Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon

07.06.05, 10:08
    Wyjeżdżasz często na weekendy? Nie masz stałego dostępu do internetu? A może
    po prostu zawsze zawsze i wszędzie chciałbyś mieć kontrolę nad swoim klubem w
    Piłkarzykach? Teraz to już nie jest problemem. Dzięki usłudze Piłkarzyki SMS
    możesz dysponować swoim klubem za pomocą telefonu komórkowego.
    Szczegóły:
    gry.gazeta.pl/pilkarzyki/1,47062,2750502.html
    Obserwuj wątek
      • ansow Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 24.07.05, 00:00
        a jak zarządzać przez internet drużyna założoną przez sms. jak sie dostać do
        takiej drużyny?
        • goldwasser Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 24.07.05, 13:21
          Bardzo dobre pytanie. Gdzie na nie znalezc odpowiedz?
          • marek_k6 Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 24.07.05, 16:20
            z dostaniem nie ma problemów tylko na komóre szybko zbankrutujesz hehehe :)
            • ansow Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 24.07.05, 16:33
              marek_k6 Jeśli naprawdę wiesz jak sie dostać przez internet do druzyny założonej
              sms-em to proszę napisz. Nie chodzi bowiem o prowadzenie drużyny smsami przez
              cały czas.
              • marwi75 Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 25.07.05, 07:53
                Trzeba wpisać w odpowiednie miejsce numer swojego telefonu. I możesz się bawić
                przez komóreczke.
                • tzbik Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 25.07.05, 08:43
                  Czy wy czytacie pytanie?
                  Chodzi o to , że założyło się drużynę za pomocą SMSa
                  a teraz chce się do tej drużyny dostać za pomocą internetu!
        • austria Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 25.07.05, 09:47
          Jest tak jak napisał Okap. Po wysłaniu zgłoszenia otrzymasz wiadomość zwrotną z
          informacją z potwierdzeniem dokonania operacji oraz twoim kodem SMS drużyny.
          Logujesz się na stronie (musisz posiadać konto w portalu) i następnie wpisujesz
          ten kod zamiast nazwy drużyny i prezesa. Na pierwszej stronie
      • okap2 Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 25.07.05, 09:03
        "Po wysłaniu tego SMS-a, otrzymasz wiadomość zwrotną z informacją z
        potwierdzeniem dokonania operacji oraz twoim kodem SMS drużyny. Kod SMS drużyny
        będzie ci potrzebny jeżeli będziesz chciał tą drużyną zarządzać także poprzez
        internet. Przy logowaniu do gry w internecie, będzie poproszony o jego podanie.
        Zachowaj więc go."

Logujesz się na stronie (musisz posiadać konto w portalu) i następnie wpisujesz
        ten kod zamiast nazwy drużyny i prezesa. Na pierwszej stronie !!!
        • ansow Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 25.07.05, 09:24
          okap2 dzieki, ale w którym miejscu mam wpisać ten kod SMS. Po zalogowaniu na
          stronie Piłkarzyków do gry - pola login i hasło - zgłasza się od razu druzyna
          zgłoszona przez internet i nie widzę żadnego pola na wpisanie innej nazwy
          drużyny i prezesa lub tego kodu.
          • marwi75 Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 25.07.05, 09:41
            Czegoś tu nie rozumiem...
            Jeśli najpierw założyłeś drużynę poprzez sms to przy pierwszym zalogowaniu się
            na stronie piłkarzyków musisz albo wpisać nazwe drużyny i prezesa (wtedy
            zakładasz drużynę przez internet) albo wpisać kod z smsa zwrotnego i wtedy
            powinna pojawić Ci się drużyna którą zgłosiłeś przez smsa. Jeśli już to masz to
            możesz normalnie zarządzać drużyną. (widocznie wpisałeś już ten kod).
            • anet_h Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 25.07.05, 11:54
              Widocznie musisz skorzystac z innego konta. Piszą, że przez komorke mozesz
              zalozyc wiele druzyn, ale poprowadzisz przez internet tylko jedna. Chyba ze
              skorzystac z kont znajomych, rodzenstwa, babci, psa itp, wtedy uruchomisz
              nastene ekipy z komorki. Zasada jest jedna: jedno konto = jedna druzyna.

Ja mam jednak inny problem i prosze o odp. REDAKCJĘ. Rejestrowalem ekipe przez
              smsa (pierwszy sms), nie dostalem zwrotki z kodem, wiec pomyslalem ze gdzies
              sie zagubil albo co i wyslalem po raz drugi (drugi sms). Dostalem wtedy zwrotke
              ze ekipa juz istnieje ale kodu nie podali. Wiec wyslalem smsa z prosba o kod
              (trzeci sms) i ciszaaaaa.
              Trochę mnie to wkurza,że zaplacilem juz 3 razy a nadal nic nie moge zrobic
              przez neta. Proszę o odpowiedz, co zrobic, gdzie napisac abyście podali mi ten
              kod, bo nie mam zamiaru placic po raz czwarty.
              Pozdrawiam
              • anet_h Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 25.07.05, 14:53
                o, widze ze austria odpowiada na posty, mam nadzieje, że i w mojej sprawie cos
                sie wyjasni ... nadal czekam na smsa z kodem i nic...(to juz 6 godzin wiec
                chyba by juz doszedl)
                • anet_h Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 26.07.05, 14:02
                  Redakcjo!!! Proszę o odpowiedź!!!
          • ag2a Re: Zarządzaj Piłkarzykami przez telefon 26.07.05, 22:13
            sprawa jest taka, że nie tylko mozna załozyć 1 druzyne na 1 konto , ale i też
            można prowadzić tylko jedna druzynę na 1 koncie. Zatem dla kazdej druzyny musi
            być nowe konto i założenie druzyny przez sms nic tu nie zmienia..
      • anet_h Redakcjo, proszę o odpowiedź!!! 27.07.05, 10:37
        Już blisko II kolejka a ja w dalszym ciągu czekam na kod do drużyny!!! Proszę o
        odpowiedź!!!
        • marwi75 Re: Redakcjo, proszę o odpowiedź!!! 27.07.05, 11:23
          Nie licz na to że tutaj na forum uzyskasz oficjalną odpowiedź. To się zdarza raz
          na rok :) Musisz pisać bezpośredniego maila i liczyć że go przeczytają
          odpowiednie osoby. pomoc@agora.pl
          • anet_h Re: Redakcjo, proszę o odpowiedź!!! 27.07.05, 11:45
            Maila juz wyslalem 2 dni temu i nic. Dlatego wznawiam temat tutaj. Mimo
            wszystko licze ze sie ktos do mnie odezwie...
            • anet_h Re: Redakcjo, proszę o odpowiedź!!! 28.07.05, 12:23
              Redakcjo, prosze!!!!!! Jutro kolejna kolejka, czasu niewiele....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka