Gość: nika IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 28.10.06, 06:37 witam kiedyś na forum byl podawany link do forum fotograficznego czestochowa , czy ktoś mógłby go podać , chcę kupic aparat a pamietam ze były tam oferty , dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafik Re: forum fotograficzne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 08:46 NIe wiem czy o to forum Ci chodzi ale podaję linka www.swiatprzezobiektyw.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: forum fotograficzne IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 28.10.06, 08:59 tak o to dziekuje, ale niestety nie ma zadnych ogłoszen , orientuje sie gdzie w czestochowie jest jakis komis z aparatami , nteresuje mnie aparat fuji s 5500 albo kodak dx6490 , moze ktos ma do sprzedania za rozsadną cene:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: forum fotograficzne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:58 Zamiast modelu s5500 radziłbym zakup modelu nieco świeższego s5600. Na allegro do wyrwania już za osiem stówek. Pozdrawiam Alonzo Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_pikol Re: forum fotograficzne 29.10.06, 19:42 Witam, ja mam do sprzedania Olympusa C5060, jeden z najlepszych kompaktów jaki został wypuszczony na rynek. DO tego mnóstwo akcesoriów. a jakie robi fotki możesz zobaczyć na www.szudzik.prv.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś