06.05, 09:34
                Nic z tego nie rozumiem,forma Wieśka?? Wytłumaczcie mi jak można stracić forme
                w przeciągu kilku dni? Przecież pomimo słabszego występu w Częstochowie,
                Wiesiek zrobił 13 pkt w parach? Zawodnik tego pokroju nie spala się w meczach,
                zupełne nic nie rozumiem, do tej pory wypasiona średnia biegopunktowa bez
                zadnej wpadki i nagle 6 ostatnich miejsc w dwóch meczach...?? Wczoraj wyraźnie
                po przegranym starcie, nic nie można było zrobić na dystansie...Ząbik widać,że
                spala się jeszcze przed toruńską publicznością, mam nadzieje,że ta noszalancje
                wreszcie zniknie...Warto odnotować pierwsze 3 pkt SMITHA w sezonie...Pierwsze
                zero CRUMPA na własnym torze w zasadzie mogłybyć aż dwa...Historyczny lepszy
                start młodego Jagusia nad starszym utytuowanym bratem...
                Każdy jest człowiekiem i ma prawo do błędów,rozumiem również że trzeba wyjechać
                na memoriał Jancarza, ale czy w przypadku Jagusia to było konieczne??
                Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka