Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rutkowski, Wujec: Transformers

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 21:18
    cóż można powiedzieć? -tylko: więcej Sir Charlesa :]
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kibic RE: Rutkowski, Wujec: Transformers IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.05, 21:19
        Co by nie mowic i nie pisac..dla mnie San Antonio jest ciagle nudne jak flaki
        z olejem..a Duncan najbardziej drewniana gwiazda NBA. Kibicowalem Phoenix bo
        grali radosnie, szybko z polotem..nie byli tak niemilosiernie monotonii jak
        Spurs...no ale coz przegrali..Mam nadzieje ze na wschodzie wygra Miami i
        rozprawi sie efektownie z San Antonio w finale.
        • Gość: kid Re: RE: Rutkowski, Wujec: Transformers IP: *.icpnet.pl 05.06.05, 23:20
          niedoczekanie twoje.. w finale san antonio zmierzą się z obrońcami tytułu, czyli
          detroit pistons..
      • Gość: woods Rutkowski, Wujec: Transformers IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.06.05, 21:22
        betandwin to złodzieje!!! przestrzegam!!! najwięksi złodzieje i oszuści wśród
        buków!!!
      • Gość: filtr vadera charles IP: *.neting.pl 05.06.05, 21:56
        hahahaha :) typowe dla sir barkley'a - na miękkim foteliku komentatora
        zapomniał kręgosłupie, nogach i całej innej reszcie, co ortopedom i chirurgom
        zajmowały całe skoroszyty.
      • Gość: kow3l Re: Rutkowski, Wujec: Transformers IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.05, 00:38
        "Spurs już dwukrotnie sięgali po mistrzostwo NBA - w 1999 i w 2003 roku.
        Wygraliby pewnie i w zeszłym roku, gdyby nie niewiarygodny rzut Dereka Fishera
        na 0,4 sekundy przed końcem piątego meczu z Lakers."

To ryzykowna hipoteza i nawet einstein nie umialby jej udowodnic ;P
        W zeszlym sezonie najlpesze bylo Detroit i to w sposob bezapelacyjny
      • Gość: wukade Re: Rutkowski, Wujec: Transformers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:45
        Powiem tyle-po pierwsze trzeba się zgodzić, że Spurs, choc ich nie lubię,
        zagrali z Suns zajebiście widowiskowo, mieli tyle opcji w ataku, ze rywale nie
        wiedzieli jak i kogo kryć.W tej chwili to zespół kompletny. Nawet jeśli Detroit
        przegra z Miami, do czego mam nadzieję nie dojdzie, to Shaq i Wade nie maja w
        finale żadnych szans.Eddie Jones z Udonisem Haslemem im meczu nie wygraja a w
        SA jest kilku takich, co moga to zrobić.
      • Gość: Wiktor Spurs sa beznadziejni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 08:56
        SA Spurs są beznadziejni od wielu lat, zabijają wszystko, co najpiękniejsze w
        koszykówce i sporcie w ogóle. Dlatego zawsze kibicuję ich aktualnym
        przeciwnikom. Wiem, że ludzi robiących tak samo jak ja są miliony na całym
        świecie. Jak byłem ostatnio w USA to większość fanów NBA również się z nich
        nasmiewała. Należy tylko współczuć lidze, że taki zespół dostał się do finałów.
        Wszelkie akcje promocyjne tych nudziarzy, takie jak ten artykuł, skazane są na
        porażkę.

PS. Nie uwazacie, że "Manu Gino" (idol Wojtka Michałowicza) bardziej pasowałby
        do WNBA? Chociaż te kobiety padają na parkiet przez cały sezon rzadziej niż
        Manu podczas 1 meczu.
      • Gość: Wielki Docent Rutkowski, Wujec: żałośni IP: 195.116.245.* 06.06.05, 10:54
        Nawet nieźle piszą, ale jak już wsiądą na tego swojego konika o nazwie Shaq to
        nie da się czytać. Zadufane pipciaki. Tak jakby bez Shaqa nie było koszykówki.
        Pokazali w zeszłorocznym finale Pistonsi, jak można Shaqa stłamsić.
        • Gość: filtr Vadera brakuje ci przestrzeni w obręczy intelektu? IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 06.06.05, 17:46
          stary, wyluzuj. Shaq to największa osobowość NBA, i nie chodzi o jego grę, tylko
          o styl bycia olbrzymem ;) poszukaj, skąd panowie wzięli "tako rzecze" i
          zrozumiesz, że trzeba troszke przymrużyć oko. wtedy trafisz. nawet od tablicy
          heheh :)
          • kosa_zalogowany Re: brakuje ci przestrzeni w obręczy intelektu? 06.06.05, 21:46
            Witam!
            Ostatnimi czasy raczej się czepiałem niż chwaliłem Panów redaktorów, tym razem
            pochwała! Świetna analiza i chociaż po tym sezonie jestem oczarowany grą Suns,
            doceniam ogromny postęp w różnorodności gry Spurs. Rozpracowali intelektualnie
            mój ulubiony zespół, który nie miał właściwej odpowiedzi na ciekawą grę Spurs.
            Grają na prawdę dobry basket w przeciwieństwie np.do rugbystów z Detroit, bazujących na sędziowskiej wyrozumiałości. Jeśli mistrzostwo zdobędzie Spurs
            nie będę zawiedziony.
            Pzdr.
            PS. Mam wrażenie, że obecność w zespole zawodników z poza USA, powoduje
            przewagę w prowadzeniu koncepcji gry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka